Werra Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 συνάντησες σοδομιστές γραφειοκράτες να φανταστώ; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 καλημέρα σε όλη την παρέα.............τι έπαθες ρε Αλέξανδρε??? Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Αλεξανδρε... τα προβληματα σου θα λυθουν ως δια μαγειας αν βρεις εναν γνωστό! Παντου υπαρχει ενας και ξεμπερδευεις σε χρονο dt! :lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Καλημέρα στην παρέα και από μένα! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Καλημέρα φίλοι μου. Κ η άσχετη ερώτηση της ημέρας. Γίνετε να επαναφέρουμε παλαιότερο back up στην συσκευή χωρίς restore??? Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Μιχάλη θεωρητικά υπάρχει η δυνατότητα (συνδέεις το iPhone στο iTunes, κάνεις δεξί κλικ πάνω του από αριστερά στο devices και επιλέγεις Restore from backup και εκεί θα σου δώσει λίστα με τα backup σου - δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά έτσι υποτίθεται ότι δουλεύει). Βέβαια, είμαι αρκετά επιφυλακτικός για το τι μπορεί να συμβεί αν το κάνεις και αν θα σου περάσει το νέο OS. Έχασες κάτι συγκεκριμένο/σημαντικό; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Nα κανω μια ερωτηση και εγω...:D αν συνδεσω το usb του ''μηλου'' με την εξοδο της θυρας του radio-cd που εχει θυρα usb θα γινει car-kit?Το εχει επιχειρησει κανεις....? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Μιχάλη θεωρητικά υπάρχει η δυνατότητα (συνδέεις το iPhone στο iTunes, κάνεις δεξί κλικ πάνω του από αριστερά στο devices και επιλέγεις Restore from backup και εκεί θα σου δώσει λίστα με τα backup σου - δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά έτσι υποτίθεται ότι δουλεύει). Βέβαια, είμαι αρκετά επιφυλακτικός για το τι μπορεί να συμβεί αν το κάνεις και αν θα σου περάσει το νέο OS. Έχασες κάτι συγκεκριμένο/σημαντικό; Kαλημέρα Νίκο. κ εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου αλλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι δε θα μου κάνει κανένα restore k να πρέπει πάλι να κάνω τις διαδικασίες για την 3.1.2 με τις οποίες δεν είμαι κ πολύ εξοικειωμένος. Έχασα 8 σημαντικές επαφές. Συγκεκριμένα τα σταθερά τηλ των συγκεκριμένω επαφών. (μην ρωτάς το πως , βραβείο γκάφας για τον μήνα Φλεβάρη!!!!) Απλά είναι πελατών κ μου χρειάζονται!! να το επιχειρήσω? Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 (edited) Nα κανω μια ερωτηση και εγω...:D αν συνδεσω το usb του ''μηλου'' με την εξοδο της θυρας του radio-cd που εχει θυρα usb θα γινει car-kit?Το εχει επιχειρησει κανεις....? Εξαρτάται από το Radio-Cd σου και αν έχει iPod/iPhone support. Μια δοκιμή θα σου λύσει την απορία. Kαλημέρα Νίκο. κ εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου αλλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι δε θα μου κάνει κανένα restore k να πρέπει πάλι να κάνω τις διαδικασίες για την 3.1.2 με τις οποίες δεν είμαι κ πολύ εξοικειωμένος. Έχασα 8 σημαντικές επαφές. Συγκεκριμένα τα σταθερά τηλ των συγκεκριμένω επαφών. (μην ρωτάς το πως , βραβείο γκάφας για τον μήνα Φλεβάρη!!!!) Απλά είναι πελατών κ μου χρειάζονται!! να το επιχειρήσω? Μιχάλη μπορείς να τραβήξεις τις πληροφορίες από το backup χωρίς να το περάσεις. Δες εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=19232 Ανακάλυψη του Κώστα (ktsak) Edited February 27, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Μιχάλη μπορείς να τραβήξεις τις πληροφορίες από το backup χωρίς να το περάσεις. Δες εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=19232 Ανακάλυψη του Κώστα (ktsak) Ευχαριστώ πολύ Νίκο (κ των Κώστα βεβαίως βεβαίως!!):respect::respect: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Είχες κάνει JB στην 3.1.2; ναι με blackra1n στη 3.1.2... και μετα update στην 3.1.3 μεσω itunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 (edited) Λίγο υπομονή Χριστόφορε. Έρχεται οδηγός για το downgrade. Edit... Έτοιμος: [Οδηγός] Πώς κάνουμε Downgrade το iPhone 3GS σε παλαιότερο OS (PC/Mac) Λογικά το cydia θα σου κράτησε τα SHSHs για την 3.1.2 οπότε μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό και να κάνεις το downgrade. Edited February 27, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Λίγο υπομονή Χριστόφορε. Έρχεται οδηγός για το downgrade. Edit... Έτοιμος: [Οδηγός] Πώς κάνουμε Downgrade το iPhone 3GS σε παλαιότερο OS (PC/Mac) Λογικά το cydia θα σου κράτησε τα SHSHs για την 3.1.2 οπότε μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό και να κάνεις το downgrade. φιλε δεν βγαζω ακρη με το error 1015 :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Δοκίμασε να το ξανακάνεις και όταν σου βγάλει το error πάλι, κλείσε το iTunes και τρέξε το Blackra1n. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Δοκίμασε να το ξανακάνεις και όταν σου βγάλει το error πάλι, κλείσε το iTunes και τρέξε το Blackra1n. απιστευτο! πετυχε με το blackra1n αλλα το κινητο δεν βρισκει δικτυο και δεν με αφηνει να πειραξω οτιδηποτε στα settings ( call forward....) το εχει ξανασυναντησει καποιος αυτο το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Έκανες επαναφορά από το backup σου; Ίσως φταίει αυτό. Activate το έκανες στο iTunes; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Έκανες επαναφορά από το backup σου; Ίσως φταίει αυτό. Activate το έκανες στο iTunes; το εχω κανει 2 φορες... και activate, και back-up, και sync... γενικα το τηλεφωνο μου βγαζει και στο itunes οτι τρεχει την 3.1.2 αλλα δεν παιρνει σημα. wifi δουλευει μια χαρα, εφαρμογες ολα εκτος απο σημα. ουτε ομως στα settings μου εχει επιλογη για network. πολυ παραξενο αυτο :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 (edited) Πρέπει να ξανακάνεις τη διαδικασία όπως στον οδηγό και να χρησιμοποιήσεις το iRecovery για να έχεις μετά σήμα. Σου στέλνω PM με οδηγίες από άλλο forum γιατί δε μπορώ να το δώσω εδώ επειδή έχει παράνομες εφαρμογές. Το blackra1n σε έβγαλε από το loop αλλά δεν κάνει σωστά τη διαδικασία. Πρέπει να ξαναπάς με restore στην 3.1.3 και μετά πάλι κάτω στην 3.1.2 και μετά το 1015 να κάνεις αυτό που περιγράφεται στο pm. Edited February 27, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Έκανα και εγώ τη διαδικασία που έδωσες και είχα το ίδιο ακριβώς θέμα. Δεν είχα σήμα κατα τα άλλα, όλα okay. Για στείλε το pm και σε εμένα φίλε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 καλησπερα σε ολους! Τι κανει η παρεα??:) εγω γυρισα πριν κανα μισαωρο σπιτι πτωμα, αφου απο το πρωι ημουν για σνοουμπορντ:D Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Καλησπέρα... Απλά είπα να ενημερώσω και εδώ για την νέα μας εφαρμογή... Αποδείξεις Ευχαριστώ... Περιμένουμε εντυπώσεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 (edited) Λοιπόν, Ορίστε και εδώ αναλυτικές οδηγιές για όσους έχουν 1015 error μετά το downgrade. Μην τρέχετε το blackra1n, γιατί φαίνεται ότι ενώ βγάζει από το loop τη συσκευή μετά δεν έχει σήμα το τηλέφωνο. Κατεβάζετε το rar από εδώ: iHackintosh iRecovery Package for Windows & Mac.rar Κάνετε το downgrade και όταν βγει το 1015 error κάνετε τα εξής: Το rar αρχείο που κατεβάζετε έχει μέσα 2 zip και ένα exe. Κάνετε εγκατάσταση πρώτα το .exe Μετά ξεζιπάρετε και τα πετάτε στο desktop (το iRecover.exe και το libusb0.dll) Μετά πάτε στο Start Menu και στο Run και πατάτε cmd για να ανοίξει Command Prompt Στο παράθυρο του Command Prompt γράφετε: cd desktop (enter) setenv auto-boot true "enter" saveenv "enter" /exit "enter" Μετά κάνετε reboot το iPhone κρατώντας πατημένα home και power μέχρι να επανεκκινήσει και μετά κάνετε το Activate στο iTunes και λογικά θα είστε οκ. Αν έχετε Mac Ξεζιπάρετε τον ανάλογο φάκελο και το αρχείο που θα βγει τo κάνετε drag and drop στο Terminal και αφήνοντας ένα κενό βάζετε -s και πατάτε enter (προσοχή να έχει ένα κενό από μεταξύ του path και του -s). Όταν μείνετε με άδειο το command line περνάτε τις εξής εντολές (πατήστε enter μετά από κάθε μια) setenv auto-boot true saveenv /exit Κάνετε επανεκκίνηση το iPhone όπως έγραψα παραπάνω και συνεχίζετε με το activation του στο iTunes αφού η συσκευή επανεκκινήσει. Please report back αν δούλεψε. Edited February 27, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 (edited) 1000000 ευχαριστω φιλε!! απο 3.1.3 εκανα downgrade στην 3.1.2 , βρηκα σημα με το irecovery , και τωρα εχω iphone 3gs στη 3.1.2 jailbroken!!! TEΛΕΙΑ!!! KAI ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Edited February 27, 2010 by christoforos258 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Λοιπόν, έγιναν οι δοκιμές, ο οδηγός βεβαιώθηκε ότι δουλεύει και σε Mac και σε PC και καθαρογράφτηκε εδώ: [Οδηγός] Αντιμετωπίζοντας το error 1015 κατά τη διάρκεια του Downgrade Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 για mac επιβεβαιωνω οτι δουλευει μια χαρα... και αναλυτικοτατος ο οδηγος! να'σαι καλα! ευχαριστουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts