kkalog Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Παρατηρώ Οδυσσέα μια διαφορά στο βαθούλωμα του home button και του μεγαφώνου στη λευκή έκδοση σε σχέση με τη μαύρη; Δίνει την εντύπωση σαν να έχει ένα πρόσθετο φύλλο πλαστικού. Συμφωνώ με το Νίκο για το μαύρο. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Κώστα ίσως απλά να μην είναι κουμπωμένο καλά. Δε νομίζω να έχει τέτοια διαφορά. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Κώστα ίσως απλά να μην είναι κουμπωμένο καλά. Δε νομίζω να έχει τέτοια διαφορά. Έτσι νομίζω και εγώ, εκτός αν παίρνει προσόψεις σε διάφορα χρώματα ; Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Παρατηρώ Οδυσσέα μια διαφορά στο βαθούλωμα του home button και του μεγαφώνου στη λευκή έκδοση σε σχέση με τη μαύρη; Δίνει την εντύπωση σαν να έχει ένα πρόσθετο φύλλο πλαστικού. Συμφωνώ με το Νίκο για το μαύρο. Aπλώς,Κώστα στο λευκό η πρόσοψη δεν έχει κουμπώσει καλά,οπότε δεν έχει την ίδια εφαρμογή.Φαίνεται και το "δοντάκι" στην κάτω αριστερή γωνία της συσκευής,στη 2η φωτογραφία. EDIT:με προλάβατε Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. May 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Κατ' αρχάς ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Σπύρο, το iPad 3G δεν είναι δικό μου, το κάνω για κάποιο φίλο. Κώστα, δυστυχώς έχω το ίδιο πρόβλημα με 'σένα. Time capsule, router, μπλοκαρισμένες θύρες στους υπολογιστές εκτός σπιτιού και γενικά ένα σωρό εμπόδια. Αυτή την ταλαιπωρία με το dyndns ήθελα να αποφύγω με το iTeleport αλλά τελικά δεν τα κατάφερα. Σκέφτομαι να δοκιμάσω το logmein, το έχεις δουλέψει καθόλου στο iPhone; Αρτέμη, ανοίγω τις θύρες και χρησιμοποιώ τον server αλλά πάλι δεν συνδέεται, μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά. Αδραξενύχτη, όλο βόλτες είσαι τελευταία :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Κώστα ίσως απλά να μην είναι κουμπωμένο καλά. Δε νομίζω να έχει τέτοια διαφορά. αρα νικολα θα εχει και ξεχωριστη μπαταρια επιτελους ετσι?εχει διευκρινιστει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Αν παρατηρησετε θα δειτε οτι η προσοψη δηλαδη το πλαστικο μαζι με το τζαμι της οθονης δεν ειναι φυτεμενη εντος του αλουμινενιου στεφανιου. Αυτο πιστευω θα εχει επιπτωσεις. Θα ειναι ευκολο να χαρακτει η και να σπασει πιο ευκολα αν σε τυχων πτωση σκασει με την εμπρος γωνια. Προφανως δεν το εκαναν χωνευτο γιατι θα επρεπε να αυξηθει κατα 2mm τουλάχιστον το προφιλ του αλουμινιου και δεν θα εδειχνε ομορφα. Δυστυχως αυτο το σημειο ειναι το πιο ευαισθητο. Στο Λεο μου εγινε σημαδακι (εφυγε το κομματι απο το χρωμα σε μεγεθος 2Χ1mm) στην κογχη του πλαστικου, ακριβως εκει που εφαπτεται με το γυαλί. Αιτια ηταν η κακη βαση αυτοκινητου απο netimes οπως αποδειχτηκε. To Πλαστικο της εκει που κουμπωνει δεν ηταν καλα φινιρισμενο και εφαγε το χρωμα σαν το εκανα με μαχαιρι. Ευτυχως το πλαστικο εχει φυσικο μαυρο χρωμα παρομοιο με την εξωτερικη βαφη και δεν φαινεται απο οποιαδηποτε γωνια. Αν ομως ηταν αλουμινιο δεν θα παθαινε τιποτα Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Αδραξενύχτη, όλο βόλτες είσαι τελευταία :p Πνίγω τον πόνο μου επειδή δεν έχω ακόμα iPad :p αρα νικολα θα εχει και ξεχωριστη μπαταρια επιτελους ετσι?εχει διευκρινιστει αυτο? Πολύ χλωμό το βρίσκω! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 εγώ ξαναεπαναλαμβάνω πως αυτό το χρέπι apple product δεν μου θυμίζει. αν βγει κάτι τέτοιο εφυγα για 3GS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Είχα κάνει το σετάρισμα πριν από αρκετούς μήνες και κοιτάζοντας χθες τις ρυθμίσεις του router είδα ότι είχα 2 πόρτες ανοιχτές για VNC την 5900 και την 3283 οπότε και το ανέφερα, βλέποντας ξανά και τις οδηγίες του jaadu φαίνεται ότι χρησιμοποιεί μόνο την 5900 οπότε πιθανόν την 3283 να την είχα ανοίξει για κάποιο άλλο λόγο που το Alzheimer δεν βοηθάει αυτή τη στιγμή να θυμηθώ! Άβυσσος η ψυχή του computer :) Καλημέρα σε όλους! Τώρα μάλιστα, βγάζει νόημα… ;) Μόνο η 5900 είναι απαραίτητη Κώστα εκτός και εάν την έχεις αλλάξει από τις ρυθμίσεις του Jaadu VNC Client. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 @pperiklis Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει το logmein οπότε δεν έχω άποψη. Πάντως με dyndns και άνοιγμα της πόρτας 5900 το iteleport δουλεύει χωρίς βέβαια συνταρακτικες ταχύτητες ειδικά σε 3g δίκτυο. @DjArte Μπα για άλλο λόγο θα είχα ανοίξει την άλλη πόρτα, ο οποίος έχει χαθεί στην αχλύ της ιστορίας :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 εγώ ξαναεπαναλαμβάνω πως αυτό το χρέπι apple product δεν μου θυμίζει. αν βγει κάτι τέτοιο εφυγα για 3GS. Άσχετα από τις προσωπικές προτιμήσεις νομίζω οτι το νεο σχήμα είναι απόλυτα συμβατό με το σχεδιασμό των προϊόντων της apple ειδικά των MacBook pro και των iMac, πολύ περισσότερο από τα 3g και 3gs και πολύ κοντά στο 2g. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 (edited) Ευχαριστω Δημητρη να περνας καλα και προσοχη. Τι μου θυμισες τωρα με την συγκεντρωση μοτοσυκλετιστων. Πριν 26 χρονια ειχα συμμετασχει σε μια απο τις πρωτες συγκεντωσεις. Ηταν το 1984 στην Σκοτινα της Πιερειας στο καμπινγκ του ΕΟΤ. Ειχα μια Honda N400. Τοτε δεν υπήρχε ιντερνετ και ολα τα κανονιζαμε μεσα απο τα περιοδικα @@@Ευχαριστω και ολους τους υπολοιπους και χρονια πολλα στον Μιχαλη. καμια σχεση εκεινες οι πανελληνιες Κωστη με τις σημερινες...δυστυχως...τοτε επικρατουσε το κλιμα το παρειστικο,αλλα σημερα η καγκουρια και η μλακια καποιων ανεγκεφαλων... καθε χρονο θρηνουμε θυματα σε αυτες τις "εκδηλωσεις¨και οι κυριοι και οι μοναδικοι υπαιτιοι ειναι οι διοργανωτες,που μονος τους σκοπος ειναι το χρημα κ τπτ αλλο!!!!!!!!:mad: εμεις παμε για το παρων και να βρουμε φιλους απο ολην την ελλαδα,αλλα και απο αλλες χωρες που ερχονται χρονια τωρα(σκοπιανοι,βουλγαροι) και να περασουμε καλα:) Έλα ρε! Έκανα φαντάρος εκεί πάνω...Και συγκεκριμένα στη Νέα Βύσσα Είσαι θηρίο, πως το έκανες αυτό το πράγμα ρε παιδί μου, και φαντάζομαι πως θα ήταν η μέση μετά, ή όχι; ειναι δυσκολο να καταφερεις να μαζεψεις Λευτερη κοντα 1000χλμ μεσα σε ενα βραδυ,οπως εκανα εγω,κατω απο τετοιες συνθηκες...ευτυχως δοξα τον Θεο,ολα πηγαν καλα. η μεση?μπαα...εχει γινει σιδερο μετα απο τοσα χρονια! Ένα σ.κ έβρεξε και έπεσες επάνω του .. Ελπίζουμε τουλάχιστον να άξιζε!! Έχω φάει και εγώ κάτι βροχές σε ταξίδια ..... ολα καλα Σπυρο,φυσικα και αξιζε η ταλαιπωρια...απο οτι ξερεις,η εμπειρια ειναι το ταξιδι και οχι ο προορισμος;) Λαγός,σπήλαιο,πλάτη,λεπτή,καβυλη,νέα βυσσα,δίκαια,αρζος,Καναδάς!και αλλα!τα έχω περπατήσει στην κυριολεξία! Sent from my iPhone using Tapatalk τα γυρισαμε ολα αυτα τα χωρια Κωστη:) Ήσουν κι εσύ εκεί? (Καλά, άμα πιάσουμε ιστορίες από στρατό....) Εισαι θηριο τερμα!!! Καλα νυχτα(ειναι η καλυτερη ωρα για ταξιδι)αλλα κατω απο βροχη και ειδικα με μηχανη εισαι αξιος!! Τελαιυταια φορα με παρομοιες συνθηκες με μηχανη ειχα παει το 88 με το XLακη μου στα Γιαννενα,και το xlακη και εγω ειχαμε γινει παπι τοτε αλλα αξιζε η εμπειρια! Καλα να περασεις Μητσαρα και η επιστροφη να ειναι ηλιολουστη!!!! μετα απο πανω απο 2000χλμ Μανο και πολυ βροχη,αλλα και πολυ επικινδυνο ταξιδι,ολα καλα και απλα μετραμε τον χρονο για την επομενη εξοδο μας:) Edited May 25, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Τι κάνουμε; Έχω εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό με τρεχάματα... Όλα καλά όμως! Εσείς καλά όλα; Έχω μια ερώτηση. Μια φίλη αγόρασε iPhone από την Cosmote (Γερμανό) στις αρχές του μήνα και είχε την 3.1.2 πάνω (και συνεχίζει ακόμα). Μου κάνει εντύπωση μην τυχόν είναι κάποιο refirbished. Αλλά με την 3.1.2 πάνω; Τέλος πάντων, με δεδομένο ότι θα έχει την νέα bootrom πάνω, πως θα το κάνω τώρα jailbreak; Φαντάζομαι ότι οι εποχές του blackra1n πέρασαν και ανέτειλε ο ήλιος του Spirit; Και πως θα κάνω τώρα jailbreak; Θα αναβαθμίσω στην 3.1.3 και θα τρέξω το spirit; Τι πρέπει να γνωρίζω; Αν μπορεί ας μου δώσει κάποιος οδηγίες ή κάποιο link με λεπτομέρειες...:wacko: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Refurbished σε σφραγισμένο κουτί αποκλείεται. Μπορεί απλά να τους είχε ξεμείνει κανένα με 3.1.2. Για το JB κάνεις αναβάθμιση στην 3.1.3 και μετά Spirit. Οδηγίες στο site. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 (edited) Η 3283 Κώστα ποιο service χρησιμοποιεί? @Avid Δεν είναι απαραίτητη η χρήση του jaadu VNC Connect. Μπορεί να γίνει και manual η σύνδεση αρκεί να τρέχει ο αντίστοιχος osx-vnc server σαν system service και να ανοιχθούν οι αντίστοιχες πόρτες στο NAT του router. ;) Το jaadu vnc connect προϋποθέτει ότι το upnp service θα είναι ενεργοποιημένο στον router και για αυτό δεν χρειάζονται οι ρυθμίσεις στο nat. Καλησπέρα στην παρέα!! Ναι μετά από τα διάφορα μηνύματα το κατάλαβα...:) Αν και εγώ όπως γνωρίζεις δεν έχω τις απαραίτητες γνώσης να πειράζω το ruter, κάνω την δουλειά μου το connect server. Και ρωτώ, τι διαφορά υπάρχει? Δημιουργείτε κάποιο κενό ασφάλειας με τον server?? Mήπως να κάνεις κάποια στιγμή καμιά βόλτα στο ruter μου..:p Έτι όπως είναι τώρα όλα δουλεύουν ρολόι.. @ Κώστα (TS) Με το καλό σου εύχομαι, και όσο αφορά τελικά την κουβέντα που είχαμε περί δουλειάς και iPad, τελικά αρχίζει να εφαρμόζεται και σε μένα σιγά σιγά και χαίρομαι ιδιαίτερα!! Edited May 24, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Καλή ερώτηση σχετικά με το κατα πόσο εγείρονται θέματα ασφαλείας εάν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία UPNP. Μια ολοκληρωμένη και τεχνική απάντηση θα έπαιρνε χρόνο αλλά σε γενικές γραμμές θα σου πω πως θεωρητικά είσαι λιγότερο ασφαλής με ενεργό το upnp καθώς ο router διατήρει ένα pool από ανοικτές πόρτες τις οποίες κάθε φορά και ανάλογα την υπηρεσία που ζητάει πρόσβαση στο δίκτυο κάνει mapping τυχαία στις αντίστοιχες εφαρμογές. Επομένως είσαι πιο ευαλωτος καθώς 1) Δεν έχεις τον ελενγχο για το ποιες πόρτες είναι ανοικτές κάθε φορά και ποιο service τρέχει σε αυτές και 2) έχεις αριθμητικά μεγαλύτερη εύρος από ανοικτές πόρτες που ανα πάσα στιγμή μπορεί να δεχθεις μια επίθεση από κάποιον που θέλει να αποκτήσει πρόσβαση στο μηχάνημα σου. Πιστεύω να έγινα σαφής. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Καλή ερώτηση σχετικά με το κατα πόσο εγείρονται θέματα ασφαλείας εάν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία UPNP. Μια ολοκληρωμένη και τεχνική απάντηση θα έπαιρνε χρόνο αλλά σε γενικές γραμμές θα σου πω πως θεωρητικά είσαι λιγότερο ασφαλής με ενεργό το upnp καθώς ο router διατήρει ένα pool από ανοικτές πόρτες τις οποίες κάθε φορά και ανάλογα την υπηρεσία που ζητάει πρόσβαση στο δίκτυο κάνει mapping τυχαία στις αντίστοιχες εφαρμογές. Επομένως είσαι πιο ευαλωτος καθώς 1) Δεν έχεις τον ελενγχο για το ποιες πόρτες είναι ανοικτές κάθε φορά και ποιο service τρέχει σε αυτές και 2) έχεις αριθμητικά μεγαλύτερη εύρος από ανοικτές πόρτες που ανα πάσα στιγμή μπορεί να δεχθεις μια επίθεση από κάποιον που θέλει να αποκτήσει πρόσβαση στο μηχάνημα σου. Πιστεύω να έγινα σαφής. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Έγινες σαφής, την βόλτα δεν την γλυτώνεις.. Κανονίζω μύτη νγκ στο σπίτι μου.. :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Έγινες σαφής, την βόλτα δεν την γλυτώνεις.. Κανονίζω μύτη νγκ στο σπίτι μου.. :) Sent from my iPhone using Tapatalk Και για του λόγου το αληθές επισυναπτω από το wikipedia το σχετικό section που μιλάει για το πως υλοποειται το port mapping μέσω του upnp. "NAT traversal One solution for NAT (Network Address Translation) traversal, called the Internet Gateway Device (IGD) Protocol, is implemented via UPnP. Many routers and firewalls expose themselves as Internet Gateway Devices, allowing any local UPnP controller to perform a variety of actions, including retrieving the external IP address of the device, enumerate existing port mappings, and adding and removing port mappings. By adding a port mapping, a UPnP controller behind the IGD can enable traversal of the IGD from an external address to an internal client." Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Ρε παιδια δοκιμασε κανεις με τον απλο και γρηγορο τροπο που ειναι η εγκατασταση του iteleport conection στο MAC και η ενεργοποιηση απο τις ρυθμισεις του screen sharing? Στις οδηγιες τουλαχιστον εγραφε οτι το μιναδικο προβλημα ειναι οτι καμια φορα δεν δουλευουν οι media controlers. @Σπυρο εψαξα μια μια τις δουλειες που χρειαζομαι να κανω. Βρηκα βινεακια screen shots κλπ. Ολα ειναι δυνατα και σε πολλες περιπτωσεις πιο απλα απ οτι σε laptop λογο των αυτοματισμων που εχουν οι εφαρμογες. Ελπιζω μονο να μην αργησει το JB της 4 γιατι εδω μας ειναι αναγκαιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Ρε παιδια δοκιμασε κανεις με τον απλο και γρηγορο τροπο που ειναι η εγκατασταση του iteleport conection στο MAC και η ενεργοποιηση απο τις ρυθμισεις του screen sharing? Στις οδηγιες τουλαχιστον εγραφε οτι το μιναδικο προβλημα ειναι οτι καμια φορα δεν δουλευουν οι media controlers. @Σπυρο εψαξα μια μια τις δουλειες που χρειαζομαι να κανω. Βρηκα βινεακια screen shots κλπ. Ολα ειναι δυνατα και σε πολλες περιπτωσεις πιο απλα απ οτι σε laptop λογο των αυτοματισμων που εχουν οι εφαρμογες. Ελπιζω μονο να μην αργησει το JB της 4 γιατι εδω μας ειναι αναγκαιο. Εγώ που με την βοήθεια του Αρτέμη και τον ευχαριστώ:D γιαυτό, (Tην γλύτωσε την βόλτα:p) απαλλάχτηκα από τον server connect και το κάναμε manual και δείχνουν να δουλεύουν όλα!! Τώρα μένει με την εξωτερική σύνδεση για να δω πως τρέχει!! Ευτυχώς το ruter μου είναι συνεργάσιμο σε όλα!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Βλέπω αναλύσατε λίγο το θέμα του Jaadu VNC! Πολύ χαίρομαι μιας και σκοπεύω να το αγοράσω κάποια στιγμή... Αλλά το άτιμο δεν πέφτει! €20! Εκεί! Ιδίως όταν (αν; ) αγοράσω το MacMini, τότε σίγουρα! Με τρεις υπολογιστές στο σπίτι και προσεχώς και τέταρτο, θα χρειάζεται... Και με την υπάρχουσα διαρρύθμιση του σπιτιού θα είναι απείρως βολικό! Αλλά περισσότερα από κοντά στην πρώτη ευκαιρία! Από σήμερα και ίσως αύριο μπορώ να πω πως χαλαρώνω αρκετά (επιτέλους μετά από ένα μήνα τρεχάματα)! :) @Ζαχαράκης Βολτούλες με την μηχανή είδα ή κάνω λάθος; Πέρασες καλά; @Νικόλας Και εσύ βολτούλες στην Β. Ευρώπη; Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Ρε παιδια δοκιμασε κανεις με τον απλο και γρηγορο τροπο που ειναι η εγκατασταση του iteleport conection στο MAC και η ενεργοποιηση απο τις ρυθμισεις του screen sharing? Στις οδηγιες τουλαχιστον εγραφε οτι το μιναδικο προβλημα ειναι οτι καμια φορα δεν δουλευουν οι media controlers. Κώστα το έχω δοκιμάσει εγώ στο παρελθόν και δουλεύει κανονικά. Τι πρόβλημα έχεις? Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις ενεργοποιημένο το UPNP στο router. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Κώστα το έχω δοκιμάσει εγώ στο παρελθόν και δουλεύει κανονικά. Τι πρόβλημα έχεις? Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις ενεργοποιημένο το UPNP στο router. Δεν εχω προβλημα απλα θελω να ειμαι ετοιμος να μην ψαχνομαι τελευταια στιγμη.:O Δεν εχω εδω κανενα για βοηθεια οποτε κοιταω να λυσω ολες τις απορειες μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Ηρεμία τάξη και ασφάλεια στο θέμα... Παράξενο... Καλημέρα!!! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts