Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι όλοι περιμένουμε το 2 μέρος ....:) καλμερα κ από μένα !!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Καλημέρα παιδιά και από εμένα! Μόλις γύρισα από Σαλαμίκονο και είπα να δω τι γίνεται... ;)

Έχασα κάτι σημαντικό από χθες?

Με μία πρόχειρη ανάγνωση των προηγούμενων σελίδων βλέπω πως συζητήθηκε κυρίως το θέμα σχετικά με τον διαξιφισμό ανάμεσα στο iPhone και το HD2. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω αυτήν την συζήτηση καθώς ειλικρινά πιστεύω πως δεν οδηγεί πουθενά. Για μένα όλοι έχουν δίκιο. Νοήμονες άνθρωποι θέλω να πιστεύω πως είμαστε και ο καθένας σταθμίζει τις ανάγκες του και κρίνει ποια συσκευή μπορεί να τον ικανοποιήσει καλύτερα και στο λιγότερο δυνατό χρόνο έτσι ώστε να κάνει την καθημερινότητα του ποιο αποδοτική αλλά και ποιο εύκολη.

Πάμε παρακάτω. ;)

Edited by DjArte

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Καλησπερες κι απο μενα

http://img696.imageshack.us/img696/2321/dellmini5leakmain.jpg :love:

Δεν ειναι χαριτωμενο?

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Δεν είναι λίγο μεγάλο; Νομίζω ότι το HD2 είναι ακριβώς στο όριο. Από κει πάνω μιλάμε για παντόφλα. Προσωπικά θα ντρεπόμουν να βγάλω αυτό το πράμα από την τσέπη μου και να το βάλω στο αυτί μου για να μιλήσω. Αν ήθελα tablet υπάρχουν νομίζω καλύτερες προτάσεις.

Δεν είναι λίγο μεγάλο; Νομίζω ότι το HD2 είναι ακριβώς στο όριο. Από κει πάνω μιλάμε για παντόφλα. Προσωπικά θα ντρεπόμουν να βγάλω αυτό το πράμα από την τσέπη μου και να το βάλω στο αυτί μου για να μιλήσω. Αν ήθελα tablet υπάρχουν νομίζω καλύτερες προτάσεις.

Μόνο με bluetooth Νίκο, αλλιώς ... (θυμάστε την φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει πριν 2 εβδομάδες με τον "καμαρωτό" χρήστη που το κράταγε σαν τούβλο στο αυτί). Αλλά πραγματικά δεν βλέπω τη χρησιμότητα του, σαν τηλέφωνο σίγουρα πολύ ογκώδες, σαν tablet, εδώ παραπονιόμαστε ότι οι σχεδόν 10" του iPad είναι λίγες ...

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

3.5" - 3.7" τπο καλυτερο μεγεθος για τηλεφωνο. τωρα αυτο το 5" δεν ξερω πως μπορει να πωληθει...

αρκετα καλη..!!δενει ωραια με το τηλεφωνο!! για προστασια του πισω μερους απο γρατζουνιες κλπ...ειναι οτι πρεπει..!!αν την θες βεβαια για πτωσεις...δεν κανει..!

εχω προβλημα!!

αναγκαστηκα εκανα την δευτερα format στον υπολογιστη μου..γιατι ειχαν προβλημα τα windows.!

το ξανα εστησα το pc..μπηκα στο itunes να κανω sync..και δεν μπορω.... :/

Πάρη, δεν δίνεις λίγες παραπάνω λεπτομέρειες (τι δε μπορείς; τι μήνυμα σου βγάζει; τι έχεις δοκιμάσει ως τώρα; τι ακριβώς θες να κάνεις; ) για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε;

Μόνο με bluetooth Νίκο, αλλιώς ... (θυμάστε την φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει πριν 2 εβδομάδες με τον "καμαρωτό" χρήστη που το κράταγε σαν τούβλο στο αυτί). Αλλά πραγματικά δεν βλέπω τη χρησιμότητα του, σαν τηλέφωνο σίγουρα πολύ ογκώδες, σαν tablet, εδώ παραπονιόμαστε ότι οι σχεδόν 10" του iPad είναι λίγες ...

Ακριβώς!

βασικα συνδεομαι με το itunes...παταω sync...μου λεει αν δεν κανω transfer τις application θα γινουν remove...!!παταω transfer και μου βγαζει αυτο το μηνυμα..!

και δεν κανει sync!

Edited by volcom

βασικα συνδεομαι με το itunes...παταω sync...μου λεει αν δεν κανω transfer τις application θα γινουν remove...!!παταω transfer και μου βγαζει αυτο το μηνυμα..!

και δεν κανει sync!

Έλα βρε, αφού σου λέει τι να κάνεις. Κάνε authorize το iTunes έτσι όπως σου περιγράφει και μετά κάνε συγχρονισμό.

Edited by CarpeNoctum

Να ρωτήσω κάτι άλλο, γίνεται να κάνεις de-authorize άλλον υπολογιστή; Βασικά τον παλαιό μου υπολογιστή γιατί πλέον δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου για iPhone και ιστορίες. Του είχα κάνει format αλλά ξέχασα να τον ξε-εξουσιοδοτήσω από το iTunes.. Τώρα γίνεται από το MacBook?

Βρε παιδιά δεν σχολιάσαμε:

200 σελίδες στο «Περί ανέμων»!! :shock: Ουάου!!! :lol:

Και κοντεύουμε τα 8.000 μηνύματα! :D:D

http://img502.imageshack.us/img502/1410/screenshot20100310at212.png

Edited by nervous

Να ρωτήσω κάτι άλλο, γίνεται να κάνεις de-authorize άλλον υπολογιστή; Βασικά τον παλαιό μου υπολογιστή γιατί πλέον δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου για iPhone και ιστορίες. Του είχα κάνει format αλλά ξέχασα να τον ξε-εξουσιοδοτήσω από το iTunes.. Τώρα γίνεται από το MacBook?

Αν δεν κάνω λάθος έχει επιλογή de-authorise all και σου μηδενίζει τον counter.

Άλεξ εξαρτάται από τις ρυθμίσεις σου στο forum, εγώ τις βλέπω 532 τις σελίδες :lol: για τα μηνύματα όντως κοντεύουμε τα 8.000

Edited by miky7

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Όχι. Αν δεν το έκανες πριν το format δε μπορείς τώρα. Όταν συμπληρώσεις τα 5 μηχανήματα μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί deauthorize οπότε το μόνο μικρό προβληματάκι είναι θα πρέπει να ξανακάνεις authorize αυτά που χρησιμοποιείς ακόμα.

Οι σελίδες είναι 533 Άλεξ, αλλά εσύ έχεις ορίσει να σου εμφανίζονται περισσότερα μηνύματα ανά σελίδα από το default του forum.

Πολυ σωστα Κωστα,αλλα κι απο την αλλη ας μην υποτιμουμε την αποδεδειγμενη ικανοτητα των καταναλωτων να προσαρμοζονται.Τοσο το iphone,οσο και το HD2 ειχαν παρεξηγησιμες διαστασεις οταν πρωτοκυκλοφορησαν,και απαιτουσαν καποιο χρονο προσαρμογης.Ακομη,το streak πλασαρεται σαν MID κι οχι σαν "συμβατικο" smartphone.Ουτως ή αλλως με τετοια οθονη και bezel θα ειναι δυσκολη η χρηση με το ενα χερι.

Ειμαι βεβαιος ομως οτι η δυναμικη του ipad θα μεταλλαξει την αγορα και θα φερει πολλες συσκευες τυπου ταμπλετας στις 5"-10".

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Ναι έχω βάλει 40 μηνύματα / σελίδα.. Το θεωρώ πιο βολικό και μπορώ να βλέπω και προηγούμενα μηνύματα πιο εύκολα! Αλλά τότε το θέμα είναι τα 8.000 μηνύματα! :lol:

Και όταν λέμε deauthorize all, δεν θα πειραχτούν εφαρμογές, backups και ιστορίες, έτσι; Το κάνω και μετά απλά το ξανακάνω το Macbook authorize και καθάρισα; :confused::wacko:

Τώρα που το λες, πριν μια εβδομάδα δεν είμασταν στις 500 και πανηγυρίζαμε; ή έχει αρχίσει το Alzheimer?

Σε ότι αφορά το deauthorization τώρα.

Μπορεί να γίνει μόνο για/από τον ίδιο υπολογιστή που είναι authorized.

Εφόσον δεν έχεις πια πρόσβαση σε αυτόν, υπάρχουν 2 λύσεις:

(α) Κάνεις deauthorize all (πρακτική Σαμψών "αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων :) " αλλά αυτό γίνεται μόνο αν έχεις ήδη κάνει 5 υπολογιστές authorize, και μετά κάνεις re-authorize τους υπόλοιπους που θέλεις να διατηρήσεις.

(β) Τηλεφωνείς στην Apple !!!!! (ίσως δεν βγάλεις άκρη ...)

Αν υπάρχει και καμιά άλλη ιδέα / γνώση την καταθέτετε :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Και όταν λέμε deauthorize all, δεν θα πειραχτούν εφαρμογές, backups και ιστορίες, έτσι; Το κάνω και μετά απλά το ξανακάνω το Macbook authorize και καθάρισα; :confused::wacko:

Τίποτα δεν παθαίνουν τα data σου.

Και μια πληροφορία για κάποιους που ίσως δεν το γνωρίζουν. Καλά είναι να κάνετε deauthorize πριν απο φορμάτ αλλά και πριν από αλλαγή στο Hardware του υπολογιστή. Αν δηλαδή θέλετε να αλλάξετε RAM, μητρική, κ.ο.κ.

Make sure you deauthorize your computer before you upgrade your RAM, hard disk or other system components, or reinstall Windows. If you do not deauthorize your computer before you upgrade these components, one computer may use multiple authorizations.

Επίσης deauthorize all μπορείς να κάνεις άπαξ ετησίως!!!

Edited by CarpeNoctum

Τηλέφωνο την Apple δύσκολο χωρίς να με γδάρει ο ΟΤΕ.. Οπότε δεν κάνω τίποτα! Προς το παρόν (και το μέλλον) σε έναν υπολγοιστή θα το έχω!

Αλλά όταν φτάσει η στιγμή να γίνει ένα restore/format στο Macbook (που δεν αργεί), τότε; Θα έχω 3/5 «θήκες» ελεύθερες ;

@kkalog

ΈΤσι είναι Κώστα, απλά εγώ έχω 40μηνύματα/σελίδα όταν το default είναι 20 και βλέπω λιγότερες σελίδες! Οπότε άκυρο το σχόλιο.. :(

edit after carpe: Οπότε πριν το restore θα κάνω deauthorize τον υπολογιστή (Macbook) και θα το ξανακάνω μετά. :D

edit after carpe: Οπότε πριν το restore θα κάνω deauthorize τον υπολογιστή (Macbook) και θα το ξανακάνω μετά. :D

Ρε θα σε δείρω.. Δε διαβάζεις τι σου γράφουμε; Δεν έχει σχέση το Restore στη συσκευή σου. Σιγά μην κάναμε deauthorize πριν από κάθε restore του iPhone. Πριν από φορμάτ του ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ και των άλλων που αναφέρω παραπάνω χρειάζεται. :lol:

Ρε θα σε δείρω.. Δε διαβάζεις τι σου γράφουμε; Δεν έχει σχέση το Restore στη συσκευή σου. Σιγά μην κάναμε deauthorize πριν από κάθε restore του iPhone. Πριν από φορμάτ του ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ και των άλλων που αναφέρω παραπάνω χρειάζεται. :lol:

Restore στο Mac εννοώ...! :cry: :lol: :ninja: :lol:

Restore στο Mac εννοώ...! :cry: :lol: :ninja: :lol:

Ναι.. τότε να κάνεις :tease:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned