Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως προκύπτει από ένα βίντεο το θέμα με το χαμένο σήμα είναι αποτέλεσμα software και παρουσιάζεται και στο 3GS και στο 3G με το iOS4.0

http://www.redmondpie.com/ios-4.0.1-ios-4.1-update-to-fix-iphone-4-reception-issue/

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/06/10x0625obv1241hold.jpg

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Βρε Αρτέμη, ο επεξεργαστής μπορεί να έχει ονομαστική συχνότητα 1ghz. Δεν είναι απαραίτητο να είναι χρονισμένος εκεί όμως. Σαν επεξεργαστής είναι ο A4 1Ghz. Όλες οι ιστοσελίδες το ίδιο λένε. Ότι δεν έχουν καταφέρει να δουν με σιγουριά σε τη συχνότητα είναι χρονισμένος.

Έχεις δίκιο όπως το λες. Η διατύπωση πάντως είναι λανθασμένη και μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα αυτούς που δεν έχουν τον χρόνο η την διάθεση να σκαλιζουν όλο το δίκτυο για να διαβάζουν reviews για το iPhone. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/06/10x0625obv1241hold.jpg

Πολύ καλό! Ασχέτως εάν η είδηση τρομάζει στην περίπτωση που όντως αποδειχθεί αληθινή.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Δηλαδη στην ολη υποθεση σε ενοχλει το πως χανει το σημα ή οτι τι χανει το σημα?

Αν σου ελεγαν οτι το ρολοι σου θα σταματησει να δουλευει αν βαλεις την παλαμη σου πανω του θα το επερνες επειδη ποτε δεν την βαζεις?

αν σου ελεγαν οτι το αυτοκινητο σου δεν θα περνει μπροστα αν σφιγγεις πολυ το τιμονι θα το επαιρνες?

Μην τρελαθουμε τελειως, κανενα κινητο δεν πρεπει να χανει το σημα σε οποιδηποτε φυσιολογικη χρηση. Π.χ. δεν εχεις δει καποιους να μιλανε με το κινητο αναμεσα στον ωμο και το μαγουλο επειδη κρατουν κατι? Και για εξηγησε, πως το κρατας το κινητο με το αριστερο χερι και πατας την οθονη αφης με το δεξι...δεν ειναι ολη η κατω αριστερη πλευρα μεσα στην παλαμη?

Και δεν καταλαβα γιατι εμεις γινομαστε υπερβολικοι οταν σε καμμια αλλη εταιρια δεν συμβαινει αυτο. Επειδη το επαθε η apple πρεπει να το κανουμε και κομματι της ζωης μας σωνει και καλα?

κατ'αρχάς καλέ μου φίλε και συμφορουμίτη, χαλάρωσε, δεν έγινε και τίποτα...;)

παρατήρησα κάτι στο βίντεο που που φάνηκε υπερβολή, και το κατέθεσα. Νομίζω ότι η "επίθεση" σου είναι λίγο άστοχη. Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν. ΟΚ?

Δεν θα επεκταθώ άλλο στο ποστ σου, και θεωρώ το όλο θέμα λήξαν.

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Και ρε παιδιά, πως γίνεται να είναι θέμα του sw το σήμα του τηλεφώνου; :O:wacko::confused:

Και ρε παιδιά, πως γίνεται να είναι θέμα του sw το σήμα του τηλεφώνου; :O:wacko::confused:

όπως ηταν και στη Beta1 το wifi που δε συνδεόταν σε δίκτυα Ν!

Πολλά θα ακούσουμε λίγα θα πιστέψουμε!Το κινητό θα δουλεύει άψογα , αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Γίνεται και παραγίνεται Αλέξανδρε, σκέψου τι γινόταν στα wm με τις διάφορες εκδόσεις radio, εκτός από τις rom...;)

Λευτέρης

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Κι εγώ την ίδια απορία μοιράζομαι Αλέξανδρε,ειδικά οσο εξετάζω τη θεωρία "γεφύρωσης" των δύο κεραιών με ένα αγώγιμο υλικό(το χέρι).

Δε μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να λυθεί με μια αναβάθμιση ένα σχεδιαστικό λάθος.Κατα τη γνώμη μου,μόνο ημίμετρα θα μπορούσε να προσφέρει μια αναβάθμιση,τα οποία θα οδηγούσαν σε αύξηση της κατανάλωσης και της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας.Η καλύτερη αναβάθμιση είναι ένα bumper :p.

Σίγουρα πάντως μέχρι να ρθει και να δοκιμαστεί στη χώρας μας του δίνω περίοδο χάριτος.:D

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Γίνεται και παραγίνεται Αλέξανδρε, σκέψου τι γινόταν στα wm με τις διάφορες εκδόσεις radio, εκτός από τις rom...;)

Αυτό που φαντάζομαι ότι γινόταν τότε (χωρίς να ξέρω, το τονίζω), είναι ότι δίνει πιο πολύ ρεύμα στο ένα αντί του άλλου... Δηλαδή πιο πολύ ρεύμα στο wifi αντί της κεραίας, για αυτό έπιανες πιο εύκολα wifi δίκτυα και με καλύτερες ταχύτητες, κοκ. Και δεν είδα ποτέ μια πολύ μεγάλη διαφορά. Πιο πολύ παρασύρεσαι και ανθυποβάλλεσαι ότι αλλάζει κάτι, παρά ότι πραγματικά αλλάζει...

Κι εγώ την ίδια απορία μοιράζομαι Αλέξανδρε,ειδικά οσο εξετάζω τη θεωρία "γεφύρωσης" των δύο κεραιών με ένα αγώγιμο υλικό(το χέρι).

Δε μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να λυθεί με μια αναβάθμιση ένα σχεδιαστικό λάθος.Κατα τη γνώμη μου,μόνο ημίμετρα θα μπορούσε να προσφέρει μια αναβάθμιση,τα οποία θα οδηγούσαν σε αύξηση της κατανάλωσης και της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας.Η καλύτερη αναβάθμιση είναι ένα bumper :p.

Σίγουρα πάντως μέχρι να ρθει και να δοκιμαστεί στη χώρας μας του δίνω περίοδο χάριτος.:D

Και τα test με το 3G και το 3GS που λέει ο άλλος και φαίνεται ότι χάνεται το σήμα σχεδόν τελείως πως εξηγείται; Δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα από αυτά, Οδυσσέα... Είμαι πολύ περίεργος τι ακριβώς θα γίνει με την ιστορία! Και δεν νομίζω να μην είχε προβλεφθεί κάτι τέτοιο... Βάζεις μέρος της κεραίας γύρω γύρω, σε αγώγιμο υλικό που θα έρχεται σε επαφή με άλλο αγώγιμο υλικό (εμάς τους ίδιους), και δεν μπορείς να προβλέψεις τις επιπτώσεις στο σήμα (είτε αυτό είναι WiFi είτε κεραία είτε GPS);:confused:

Δεν μου κάνει για τόσο σοβαρό σχεδιαστικό λάθος... Εκτός αν ήταν, πραγματικά, τόσο επιπόλαιοι. Αλλά και πάλι, δεν μου βγάζει «Apple» αυτό!

Αλλά, σίγουρα, συμφωνώ μαζί σου! Μέχρι να έρθει και να δοκιμαστεί εδώ, έχει καιρό, και βεβαίως του δίνουμε περίοδο χάριτος! Γιατί πολλά λένε, αλλά μόνο όταν τελικά το πιάσουμε στα χέρια μας θα μπορέσουμε να βγάλουμε σίγουρα συμπεράσματα...

Παιδια εγω εχω 3gs με βονταφον. Ειμαι με ios4 gm jailbroken με pwnage tool υστερα απο αλλαγη της logicboard μου(πριν ειχα με την νεα bootrom κ ειχα αναβαθμισει σε ios4 beta).τωρα που αναβαθμισα σε custom ios4 jb ,διατηρωντας το baseband χαρις του pwnage tool, εγω οσο κ να σφιξω το μηλο μου σημα δεν χανει... Edited by drmdtsap
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Παιδια εγω εχω 3gs με βονταφον. Ειμαι με ios4 gm jailbroken με pwnage tool υστερα απο αλλαγη της logicboard μου(πριν ειχα με την νεα bootrom κ ειχα αναβαθμισει σε ios4 beta).τωρα που αναβαθμισα σε custom ios4 jb διατηρωντας το baseband. Εγω οσο κ να σφιξω το μηλο μου σημα δεν χανει...

Λίγο που το δοκίμασα και εγώ δεν έχασα τίποτα... Αλλά ο τυπάκος στο βίντεο χάνει πολύ.

Από την άλλη, μήπως παίζει ρόλο η συχνότητα του σήματος, και είναι διαφορετική αυτή στις ΗΠΑ (και δη της ΑΤ&Τ), από ότι εμάς; Και για αυτό εμείς να μην επηρεάζουμε το σήμα, ενώ εκεί να επηρεάζεται; :confused::wacko: Ή το σήμα της κινητής είναι ίδιο εκεί και εδώ; :ninja:

Ας ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό!

Ας δούμε λιγο το γυροσκόπιο σε λειτουργία.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=gtIzlVUNJK4]YouTube- iPhone 4 Get![/ame]

Τα σπάει;

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Τα σπάει;

:respect: :respect:

Τα σπάει;

Από καλά πληροφορημένες πηγές μαθαίνω ότι όταν το κρατάς από την κάτω αριστερή γωνία χάνει το σήμα γιατί ενεργοποιείται η αποστολή φωτογραφιών με blueetooth (easter egg) :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Από καλά πληροφορημένες πηγές μαθαίνω ότι όταν το κρατάς από την κάτω αριστερή γωνία χάνει το σήμα γιατί ενεργοποιείται η αποστολή φωτογραφιών με blueetooth (easter egg) :)

:lol: :lol:

Πάντως παιδιά, είναι φοβερό. Πρώτη φορα λέω να δω ποδόσφαιρο από μόνος μου και είτε βάλω ΝΕΤ είτε βάλω ΕΤ1, ενα βουητό!!! Πωπω...

Και τι ποδόσφαιρο είναι αυτό. Ή είναι πολύ κωλοπαιδα οι Βραζιλιάνοι ή έχουν πολλούς εχθρούς. Πολύ ξύλο και τώρα με την Πορτογαλία και με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Υποτίθεται ότι είναι γιορτή!!!!

:lol: :lol:

Πάντως παιδιά, είναι φοβερό. Πρώτη φορα λέω να δω ποδόσφαιρο από μόνος μου και είτε βάλω ΝΕΤ είτε βάλω ΕΤ1, ενα βουητό!!! Πωπω...

Και τι ποδόσφαιρο είναι αυτό. Ή είναι πολύ κωλοπαιδα οι Βραζιλιάνοι ή έχουν πολλούς εχθρούς. Πολύ ξύλο και τώρα με την Πορτογαλία και με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Υποτίθεται ότι είναι γιορτή!!!!

Όπως πρώτος εντόπισε ο Αρτέμης και επιβεβαιώνω και εγώ ότι δουλεύει άριστα, η λύση είναι vuvuzela filter για elgato eyetv ;)

(Προϋποθέτει και το Hybrid TV stick)

Παιδια εγω εχω 3gs με βονταφον. Ειμαι με ios4 gm jailbroken με pwnage tool υστερα απο αλλαγη της logicboard μου(πριν ειχα με την νεα bootrom κ ειχα αναβαθμισει σε ios4 beta).τωρα που αναβαθμισα σε custom ios4 jb ,διατηρωντας το baseband χαρις του pwnage tool, εγω οσο κ να σφιξω το μηλο μου σημα δεν χανει...

Δημήτρη μήπως μπορείς να μου/μας εξηγήσεις πως έκανες την παραπάνω διαδικασία; Δλδ ios4 και jb μαζί, είμαι πολύ περίεργος γιατί και εγώ αυτό ήθελα να κάνω ...

Λευτέρης

Δημήτρη μήπως μπορείς να μου/μας εξηγήσεις πως έκανες την παραπάνω διαδικασία; Δλδ ios4 και jb μαζί, είμαι πολύ περίεργος γιατί και εγώ αυτό ήθελα να κάνω ...

Με το snowbreeze 1.6.1 googleit

Φτιαχνεις custom firmware prejailbroken.αν έχεις Mac με το pawnage tool!

Με το snowbreeze 1.6.1 googleit

Φτιαχνεις custom firmware prejailbroken.αν έχεις Mac με το pawnage tool!

Ρε Κωστη, εσυ ωραία τα λες, ΕΓΩ δεν καταλαβαίνω , και δεν έχω και mac! Άλλος τρόπος ;;;

Λευτέρης

Ρε Κωστη, εσυ ωραία τα λες, ΕΓΩ δεν καταλαβαίνω , και δεν έχω και mac! Άλλος τρόπος ;;;

Το snowbreeze είναι για windows!

Είναι πολύ απλό.Το κατεβαζεις το τρεχεις κανείς ότι σου ζητάει και κανείς shift & restore!

Edited by koukoulakis

Όπως πρώτος εντόπισε ο Αρτέμης και επιβεβαιώνω και εγώ ότι δουλεύει άριστα, η λύση είναι vuvuzela filter για elgato eyetv ;)

(Προϋποθέτει και το Hybrid TV stick)

Για εμένα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα... :(:(

Προσπαθώ λίγες μέρες τώρα (που έχω παραλάβει τον αντάπτορα και καλώδιο) να δω πως θα συνδέσω τον ΜΒΡ με την τηλεόραση χωρίς να έχω μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω και χωρίς προβλήματα, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρω γιατί δεν πρέπει να το υποστηρίζει η τηλεόραση! Και το χειρότερο είναι ότι και ο αδερφός μου έχει την ίδια με εμένα, οπότε δυσκολεύομαι να κάνω αλλού τεστ! :(

Που θα μου πάει!

Βέβαια, απογοητεύτηκα λίγο, γιατί έστω και έτσι, επιλέγοντας 1080p και αγνοώντας το μαύρο πλαίσιο, είναι πολύ μικρά τα γράμματα, καθιστώντας το browsing αδύνατο... Μόνο η θέαση ταινιών βολεύει. Κατά τα άλλα, όχι. Και ήθελα να δω, αν με το νέο Mac Mini με την HDMI θύρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα, ή φταίει η τηλεόραση για αυτό... :worry:

Για εμένα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα... :(:(

Προσπαθώ λίγες μέρες τώρα (που έχω παραλάβει τον αντάπτορα και καλώδιο) να δω πως θα συνδέσω τον ΜΒΡ με την τηλεόραση χωρίς να έχω μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω και χωρίς προβλήματα, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρω γιατί δεν πρέπει να το υποστηρίζει η τηλεόραση! Και το χειρότερο είναι ότι και ο αδερφός μου έχει την ίδια με εμένα, οπότε δυσκολεύομαι να κάνω αλλού τεστ! :(

Που θα μου πάει!

Βέβαια, απογοητεύτηκα λίγο, γιατί έστω και έτσι, επιλέγοντας 1080p και αγνοώντας το μαύρο πλαίσιο, είναι πολύ μικρά τα γράμματα, καθιστώντας το browsing αδύνατο... Μόνο η θέαση ταινιών βολεύει. Κατά τα άλλα, όχι. Και ήθελα να δω, αν με το νέο Mac Mini με την HDMI θύρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα, ή φταίει η τηλεόραση για αυτό... :worry:

Διάβασε αυτό εδώ το άρθρο, ίσως σε βοηθήσει ;)

Διάβασε αυτό εδώ το άρθρο, ίσως σε βοηθήσει ;)

Το διαβάζω, θα κάνω μερικές δοκιμές και θα επανέλθω με νεώτερα!

Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα!!! :) :) :)

Μόλις έλαβα απίστευτα νέα!

Η παραγγελία μου για το iPhone 4 και το Bumper που ήταν να φύγει 2 Ιουλίου και να παραδοθεί 5-6 Ιουλίου στο Παρίσι, μόλις έγινε dispatch και φτάνει στο Παρίσι τη Δευτέρα. Τετάρτη ή Πέμπτη θα το έχω!!!

Μόλις έλαβα απίστευτα νέα!

Η παραγγελία μου για το iPhone 4 και το Bumper που ήταν να φύγει 2 Ιουλίου και να παραδοθεί 5-6 Ιουλίου στο Παρίσι, μόλις έγινε dispatch και φτάνει στο Παρίσι τη Δευτέρα. Τετάρτη ή Πέμπτη θα το έχω!!!

Αυτά είναι! Είσαι από τους πολύ τυχερούς! Εγώ ψάχνω να βρω έναν καλοθελητή να το παραλάβει στο εξωτερικό και να μου το στείλει με courier γιατί ως γνωστόν η Αpple μας έχει στο φτύσιμο σαν χώρα και δε στέλνει εδώ!

Πέτυχε την περίοδο να το κυκλοφορήσει! Τώρα που όλοι οι φοιτητές του εξωτερικού έχουν γυρίσει στην Ελλάδα!!!!!!

Φιλικά, Θάκης

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned