Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σιγά μη μας χάσουν, αφού παίζουν το παιχνίδι του "μαστίγιο-καρότο" μας έχουν δώσει λίγο από το "μέλι", γλυκαθήκαμε και άντε τώρα να ξεκολλήσουμε.:lol:

Μην κοιτάς το Μήτσο (Ζαχαράκη), αυτός είναι wm "to the death" που λένε:lol:

Ότι και να βγάλει ο Στηβ, εμείς εκεί. Κάποιον πρέπει να βρίζουμε, πως θα γίνει, κάποτε βρίζαμε το Μπίλ, τώρα είναι η σειρά του Στηβ.;):D:lol:

Καλημέραααααααααααα :D

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

για το βιβλιο δεν θα παρεμβω,καλα κανεις.

για το παιχνιδι ομως θα σε μαλωσω :p

παρε ενα λεο για αυτον τον σκοπο...θα ηρεμησει το μηλο σου και εσυ:lol:

Δημήτρη είναι απόλαυση ένα καλό βιβλίο και κυρίως η άισθηση του. Όλα αυτά τα ebook readers με ξενίζουν αφάνταστα. Αν είχα κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα το είχα μόνο για περιοδικά/εφημερίδες που εκεί έχει αξία λόγω πιθανού interactive περιεχομένου.

Το μήλο έχει μερικά ωραία παιχνιδάκια αλλά για games προτιμώ ακόμη το PC.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

πολλοι δυσανεσχετουν...γιατι εχουν πληρωσει κατι...που για ορισμενους ειναι ενας μισθος...και αυτοι απο το να διορθωσουν καποια πραγματα...κανουν τα στραβα ματια...πχ η 3.1.3 νομιζω ηταν αχρηστο..καλυτερα να το βαζαν στο 1 και μοναδικο update που περιμενουμε.!!αν και κατι μου λεει...οτι νεο update θα παρουμε το καλοκαιρι... :/

4 games παιζω στο PC πλεον...!!(warcraft3<dota> - lineage2- call of duty - counter strike)

Ότι και να βγάλει ο Στηβ, εμείς εκεί. Κάποιον πρέπει να βρίζουμε, πως θα γίνει, κάποτε βρίζαμε το Μπίλ, τώρα είναι η σειρά του Στηβ.;):D:lol:

Οτι πρέπει κάποιον να βρίζουμε είναι γεγονός !!!:lol::lol:

Πάντως εγώ είμαι της αναμονής ... σ οτιδήποτε νέο περιμένω πρώτα να δω πως θα πάει κ μετά το αγοράζω-εγκαθιστώ κτλ....

το θέμα είναι να γίνετε σωστά η δουλειά .... κ αφού τώρα γίνετε....;);)

@ Πάρη

μα αν βάλεις κ τις εφαρμογές που έχουμε αγοράσει είναι περισσότερο από ένα μισθός ... (τουλάχιστον για μένα...) αλλά κ εν γνώση μου τ αγόρασα όλα... δε με βάλαν με το ζόρι.... κ ενώ σωστά εμείς διαμαρτυρώμαστε κ απαιτούμε περισσότερα σαν πελάτες, κ εκείνοι απ την μεριά τους σωστά δεν αλλάζουν την πολιτική-στρατηγική τους απ την στιγμή που τους αποφέρει μέχρι στιγμής τεράστια κέρδη!

Edited by abaloss

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

συμφωνω μιχαλη..!!ολοι μας εδω εχουμε πληρωσει εφαρμογες και ενας λογος που ορισμενοι δεν το αποχωριζονται ειναι και αυτος..!!αλλα δεν νομιζω να χαναν κερδη..αν διναν στον λαο "ψωμι"...δηλαδη το νεο update..!!απο την αλλη ομως αν σκεφτει ποσες JB συσκευες υπαρχουν...εχει χασει λιγο..(αν και πιστευω οτι αυτο ειναι μεσα στο κολπο...γιατι αν ηθελε θα μπορουσε να το κοψει μια και καλη)

συμφωνω μιχαλη..!!ολοι μας εδω εχουμε πληρωσει εφαρμογες και ενας λογος που ορισμενοι δεν το αποχωριζονται ειναι και αυτος..!!αλλα δεν νομιζω να χαναν κερδη..αν διναν στον λαο "ψωμι"...δηλαδη το νεο update..!!απο την αλλη ομως αν σκεφτει ποσες JB συσκευες υπαρχουν...εχει χασει λιγο..(αν και πιστευω οτι αυτο ειναι μεσα στο κολπο...γιατι αν ηθελε θα μπορουσε να το κοψει μια και καλη)

Το jailbreak, τουλάχιστον σε ο,το αφορά εμάς εδώ, ήταν απαραίτητο όταν δεν υποστηριζονταν Ελληνικά και MMS. Πλέον η αλήθεια είναι ότι δεν είναι απαραίτητο απλά ξεκλειδώνει πολλές άλλες δυνατότητες και μένει επιλογή του καθενός αν θα το κάνει.

Πλέον ομως ένα κλειδωμενο iPhone είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο. Προσωπικά τα iPhone 3GS μου το έχω κλειδωμενο από τότε που το αγόρασα και δεν

μου έχει λείψει ούτε μια στιγμή το jailbreak.

Αντίθετα έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

μια απο τα ιδια φιλε μου...δεν το εχω κανει JB...γιατι απλα κανω τα παντα..!!και οπως ειπες...εχω το κεφαλι μου ησυχο...και δεν ανησυχω αν κανει reboot και κολισει..(γιατι εχω την νεα bootrom_

καλημερα!

ping και messi σε όλους από εδώ,μιας και την κάρτα με

το πακέτο δεδομένων την εχω στο Hd προς το παρών.

η καλόμαθα με το μήλο,ή όντως αυτό που φωνάζει τόσο καιρό ο δημήτρης

είναι αλήθεια.μέρα με την νύχτα το browsing στα 2 τηλ.

είναι πολύ αργό το leo τελικά.ελπίζω να το συνηθίσω...:O

μια απο τα ιδια φιλε μου...δεν το εχω κανει JB...γιατι απλα κανω τα παντα..!!και οπως ειπες...εχω το κεφαλι μου ησυχο...και δεν ανησυχω αν κανει reboot και κολισει..(γιατι εχω την νεα bootrom_

Καλά το κεφάλι μας το χούμε κ μεις ήσυχο με jb κ την παλιά bootrom:lol::lol::X

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά το κεφάλι μας το χούμε κ μεις ήσυχο με jb κ την παλιά bootrom:lol::lol::X

Αν είχα ξηλώσει όλες τις κλειδαριες από το σπιτι μου προσωπικά δεν θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο και γι αυτό έχω επιλέξει να μην κάνω jb.

ΥΓ: κι εγώ την παλιά bootrom έχω :)

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

οτι θελει ο καθενας ελευθερια,απ ολα εχουμε!εγω μενω παντως j/b μην παει χαραμι η παλια b/r,και το 4g βλεπουμε:p

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Αν είχα ξηλώσει όλες τις κλειδαριες από το σπιτι μου προσωπικά δεν θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο και γι αυτό έχω επιλέξει να μην κάνω jb.

ΥΓ: κι εγώ την παλιά bootrom έχω :)

sorry φίλε, αλλά πολύ άστοχη η παρομοίωση σου :)

όπως έχουμε πει πολλάκις εδώ μέσα, είναι τι βολεύει τον καθένα. Και το μήλο δεν παθαίνει απολύτως τίποτα.

φιλικά πάντα.

Λευτέρης

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Παιδες καλημερα :)

Εγω το εδωσα το μηλαρακι μου,(3gs),κρατησα το παλιο και συλεκτικο (για εμενα)

iphone 2g,(γιατι χωρις μηλο δεν μπορω):lol: Και παραγγειλα το nexus :X

................................

Γιαννης

Ετσι οπως τα λετε ειναι. Αφου πουλανε και ο ανταγωνισμός ακομα ψαχνεται γιατι να δαπανησουν χρηματα῞

Θα πρεπει να λαβουμε σαν δεδομενα αυτα που εχουμε και να μην περιμενουμε τρομακτικες αλλαγές.

Απ ολα αυτα που ακουγονται τιποτα δεν ειναι σιγουρο.

Ο 1000αρης επεξεργαστης πιθανως να ειναι στο επομενο iphone αν και εφοσον μπορει να συνεργαστει με το υπόλοιπο hardware.

Καμερα: τα 5ΜΡ ειναι σιγουρα αλλα δεν προσφερουν τιποτα σχεδον γιατι οι φωτογραφιες απο τετοιου ειδους καμερες δεν μπορουν λογω μετριας ποιοτητας να χρησιμοποιηθουν για να αποσπασεις καποιο κομματι. Η μεγαλη αναλυση εξυπηρετει μονο σ αυτο. Να δεις λεπτομερια και μεσα απο μια τεραστια φωτογραφια να παρεις ενα σημειο που σε ενδιαφερει.

Led για την καμερα. Δεν ειναι καθολου σιγουρο.

Multi tasking προς το παρων φημες. Δεν ξερω κατα πόσο η apple ειναι ετοιμη να θυσιασει την σιγουρη και απροβληματιστη λειτουργια που αυτονοητα υπάρχει οταν τρεχει μια μονο εφαρμογη. Ομως αυτο το εκαναν τα WM και πριν 3 χρονια με τους 400αρηδες επεξεργαστες.

Οθονη: Εδω μαλλον θα δουμε κατι καλυτερο αλλα δεν ειναι καθολου σιγουρο αν θα ειναι και μεγαλυτερη.

Η apple δειχνει οτι για καποιους λογους χρειαζεται περιθωριο γυρω απο την οθονη.

Το iPad που ειναι καινουργιο εχει ενα τεραστιο frame γυρω γυρω. Ειπαν οτι ειναι για να το κρατας απο εκει.

Να το δεχθουμε, ομως στο macbook γιατι εχει το ίδιο καινο. Θα μπορουσε στο ιδιο μεγεθος να μας δωσει 14 ιντζες και οχι 13. Κατι παιζει με τον σκελετο.

Interface - Home Page: Κι εδω δεν περιμενω σπουδαια πραγματα. Στην καλυτερη θα μας δωσουν κατι αναλλογο με το iPad, στο πλαισιο του δυνατου λογω μικρου μεγεθους οθονης.

Μην περιμενετε home page με πληροφορίες σαν του lockinfo. Αν το ειχαν σκοπο θα το εκαναν στο iPad.

Ειναι κολλημενοι στο θεμα αυτό και πιθανως να κρυβονται software εμποδια συν μπαταρια.

Συνοψίζοντας, προσωπικα δεν σκοπευω να δωσω 300 ευρω συν τα 400 που θα παρω απο την πώληση του 3Gs για να αγορασω ενα νέο iphone εφοσον οι αλλαγες του περιοριζονται σε αλουμινενιο καπακι (που αν δεν υπάρχει δυνατοτητα αφαιρεσης και αλλαγης θα γεμιζει βαθουλωματα), σε ενα μεγαλυτερο επεξεργαστη, σε μια καμερα με 2 ΜΡ παραπάνω και μια λιγο καλυτερη οθονη.

Κάνω την δουλεια μου κι ετσι οπως ειναι τωρα.

Ετσι θα πρεπει να σκεφτουμε ολοι αν θελουμε να αλλαξει κατι προς το συμφερον μας.

Ο Στηβ μονο ετσι θα καταλάβει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ετσι οπως τα λετε ειναι. Αφου πουλανε και ο ανταγωνισμός ακομα ψαχνεται γιατι να δαπανησουν χρηματα῞

Θα πρεπει να λαβουμε σαν δεδομενα αυτα που εχουμε και να μην περιμενουμε τρομακτικες αλλαγές.

Απ ολα αυτα που ακουγονται τιποτα δεν ειναι σιγουρο.

Ο 1000αρης επεξεργαστης πιθανως να ειναι στο επομενο iphone αν και εφοσον μπορει να συνεργαστει με το υπόλοιπο hardware.

Καμερα: τα 5ΜΡ ειναι σιγουρα αλλα δεν προσφερουν τιποτα σχεδον γιατι οι φωτογραφιες απο τετοιου ειδους καμερες δεν μπορουν λογω μετριας ποιοτητας να χρησιμοποιηθουν για να αποσπασεις καποιο κομματι. Η μεγαλη αναλυση εξυπηρετει μονο σ αυτο. Να δεις λεπτομερια και μεσα απο μια τεραστια φωτογραφια να παρεις ενα σημειο που σε ενδιαφερει.

Led για την καμερα. Δεν ειναι καθολου σιγουρο.

Multi tasking προς το παρων φημες. Δεν ξερω κατα πόσο η apple ειναι ετοιμη να θυσιασει την σιγουρη και απροβληματιστη λειτουργια που αυτονοητα υπάρχει οταν τρεχει μια μονο εφαρμογη. Ομως αυτο το εκαναν τα WM και πριν 3 χρονια με τους 400αρηδες επεξεργαστες.

Οθονη: Εδω μαλλον θα δουμε κατι καλυτερο αλλα δεν ειναι καθολου σιγουρο αν θα ειναι και μεγαλυτερη.

Η apple δειχνει οτι για καποιους λογους χρειαζεται περιθωριο γυρω απο την οθονη.

Το iPad που ειναι καινουργιο εχει ενα τεραστιο frame γυρω γυρω. Ειπαν οτι ειναι για να το κρατας απο εκει.

Να το δεχθουμε, ομως στο macbook γιατι εχει το ίδιο καινο. Θα μπορουσε στο ιδιο μεγεθος να μας δωσει 14 ιντζες και οχι 13. Κατι παιζει με τον σκελετο.

Interface - Home Page: Κι εδω δεν περιμενω σπουδαια πραγματα. Στην καλυτερη θα μας δωσουν κατι αναλλογο με το iPad, στο πλαισιο του δυνατου λογω μικρου μεγεθους οθονης.

Μην περιμενετε home page με πληροφορίες σαν του lockinfo. Αν το ειχαν σκοπο θα το εκαναν στο iPad.

Ειναι κολλημενοι στο θεμα αυτό και πιθανως να κρυβονται software εμποδια συν μπαταρια.

Συνοψίζοντας, προσωπικα δεν σκοπευω να δωσω 300 ευρω συν τα 400 που θα παρω απο την πώληση του 3Gs για να αγορασω ενα νέο iphone εφοσον οι αλλαγες του περιοριζονται σε αλουμινενιο καπακι (που αν δεν υπάρχει δυνατοτητα αφαιρεσης και αλλαγης θα γεμιζει βαθουλωματα), σε ενα μεγαλυτερο επεξεργαστη, σε μια καμερα με 2 ΜΡ παραπάνω και μια λιγο καλυτερη οθονη.

Κάνω την δουλεια μου κι ετσι οπως ειναι τωρα.

Ετσι θα πρεπει να σκεφτουμε ολοι αν θελουμε να αλλαξει κατι προς το συμφερον μας.

Ο Στηβ μονο ετσι θα καταλάβει.

+1000 από μένα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κώστα, (Te_salat) να κάνουμε forward το ποστ σου σε κάθε γνωστό apple forum για να υπάρξει "κίνημα" μήπως και μας αφήσει τα @ρχίδι@ ελεύθερα ο Στηβ, αφού μας κρατάει από εκεί τόσο καιρό.:p

Λευτέρης

Τιποτα δεν πρόκειται να γινει.

Αυτα που λεγονται περι καλυτερου μανατζερ της δεκαετιας, οφείλονται κυριως

1) στο οτι εχει ψυχολογησει σωστα το κοινο.

2) Στο τεχνικο τιμ που του εδωσε ενα προιον πολυ μπροστα απ οτιδηποτε αλλο.

3) Στο οτι σκεφτεται σαν Εβραίος και του βγηκε η ιδεα του appstore αφου συνεφερε και τις 3 εμπλεκομενες πλευρες: apple – developers - καταναλωτες.

Η μεγαλη μεριδα αγοραστων είναι οι παντελως ασχετοι που θελουν μια συσκευη εφετζιδικη αλλα ταυτοχρονα απλη. Ουτε που φανταζονται η ξερουν το τι θα μπορουσε να κανει. Οποτε οτι και να πουμε εμεις στα φορα, δεν εχει αξια.

Παλι τον Αυγουστο θα εχουμε κλαματα γιατι η Vodafone δεν κρατησε την προπαραγγελια και παλι τον Σεπτεμβριο θα χρειαζομαστε μεσον για να εξασφαλισουμε μια συσκευη.

Θα κρατησω αυτες τις δηλώσεις μου για να τις βλεπω οταν κυκλοφορισει το νεο iphone και να μην ενδωσω στον πειρασμο.:O:lol:

Και κατι άλλο να μην επιρεαζεστε απο καποια ειδικα φορα του εξωτερικου και εσωτερικου τα οποια οτι και να βγαλει η apple το θεοποιουν. Δεν ξερουμε ποτε τι κρυβετε απο πισω.

Απο δωρεαν συσκευες μεχρι εηασφαλιση διαφημισεων........

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπερα παιδια. Εχω καποιες μαζεμενες αποριες οποτε οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του. :)

1) Επειδη θα κανω format στο pc με το οποιο συγχρονιζω το iPhone και μερικες εφαρμογες ειναι μονο στο pc , μερικες μονο στο iPhone και μερικες και στα 2 , πως μπορω να κρατησω ολες τις εφαρμογες μου στο PC για να τις εχω και μετα ? Ισως η απαντηση ειναι αυτη αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτο που ψαχνω. Επισης πως μπορω μετα το format να μην παει τιποτα στο C:\Users\Username\Music\iTunes αλλα να παει οτιδηποτε εχει σχεση με iTunes σε αλλο φακελο που θα ορισω? Εχω αλλαξει και τωρα απο τα prefrences το dir αλλα παλι μερικα αρχεια τα κραταει απο μονο του σε αυτο που αναφερω.

2) Εχει βρει κανεις πως "κατεβαινει" το keyboard ? Για παραδειγμα , οταν ψαξω κατι στο search του Cydia μετα δεν μπορω να "κατεβασω" το keyboard και να παω σε αλλο tab. Πρεπει να κλεισω το Cydia και να ξαναμπω. Το ιδιο και οταν γραφω μηνυμα.

3) Νομιζω πως εχει αναφερθει καπου αλλα δεν το βρηκα τωρα. Γινεται να εχω 160 ελληνικους χαρακτηρες στα μηνυματα ? Πως ?

4) Υπαρχει τροπος να αποφυγω το Loading Data καθε φορα που ανοιγει το Cydia ? Εχω ακουσει για το NoCyfresh αλλα δεν το δοκιμασα.

5) Πως γινεται να μην ανοιγει το iPod οταν ειμαι στην Lock Screen και κανω διπλο click στο Home button ?

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Edited by Geezor

Καλημέρα σε όλους σας. Κάποιες σύντομες απορίες μου σχετικά με το iphone.

1. Αν θελήσω να αλλάξω μπαταρία, θα την πληρώσω στο service και αν ναι, πόσο?

2. Αν "σπάσω" το iphone, όλες οι εφαρμογές από το application store θα είναι διαθέσιμες πειρατικά στην συσκευή μου?

3. Από που θα βρίσκω μετά τις εφαρμογές?

4. Χρησιμοποίησα για λίγο ένα iphone 3G και μου φάνηκε πως δεν είναι τόσο λεπτό, όσο είναι το 3G S. Ισχύει κάτι τέτοιο, ή είναι ακριβώς το ίδιο εξωτερικά?

5. Διάβασα χθες σε αυτό το thread πως σε μία απόσταση χρόνου το "σπάσιμο" θα εμφανίσει κάποια προβλήματα στην συσκευή. Μπορείτε να μου πείτε τί είδους προβλήματα θα είναι αυτά και αν σε περίπτωση επαναφέρω την συσκευή στην εργοστασική της κατάσταση, τότε θα είναι πάλι όλα, όπως ήταν?

χρησιμοποιώ το BiteSMS με τη προσθήκη του ελληνικού πληκτρολογίου απο τον pperikli για 160 χαρακτήρες το SMS160 Keyboard K.I.S. όταν πάω να γράψω στο BITESMS με ελληνικά στο char counter πάλι χωρίζει τα μυνήματα μέχρι τους 2 χαρακτήρες! μήπως δεν πρέπει να του δίνω σημασία; απο την άλλη στα settings του iKeyEX έχω keyboards Englis και Greek. μήπως πρέπει να επιλέξω κάποιο άλλο πληκτρολόγιο? έψαξα για αλλο ελληνικό αλλα δεν εχει κάτι εκει εκτός απο τo default setting

Καλημέρα σε όλους σας. Κάποιες σύντομες απορίες μου σχετικά με το iphone.

1. Αν θελήσω να αλλάξω μπαταρία, θα την πληρώσω στο service και αν ναι, πόσο?

2. Αν "σπάσω" το iphone, όλες οι εφαρμογές από το application store θα είναι διαθέσιμες πειρατικά στην συσκευή μου?

3. Από που θα βρίσκω μετά τις εφαρμογές?

4. Χρησιμοποίησα για λίγο ένα iphone 3G και μου φάνηκε πως δεν είναι τόσο λεπτό, όσο είναι το 3G S. Ισχύει κάτι τέτοιο, ή είναι ακριβώς το ίδιο εξωτερικά?

5. Διάβασα χθες σε αυτό το thread πως σε μία απόσταση χρόνου το "σπάσιμο" θα εμφανίσει κάποια προβλήματα στην συσκευή. Μπορείτε να μου πείτε τί είδους προβλήματα θα είναι αυτά και αν σε περίπτωση επαναφέρω την συσκευή στην εργοστασική της κατάσταση, τότε θα είναι πάλι όλα, όπως ήταν?

1.ναι αλλα δε ξερω ποσο

2.ναι

3.απο εφαρμογες οπως το installous ή sites οπως το appulo

4.το ιδιο ειναι

5.υπαρχουν καποιες εφαρμογες που τρωνε αρκετη μπαταρια, κι αν κατεβασεις σπασμενη καποια μπορει να μην ειναι καλο το ***** και να σου κολλαει το τηλεφωνο. Αλλα με restore γινεται σα καινουργιο

:cool:

χρησιμοποιώ το BiteSMS με τη προσθήκη του ελληνικού πληκτρολογίου απο τον pperikli για 160 χαρακτήρες το SMS160 Keyboard K.I.S. όταν πάω να γράψω στο BITESMS με ελληνικά στο char counter πάλι χωρίζει τα μυνήματα μέχρι τους 2 χαρακτήρες! μήπως δεν πρέπει να του δίνω σημασία; απο την άλλη στα settings του iKeyEX έχω keyboards Englis και Greek. μήπως πρέπει να επιλέξω κάποιο άλλο πληκτρολόγιο? έψαξα για αλλο ελληνικό αλλα δεν εχει κάτι εκει εκτός απο τo default setting

αν κατάλαβα καλά απ το πόστ σου πρέπει Απ το iKeyEX να φτιάξεις άλλο ένα πληκτρολόγιο! (στην επιλογή mix and match κ επέλεξε σαν Keyboard το sms ελληνικά!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια. Εχω καποιες μαζεμενες αποριες οποτε οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του. :)

1) Επειδη θα κανω format στο pc με το οποιο συγχρονιζω το iPhone και μερικες εφαρμογες ειναι μονο στο pc , μερικες μονο στο iPhone και μερικες και στα 2 , πως μπορω να κρατησω ολες τις εφαρμογες μου στο PC για να τις εχω και μετα ? Ισως η απαντηση ειναι αυτη αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτο που ψαχνω. Επισης πως μπορω μετα το format να μην παει τιποτα στο C:\Users\Username\Music\iTunes αλλα να παει οτιδηποτε εχει σχεση με iTunes σε αλλο φακελο που θα ορισω? Εχω αλλαξει και τωρα απο τα prefrences το dir αλλα παλι μερικα αρχεια τα κραταει απο μονο του σε αυτο που αναφερω.

2) Εχει βρει κανεις πως "κατεβαινει" το keyboard ? Για παραδειγμα , οταν ψαξω κατι στο search του Cydia μετα δεν μπορω να "κατεβασω" το keyboard και να παω σε αλλο tab. Πρεπει να κλεισω το Cydia και να ξαναμπω. Το ιδιο και οταν γραφω μηνυμα.

3) Νομιζω πως εχει αναφερθει καπου αλλα δεν το βρηκα τωρα. Γινεται να εχω 160 ελληνικους χαρακτηρες στα μηνυματα ? Πως ?

4) Υπαρχει τροπος να αποφυγω το Loading Data καθε φορα που ανοιγει το Cydia ? Εχω ακουσει για το NoCyfresh αλλα δεν το δοκιμασα.

5) Πως γινεται να μην ανοιγει το iPod οταν κανω διπλο click στην Lock Screen ?

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

1. μου κάνει εντύπωση πως ο νέος φάκελος που έφτιαξες δεν περιέχει όλα τα αρχεία του itunes...δε μπορώ να σε βοηθήσω

2. δεν κατάλαβα τι εννοείς? να κρύψεις το πληκτρολόγιο?

3. κατέβασε το ikeyx k to smshelper απ το cydia

4. γιατί να το κάνεις αυτό?

5.??

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned