Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κώστα (kkalog) ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικό το Post sou όσον αφορά το ipad κ δεν απέχει σχεδόν καθόλου απ την σκέψη των περισσοτέρων εδώ μέσα. ( να με συγχωρήσουν όσοι διαφωνούν που τους βάζω στο ίδιο καζάνι).

@ Κώστα (te salat)

Κώστα η apple κ να ανησυχούσε δε νομίζω ότι θα το έδειχνε προς τα έξω.

Όσο αφόρα το τηλ μας νομίζω ότι την διαφορά την κάνει η ευκολία κ η απλότητα με την οποία τα κάνει όλα .(τουλάχιστον όσα μας χρειάζονται) κ γιαυτό έχουμε καταφύγει στο jb.

αν το καινούργιο δεν κάνει όσα θα θέλω, η δεν θα μπορείς να το jb με συνχωρείτε αλλα σίγουρα θα απέχω... αυτό που για τον Ζαχαράκη είναι απίστευτα βαρετό (να μην χαλάει, να δουλεύει απροβλημάτιστα κ να μην χρειάζεται ξεσκάλισμα) για μένα είναι απίστευτα γοητευτικό!!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Παιδιά, μην μπερδευόμαστε, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να εισαχθεί multitasking στο υπάρχον 3GS. Και αυτό γιατί κάτι τέτοιο, εφόσον ανακοινωθεί τώρα, θα πρέπει να μπει και στο 3G που κυκλοφορεί. Και το 3G σίγουρα δεν μπορεί να το στηρίξει. Τουλάχιστον αξιοπρεπώς, χωρίς κομπιάσματα και καθυστερήσεις. Από εκεί και πέρα, αν, και αυτό το αν είναι πολύ μεγάλο, ανακοινωθεί, θα ανακοινωθεί με το νέο iPhone το καλοκαιράκι μαζί με την ριζική ανανέωση του OS, και φαντάζομαι όταν θα δούμε και το νέο Leopard.

Αλλά, προσωπικά, αμφιβάλω αν θα το δούμε.

Τείνω πολύ προς την κατάργηση του JB, τουλάχιστον με εξαίρεση το SBSettings. Κατά τα άλλα, δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο. Και αυτό γιατί το έχω συνηθίσει.

Δεν αποτελεί για εμένα πλέον κριτήριο αν θα «δέχεται» JB το νέο iPhone ή το νέο OS για να μην αναβαθμιστώ.

Τέλος, παρά τις απόψεις πολλών, συνεχίζω να θεωρώ πολύ καλό το νέο iPad. Και μιας και μιλάμε για ξεκλείδωτη συσκευή, ένα iPad από US σε $ με καλή ισοτιμία, μπορεί να κάτσει πολύ λίγα. Και για αυτό με βλέπω αγοραστή του. Ίσως και η μούρλα να παίζει τον ρόλο της.:rolleyes:

Και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το χθεσινό event. Μην δίνοντας βάση σε ένα κάρο φήμες για ανανέωση των ΜΒΡ με i5, για iPhoneOS, iPhone4G και ότι άλλο ακούστηκε (δεν ήταν και λίγα), έγινε αυτό που έπρεπε: iPad.:)

Νομιζω οτι το καλυψαμε το θεμα iPad.

Μενει να δειξει ο χρόνος ποιος εχει δικιο

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σωστός.

Επιτέλους, σήμερα, μπορώ να νιώσω λίγο χαλάρωση και ψυχική ηρεμία και γαλήνη.. Μέχρι αύριο το πρωί τουλάχιστον:(...

Υπομονή.. Υπομονή και τελειώνουν τα βάσανα...:)

Δεν μου λέτε κάτι, έχω αγοράσει το LockInfo... Αν κάνω clean restore, πως θα ξαναπεραστεί στο iPhone;; :confused:

Σωστός.

Επιτέλους, σήμερα, μπορώ να νιώσω λίγο χαλάρωση και ψυχική ηρεμία και γαλήνη.. Μέχρι αύριο το πρωί τουλάχιστον:(...

Υπομονή.. Υπομονή και τελειώνουν τα βάσανα...:)

Δεν μου λέτε κάτι, έχω αγοράσει το LockInfo... Αν κάνω clean restore, πως θα ξαναπεραστεί στο iPhone;; :confused:

αυτόματα θα δει μέσω του cydia ότι το έχεις αγοράσει και θα γίνει install κανονικά.

Η τελευταίων έκδοση είναι πολύ καλή.

Με αυτό συν τις βασικές cydia ξεκινώ με 164ΜΒ και μπαταρία μια χαρά (πάντα χωρίς ΒΤ)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

αυτόματα θα δει μέσω του cydia ότι το έχεις αγοράσει και θα γίνει install κανονικά.

Η τελευταίων έκδοση είναι πολύ καλή.

Με αυτό συν τις βασικές cydia ξεκινώ με 164ΜΒ και μπαταρία μια χαρά (πάντα χωρίς ΒΤ)

:blink::blink:

164;;;; Κώστα, κατέληξα: SBSettings, LockInfo, AppSync για να δοκιμάζω εφαρμογές και να παίζω κανα παιχνιδάκι.. Τα υπόλοιπα στα σκουπίδια.. Άχρηστα μου είναι εμένα.. Και πρώτο και καλύτερο, όπως λες και εσύ, το Winterboard...:rolleyes:

Την καλησπέρα μου στην πλέον πεφωτισμενη διαδικτυακή ομάδα.

@carpe

Νίκο πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η διάσταση του συνδέσμου που έδωσες. Με αυτή την τοποθέτηση την οποία δεν είχα σκεφτεί έχει κάποιο νόημα το «πόνημα».

@te_salat

Κώστα συγγνώμη που επανηλθα στο θέμα αλλά το link του Νικου είναι πολύ ενδιαφέρον για να μείνει ασχολίαστο.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Αλεξ το winterboard είναι το πρώτο που πέταξα κ εγώ στο πρώτο κρασάρισμα που μου έτυχε... sbs kirikae lockinfo k keep awake έχω κ εγώ μαζί με τα των μηνυμάτων κ ξεκινάω μέχρι κ 170mb!!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την καλησπέρα μου στην πλέον πεφωτισμενη διαδικτυακή ομάδα.

@carpe

Νίκο πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η διάσταση του συνδέσμου που έδωσες. Με αυτή την τοποθέτηση την οποία δεν είχα σκεφτεί έχει κάποιο νόημα το «πόνημα».

@te_salat

Κώστα συγγνώμη που επανηλθα στο θέμα αλλά το link του Νικου είναι πολύ ενδιαφέρον για να μείνει ασχολίαστο.

Κώστα το παρέθεσα γιατί ήξερα πως εδώ μέσα θα λάβει την προσοχή που του άρμοζε το συγκεκριμένο κείμενο. Επίσης εδώ μπορούμε να κάνουμε λίγο πιο σοβαρές και εμπεριστατωμένες συζητήσεις.

Σε συνέχεια του παραπάνω άρθρου λοιπόν παραθέτω και αυτό.

Πολύ καλό και αυτό Νικο σαν αιτιολογικό υπόβαθρο. Βοηθάει να βγούμε από τα προσωπικά μας παπούτσια και να δούμε την κατάσταση με άλλο μάτι.

Δεν παύει όμως αυτό να προδιαγράφει ένα μέλλον «κονσέρβα». Υποσυνείδητα θυμήθηκα το v for vendetta και το τι έγινε εκείνη η εταιρία που το 1984 λάνσαρε το πρώτο mac με τη διαφήμιση παραπομπή στην επανάσταση μέσα σε ένα οργουελικο κόσμο που είχε φιλμαρει ο Ridley Scott.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Κώστα νομίζω ότι κάθε μεγάλη εταιρία όταν βγάζει ένα νέο προϊόν που θέλει να πιστεύει ότι είναι επαναστατικό και θα πουλήσει προσπαθεί να κάνει αυτό ακριβώς.

Έτσι σκέφτηκε η Apple και όταν έβαλε GUI στους υπολογιστές, όταν πήγε ένα βήμα παρακάτω τα mp3 players και τα κινητά, ή όταν μάζεψε έναν ολόκληρο υπολογιστή πίσω από μια οθόνη.

Έτσι σκέφτηκε η Microsoft όταν έβγαλε τα Windows επιθυμώντας στο μέλλον να έχουν όλοι Windows γιατί είναι εύχρηστα (σε σχέση με το τι υπήρχε τότε) και τρέχουν σε όλα τα μηχανήματα, έτσι σκέφτηκε και η Amazon με το Kindle κ.ο.κ.

Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις απόλυτα τι θέλω να πω. Πάντα μια μεγάλη εταιρία προσπαθεί να προδιαγράψει το μέλλον με αυτό που βγάζει στην αγορά, αλλιώς δε θα είχε γίνει και ποτέ μεγάλη.

Εξάλλου, είναι γνωστό πως τις ανάγκες μας πλέον μας της γεννά όχι μόνο η συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία αλλά και η ίδια αγορά. Υπήρχε καμιά μεγάλη ανάγκη για netbooks; Εγώ θυμάμαι ότι όταν είχαν πρωτοβγεί οι περισσότεροι τα κράζανε γιατί ήταν αργά ως μηχανήματα. Πόσοι από αυτούς έχουν ένα τώρα;

Σε συνέχεια του παραπάνω άρθρου λοιπόν παραθέτω και αυτό.

Πολύ ωραίο αυτό Νίκο! :) Ωραία τα είπε ο φίλος. Και αυτός, και στο παραπάνω λινκ που έδωσες. Τώρα κατάφερα να τα διαβάσω...

Κώστα νομίζω ότι κάθε μεγάλη εταιρία όταν βγάζει ένα νέο προϊόν που θέλει να πιστεύει ότι είναι επαναστατικό και θα πουλήσει προσπαθεί να κάνει αυτό ακριβώς.

Έτσι σκέφτηκε η Apple και όταν έβαλε GUI στους υπολογιστές, όταν πήγε ένα βήμα παρακάτω τα mp3 players και τα κινητά, ή όταν μάζεψε έναν ολόκληρο υπολογιστή πίσω από μια οθόνη.

Έτσι σκέφτηκε η Microsoft όταν έβγαλε τα Windows επιθυμώντας στο μέλλον να έχουν όλοι Windows γιατί είναι εύχρηστα (σε σχέση με το τι υπήρχε τότε) και τρέχουν σε όλα τα μηχανήματα, έτσι σκέφτηκε και η Amazon με το Kindle κ.ο.κ.

Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις απόλυτα τι θέλω να πω. Πάντα μια μεγάλη εταιρία προσπαθεί να προδιαγράψει το μέλλον με αυτό που βγάζει στην αγορά, αλλιώς δε θα είχε γίνει και ποτέ μεγάλη.

Εξάλλου, είναι γνωστό πως τις ανάγκες μας πλέον μας της γεννά όχι μόνο η συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία αλλά και η ίδια αγορά. Υπήρχε καμιά μεγάλη ανάγκη για netbooks; Εγώ θυμάμαι ότι όταν είχαν πρωτοβγεί οι περισσότεροι τα κράζανε γιατί ήταν αργά ως μηχανήματα. Πόσοι από αυτούς έχουν ένα τώρα;

Μιλώντας για εμένα, θα προτιμήσω ένα iPad από ένα οποιοδήποτε NetBook, όσο μικρό, καλό, γρήγορο, ελαφρύ και εύχρηστο να είναι. Και δεν μου αρέσουν, ενώ στην αρχή μου άρεσε σαν ιδέα.

Και το βασικό είναι αυτό που λες, Νίκο, η γέννεση των αναγκών.

Ήθελε κανείς πριν από 6-7 χρόνια GPS; Δεν κάναμε μια χαρά την δουλειά μας με τον χάρτη τον τυπωμένο στο χαρτή; Προχωράει η τεχνολογία.

Και το μόνο που με ξινίζει λίγο είναι το aspect ratio της οθόνης, αλλά αφού διάβασα κάτι που δεν σκέφτηκα (ότι σχεδιάστηκε για internet που δεν είναι wide 16:9 οι ιστοσελίδες) το ξανασκέφτομαι και αυτό.

Κατά τα άλλα, για ανθρώπους που δηλώνουν ότι χρειάζονται ορισμένες δυνατότητες (βλ. εσένα, τον Κώστα-kkalog που γυρνάει και έπαθε και μια τενοντίτιδα, σωστά;:happy:) θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο.

Για εμένα δεν είναι. Το ξέρω, το βλέπω. Και αν τελικά πάρω, θα το πάρω πιο πολύ από καταναλωτική μανία και μελλοντική αξιοποίησή του (ίσως και να το μοιράζομαι με την κοπέλα μου που ενθουσιάστηκε με την παρουσίασή του) παρά γιατί πραγματικά το χρειάζομαι.

Και μου φαντάζει τόσο ωραίο που με ένα sync θα μεταφερθούν όλα παντού... Αυτό με εξιτάρει πραγματικά. Εφαρμογές, προγράμματα, επαφές... Όλα αμέσως!

Και επίσης μου αρέσει πολύ που θα είναι μόνο μια οθόνη.

Και κάτι που σήμερα το σκέφτηκα και το ανέλυσα. Μετά την αγορά του 3GS και ιδίως του MacBook Pro μου, ξεπέρασα εντελώς την νοοτροπία του "σπασμένου" και δωρεάν προγράμματος. Για προγράμματα που πραγματικά χρησιμοποιώ και αξιοποιώ καθημερινά θέλω να τα αγοράσω κανονικότατα.

Τέλος, στο iBook Store θα έχουμε και εμείς με το iPhone πρόσβαση;;;:confused:

ξερεις οτι ανα πασα στιγμη αλεξ...με τα αγορασμενα...δεν προκειται να τα χασεις..θα λειτουργει χωρις να κολλαει η εφαρμογη..!!και το βασικοτερο...εχεις το τηλεφωνο σου καθαρο..!!και οχι hack.!!

καλησπερα.!! :D

ξερεις οτι ανα πασα στιγμη αλεξ...με τα αγορασμενα...δεν προκειται να τα χασεις..θα λειτουργει χωρις να κολλαει η εφαρμογη..!!και το βασικοτερο...εχεις το τηλεφωνο σου καθαρο..!!και οχι hack.!!

καλησπερα.!! :D

Αυτό είναι το ζητούμενο, Πάρι. Να μπορείς να το ευχαριστιέσαι. Όχι να κοιτάς συχνά πυκνά την μπαταρία, να υστερεί λίγο σε ταχύτητα και αμεσότητα, και στην τελική για πράγματα που δεν χρησιμοποιείς συχνά.

Για αυτό, αν όχι μέσα στο σ/κ, τότε από τις 4/2 και κυρίως από τις 25/2 και μετά θα γίνουν ριζικές αλλαγές στα προϊόντα Mac..:D

καταπληκτικο κομματι για το iphone σας ipod σας

o carpe μπορει να τους ξερει μιας και ειναι απο το βελγιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια την αποψη αυτη την διαβασα απο νωρις στο maclife.

Απλα συνεχιζω να επιμενω οτι για μενα θα ηταν παραλογο στην φαση που ειμαι να εχω macbook 13ari, iPhone 3Gs κι ενα Netbook που κανει τα παντα χωρις να ειναι καθολου αργο, να αγοράσω ενα iPad.

Δεν λεω οτι είναι κακό σαν συσκευη, αν και θα προτιμουσα να τρεχει καποια εκδοχη του mac OSX.

Εκει που διαφωνω με τους περισσοτερους υποστηρικτες είναι οτι το παρουσιαζουν σαν αναγκαιο σε όλο τον κοσμο, ενω δεν είναι ετσι.

Προσωπικα δεν θα μπορουσα να παω μονο μ αυτο σ ενα meeting της εταιρείας μου, ενω με το 10᾽᾽Lenovo πήγαινα ανετα οσο δεν ειχα το macbook.

Φυσικα και ειναι πολυ ευχρηστο οταν βαριεμαι να ανοιξω το mac και θα μπορουσα τωρα να σας γραφω απο τον καναπε ξαπλωμενος ανασκελα η στην τουαλετα:lol:

Πιστευω οτι περιοριζει την χρηση του σε συγκεκριμενες ομαδες γιατι:

1) δεν γινεται να κουβαλω μια τσαντουλα συνεχως στον ωμο για να το εχω μαζι μου. Με το 3Gs μπορω οποιαδηποτε στιγμη, να παρακολουθησω τα φορα, να παρω τα μαιλ ανετα χωρις να ανοιξω το mac, να ποσταρω να κανω τα παντα οπου κι αν βρισκομαι.

2) στην δουλεια μου δεν μπορω να παω μονο μ αυτο θα πρεπει να εχω στην τσαντα μου και το λαπτοπ.

Αρα προκειται για μια συσκευη που οπως ειπα απο το πρωτο μου μηνυμα κανει για οσους τους αρκει μονο επικοινωνιακη εργασια, organizer, multimedia για να περασουν ευχαριστα την ωρα τους σ ενα ταξιδι.

Θα ηταν πολυ επιτυχιμενο αν μπορουσε εστω με καποιες παραχωρησεις να σε κανει να μην χρειαζεσαι να εχεις στην τσαντα σου κι ενα λαπτοπ.

Αν βγει το αντιστοιχο που σχεδιαζεται με windows 7 θα δείτε πόσο πιο χρηστικό θα είναι.

Θα συμπαρασυρει και τους πιο διστακτικους γιατι θα συμβιβαστουν με την ιδεα οτι ναι μεν δεν εχουν το λαπτοπ τους, αλλα δεν θα υπάρχει κατι που θα τους κανει να πουν σορυ δεν μπορω αυτο η εκείνο.

http://img.skitch.com/20100128-f83571c4mt499id2qxduuag794.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Με λιγα λόγια στο ιδιο μεγεθος αλλα μ ενα λειτουργικο που θα καλυπτει εστω με παραχωρησεις σχεδον τα παντα, δεν θα χρειαζεται υπολογιστη για να προσταφαιρεσεις πραγματα, ναι θα ηταν πραγματικα μια καινοτομια.

Το netbook οταν το αγορασα το πήρα μ αυτη την προοπτική. Ειχα σεταρισμενο πανω του το HD και αργοτερα το iPhone και συχρονιζα με ανεση.

Ρωτηστε τον ktsak ποσα βραδια περασαμε μιλοντας στο msn ο καθενας απο το netbook του και ανταλάσαμε με ανεση cab ακια τα οποια τα τρεχαμε απ ευθειας στο HD μας που ηταν συνδεδεμενο στην usb.

Ξερω δεν φτιαχθηκε για να παρει την θεση του λαπτοπ, αλλα αν δεν μπορει να κανει βασικα πραγματα και πρεπει να εχεις και λαπτοπ μαζι σου τοτε ποιος ο λόγος.

Για να μην ανοιγουμε συνεχεια το λαπτοπ; Μα τετοια μικροπραγματα τα κανω και με το iphone.

Ελπιζω να καταλαβαινετε τι θελω να πω.

Το macbook pro που αγορασα ήταν μια εξυπνη αγορα γιατι μπορω να το χρησιμοποιησω παντου. Δεν μπορω να πω το ίδιο για το iPad.

Edited by Te_salat

:blink::blink:

164;;;; Κώστα, κατέληξα: SBSettings, LockInfo, AppSync για να δοκιμάζω εφαρμογές και να παίζω κανα παιχνιδάκι.. Τα υπόλοιπα στα σκουπίδια.. Άχρηστα μου είναι εμένα.. Και πρώτο και καλύτερο, όπως λες και εσύ, το Winterboard...:rolleyes:

Αλεξ το winterboard είναι το πρώτο που πέταξα κ εγώ στο πρώτο κρασάρισμα που μου έτυχε... sbs kirikae lockinfo k keep awake έχω κ εγώ μαζί με τα των μηνυμάτων κ ξεκινάω μέχρι κ 170mb!!!!

καλησπερα σε ολην την τρελοπαρεα :D

παιδια εγω με ολα οσα εχω στημενα το μηλο μου αλλα χωρις lockinfo,με winterboard και θεματα κανονικα,ξεκιναω με 167mb ελευθερα:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

καλησπερα σε ολην την τρελοπαρεα :D

παιδια εγω με ολα οσα εχω στημενα το μηλο μου αλλα χωρις lockinfo,με winterboard και θεματα κανονικα,ξεκιναω με 167mb ελευθερα:)

http://img.skitch.com/20100128-8w15i8bsbgxx7rjt9et2e28e3a.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitchhttp://img.skitch.com/20100128-craqjnnpe8x5e3yw3qem8cwb5n.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

πολυ καλα Κωστη οντως :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Άμα βλέπετε άνθρωπο να έχει το iFile στο dock τότε να ξέρετε... Windows Mobile User Alert!!! :lol: :lol:

Άμα βλέπετε άνθρωπο να έχει το iFile στο dock τότε να ξέρετε... Windows Mobile User Alert!!! :lol: :lol:

αφου δεν μπορω ρε Νικο τι να κανω ..:lol::lol:

αφου δεν μπορω ρε Νικο τι να κανω ..:lol::lol:

Τίποτα Δημήτρη. Συνέχισε έτσι :lol:

Πείτε μου όμως γιατί έχετε φαγωθεί με τη μνήμη τόσο πολύ. Εγώ που είμαι φορτωμένος και ξεκινάω με 125 ελεύθερα νομίζετε ότι πάω αργά; Και δεν έχω 2 και 3 εφαρμογές από το Cydia αλλά πολύ περισσότερες.

Τίποτα Δημήτρη. Συνέχισε έτσι :lol:

Πείτε μου όμως γιατί έχετε φαγωθεί με τη μνήμη τόσο πολύ. Εγώ που είμαι φορτωμένος και ξεκινάω με 125 ελεύθερα νομίζετε ότι πάω αργά; Και δεν έχω 2 και 3 εφαρμογές από το Cydia αλλά πολύ περισσότερες.

μιας και αναφερθηκε συχεχισαμε την κουβεντα για την μνημη :)

παντως με το μηλο μου εφυγε η αρρωστεια απο τα wm με την μνημη κλπ...τοσο που πλεον στο λεο μου δεν ασχολουμαι καθολου με αυτη :confused:

δεν ειναι ιδια η διαχειριση αυτης και στις δυο συσκευες,αλλα πλεον δεν με απασχολει και αυτο ειναι καλο,μαλλον εχω γινει καλα :p

Ping-ο-καλησπέρα σε όλους.

Εγώ παντως το τηλ χωρίς jb δε το αφήνω!

Αν δεν υπάρχει κάτι παράνομο στο κινητό,

δεν αισθάνομαι καλά.:)

α,μόλις αγορασα από AppStore την εφαρμογή

4 τροχοι.ωραια είναι αλλά χρεώνει το τεύχος του κάθε μήνα

3.99.του Ιανουαριου βέβαια είναι δωρεάν.το κατεβαζεις,

και μέσα από ένα εύχρηστο μενού μπορείς να

ξεφυλισεις κανονικά το «περιοδικό»

Έχει και 6μηνη-12μηνη συνδρομή.

Φαντάζομαι ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή θα είναι