Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια thanks για τις απαντησεις.

Σας εχει τυχει οταν συγχρονιζετε με itunes να σας βγαζει οτι δε μπορεινα συγχρονισει τις φωτογραφιες γιατι δε βρισκει το φακελο myphotos??

Εχω πειραξει εγω κατι ε?

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Παιδια thanks για τις απαντησεις.

Σας εχει τυχει οταν συγχρονιζετε με itunes να σας βγαζει οτι δε μπορεινα συγχρονισει τις φωτογραφιες γιατι δε βρισκει το φακελο myphotos??

Εχω πειραξει εγω κατι ε?

Ναι, έχεις μεταφέρει το φάκελο στον υπολογιστή σου τον οποίο είχες δώσει ως πηγή συγχρονισμού.

Ναι, έχεις μεταφέρει το φάκελο στον υπολογιστή σου τον οποίο είχες δώσει ως πηγή συγχρονισμού.
Πως το διορθωνω φιλε μου?

Τελικα το lockinfo ειναι ολα τα λεφτα. Ειδικα στην τελευταια του εκδοση εχει σταθεροποιηθει και πλεον μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε ανετα σαν home page γιατι αν περιμενουμε απο την apple, θα αργησουμε πολυ να δουμε κατι αντιστοιχο.

Σε συνεργασια με την εφαρμογη (2Do) που ανακαλυψε ο Νικος , γινεται ακομα καλυτερο.

http://img.skitch.com/20100129-pp3unubwnjxf7k1quyf7q6pu11.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Εχω μονο ανοικτα τα Notifications και λαμβανω τα mail οποτε θελω εγω αλλα μπορω να δω τι εχω και απο που.

Κανοντας scrolling παρακατω, υπαρχουν τα tasks, calendar, κλησεις κλπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλά βρε Κώστα το χάλια και sluggy touch του δεν το βλέπεις; Είναι επιεικώς απαράδεκτο. Δες το πόσο αργό είναι και δες πού είναι το δάχτυλό του όταν πατάει. Κρύβοντας τα Windows κάτω από ένα Shell δεν είναι λύση. 5 δευτερόλεπτα το κρατάει και πατάει δύο φορές και φαίνεται πόσο αργό είναι.

Νικο ασε να το δουμε πρωτα σε κανονικη παρουσιαση.

Γι αυτο γραφω παραπανω οτι μεταξυ HD2 & iPhone προτιμαμε το μηλο;)

Πιστευω αυτη η χρονια ανηκει στα Tablets. Θα δουμε πολλα, αρκει να εχουμε καθαρο μυαλο και να θελουμε να δουμε ποιο πραγματικα ειναι καλυτερο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλά βρε Κώστα το χάλια και sluggy touch του δεν το βλέπεις; Είναι επιεικώς απαράδεκτο. Δες το πόσο αργό είναι και δες πού είναι το δάχτυλό του όταν πατάει. Κρύβοντας τα Windows κάτω από ένα Shell δεν είναι λύση. 5 δευτερόλεπτα το κρατάει και πατάει δύο φορές και φαίνεται πόσο αργό είναι............

Παντως Νικο, αν οντως τελειοποιηθει και βγει στην παραγωγη θα ειναι φανταστικο. Μην κανουμε συγκριση ενα προϊον που ειναι προτοτυπο, με ενα προϊον που ανακοινωθηκε επισημα και ξεκινησε η παραγωγη του. Οντως μπορει να εχει προβληματα στην touch screen, αλλα αν τελικα κανει αυτα που παρουσιαζει ο τυπος, παρολο που τρεχει Win 7, θα εχει προβλημα η Apple. Kανει αυτα που επρεπε να κανει το iPad και δεν τα κανει ;)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

@ Κώστα

Κώστα πιο 2do έχεις?? γιατί εγώ έχω της appigo αλλά δε μοίαζει σε τίποτα με το δικό σου!!!:lol::lol::O

εμένα η δοκιμήl της εφαρμογής λήγει 7 Φλεβάρη κ ήλπιζα μέχρι τότε να μας έχει κάνει την χάρη ο steve να βγάλει την νεα έκδοση OS για να ξέρω αν θα μπορώ να το σπάσω η όχι που να μην την αγοράσω τσάμπα!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως το διορθωνω φιλε μου?

Πρέπει να δεις από το iTunes που είναι ο φάκελος που ψάχνει και να πας να τον βάλεις πάλι στη θέση του. Δες στο iTunes εκεί που είναι οι πληροφορίες για το συγχρονισμό φωτογραφιών να δεις πού ψάχνει.

Τελικα το lockinfo ειναι ολα τα λεφτα. Ειδικα στην τελευταια του εκδοση εχει σταθεροποιηθει και πλεον μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε ανετα σαν home page γιατι αν περιμενουμε απο την apple, θα αργησουμε πολυ να δουμε κατι αντιστοιχο.

Σε συνεργασια με την εφαρμογη (2Do) που ανακαλυψε ο Νικος , γινεται ακομα καλυτερο.

Εχω μονο ανοικτα τα Notifications και λαμβανω τα mail οποτε θελω εγω αλλα μπορω να δω τι εχω και απο που.

Κανοντας scrolling παρακατω, υπαρχουν τα tasks, calendar, κλησεις κλπ.

Είναι όντως πολύ εξυπηρετικό!

Νικο ασε να το δουμε πρωτα σε κανονικη παρουσιαση.

Γι αυτο γραφω παραπανω οτι μεταξυ HD2 & iPhone προτιμαμε το μηλο;)

Πιστευω αυτη η χρονια ανηκει στα Tablets. Θα δουμε πολλα, αρκει να εχουμε καθαρο μυαλο και να θελουμε να δουμε ποιο πραγματικα ειναι καλυτερο.

Παντως Νικο, αν οντως τελειοποιηθει και βγει στην παραγωγη θα ειναι φανταστικο. Μην κανουμε συγκριση ενα προϊον που ειναι προτοτυπο, με ενα προϊον που ανακοινωθηκε επισημα και ξεκινησε η παραγωγη του. Οντως μπορει να εχει προβληματα στην touch screen, αλλα αν τελικα κανει αυτα που παρουσιαζει ο τυπος, παρολο που τρεχει Win 7, θα εχει προβλημα η Apple. Kανει αυτα που επρεπε να κανει το iPad και δεν τα κανει ;)

Παιδιά προφανώς και πρέπει να το δούμε καλύτερα για πιο εμπεριστατωμένα συμπεράσματα. Εγώ απλά μιλάω γι αυτό που βλέπω στο βίντεο.

@ Κώστα

Κώστα πιο 2do έχεις?? γιατί εγώ έχω της appigo αλλά δε μοίαζει σε τίποτα με το δικό σου!!!:lol::lol::O

εμένα η δοκιμήl της εφαρμογής λήγει 7 Φλεβάρη κ ήλπιζα μέχρι τότε να μας έχει κάνει την χάρη ο steve να βγάλει την νεα έκδοση OS για να ξέρω αν θα μπορώ να το σπάσω η όχι που να μην την αγοράσω τσάμπα!!!

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=20945

Αυτό είναι Μιχάλη. Και θέλει το 2Do plugin για το Lockinfo που θα το βρεις στο Cydia.

Νίκο για άλλη μια φορά άψογος κ απόλυτα κατατοπιστικός σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

πάντως κ με το 2do της appigo για αρχή βολεύομαι απλά η εικόνα του Κώστα (Τesalat) μ έβαλε σε σκέψεις!!!

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

@pik

Ωραίος Δημήτρη :lol:

Νίκο για άλλη μια φορά άψογος κ απόλυτα κατατοπιστικός σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

πάντως κ με το 2do της appigo για αρχή βολεύομαι απλά η εικόνα του Κώστα (Τesalat) μ έβαλε σε σκέψεις!!!

Μιχάλη της Appigo το ToDo δεν συγχρονίζει με το iCal και το Outlook απευθείας. Γι' αυτό εμείς αλλάξαμε. Αν δε θες συγχρονισμό με μια από τις 2 αυτές εφαρμογές καλά είσαι. Το plugin στο lockinfo αποδίδει τις ίδιες πληροφορίες. Δεν αλλάζει κάτι. Αυτό το Notifications που βλέπεις στο Screenshot του Κώστα είναι από την τελευταία έκδοση του Lockinfo.

Νίκο βασικά κατάλαβα λάθος γιατί έτσι όπως το είδα του Κώστα νόμισα ότι μπορεί στο plug in tou clock μπορεί να επέμβει όπως συμβαίνει στο αντίστοιχο του calendar... κ εγώ την τελευταία έκδοση του lock info έχω 2.0.0-7!! ευχαριστώ κ πάλι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάλι θα τρέχουμε την πρώτη μέρα διάθεσης να το βρούμε ετοιμοπαράδοτο και θα μας λένε ήρθαν λίγα κομάτια και ότι όλα είναι κρατημένα και πουλημένα. :mad:
http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Πάλι θα τρέχουμε την πρώτη μέρα διάθεσης να το βρούμε ετοιμοπαράδοτο και θα μας λένε ήρθαν λίγα κομάτια και ότι όλα είναι κρατημένα και πουλημένα. :mad:

Ποια ρε Γιαννη ? Εχω χαθει, μιλαμε ταυτοχρονα για πολλα πραγματα και εχει γινει μπερδεμα :worry: :blink:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Ποια ρε Γιαννη ? Εχω χαθει, μιλαμε ταυτοχρονα για πολλα πραγματα και εχει γινει μπερδεμα :worry: :blink:

μάλλον για το ipad λέει...:)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

επρεπε να του ειχαν βαλει και καμερα στο iPad...

μαλλον θα μπει στο iPod....

http://img709.imageshack.us/img709/841/patenteipodtouchcamara5.jpg

Δημήτρης

XS Max 512gb.

About DropBox:O

Δες και εδω ενα αρκετα κατατοπιστικο post σε αλλο forum το οποιο θα σε βοηθησει να καταλαβεις τη λειτουργια του DropBox :!:

Κωστας (Pterarxos)

Δες και εδω ενα αρκετα κατατοπιστικο post σε αλλο forum το οποιο θα σε βοηθησει να καταλαβεις τη λειτουργια του DropBox :!:

Πτέραρχε,

τη λειτουργία την ξέρω.

Μου είχαν πεί για πρόσβαση σε κάποιο που έχει μέσα διάφορες εφαρμογές:O

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Μου είχαν πεί για πρόσβαση σε κάποιο που έχει μέσα διάφορες εφαρμογές:O

Τι εννοείς Κώστα;

Τι εννοείς Κώστα;

Ιδιωτικό. Ας πούμε το δικό μου.

Να σας δώσω κωδικό να το δείτε και να πάρετε ότι χρειάζεστε

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

Ιδιωτικό. Ας πούμε το δικό μου.

Να σας δώσω κωδικό να το δείτε και να πάρετε ότι χρειάζεστε

Ναι, αυτο γινεται, δες εδω https://www.dropbox.com/referrals :)

Κωστας (Pterarxos)

Διαβάστε το είναι φοβερό:

Οι φήμες έφυγαν... το iPad ήλθε; Μήπως δεν έπρεπε;

Από maclife.gr

Όντως, δεν παίζεται :lol::p:lol::p

Διαβάστε το είναι φοβερό:

Ναι οντως,ειναι φοβερο το τι περνιεται για χιουμορ στις μερες μας :rolleyes:

Επισης τωρα αρχιζω να σχηματιζω μια αποψη για το κοινο στο οποιο απευθυνεται το ipad...

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned