Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό μήνα.

Και γω με αυτή την έκδοση Installous είμαι. Δεν πέρασα στη 2.5.χ. Εξάλλου με την παρούσα home page πάει σφαίρα.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

καλο μηνα..!!καλημερα..!!

και ελπιζω αυτον τον μηνα να γινει το event και να παρουμε το ωραιο update που περιμενουμε..!! :D

Παιδια να ρωτησω κ γω κατι μιας κ ειμαι ψιλοασχετος με τα μηλα..Δειξτε κατανοηση! Εχω γραψει ηδη στο ερωτησεις για αρχαριους χρηστες οποτε σορρυ που σας ζαλιζω κ εδω...

Τελικα το πηρα σημερα(3gs) μεταχειρισμενο στα 16gb κ ειναι ηδη jailbroken κ ξεκλεiδομενο για να παιρνει ολες τις sim..O τυπος που το αγορασα μου ειπε οτι ειναι στο λογισμικο 3.0 κ να μην το αναβαθμισω γιατι θα χασω το ξεκλειδομα!!!

Επειδη οπως ειπα ειμαι κ ψιλο ασχετος φοβαμαι

κ στο φορτιστη να το συνδεσω τωρα

Απο οτι διαβαζω οι αναβαθμισεις γινονται μεσω itune ετσι?

Το itunes ομως δεν το χρησιμοποιουμε και για να βαζουμε τραγουδια κτλ στο iphone?

Αν λοιπον εγω το συνδεσω στο itunes κανει αυτοματα αναβαθμιση?

Ι tunes δεν εχω καν ακομα στο λαπτοπ επειδη φοβαμαι

Το πιο καινουριο firmware ειναι το 3.1.3 ετσι?

Εχει μεγαλη διαφορα απο το 3.0 που εχω εγω?

Κ απο οτο καταλαβα μεχρι κ το 3.1.2 γινετε jailbraik δεν γινετε λοιπον να κανω update στο 3.1.2 η αν κανω θα παει κατευθειαν στο 3.1.3?

υγ καλο μηνα !!!

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Σου απάντησα στο θέμα το άλλο (iPhone FAQ).

Καλό, χρυσό και άγιο το θέμα αυτό, αλλά θέματα για απορίες των κατόχων (νυν ή μελλοντικών) υπάρχουν ήδη στο φόρουμ. Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουν όλοι εδώ, να κάνουν την απορία τους, να παίρνουν την απάντησή τους και μετά «Μην τον είδατε τον Παναή». Δεν είναι ο σκοπός του «Περί ανέμων» αυτός, και ούτε φιλοδοξεί να γίνει!

Εξάλλου, ο Carpe, kkalog, ktsak, εγώ και πολλοί ακόμα συμμετέχουμε ενεργά σε πολλά ακόμα θέματα της Apple δίνοντας απαντήσεις. Αργά ή γρήγορα μια απάντηση θα λάβετε.

Δεν θέλω να φαίνομαι κακός, απλά εκνευρίζομαι με την συμπεριφορά ορισμένων.

Φίλε malias54 εννοείται ότι δεν απευθύνομαι σε εσένα. :)

Παιδια να ρωτησω κ γω κατι μιας κ ειμαι ψιλοασχετος με τα μηλα..Δειξτε κατανοηση! Εχω γραψει ηδη στο ερωτησεις για αρχαριους χρηστες οποτε σορρυ που σας ζαλιζω κ εδω...

Τελικα το πηρα σημερα(3gs) μεταχειρισμενο στα 16gb κ ειναι ηδη jailbroken κ ξεκλεiδομενο για να παιρνει ολες τις sim..O τυπος που το αγορασα μου ειπε οτι ειναι στο λογισμικο 3.0 κ να μην το αναβαθμισω γιατι θα χασω το ξεκλειδομα!!!

Επειδη οπως ειπα ειμαι κ ψιλο ασχετος φοβαμαι

κ στο φορτιστη να το συνδεσω τωρα

Απο οτι διαβαζω οι αναβαθμισεις γινονται μεσω itune ετσι?

Το itunes ομως δεν το χρησιμοποιουμε και για να βαζουμε τραγουδια κτλ στο iphone?

Αν λοιπον εγω το συνδεσω στο itunes κανει αυτοματα αναβαθμιση?

Ι tunes δεν εχω καν ακομα στο λαπτοπ επειδη φοβαμαι

Το πιο καινουριο firmware ειναι το 3.1.3 ετσι?

Εχει μεγαλη διαφορα απο το 3.0 που εχω εγω?

Κ απο οτο καταλαβα μεχρι κ το 3.1.2 γινετε jailbraik δεν γινετε λοιπον να κανω update στο 3.1.2 η αν κανω θα παει κατευθειαν στο 3.1.3?

υγ καλο μηνα !!!

Αγαπητέ φίλε,

Αν και υπάρχουν πολύ πιο σχετικοί από μένα για να σου απαντήσουν, κατ'αρχάς να σε καθησυχάσω λέγοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα αν δεν δώσεις εσύ συγκατάθεση. Όσον αφορά τα firmware ετσι όπως τα λες είναι, και εγώ στη θέση σου δεν θα τα πείραζα. Βάλε το itunes για να περάσεις και τα τραγούδια που θέλεις, απλά πρόσεχε οταν σε ρωτάει για αναβαθμίσεις που λες "ναι" και που "οχι".

Και μην το φοβάσαι, δεν δαγκώνει, σε καταλαβαίνω όμως γιατί και εγώ έτσι ήμουν, αλλά με βοήθησαν πολύ τα παιδιά εδώ;):)

Κάθε αρχή και δύσκολη.

Το μηχάνημα όμως είναι πολύ καλό.

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις κ ξερω οτι μερικοι στραβωνετε οταν καποιος νεος μπουκαρει μεσα στο φορουμ κ αρχιζει να γραφει παντου για τι προβλημα του κ μετα την κανει(ακα αλεξιπτωτιστης)

Μην ανυσηχειτε δεν ειμαι απο αυτους , ειμαι αρκετα χρονια κ σε αλλα φορουμ κ οσο να ναι νιωθω κατι ...

Απλα οσο ναναι πρωτη φορα με το iphone κ με ζοριζει λιγο, μου κλεψε κ την καρδια ομως κατευθειαν...:)

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Λογικό να σου κλέψει την καρδιά! Είναι φοβερό!

Απλά εγώ μια επισήμανση έκανα. Γιατί το ποστ σου παραπάνω το έκανες σωστά στο άλλο θέμα. Εδώ ήταν περιττό!

Και υπάρχουν πολλοί hit-and-run τύποι. Μπαίνουν, εισπράττουν και φεύγουν χωρίς ούτε ένα ευχαριστώ. Και δεν είναι ούτε ωραίο αυτό αλλά ούτε και στα πλαίσια των Ο.Π.Χ.. Ήδη αυτό το θέμα είναι εκτός και στα πλαίσια της ανοχής των moderators παραμένει ανοιχτό (και τους ευχαριστούμε για αυτό), και δεν είναι ανάγκη να το τραβάμε από τα μαλλιά. :)

Καλό μήνα και από εμένα στην παρέα!

Και στα ευχάριστα της ημέρας (και πρωτομηνιά κιόλας!) συγκαταλέγεται ο τελευταίος βαθμός που εισπράττω ως φοιτητής και είναι και 9. Και σήμερα τελείωσε η φοιτητική μου καριέρα (τουλάχιστον ως προπτυχιακός φοιτητής, μιας και όπως ξέρετε ορισμένοι θα συνεχίσω παραπέρα)!!! :)

................... Και σήμερα τελείωσε η φοιτητική μου καριέρα (τουλάχιστον ως προπτυχιακός φοιτητής, μιας και όπως ξέρετε ορισμένοι θα συνεχίσω παραπέρα)!!! :)

Αλεξανδρε, στη μανα σου το πες ? :lol:

Καλησπερα και απο μενα :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Αλεξανδρε, στη μανα σου το πες ?

Καλησπερα και απο μενα

:lol: :lol: :lol:

Α ρε Κωστή! :) :lol:

Τι καλησπέρα;:confused:

Καλημέρα!:lol:

:lol: :lol: :lol:

Α ρε Κωστή! :) :lol:

Τι καλησπέρα;:confused:

Καλημέρα!:lol:

Ναι Αλεξανδρε, sorry, ξεχασα οτι για σενα η μερα αρχιζει στις 1500 (ξεχασα οτι εισαι πτυχιουχος φοιτητης). Και εγω στην ηλικια σου και στην κατασταση σου τωρα θα ξυπναγα και θα ελεγα καλημερα τωρα :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Όπως είπε και ο kkalog είμαι σε ώρα Νέας Υόρκης! :lol::lol:

Δεν μπορώ να συντονιστώ! :lol:

Καλό μήνα και συγχαρητήρια και στον Αλέξανδρο για άλλη μια φορά ...

όσο για τα ξενύχτια, μας έφαγε το shutter island ;)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Καλό μήνα και συγχαρητήρια και στον Αλέξανδρο για άλλη μια φορά ...

όσο για τα ξενύχτια, μας έφαγε το shutter island ;)

Καλο μηνα σε ολους!!!

Αλεξ για αλλη μια φορα μπραβο!:happy:Συνεχισε την καλη δουλεια!

Κωστα τελικα σου αρεσε το shutter island;Πηγα την Παρασκευη και το ειδα,και δεν μου αρεσε και τοσο...Αλλιως το περιμενα και αλλιως εξελίχθηκε η υποθεση.

Ισως να με μπερδεψαν καποια trailer που ειχα δει,ισως και η υψηλη βαθμολογια απο το imdb.(8.2/10)

Ευχαριστώ Κώστα! :)

Ευχαριστώ Ηλία! :)

Πήγα και το είδα εχθές το βράδυ! Φοβερό.. Μου άρεσε πάρα πολύ! Και η ταινία και το παιχνίδι! Δεν ξέρω αν το είδες, αλλά το παιχνίδι ήταν φοβερό, έτσι; Βασισμένο πολύ στην ταινία! Και με το μολύβι και το χαρτί.. Πολύ καλό!

Αν και απόλυτα προβλέψιμο το τέλος, άνετα μου το αναιρούσε συνέχεια.. Φοβερός και ο Scorsese και ο Di Caprio.. Και βέβαια και ο Chuck.... :D:D

Edited by soom

Μην αρχίσετε τα spoilers. Δεν την έχουμε δει όλοι :p

Για αυτό προσπάθησα να μην δώσω πολλά... Το φαντάστηκα..! Νίκο, σπεύσε να την δεις! :) Είναι πολύ ωραία (προσωπικά έτσι πιστεύω, και συμφωνεί και η κοπέλα μου που την είδαμε μαζί! :))

Κωστα,(ktsak) τι βλεπω εδω;Αλλαξες ονoμα,πηρες Hd2 και δεν μας ειπες τιποτα;;;;;:lol:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257071&page=493

"7390" ποστ!

Καλο μηνα σε ολους!!!

Αλεξ για αλλη μια φορα μπραβο!:happy:Συνεχισε την καλη δουλεια!

Κωστα τελικα σου αρεσε το shutter island;Πηγα την Παρασκευη και το ειδα,και δεν μου αρεσε και τοσο...Αλλιως το περιμενα και αλλιως εξελίχθηκε η υποθεση.

Ισως να με μπερδεψαν καποια trailer που ειχα δει,ισως και η υψηλη βαθμολογια απο το imdb.(8.2/10)

Καλησπέρα, αναφερόμουν στο παιχνίδι (για Mac ;) ) το οποίο μοιραστήκαμε με τον Αλέξανδρο και είναι εξαιρετικό και πολύ ατμοσφαιρικό, την ταινία λόγω φόρτου εργασίας δεν την είδα ακόμη αλλά ακούω γενικά και εγώ πολύ καλά λόγια από όσους το είδαν ήδη - πολλές σινεφίλ αναφορές, αλλά no spoilers όμως όπως λέει και ο Νίκος :)

Μην αρχίσετε τα spoilers. Δεν την έχουμε δει όλοι :p

:lol::lol:

συμφώνω με τον Νίκο .... να την δούμε πρώτα κ μετά την χαλάμε μόνοι μας....:X:X:X

Την καλησπέρα μου κ τα σέβη μου σ όλη την παρέα!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το site της Crucial;

Προσπαθώ εδώ και μια ώρα να κάνω μια παραγγελία κάτι μνήμες και μου βγάζει συνέχεια cookie errors όταν πατάω να γίνει προσθήκη στο καλάθι αγορών. Δοκίμασα με 2 διαφορετικούς browsers στο iMac, με το iPhone μέσω 3G ενώ δοκίμασα και το Ευρωπαϊκό και το Αγγλικό Store της εταιρείας.

Καμία ιδέα;

Επειδή είδα ότι δεν υπήρχε απάντηση, έβαλα credits στο skype και έκανα την παραγγελία μέσω τηλεφώνου. Η κλήση κόστισε 16 cents και αφού εξήγησα το πρόβλημα που είχα με το site τους μου έκαναν δωρεάν upgrade σε Super Fast Delivery.

Μπράβο τους γιατί ξέρουν πώς να κρατάνε τους πελάτες τους.

Επειδή είδα ότι δεν υπήρχε απάντηση, έβαλα credits στο skype και έκανα την παραγγελία μέσω τηλεφώνου. Η κλήση κόστισε 16 cents και αφού εξήγησα το πρόβλημα που είχα με το site τους μου έκαναν δωρεάν upgrade σε Super Fast Delivery.

Πολύ θετικό αυτό Νίκο. Αλλά τι πήρες αν επιτρέπεται;

:lol::lol:

συμφώνω με τον Νίκο .... να την δούμε πρώτα κ μετά την χαλάμε μόνοι μας....:X:X:X

Την καλησπέρα μου κ τα σέβη μου σ όλη την παρέα!!!

Καλησπέρα, αναφερόμουν στο παιχνίδι (για Mac ;) ) το οποίο μοιραστήκαμε με τον Αλέξανδρο και είναι εξαιρετικό και πολύ ατμοσφαιρικό, την ταινία λόγω φόρτου εργασίας δεν την είδα ακόμη αλλά ακούω γενικά και εγώ πολύ καλά λόγια από όσους το είδαν ήδη - πολλές σινεφίλ αναφορές, αλλά no spoilers όμως όπως λέει και ο Νίκος :)

Και για να μην αγχώνεστε για το τι γίνεται στο τέλος,

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΡΕΕΕΙ... Δεν λέω! χαχαχαχαχαχαχα

!

Πολύ θετικό αυτό Νίκο. Αλλά τι πήρες αν επιτρέπεται;

Άλλα 4GB Ram για το iMac.

Αυτό κάνει κάθε σωστός επαγγελματίας που σκέφτεται με το σωστό κεφάλι.:);):lol:

Αν περιμένουμε την ίδια αντιμετώπιση στο Ελλάντα, θέλουμε πολλά ρέο κουραμάνα ακόμα...:lol:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Γι αυτό Λευτέρη μήπως πρέπει να την "κάνουμε" σιγά σιγά;

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned