Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικα...το jb δεν μου εχει χρειαστει ακομα..!!το μονο αρνητικο που με ενοχλει..ειναι οτι δεν μπορω να βαλω ringtone δικο μου...παρα μονο τα υπαρχον..!στα αλλα απλα κανω τα στραβα ματια...μηπως και φτιαχτουν καποτε.!!

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Και εμένα μου αρέσει. Το απλό το 16άρι μου είναι πολύ συμπαθές. Πολύ το ζαχαρώνω. Χωρίς 3G. Αν θέλω 3G, έχω το iPhone. Σίγουρα θα γίνεται και Bluetooth sync για να μοιράζει την σύνδεση.. Το θεωρώ δεδομένο τουλάχιστον... :confused::ninja:

Κατά τα άλλα, είναι όπως το περίμενα! Άντε, λίγο πιο μακρόστενο! Αλλά δεν κολλάω εκεί!

Και στο κάτω κάτω, αντί για NetBook...! :):)

Κάποιες νέες πληροφορίες που έρχονται από το SDK για την έκδοση 3.2 του iPhone OS

• Η συγκεκριμένη έκδοση OS αφορά μόνο το iPad και δεν θα τη δούμε στο iPhone
  • Όπως γνωρίζουμε ήδη δεν υπάρχει δυνατότητα multitasking
  • Οι εφαρμογές θα μπορούν να δουλέψουν και στο iPhone και στο iPad
  • Και το σημαντικό: File Sharing: Θα υπάρχει ένας shared φάκελος που θα μπορεί να γίνεται mount σε Mac και PC για να μεταφέρονται αρχεία από και προς το iPad. Όλες οι εφαρμογές του iPad θα έχουν πρόσβαση σε αυτό το φάκελο.

Με $629 που έχει το 16άρι με 3G, και εφόσον μπορείς να τηλεφωνήσεις και σε κάποιον, τότε μιλάμε για πολύ μπροστά προϊόν.. Πραγματικά..

Και είμαι από τους σίγουρους αγοραστές του. :happy:

Με $629 που έχει το 16άρι με 3G, και εφόσον μπορείς να τηλεφωνήσεις και σε κάποιον, τότε μιλάμε για πολύ μπροστά προϊόν.. Πραγματικά..

Να πως θα ανεβουν οι πωλησεις :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

θα σου κανω παραγγελια μπουφανακι με ειδικη τσεπη στην πλατη:lol:

Αυτο που λεει ο Δημητρης ειναι το πιο σωστό. Ειναι καλο αν πραγματικα το χρειαζεσαι.

Και κυριως για ατομα που κουβαλανε παντου τσαντα.

Για επαγγελματιες με αντικειμενο τις εμπορικες , τεχνικες επιχειρησεις κλπ, δεν κανει με τιποτα για να πουμε οτι θα παει σε καποιο meeting η ενα Σαββατοκυριακο χωρις το λαπτοπ του.

Δειτε τον Fanko, για παραδειγμα. Θα μπορεσει να χρησιμοποιησει το MBP μονο και μονο γιατι μπορει να βαλει windows.

Εγω το ίδιο. Χωρις το original excel 2007 δεν μπορω να δουλεψω. Οχι να κανω edit, αλλα ουτε να βρω μια πληροφορια σ ενα αρχειο που εχει 8000 γραμμες και 24 στηλες.

Το 13 αρακι μου κουβαλιεται μια χαρα, μικρη η διαφορα και σε βάρος και σε όγκο.

Ειναι προκληση σ αυτη την περιοδο να εχουμε 3gs και macbook και να θελουμε κι ενα ακομα για οταν βαριομαστε να ανοιξουμε το λαπτοπακι.

Θα αισθανομουν πολυ αβολα να κουβαλισω στο σπιτι κατι τετοιο και να μην παρω κατι πιο χρησιμο για τα παιδια μου.

Ξερω είμαστε μεγαλα παιδια που παιζουμε με ακριβα παιχνιδια. Αλλα μαλλον ηλθε καιρός να σοβαρευτουμε. (Αλεξανδρε δεν το λεω αυτό για σενα).

Η apple καλα κάνει και δημιουργει αναγκες. Αναπτυξη είναι και προσφερει στην οικονομια αλλά δεν θα πρεπει να παρασυρόμαστε.

Τις εφημεριδες τις διαβαζω και τωρα, τα περιοδικα εχουν τελειωσει προ πολλου λογω ιντερνετ. Εμεις θα την πληρωσουμε για να αναστηθουν;

Και μην ξεχνατε ποσα θα πρεπει να σκασετε στην πορεια για να εχετε προσβαση σ αυτα.

Ενταξι για το iphone τα σκάσαμε, αλλα ειναι εργαλειο. Αν εξαιρεσεις την μικρη οθονη, μια χαρα κανει σχεδον τα παντα και ειναι πρακτικο γιατι το εχεις 24 ωρες κοντα σου.

Κακα τα ψέματα ειναι κατι που χρειαζεται σε πολυ λιγους. Καταννοω ενα φοιτητη, ενα γιατρο, ενα δημοσιογραφο αλλα μην το γενικευουμε οτι κανει για όλους και οτι στην πορεια θα αισθανθουμε και οι υπολοιποι την αναγκη.

Αλλωστε υπήρχαν και υπάρχουν τα μπαουλακια της HTC με τις 7,5 αρες οθονες. Φυσικα δεν συγκρινονται σε δυνατοτητες αλλα στην εποχη τους ηταν πρωτοποριακα κι ομως απετυχαν.

Τα λεω αυτα γνωριζοντας την γκατζετομανια που εχουμε, αλλα πρεπει να βαλουμε ενα οριο και να μην γινομαστε προβατα που ο καθε τσοπανος μας τραβολογάει εκει που θελει.

Αν ηταν ενα 10 ιτζο που τρεχει Mac os και συγκεντρωνει ολα αυτα τα πλεονεκτηματα χωρις πληκτρολογιο με την οθονη αφης, θα ελεγα ναι, γιατι ξερω επειδη εχω note book 10'' με windows XP, οτι μπορει να κανεις τα παντα. Μεχρι photoshop δουλευω πάνω του.

Ο παμπονηρος κυρ Στηβ όμως, σκεφτηκε οτι αν βαλει mac os θα χάσει τα $$$.$$$.$$$ απο τις πωλησεις των apps που κολλανε μονο σε iphone os. Τα mac ειναι ανοικτο λογισμικο και ο καθενας μπορει να βαλει οτι υπαρχει διαθεσιμο.

Ο καθε developer θα μπορουσε να πουλα μονος του την εφαρμογή. Οπότε αντιο Στηβ.

Συμπερασμα: δεν είναι τίποτα αλλο απο ενα συχρονο book organizer μια νεα κατηγορία. Κανει με μεγαλυτερη ανεση οτι και το touch iPod. Δεν αντικαθιστα το λαπτοπ και πιθανως να χασει πωλήσεις απο το iphone.

Γιατι εχοντας κατι τετοιο στην τσαντα σου δεν σου χρειαζεται τίποτα αλλο απο ενα blackberry η ενα Nokia E... ισα ισα να δεχεσαι κλησεις και ειδοποιησεις για τα mail σου.

Αυτα :O:O:mad:

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα σ όλους (μικρά κ μικρότερα παιδια!!!)

Νομίζω ότι απ τα πολλά που ακούστηκαν κ γράφτηκαν πιο πολύ με καλύβει ο Κώστας (te salat) !!

Η apple αυτή την φορά (μπορεί εσκεμένα μπορεί κ όχι) είχε φροντίσει να διαρεύσουν το 90% των πληροφοριών που μας έδωσε ο steve χθες κ έτσι ουσιαστικά δεν έμεινε κανείς έκπληκτος.....

Επίσης νομίζω ότι πατάει στην τεράστια επιτυχία του iphone k ευελπιστεί να καταφέρει να δημιουργήσει μια καινούργια ανάγκη εκμεταλευόμενη το γεγονός αυτό.

Εμένα πάντως που στην σκέψη μου ήταν να προβώ σε αγορά imac η mbp δε κατάφερε να μου βάλει κ 3η επιλογή... έχω την εντύπωση ότι στο μέλλον θα βελτιωθεί αρκετά άλλα στην σημερινή του μορφή είναι αρκετά πρώιμο, κ ειδικά στην Ελλάδα άχρηστο (Άλεξ μην βαράς.....:chair::chair::O). γιατί καλώς η κακός τα πακέτα δεδομένων έχουν εξωφρενικές τιμές για να μην πω καμιά πιο βαριά κουβέντα, τα περιοδικά κάθε χρόνο κλείνουν 2-3 ενώ σαν Ελληνάρες που είμαστε την εφημερίδα μας κ δη το καλοκαίρι δεν την αλλάζουμε με τιπότα!!!!:X

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα και απο μενα.!!

να πω την αληθεια θα προτιμουσα να παρω το λεπτο mbp παρα να δωσω λεφτα για το ipad..!!συντομα που θα αλλαξω laptop...με βλεπω να φλερταρω με κανενα mac!!! και μη ξεχνιομαστε....PING και με το καλο η OS 4.0 χαχα :D

Μιχάλη οντως προκειται για μια νεα κατηγορία, που σε λίγο καιρό θα παραγεται απο ολους τους κατασκευαστες απλα η apple ηταν ετοιμη.

Οι υπολοιποι μαλλον θα βασιστουν στα Ανδροειδή.

Δεν μπορει να αντικαταστησει το λαπτοπ σε καμια περιπτωση. Ειναι για ελαφριες δουλειες της καθημερινοτητας και προοριζεται για λιγους που πραγματικα το χρειαζονται και για πολλους που υπακούουν στην υπερκαταναλοτισμό.

Για παραδειγμα ο Νικος συμφωνα με τα κριτιρια του ναι μπορει να εξυπερετηθει γιατι η δουλεια του εχει να κανει με κείμενο και επικοινωνια, ζει σε μια χωρα που θα του παρεχει και υλικο και ιντερνετ σε σωστη τιμη και ταχυτητα.

Χωρις 3G χανει το 50% των δυνατοτητων του και εχει αρκετες ελειψεις.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλημερα και απο μενα παιδια :)

θα συμφωνησω και εγω οτι ειναι αλλο ενα καταναλωτικο προιον,που οπως προαναφερθηκε,δεν ειναι απαραιτητο αν πραγματικα δεν το εχεις αναγκη!!

εχει χαθει η μπαλλα με τις σουπερ ντουπερ νεες προτασεις που ολες τα κανουν "ολα" εκτος απο το ενα και αυτο το αλλο και το αλλο...:wacko:

και θελεις και αλλη μια συσκευη παραλληλα,για να κανεις οτι δεν κανει το προηγουμενο....

η ουσια ειναι μια και δεν σηκωνει αμφισβητηση απο κανεναν...λεφτα για πεταμα να εχεις και σε δουλεια να βρισκεσαι...

χαλαρωστε λιγο και χαρειτε την ζωη σας με λιγοτερη "νεα τεχνολογια" ....

δεν θα χαλασει κανεναν αν πιει τον καφε του στο αγαπημενο του καφε και διαβασει την εφημεριδα του/το αγαπημενο του περιοδικο, χωρις να προσπαθει να βγαλει τα ματια του στην υπερσυγχρονη συσκευη του και το ματι του να πηγαινει συνεχεια στο ποσοστο της μπαταριας....:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

τι πανεμορφο που ειναι.!!

ναι αλλα ειναι μακ :p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ναι αλλα ειναι μακ :p

Γιαυτο ειναι ομορφο Μητσο :D

Καλημερα και αοπο μενα και Ping ! σε ολους :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Επίτηδες το κάνουν οι πού@#$δες για να μας κάνουν να τα αγοράζουμε για ένα λόγο παραπάνω, να ευχαριστιέται και το μάτι μας !:lol::lol:

Καλημέρα ΛΕΜΕΕΕΕ:lol:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Είναι πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στο "να σε υπηρετεί'' η τεχνολογία κ του "να υπηρετείς" εσυ εκείνη... κ νομίζω ότι η συγκεκριμένη συσκευή πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που πραγματικά ξέρουν τι κ πως το χρειάζονται δε μπορεί να σταθεί ακόμα στην ελληνική αγορά!! κ το κακό είναι ότι το 1% απ όσους το πάρουν θα το πάρουν επειδή ξέρουν τι ζητούν ενώ οι υπολοιποι θα το αγοράσουν λόγω ντόρου "μούρης" κτλ..

Το καλό βέβαια είναι να πάει άπατο στην αρχή έτσι ώστε να προβούν σε θεαματικές βελτιώσεις κ να μπορεί να φανεί χρήσιμο σε περισσότερους... γιατί σαν σύλληψη ιδέας είναι μοναδική...

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τες παντων ας τ᾽αφησουμε αυτο κι ας πάμε στο θεμα μας που ειναι το iPhone.

Απογοητευτηκα πολυ που δεν δωθηκε νεο OS και το .....ξαναριξα στο Jailbreak:lol::O

Περιμενα κατι καλο, δηλαδη multytasking και καμια αξιοπρεπη home page.

Αλλα αυτα δεν τα εβαλαν στο iPad, θα τα βαλουν στο iPhone?

Μολις λοιπον βεβαιώθηκα ότι δεν πρόκειται να δουμε συντομα νεο OS, εριξα μια σταγώνα blackra1n και να μαστε πάλι.

Βεβαια δεν εχω βαλει τιποτα εκτος απο SBSettings και σκετο lockinfo χωρίς τον καιρό συν καποιες κλασσικες αγορασμενες εφαρμογές.

Προς το παρων παραμενω στους ίδιους χρονους ανοιγματος εφαρμογών και η μπαταρια εχει μικρη διαφορα στην καταναλωση την οποια αντισταθμίζω χρησιμοποιόντας πλεον το BT ακουστικό μόνο οταν οδηγάω και οχι συνεχως οπως πριν.

Δεν θα βαλω τιποτα αχρηστο και ειδικα το winterboard, για να μπορεσω να κρατησω ετσι την συσκευη μου.

Το backup χωρις JB υπάρχει οποτε μπορω οτι ωρα θελω να επανελθω ως είχα.

Για μια ακομα φορα ο Στηβ μας εγραψε στα παλια αθλητικα του παπουτσια:mad:

Να δω πότε θα μου την δόκει και θα κανω καμια τρελα:wacko:

Θελει κανεις macbook pro με αγγλοΑραβικο πληκτρολογιο?:worry::X

καλημερα και απο μενα παιδια :)

θα συμφωνησω και εγω οτι ειναι αλλο ενα καταναλωτικο προιον,που οπως προαναφερθηκε,δεν ειναι απαραιτητο αν πραγματικα δεν το εχεις αναγκη!!

εχει χαθει η μπαλλα με τις σουπερ ντουπερ νεες προτασεις που ολες τα κανουν "ολα" εκτος απο το ενα και αυτο το αλλο και το αλλο...:wacko:

και θελεις και αλλη μια συσκευη παραλληλα,για να κανεις οτι δεν κανει το προηγουμενο....

η ουσια ειναι μια και δεν σηκωνει αμφισβητηση απο κανεναν...λεφτα για πεταμα να εχεις και σε δουλεια να βρισκεσαι...

χαλαρωστε λιγο και χαρειτε την ζωη σας με λιγοτερη "νεα τεχνολογια" ....

δεν θα χαλασει κανεναν αν πιει τον καφε του στο αγαπημενο του καφε και διαβασει την εφημεριδα του/το αγαπημενο του περιοδικο, χωρις να προσπαθει να βγαλει τα ματια του στην υπερσυγχρονη συσκευη του και το ματι του να πηγαινει συνεχεια στο ποσοστο της μπαταριας....:)

ταδε εφη Zaharakis...

100% σωστος....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Κώστα όλοι εμείς την νέα OS για το μηλαράκι μας περιμέναμε!!! κ εγώ μόνο lockinfo sbs κ kirikae me backgrounder έχω πάνω, αλλά του πίνω το αίμα κυριολεκτικά κάθε μέρα όλη μέρα, κ μου βγάζει αξιοπρεπέστατα 2 μερούλες!!! αλλά απ την στιγμή που μέσω rock κάνεις backup κ στο cydia θα αρχίσω κ εγώ τα πειράματα μέσα στο s/k....:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφού θέλετε να επικεντρωθούμε στο iPhone ας το κάνουμε σωστά:

Πήραμε μια ιδέα ποιός ίσως θα είναι ο νέος επεξεργαστής του. Η Apple στο iPad έβαλε δικό της επεξεργαστή (εξ ου και η απίστευτη ταχύτητά του) και πιθανόν θα δούμε το ίδιο και στο επόμενο iPhone.

επισης πηραμε μια ιδεα πως θα ειναι αισθητικα...

δυο κομματια μαλλον το αλουμινιο και το γυαλι μπροστα...χωρις το νικελενιο πλαισιο γυρω απο την οθονη...

προς τα εκει παει.

επισης μαλλον παμε για wifi/n.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλημέρα και από εμένα!

Την άποψη μου για το iPad (αναλυτικότερα) την κατέθεσα μόλις στο διπλανό σχετικό thread. Κατά τα άλλα, πάμε για φρέσκα.

Συμφωνώ ότι το πιο χρήσιμο της χθεσινής ανακοίνωσης είναι ότι το νέο iPhone πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρον (επεξεργαστής / υλικό εξωτερικού σώματος).

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Μην λετε τιποτα. κανεις δεν ξερει τι εχει στο μυαλο του ο Στηβ.

Εχει καταλάβει την καψούρα μας και μας χωρευει κανονικα.

Πρωτα πρωτα μας εχει δεσει. Καθενας μας εχει δωσει τουλαχιστον 200 ευρω για εφαρμογές και αναγκαστικα δεν το κουναμε γιατι θα τις χασουμε.

Επειτα ολοι οι αλλοι αχρηστοι, αν και εχουν περασει 3 χρονια δεν εχουν καταφερει να βγαλουν μια οθονη που να την χειρίζεσαι τοσο τελεια οσο του iphone.

Βγηκε το nexus και τι εγινε; τοσο πολυ ανησυχισαν στην apple που ουτε ενα νεο os με καποιες βελτιωσεις δεν μας εδωσαν.

Δεν ξερω παιδες αλλα αρχιζω να ξενερώνω και δεν ειμαι καθόλου σιγουρος τι θα κάνω το επομενο καλοκαιρι αν δεν δω αυτα που πραγματικα θελω.

Και μην ξεχνατε οτι εφοσον το JB ειναι θεμα hardware πλεον, πιθανως το επομενο iphone να μην σπάει.

Σιγουρα δεν προκειται να ειμαι απο τους πρωτους που θα το αγορασουν. Θα δω τι θα ειναι και βλεπουμε.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned