kkalog Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 :lol::lol::lol::lol: Α ρε Κωστή...! :lol: Σε διαβεβαιώνω πάντως ότι η πρωτότυπη φράση μεταφράσθηκε στο ακέραιο. Ασφαλώς με τη χρήση του iPhone βέβαια, για να παραμένουμε και on-topic ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Οπως ειδατε δεν ασχοληθηκα καθολου με το νεο update του iphone OS. Ουσιαστικα κάνει .....τα 3..2 που λενε:lol: Εχω στησει πολυ ωραια το μηλαρακι μου και δεν το κουναω με τιποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 για τις τζαπονεζες δεν καναν τιποτα?? μονο για τους τζαπονεζους??χαχαχα κωστα σαυτο τι ακριβως διορθωσαν..μιας και εκανες την αναβαθμιση?? "Improves accuracy of the reported battery level on iPhone 3GS" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 για τις τζαπονεζες δεν καναν τιποτα?? μονο για τους τζαπονεζους??χαχαχα κωστα σαυτο τι ακριβως διορθωσαν..μιας και εκανες την αναβαθμιση?? "Improves accuracy of the reported battery level on iPhone 3GS" φαντάζομαι Παρι ότι αυτό θα φανεί στη χρήση (αν δηλαδή αλλάξει ο ρυθμός που φαίνεται ότι εξαντλείται η μπαταρία - βεβαια σημασία έχει πότε αδειάζει πραγματικά και όχι πόσο αξιοπιστα αυτό αναπαρίσταται!). Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Με τις νέες "διορθώσεις" στην ένδειξη, πριν σε αφήσει χρόνους η μπαταρία θα εμφανίζεται σαν screen saver ο Τοσίρο Μουτσοχίσι Θαμασχέσι (διάσημος Γιαπωνέζος ...ρουφιάνος) και θα σου λέει "Σαγιονάρα". :X Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Arigato Thano San! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Αχ Κώστα τα ηρεμιστικά μου. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 miyagi do karate....!! sagionara!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) Ακόμα πάντως τρέφω κάποιες απειροελάχιστες ελπίδες μήπως και το update εμπεριέχει κανένα undocumented fix κάποιου πραγματικού και όχι γιαπωνέζικου bug. Μικρές πιθανότητες θα μου πεις αλλά ξέρεις τι λένε για την ελπίδα που πεθαίνει τελευταία... Πάντως το αειθαλές πρόβλημα του wifi που δείχνει άλλα αντί άλλων σήμα πριν το login δεν διορθώθηκε. Και να φανταστείς πως έχω ακόμα το email του feedback που κάποιος κύριος Jorg Kartz ισχυριζόταν πως είναι στις άμεσες προτεραιότητές τους για fix. Πιάσε το αυγό και κούρευτο δηλαδή... Edited February 2, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Χαχαχαχα έχετε ξεφύγει. Προσέχετε μην στείλω την Kido να σας μάθει Γιαπωνεζικα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Η Kido όμως έμαθε και Κοντολέζικα (;;;;):blink::blink::blink: Πως την έλεγαν αυτή την γλώσσα δεν θυμάμαι τώρα.. :wacko::lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) Προσέχετε μην στείλω την Kido να σας μάθει Γιαπωνεζικα. Στείλε την εσύ και εμείς θα της κάνουμε ...debugging θα της μάθουμε και το "input". Να δεις για πότε διορθώνονται τα πάντα Japan-way! :lol: PS: Αλήθεια ποιά είναι η Kido; Edited February 2, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Η Kido όμως έμαθε και Κοντολέζικα (;;;;):blink::blink::blink: Πως την έλεγαν αυτή την γλώσσα δεν θυμάμαι τώρα.. :wacko::lol: Καντονέζικα... Στείλε την εσύ και εμείς θα της κάνουμε ...debugging, θα της μάθουμε και το "input". Να δεις για πότε διορθώνονται τα πάντα Japan-way! :lol: Χαχαχαχαχαχαχαχα έλειωσα Θάνο. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) Πάει θα το δώσω το ρημάδι το iPhone και θα ξαναπάρω WM. Άκουσα πως η Microsoft στο νέο core update ενσωματώνει και ειδικές διορθώσεις στο touch για τα Γιάκ του Θιβέτ. Καλοί οι Γιαπωνέζοι της Apple αλλά προτιμώ τις ορεσίβιες γελάδες των Ιμαλαίων. Πρόοδος βρε παιδί μου. Χώρια που προτιμώ τα μοσχαρίσια μπριζολάκια από το σούσι. Edited February 2, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 διαβαζω το πρωτο ποστ που εγραφε για update κι αρχιζω να βριζω μεσα μου επειδη μολις χτες εκανα jb :mad::mad: ε μετα διαβασα και τα υπολοιπα και συνηλθα :lol::p Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Λοιπον για οσους ενδιαφερονται για windows 7 σε Mac μεσω Fusion: Τα πέρασα σημερα, και δεν μπορω να πω οτι ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος. Τα κρατω βεβαια γιατι ειναι γνησια ενω τα XP που ειχα ανηκαν σε αλλο pc και σε λίγες μερες θα εληγαν αν δεν εκανα activation. To προβλημα εντοπιζεται κυριως στην διαχειριση μνημης του macbook. Συγκεκριμενα με το που φορτωσω την Virtual Mashine και ανοιξω ενα αρχειο excel«αρπαζει» ενα μεγάλο κομματι μνημης 1.1GB απο την διαθεσιμη και το κρατα στην inactive με αποτελεσμα η free που απομενει να μειωνεται δραματικα αν ταυτοχρονα δουλευεις καποιες ακομα εφαρμογες στο mac osx οπως mail, safari klp. Βεβαια πρακτικα μπορει να μην επιρεαζεται η λειτουργια αφου οταν χρειαζεται μνημη θα τραβηξει απο την inactive. Ομως οταν εχω συνηθισει να βλεπω 2.4 - 1.3 free μου κακοφαινεται να πέφτω μετα απο καποια ωρα στα 300ΜΒ free. Με τα xp δεν υπηρχε τετοιο θεμα και γιατι ηταν ρυθμισμενα στα 512ΜΒ αλλα δεν παρατηρουσα τοσο μεγαλο ποσοστο παρακρατησης στην inactive. Τωρα στην πραξη οπως θα δειτε στο βιντεακι οι χρονοι ανοιγματος στα office ειναι ιδιοι με τα XP. Εκει που αργει λιγο ειναι η εκινηση το restore δηλαδη της virtual mashine επειδη τα seven χρειαζονται περισσοτερο χρονο απο τα xp για να bootαρουν. Θα πρότεινα λοιπόν σε όσους θελουν τα windows μονο για να τρεχουν τα office και κανα 2 ακομα προγραμματακια, να προτιμησουν μια γνησια εκδοση των XP.http://qik.com/video/4702495 Άντε γιατί με είχε τρελάνει αυτό το θέμα. Άρα είναι πρόβλημα του Fusion με τα 7άρια. Και το έχεις αυθεντικό εσύ αν δεν κάνω λάθος. Και για όποιον δεν πείθεται ... Κώστα φαντάζομαι ότι αυτό θα μεταφράζεται ως "κάνε έρωτα μήλο". Αυτά τα διαδικτυακά λεξικά είναι της πλάκας :lol: Η Kido όμως έμαθε και Κοντολέζικα (;;;;):blink::blink::blink: Πως την έλεγαν αυτή την γλώσσα δεν θυμάμαι τώρα.. :wacko::lol: Με πέθανες!!!! Και ένα ωραίο Apple related joke από το χθεσινό επεισόδιο της σειράς The Big Bang Theory: Μιλάει ο Sheldon: I asked myself, what is the most mind-numbing, pedestrian job conceivable, and three answers came to mind: uh, toll booth attendant, Apple Store genius... ...and what Penny does. Now... since I don't like touching other people's coins, and I refuse to contribute to the devaluation of the word "genius," here I am. Πάντως σήμερα που έβλεπα τα τελευταία επεισόδια κάποιων αγαπημένων σειρών διαπίστωσα ότι το 24, το House και το Chuck είναι Apple Series (με το τελευταίο πολύ hard core αφού πέρα από όλα τα iphones σε ένα επεισόδιο υπάρχει και το αξέχαστο), ενώ στο Big Bang Theory πετάνε ωραία έξυπνα για τη MS. Εκτός από τον παραπάνω διάλογο πριν 2 επεισόδια υπήρχε το εξής "Windows 7 is out. They are more user friendly than Windows Vista. I don't like that" Ναι, βλέπω μόνο αμερικάνικες σειρές :p Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Ναι, βλέπω μόνο αμερικάνικες σειρές :p Και εγώ το ίδιο και κάποιες όπως το House και το Big Bang Theory δεν τις αλλάζω με τίποτα. :p Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Και εγώ το ίδιο και κάποιες όπως το House και το Big Bang Theory δεν τις αλλάζω με τίποτα. :p Αυτό με το Apple Genius και το προηγούμενο με τα Vista με είχαν κάνει να λιώσω στο γέλιο! :lol: Εγώ γελούσα ασταμάτητα ειδικά σήμερα και η κοπέλα μου με κοιτούσε απορημένη μέχρι να της εξηγήσω τι είναι ένας Apple Genius. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 One more thing, as of right now, Apple is still signing 3.1.2 for you 3gs users but no one knows for how much longer they will be. Make sure you *rush* into Cydia or Rock and get your keys signed on the front page if you have not. This will make certain you can always restore 3.1.2 even in the future using Saurik's server. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 3.1.3.. Πω ρε αδερφάκι μου.... Μα με το τσιγκέλι θα τα βγάζουμε;;; θελουν να μας κρατανε σε εκρηγορση...αν φανε και κανα μπινελικι ακομη λες να τους κοπει η ορεξη και να μην μπορουνε να φανε εκει στην apple??:p Κοτζάμ διόρθωση στα Γιαπωνέζικα Κανα δεν την πήρες χαμπάρι ακόμα;!;! Τελικα το βρηκαμε (αν και ηταν με τη βοηθεια του κοινου ) "性交アップル" Ρε τι είστε εσείς!!! Αυτό είναι η διάσημη ευχή περί συνουσίας στα Γιαπωνέζικα!;!; μπερδεψα τον υπνο με τον θανατο χθες και δεν προλαβα να σας δωσω την μεταφραση :p ευτυχως εισαστε σαινια και το βρηκατε αμεσως :lol: Ρε φούστη μου, πως στο διάτανο γίνεται και από τα δεκάδες bugs για τα οποία εδώ και μήνες βοά το σύμπαν, ορύονται οι χρήστες στα forums, και μάλιστα στα Apple discussions, έρχεται η Apple και διορθώνει την Γιαπωνέζικη στύση και του φιλιπινέζικου κ@λου τα εννιάμερα. Bugs δηλαδή που ανάθεμά με και αν τα έχω δει να αναφέρονται έστω και μια φορά. Μα την πίστη μου τελικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Φαίνεται πως διορθώνουν μόνο όσα bugs δεν έχουν αναφερθεί ποτέ και από κανέναν. Την επόμενη φορά δεν ξαναστέλνω bug report με τίποτα. Μια φωτογραφία του Χιροχίτο ντυμένου μωρό θα τους στείλω και πολύ τους είναι. γεια σου Θανο !!:lol: για τις τζαπονεζες δεν καναν τιποτα?? αυτες θα τις περιποιηθουμε εμεις ιδιαιτερως :rolleyes: Χαχαχαχα έχετε ξεφύγει. Προσέχετε μην στείλω την Kido να σας μάθει Γιαπωνεζικα. where are yoy micke???χαθηκες φιλαρακι :) Στείλε την εσύ και εμείς θα της κάνουμε ...debugging θα της μάθουμε και το "input". Να δεις για πότε διορθώνονται τα πάντα Japan-way! PS: Αλήθεια ποιά είναι η Kido; για ολα βρισκει λυσεις αυτη η παρεα!!!:lol: Πάει θα το δώσω το ρημάδι το iPhone και θα ξαναπάρω WM. Άκουσα πως η Microsoft στο νέο core update ενσωματώνει και ειδικές διορθώσεις στο touch για τα Γιάκ του Θιβέτ. Καλοί οι Γιαπωνέζοι της Apple αλλά προτιμώ τις ορεσίβιες γελάδες των Ιμαλαίων. Πρόοδος βρε παιδί μου. Χώρια που προτιμώ τα μοσχαρίσια μπριζολάκια από το σούσι. και εγω για αυτο πηρα το λεο Θανο :happy: την καλημερα μου σε ολους παιδια!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλημέρα Δημήτρη, μου είχε φάει τον χρόνο ένα παιχνίδι και ένα βιβλίο, μόνο στα κλεφτά έμπαινα. Το βιβλίο το τέλειωσα μένει και το παιχνίδι :) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλημέρα Δημήτρη, μου είχε φάει τον χρόνο ένα παιχνίδι και ένα βιβλίο, μόνο στα κλεφτά έμπαινα. Το βιβλίο το τέλειωσα μένει και το παιχνίδι :) για το βιβλιο δεν θα παρεμβω,καλα κανεις. για το παιχνιδι ομως θα σε μαλωσω :p παρε ενα λεο για αυτον τον σκοπο...θα ηρεμησει το μηλο σου και εσυ:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλημέρα σ όλους τους Γιαπωνέζους καμικάζι αυτοκτονίας της apple. Αφού ο Κώστας δεν είδε τίποτα στην νέα έκδοση όντως άνθρακας ο θησαυρός. Έτσι που τα κάνει η μανάβικη εταιρεία κάποια στγμή θα βγάλει καμιά καλή έκδοση με τεράστιες διαφορές κ δε θα την βάλει κανείς επειδή θα την έχουν βαρεθεί όλοι!!!! ( σαν το παραμύθι με τον λύκο):wacko: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλημέρα σ όλους τους Γιαπωνέζους καμικάζι αυτοκτονίας της apple. Αφού ο Κώστας δεν είδε τίποτα στην νέα έκδοση όντως άνθρακας ο θησαυρός. Έτσι που τα κάνει η μανάβικη εταιρεία κάποια στγμή θα βγάλει καμιά καλή έκδοση με τεράστιες διαφορές κ δε θα την βάλει κανείς επειδή θα την έχουν βαρεθεί όλοι!!!! ( σαν το παραμύθι με τον λύκο):wacko: αν δεν κανουν κατι συντομα...ισως χασουν μερικους...χαχαχα!! καλημερα..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 αν δεν κανουν κατι συντομα...ισως χασουν μερικους...χαχαχα!! καλημερα..!! Καλημέρα Πάρη. Δε ξέρω αν χάσουν μερικούς πάντως σίγουρα σχεδόν όλοι δυσανασχετούν.... Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts