soom Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 τον ηρωα αλεξ τον λιγουρευομαι και γω..!!αλλα ξερω οτι θα το μετανιωσω...οποτε δεν τον πλησιαζω.!!χαχα Πάρη, ρώτα και τον Δημήτρη που τον είχε, και έχει στήσει αρκετά, να σου πει την γνώμη του. Εμένα το design μου αρέσει. Κατά τα άλλα, σε ΟΕΜ μορφή, είναι φρίκη. Αργό από τα λίγα. Ίσως η συνήθεια του iPhone...! :rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Ο τρόπος που αντιδρά στα δακτυλά μου. Μακάρι να αντιδρούσαν έτσι και οι γυναίκες τις ζωής μου. :lol: :lol: :lol: Καλό καλό!!!! ΥΓ. Για πέστε μια ινφορμέινσιον, έβαλα στο Μοτζίλα, πρέπει, εκτός του addon του λεξικού ελληνικών/αγγλικών, να βάλω κάτι άλλο;; Και δεν τον βλέπω να δουλεύει τον ορθογράφο που μόλις έβαλα.... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 : Για πέστε μια ινφορμέινσιον, έβαλα στο Μοτζίλα, πρέπει, εκτός του addon του λεξικού ελληνικών/αγγλικών, να βάλω κάτι άλλο;; Και δεν τον βλέπω να δουλεύει τον ορθογράφο που μόλις έβαλα.... Τον δουλευει ψαξε το σχετικό threade του igiorgio στο maclife. Δεν τον δουλευω γιατι νομιζω οτι δεν συχρονιζει τα bookmarks με το iphone, πραγμα πολυ σημαντικό για μενα αφου σερφαρω αρκετα απο το iphone. Ειναι ομως ο καλύτερος. Εισαγει πολυ ευκολα τα bookmarks του Safari και μαλιστα αν χρησιμοποιεις bookmarks Bar, την παιρνει αυτούσια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 (edited) Πάρη, ρώτα και τον Δημήτρη που τον είχε, και έχει στήσει αρκετά, να σου πει την γνώμη του. Εμένα το design μου αρέσει. Κατά τα άλλα, σε ΟΕΜ μορφή, είναι φρίκη. Αργό από τα λίγα. Ίσως η συνήθεια του iPhone...! :rolleyes: ναι οκ..!!δεν αμφιβαλω οτι ετσι οπως τον εχει στησει ο δημητρης πεταει..!!αλλα θα σε ρωτισω το αλλο...θα αλλαζες το μηλο σου για τον ηρωα?? χαχα ps...το Interface του ηρωα ειναι πολυ ωραιο..!! Edited January 29, 2010 by volcom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παίδες.. ένα ΦΟΒΕΡΟ παιχνιδάκι είναι δωρεάν στο AppStore το iBomber και επίσης το Classics που είναι σαν το iBooks είναι δωρεάν για λίγο και έχει αρκετά κλασσικά βιβλία. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 @volcom Το iPhone, τώρα, δεν θα το άλλαζα με κανένα. Αλλά κανένα απολύτως. Από όλα όσα κυκλοφορούν αυτή την στιγμή. Και το γιατί θα το βρεις λίγο παραπάνω! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 ναι ρε συ...το εχω καταλαβει..!! ;) αλλα αν μου καναν δωρο εναν ηρωα...!!πλησιαζουν τα γενεθλια μου...οποτε για βαλτε τα χερια στις τσεπες..ευχαριστως θα το δοκιμαζα...!!χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 σας διαβαζω τοση ωρα και δεν μιλαω :shifty: κανονιστε να αρχισω τα συν και τα πλην του μηλου απεναντι στο λεο(γιατι με αυτο συγκρινω) και θα γινει χαμος :happy: εκει που ημουν εισασταν και εκει που ειστε ημουν αλλα και ειμαι ακομη (μηλο) αλλα ειμαι ξανα με wm, παραλληλα με το μηλο και τα ζω καθημερινα ... θα αρχισω να γραφω και δεν θα τελειωσω ποτε :ninja: γιατι δεν βρισκω και πολλα να παραθεσω :lol::lol: παιδες περαν της πλακας ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το λεο και τα μονα που μου λειπουν μονο σε αυτο που στο μηλο ειναι δεδομενα, ειναι η μουσικη διαχειριση/αναπαραγωγικη ποιοτητα και η πληθωρα εφαρμογων !!! σε ολα τα αλλα (ναι και στο browsing) χρησιμοποιω ανετα πλεον το λεο ειτε λογω ταχυτητας και αμεσοτητας για λειτουργιες διεργασιες κλπ,ειτε (browsing)λογω οθονης :) ξερετε οτι ειμαι ψυχακιας και αν κατι δεν μου παει καλα,οχι μονο θα το πω,αλλα θα το φωναξω.... δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα στο να παραδεχτω η να αναφερω λαθη μου ... το λεο ειναι πολυ καλο πλεον και μεσω αυτου με ξανακερδισαν τα wm,αλλα οχι τοσο ωστε να μπορω να δωσω το μηλο μου και να πω οτι δεν θα μου λειψει καθολου!!ειναι καποια πραγματακια που κανενα wm αυτην την στιγμη δεν μπορει να το φτασει !! δεν το εχετε δουλεψει και δεν καταλαβαινετε τι ενοω... οι περισσοτεροι ξερετε λογω προιστοριας σας σε αυτα,οτι στα wm ολα ειναι θεμα συγκυριων αν εχεις καλο hardware...δλδ να πετυχεις την καταλληλη ρομ/ραδιο που θα κατσουν καλα στα γουστα σου και τις απαιτησεις σου και να βρεις τις λυσεις που θα βολευουν εσενα. πρεπει να ξερεις τι θελεις και τι ειναι αυτο που θα σου λυσει τα χερια.. για αυτο και καθε τηλ ειναι ξεχωριστο απο ενα αλλο,αναλογα την εμπειρια και την επιγνωση του θεματος του εκαστοτε χρηστη σε μια wm συσκευη... και αυτο το διαστημα το λεο μου ειναι αξιοπιστα καλο και δυνατο ...τοσο που εχω παροπλισει το μηλο σχεδον τελειως τις τελευταιες βδομαδες... το ανοιγω και ανανεωνω cydia,app store,weather και οτι αλλο ενημερωνεται συχνα μονο και μονο για να ειναι ετοιμοπολεμο... παρολα αυτα,συνεχιζω να ειμαι διχασμενος αναμεσα στις 2 συσκευες...αυτο απο μονο του μου επισημαινει ποσο καλα ειναι και τα 2 τηλεφωνα...ετσι παραμενω και με τα 2... αλλα δεν μπορω να ακουω τοσο ειρωνικα σχολια για το λεο...μιλατε για wm αλλα αυτην την στιγμη,αυτο ειναι η μονη σοβαρη συσκευη που τα αντιπροσωπευει... μην με αποπαρετε,δεν κατηγορω κανεναν,απλα ξερετε οτι λεω παντα αυτο που πιστευω και ως συνηθως σκεφτομαι φωναχτα.. αλλα με εσας ειναι πολυ πιο ανετο και ευκολο σε καποιον να μιλησει ανοιχτα χωρις να παρεξηγηθει :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Μίλα ανοιχτά Μήτσο! Μην φοβάσαι!!! Όσο με παρεξηγείς εσύ, άλλο τόσο σε παρεξηγώ και εγώ!!!! Πες ότι θέλεις. .Αντέχουμε! :lol: :lol: Μήτσο, ας μην ήταν στην μέση το AppStore, και ίσως το σκεφτόμουν..Όχι για WM. Εκεί δεν ξαναγυρνάω. Όχι ακόμα τουλάχιστον... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Μίλα ανοιχτά Μήτσο! Μην φοβάσαι!!! Όσο με παρεξηγείς εσύ, άλλο τόσο σε παρεξηγώ και εγώ!!!! Πες ότι θέλεις. .Αντέχουμε! :lol: :lol: Μήτσο, ας μην ήταν στην μέση το AppStore, και ίσως το σκεφτόμουν..Όχι για WM. Εκεί δεν ξαναγυρνάω. Όχι ακόμα τουλάχιστον... Αλεξανδρε ειναι ενα απο τα τεραστια + του μηλου απεναντι σε καθε αλλο τηλεφωνο και οχι μονο στα wm!! ειναι αυλληπτη η υποστηριξη του μηλου σε αυτον τον τομεα και θελουν πολλα καρβελια οι υπολοιποι να το φτασουν,που δεν προκειται ... η μεγαλη εξυπναδα του marketing σε app store/cydia, ειναι η γελοια τιμολογηση των περισσοτερων εφαρμογων για το μηλο κατι που απο μονο του καταργει το hacking αυτων . αντιθετα στην πλευρα των wm,οι τιμες αυτων ειναι ακομη σε υψηλα επιπεδα με αποτελεσμα,ολοι να τις εχουν σπ@σμενες στα κινητα τους και η υποστηριξη προς τους developers των εφαρμογων να ειναι μηδαμινη,ετσι να μην προχωραει και η εξελιξη τους .... με αυτον τον τροπο, δεν υπαρχουν κινητρα για σοβαρους developers, να επενδυσουν στα wm με νεες εφαρμογες ,ανοιγωντας συνεχως την τεραστια,ηδη,ψαλιδα με αυτων του μηλου... μου την δινει η ηλιθια για εμας,αφαιρετικη πολιτικη τηςς apple,κατι που ομως στην τελικη τους βγαζει κερδισμενους λογω πωλησεων,με αποτελεσμα να μην ιδρωνει το αυτι τους σε οποια γκρινια η παραπονο για αυτο... να σκεφτεις στα wm μου τον τελευταιο καιρο ειναι μετρημενες οι εφαρμογες που εχω πραγματικα αναγκη ενω στο μηλο ουτε θυμαμαι ποσες εχω περασμενες... και αυτο γιατι δεν υπαρχουν αξιολογες εφαρμογες (εξυπνες οπως του μηλου) που να δουλευουν σωστα ωστε να τις εχω μεσα στα κινητα μου... καποτε ηθελα ενα 3ωρο για ενα κομπλε στησιμο σε ενα wm,λογω των εφαρμογων και των ρυθμισεων αυτων που επρεπε να κανω,σημερα μεσα σε μιση ωριτσα το εχω ετοιμο :O ειναι πολυ αφαιρετικη η ολη φιλοσοφια μου πια αφου δεν εχω και κατι σοβαρο να εγκαταστησω σε αυτα.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Έμπαινε Γιούτσο... to zaharakis we trust :) ΥΓ:Δημήτρη ζεις εσύ μας οδηγείς !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Χαιρεται. Ειμαι κατοχος ενος ι8910 ομνια. Πολυ καλο κινητο, ευχαριστημενος μεν, αλλα θα ηθελα να κανω την μεταβαση σε Iphone (σορρυ αν ειναι ακυρο που ποσταρω εδω, αν ειναι να μεταφερθει). Στην θεση μου θα το κανατε εσεις? Μιλαω σιγουρα για 3gs. Με εχει εκπληξει η τρομερη ταχυτητα του καθως σιγουρα και οι εφαρμογες του. Τα βασικα πραγματα που δεν ξερω εαν θα με βολεψουν ειναι 1. Το λογισμικο του 2. Η ελλειψη multitasking αποτι ακουω, αν και το μονο που με ενδιαφερει ειναι το Multitasking οταν εχω το gps 3. Οι χαρτες ειναι αρκετα ενημερωμενοι? Και η χρεωση για την πλοηγηση ποσο παει περιπου? Εννοω, με ενα προγραμμα της vodafone με 1gb download για λιγο browsing (οταν λεω λιγο, μερα παρα μερα και αν) και χρηση gps ( 1 - 2 φορες το μηνα ή σε κανα ταξιδι) θα με καλυψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 (edited) @zaharakis Δημητρη, εισαι λιγακι "αδικος" ομως. Γιατι το λεω αυτο ? 1ον. Δεν κατηγορησε κανεις το "Λεοντα". 2ον. Δεν εκανε κανενας συγκριση του "μηλου" με τον "Λεοντα". 3ον. Η ερωτηση ηταν : Αν σε έναν φανταστικό κόσμο, έπρεπε να αποχωριστείτε το iphone και να έχετε ως κύρια συσκευή κινητό τηλέφωνο, αλλά όχι iphone, τί θα σας έλειπε περισσότερο? Τι δεν θα θέλατε να αποχωριστείτε από το iphone σας? Και σε αυτην απαντησαμε ολοι μας. Δεν ειπε κανενας τιποτε σε σχεση με το "Λεοντα" γιατι δεν ηταν αυτο το θεμα μας. Οσο για το συνολο των παρατηρησεων σου, οσον αφορα στο "μηλο" αλλα και στο "Λεοντα" δεν νομιζω να διαφωνει σε γενικες γραμμες κανεις. Απλως σεμας πιθανως δεν μας κανει ακομη τοσο μεγαλο "κλικ" για να κανουμε το μεγαλο βημα :tease: @MinOtavrs Δεν σε βλεπω εσενα να υπερσπιζεσαι το "μηλο" τωρα τελευταια :X. Ρε μπας και το γυρισες και φοβασαι να μας το πεις :baby:? Να ξερεις, αν ειναι ετσι τη Δευτερα στο meeting που θα κανουμε να κοψουμε "πιτα" θα πεσει το θαψιμο της αρκουδας :p Edited January 30, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Βαγγέλη απ όσο ξέρω δεν υπάρχει. Ο μόνος τρόπος που ξέρω χωρίς ίντερνετ είναι με ακουστικό BT που να υποστηρίζει ραδιόφωνο Καλημέρα σ ολους!!! wunder radio για ραδιόφωνο από όλο τον κόσμο και ελληνικό (αυτό χρησιμοποιώ, το θεωρώ εξαιρετικό). Επίσης υπάρχει και το "ραδιόφωνο" με αρκετούς ελληνικούς σταθμούς που συζητιέται αρκετά στο forum αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Εφαρμογή χωρίς internet δεν υπάρχει αφού ο μόνος "soft" τρόπος να έχεις ραδιόφωνο είναι διαδικτυακά δεδομένου ότι το κύκλωμα fm που λέγεται ότι συμπεριλαμβάνεται στον "πομποδέκτη" του iPhone δεν είναι ενεργό. Για λύσεις εκτός internet πρέπει ουσιαστικά να δεις κάποια προϊόντα που συνδυάζουν FM tuner με ακουστικό ή και μόνο του, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία και σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι ένα mini ψηφιακό ραδιόφωνο είναι πολύ καλύτερη λύση με περισσότερες δυνατότητες αφού θα κουβαλάει που θα κουβαλάει κανείς κάτι έξτρα. ευχαριστώ παιδιά...καλημέρα σε όλους!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 :OΚαλημέρα κ καλό σ/κ σ όλους!!! Ευτυχώς μπαίνει ο Δημητρής που κ που κ βάζει καμιά φυτιλιά γιατί είχαμε πέσει λίγο κ πρέπει να βρούμε τη φόρμα μας!!! :lol Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Έμπαινε Γιούτσο... to zaharakis we trust :) ΥΓ:Δημήτρη ζεις εσύ μας οδηγείς !! γεια σου Μπαμπη αρχοντα!!:D αντε και με το καλο η νικη αυριο με την Αεκαρα μας :D οχι τπτ αλλο αλλα ετσι να παρουμε λιγο τα πανω μας,γιατι πολυ πικρα εχει πεσει τον τελευταιο καιρο ρε γμτ .... @zaharakis Δημητρη, εισαι λιγακι "αδικος" ομως. Γιατι το λεω αυτο ? 1ον. Δεν κατηγορησε κανεις το "Λεοντα". 2ον. Δεν εκανε κανενας συγκριση του "μηλου" με τον "Λεοντα". 3ον. Η ερωτηση ηταν : Αν σε έναν φανταστικό κόσμο, έπρεπε να αποχωριστείτε το iphone και να έχετε ως κύρια συσκευή κινητό τηλέφωνο, αλλά όχι iphone, τί θα σας έλειπε περισσότερο? Τι δεν θα θέλατε να αποχωριστείτε από το iphone σας? Και σε αυτην απαντησαμε ολοι μας. Δεν ειπε κανενας τιποτε σε σχεση με το "Λεοντα" γιατι δεν ηταν αυτο το θεμα μας. Οσο για το συνολο των παρατηρησεων σου, οσον αφορα στο "μηλο" αλλα και στο "Λεοντα" δεν νομιζω να διαφωνει σε γενικες γραμμες κανεις. Απλως σεμας πιθανως δεν μας κανει ακομη τοσο μεγαλο "κλικ" για να κανουμε το μεγαλο βημα @MinOtavrs Δεν σε βλεπω εσενα να υπερσπιζεσαι το "μηλο" τωρα τελευταια . Ρε μπας και το γυρισες και φοβασαι να μας το πεις ? Να ξερεις, αν ειναι ετσι τη Δευτερα στο meeting που θα κανουμε να κοψουμε "πιτα" θα πεσει το θαψιμο της αρκουδας :p οσο για σενα "ιπταμενε" :lol: ειπα και το ξαναλεω,πρεπει να βρεθουμε απο κοντα και γρηγορα μαλιστα :happy: και μην τα βαζεις με τον Μπαμπη...οποιος τα βαζει μαζι του,τα βαζει και με ολους τους φιλους του :p Καλημέρα κ καλό σ/κ σ όλους!!! Ευτυχώς μπαίνει ο Δημητρής που κ που κ βάζει καμιά φυτιλιά γιατί είχαμε πέσει λίγο κ πρέπει να βρούμε τη φόρμα μας!!! :lol πρεπει να ξυπναμε που και που Μιχαλη,γιατι η τεχνολογια και οι εξελιξεις της "χαλανε" το κλιμα του thread :lol: την καλημερα μου σε ολη την παλιοπαρεα !! Ping!!!!!! σε ολους!!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Καλημέρα και από εδώ σε όλους! @zaharakis Μπα Δημήτρη σε αυτό ειδικά το thread η κλιματική αλλαγή δεν φτάνει με τίποτα ότι και να γίνει :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Χρησιμοποει κανείς τον mbsimulator? επιτέλους full screen σερφαρισμα στο Μήλο, φοβερός και σχεδόν στην ταχύτητα του safari. Δοκιμάστε και θα δείτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 (edited) Χρησιμοποει κανείς τον mbsimulator? επιτέλους full screen σερφαρισμα στο Μήλο, φοβερός και σχεδόν στην ταχύτητα του safari. Δοκιμάστε και θα δείτε! Εσυ δες την υπογραφη μου :D και τα λεμε αν θες τη Δευτερα στην πιτα :p @ ALL Ping! ........... και μην τα βαζεις με τον Μπαμπη...οποιος τα βαζει μαζι του,τα βαζει και με ολους τους φιλους του :p................ A, Μητσο, στο φιλο μου τον Μπαμπη εχω καθε δικαιωμα :whistle:. Ξερεις εσυ ποσο κραξιμο μου εχει ριξει ? Σειρα μου τωρα :devil: Edited January 30, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Εσυ δες την υπογραφη μου :D και τα λεμε αν θες τη Δευτερα στην πιτα :p @ ALL Ping! Μου είναι λίγο δύσκολο για Δευτερα, αν ήταν κάποια άλλη μέρα θα ερχομουν. Θα το δω όμως και θα σε ενημερώσω Κωστακη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Καλημερα κι απο μενα. Εγω θα συγκρινα το μηλο μονο με το HD2. Εχω πει πολλες φορες οτι τα ανδροειδη δεν μ εχουν πεισει ακομα. Αν θα απαντουσα τι θα μου ελειπε αν εδινα το μηλο για να παρω το HD2 θα ελεγα τα εξης: 1ο και κυρικοτερο το multy touch αν και με καποια προσαρμογή συνηθιζεται το touching του HD2. 2o H συνεργασια του με το mac μου 3ο και κυριοτερο: ΤΟ SPOTLIGHT ναι καλα ακουσατε. Ειναι κατι που χρησιμοποιω πιο πολυ απ οτιδηποτε αλλο στην συσκευη μου. Στο double tap εχω απο την αρχη το spotlight και απο εκει ξεκινω ειτε θελω να καλεσω μια επαφη που δεν βρισκεται στα αγαπημενα μου, ειτε θελω να βρω ενα mail μεσα στα εκατονταδες που εχω αλλα και πολλα αλλα. 4ο Κάποιες ελαχιστες εφαρμογές. Δεν ειμαι ενθουσιασμενος απο τις εφαρμογές οσο κι αν τονιζει ο Στηβ οτι εχουμε 140.000 στο app store. Ελαχιστες ειναι αυτες που πραγματικα μου ειναι απαραιτητες. Θα προτιμουσα για παράδειγμα ενα Office σαν των wwm παρα αυτα τα 10αδες που ισχυριζονται οτι ειναι office και το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να διαχειριστουν μια λιστα για ψωνια.:mad: Ναι σε εφαρμογες σαν το iTranslate plus, 2DO, TA NEA, CONVERTER, eortologio, 1Password, BC Reader, Good Reader και καποιες αλλες. Συν καποιες απο Cydia. Δεν χρειαζομαι πανω απο 15 και αν εχω 30 στο μηλο μου, ειναι γιατι συμπεριλαμβανονται τα προγραμματα πλοηγησης, τα messengers και παιχνιδια. Ενω μ αρεσει να φλασαρω και να παιδευομαι ετσι για να περνα η ωρα δημιουργικα, ξερω πολυ καλα οτι ολος αυτος ο αγωνας για μια καλυτερη ρομ, ειναι για να πετυχουν το αυτονοητο, κατι που στο μηλο το εχουμε εξ αρχης. Ταχυτητα στο ανοιγμα των εφαρμογων και απροβληματιστη λειτουργια. Με βασικες ελειψεις ομως στο interface που θα το εκανε πιο επαγγελματικη συσκευη. Βεβαια δεν το προοριζουν γι αυτο τον σκοπο και φαινεται στα διαφορα meeting. Σπανια θα δω καποιον επιχειρηματια με κατι αλλο εκτος απο Blackberry αντε και κανα HTC Pro2. Τι δεν μ αρεσει στο iPhone και στην apple? H ξεροκεφαλια, η πόρωση και ο ελιτισμος που νοιωθουν οσοι εχουν mac που κανει τους περισσοτερους να αποριπτουν οτιδηποτε αλλο και ταυτοχρονα να δεχονται οτι και οπως τους το προσφερει ο Στηβ. Σαν συσκευη εχει τεραστιες δυνατοτητες αλλα επειδη λοιπουν βασικα πραγματα αναγκαζομαστε να καταφευγουμε στο JB για τα αυτονοητα. Ξερω η apple εχει στο μυαλο της τους πελατες που δεν ψαχνονται και προσπαθει να κανεις σ αυτους την ζωη ευκολη δυσκολευοντας την δική μας. Αγορασα το macbook pro οχι για να μπω σε μια ελιτ κοινοτητα αλλα για να δοκιμασω και κατι αλλο πιο απλο και λειτουργικο. Απο τον περασμενο Ιουλιο που αποφασισα και πηρα το 3G, καθε φορα που πηγαιναμε στο super market του κοντινου μας εμπορικου κεντρου, ετρεχα στο καταστημα της apple και χαζευα τα mac προσπαθοντας να καταλάβω αν θα μπορουσα να κανω την δουλεια μου οπως την κανω ολα τα χρονια. Δεν κρυβω οτι σχετικα με τα mac, επιρεαστικα απο ενα ατομο που εχουμε εδω στο δικο μας thread. Προκειται για τον συνονόματο και συνομιλικο μου :) Κώστα kkalog. Ενα ατομο χωρις κορώνες που δεν δυσκολευεται να πει τα πραγματα με το ονομα τους και παρ ολο που ασχολειται χρονια με mac, δεν αφησε ποτε να φανει οτι συμμεριζεται την ταση ελιτισμου που διακρινεται σε ολα μα σε ολα τα φορα που εχουν αντικειμενο τα mac η iPhone. Καποιες φορες σκεφτομαι ουτε ο Κοκκαλης δεν θα μπορουσε να καταφερει τετοια συγκαταβαση σε οτι κι αν αποφασισει. Δεν την μπορω αυτη την τυφλη υπακοη. Δεκαπεντε χρονια εχω pc, δεν με ειχαν ποτε απασχολησει τετοια θεματα. Ειχα συνηθίσει να τα χωνω στην MS και να βρισκω τις λυσεις μου. Ειχα συνηθίσει να εχω τους ενδυασμους μου, τους οποιους εθετα σε οποιοδηποτε φορουμ χωρις να φοβαμαι οτι θα πεσει απανω μου η μιση κοινοτητα επειδη τολμησα να αναφερω δυσαρεσκια σε καποια αποφαση του Μεγάλου. Δεν ξερω αλλα καποια πραγματα μου θυμιζουν Αμερικανικες ταινιες επιστημονικης φαντασιας:D Βαζω στην συγκριση και τα mac γιατι εχουν σχεση με την ολη φιλοσοφια. Και τελειωνω λεγοντας οτι αυτο που μ αρεσει στην HTC είναι οτι εκανε το μεγαλο μπαμ με το Diamond και σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα εδωσε ολα οσα ζητουσε το κοινο σε hardware. Διαβαστε αυτα που γραφαμε πολλοι απο εμας που ειμαστε εδω τωρα, πριν κανα χρονο στο φορουμ του HD σχετικα με το τι θα θελαμε να εχουμε στην συσκευη μας και πειτε μου. Τα εκαναν η δεν τα εκαναν; Αυτη η αρωστημενη συγκαταβατικότητα στις οποιες αποφασεις της apple δεν ειναι προς οφελος μας. Σκεφτητε το και θα καταλάβετε το γιατι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 (edited) εγω χρησιμοποιω iPhone απο τον 9ο του 2007. εχω συνηθεισει να εχω ενα iPod με την μουσικη μου και οταν με παιρνουν στο τηλ να απανταω... μπορω να απανταω σε mail/sms παντου χωρις να ενοχλω γιατι δεν εχει πληκτρα . το λογισμικο ειναι σαν σε Μαc : ειναι ΟΛΑ εκει μπροστα σου αμεσα γρηγορα σταθερα. υποστηριξη απο την εταιρια υπαρχει. ειναι μια συσκευη που με το ΜΒΡ μου κανει το τελειο διδυμο. αν επρεπε να την αλλαξω θα μου ελειπε η αποκριση της οθονης το απλο και ομορφο λογισμικο και το sync με το Macbook Pro μου. εννοειται πως εχει πολλα στραβα οπως πχ πρεπει να αλλαζω το φορματ πολλων ταινιων μου για να τις εχω στο κινητο η πχ δεν εχει καποιες λεπρομερειες που με το jb γινονται αλλα και παλι δεν με απασχολει πολυ αυτο... και ενα νεο... http://img521.imageshack.us/img521/2714/screenshot20100130at127.png Edited January 30, 2010 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 ωραιο το support for video calling...και file downloads..αυτο που δεν καταλαβα ειναι το sms..δεν φαινεται καλα στην φωτο...αν σου ειναι ευκολο δημητρη να μου το εξηγησεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 εγω χρησιμοποιω iPhone απο τον 9ο του 2007. εχω συνηθεισει να εχω ενα iPod με την μουσικη μου και οταν με παιρνουν στο τηλ να απανταω... μπορω να απανταω σε mail/sms παντου χωρις να ενοχλω γιατι δεν εχει πληκτρα . το λογισμικο ειναι σαν σε Μαc : ειναι ΟΛΑ εκει μπροστα σου αμεσα γρηγορα σταθερα. υποστηριξη απο την εταιρια υπαρχει. ειναι μια συσκευη που με το ΜΒΡ μου κανει το τελειο διδυμο. αν επρεπε να την αλλαξω θα μου ελειπε η αποκριση της οθονης το απλο και ομορφο λογισμικο και το sync με το Macbook Pro μου. εννοειται πως εχει πολλα στραβα οπως πχ πρεπει να αλλαζω το φορματ πολλων ταινιων μου για να τις εχω στο κινητο η πχ δεν εχει καποιες λεπρομερειες που με το jb γινονται αλλα και παλι δεν με απασχολει πολυ αυτο... και ενα νεο... http://img521.imageshack.us/img521/2714/screenshot20100130at127.png δωσε κανενα λινκ Δημητρη γιατι η εικονα που παραθετεις ειναι πολυ μικρη για να διαβαστει οτι γραφει :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Παιδιά μην ταλαιπωρείστε με την 3.2 Η 3.2 όπως βγήκε για το iPad δεν θα βγει για το iPhone. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts