Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@ Pterarxos

Έλεος Πτέραρχε !!!!!!!!

Έχουμε το φόρουμ εδώ

Έχουμε το Πίνγκ

Έχουμε τα Φατσοβιβλίο

Έχουμε το Μεσσι

Έχουμε και το Μπλόγκ

Δεν αντέχω άλλο...........................

δεν εχει κατι αλλο να βαλει...ακομη...:lol:

μην του πει κανεις για το twitter :cry:

δεν γίνεται να σε ξανακαλεσουν ατο σώμα μπας και γλυτωσει ο κόσμος

θα γλυτωσει ..η θα ειναι χειροτερη η επανασυνδεση του με τα οπλα?:blink::cry::lol:

Να φτιάξουμε Blog ή Θέμα στο MyPhone όπου θα μαζεύουμε υπογραφές υπέρ της Ε.Π.Α. (Επιστροφή του Πτέραρχου στην Αεροπορία)

βλεπω να μας κυνηγανε τα ελληνικα στρατα μετα :D

Να φτιαξουμε, να φτιαξουμε. Εγω ομως θα μπορω να υπογραψω ?

εσυ να κατσεις στα αυγα σου!μηνακουσεις για ομαδικη εγραφη αμεσως να μπεις μεσα :happy:

Στα μέλη του group είχε εμφανιστεί και το support account του messi το οποίο δεν μπορείς να κάνεις delete. Οπότε διέγραψα το group και μας ξαναέβαλα όλους μέσα "πλην Λακεδαιμονίων"

εγω ρε παιδια εχω 2 ιδια group πλεον...και δεν μπορω να μπω σε κανενα...κρασαρει η εφαρμογη μολις παω να ανοιξω ενα...τι μαγικα εχετε κανει?

Αλλη μια καινοτομια του μηλου.Οικονομια στην τσεπη μας.Πλακα πλακα οσο καιρο το εχω δεν μου εχει περασει απο το μυαλο να παρω κατι αλλο.Με οποιοδηποτε αλλο κινητο στο 2μηνο πανω αλλαζα συσκευη.Το Iphone και το hd με εχουν κρατησει τοσο πολυ.

Βεβαια σε 15 μερουλες εχω αναβαθμησει για 4 γραμμες και θα χτυπησω το Λιονταρι...(ας ειναι καλα οι κακες παρεες....σε ακης τελειωνει το ονομα του)

μερικες φορες μπορουν να σου σωσουν λεφτα ομως :happy:

Edited by zaharakis

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

εγω ρε παιδια εχω 2 ιδια group πλεον...και δεν μπορω να μπω σε κανενα...κρασαρει η εφαρμογη μολις παω να ανοιξω ενα...τι μαγικα εχετε κανει?

Για να μην έχουμε στις "τάξεις" μας το support account της messi αφού δεν μπορούσε να σβηστεί, διέγραψα στο δικό μου messi το group myPhone και δημιούργησα αμέσως ένα άλλο με το ίδιο όνομα στο οποίο δήλωσα ως μέλη όσους είχα ως φίλους εκτός του support account (την πλήρωσε και ο dedalos αλλά αυτό οφείλεται στο ότι δεν ηταν στη λίστα των φίλων παρά το ότι του είχα στείλει 3 invitations, οπότε δεν μπορώ να τον "καλέσω" στο νεό συνώνυμο group).

Λογικά Δημήτρη θα πρέπει να δουλέψει αυτό που έκαναν οι υπόλοιποι, διέγραψαν το "παλιό" group ώστε να μείνει το νέο (κανονικά και τα 2 αν διαγράψεις, μπορώ εγώ ή και κάποιος άλλος απο εμάς να σε "καλέσει" και πάλι).

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Για να μην έχουμε στις "τάξεις" μας το support account της messi αφού δεν μπορούσε να σβηστεί, διέγραψα στο δικό μου messi το group myPhone και δημιούργησα αμέσως ένα άλλο με το ίδιο όνομα στο οποίο δήλωσα ως μέλη όσους είχα ως φίλους εκτός του support account (την πλήρωσε και ο dedalos αλλά αυτό οφείλεται στο ότι δεν ηταν στη λίστα των φίλων παρά το ότι του είχα στείλει 3 invitations, οπότε δεν μπορώ να τον "καλέσω" στο νεό συνώνυμο group).

Λογικά Δημήτρη θα πρέπει να δουλέψει αυτό που έκαναν οι υπόλοιποι, διέγραψαν το "παλιό" group ώστε να μείνει το νέο (κανονικά και τα 2 αν διαγράψεις, μπορώ εγώ ή και κάποιος άλλος απο εμάς να σε "καλέσει" και πάλι).

θα τα σβησω τωρα Κωστη να το δοκιμασω,ευχαριστω φιλε μου :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

θα τα σβησω τωρα Κωστη να το δοκιμασω,ευχαριστω φιλε μου :)

Να είσαι καλά και θα έχω το νου μου αν χρειαστεί να σε κάνω πάλι invite !

Να είσαι καλά και θα έχω το νου μου αν χρειαστεί να σε κάνω πάλι invite !

ολα οκ με το messi:)

πρεπει να κανουμε μια λιστα με bugs του προγραμματος και να του τα στειλουμε,μιας και το χρησιμοποιουμε και μας εχει βολεψει :)

οχι μονο εμας αλλα και το myphone :rolleyes:

ξαλαφρωσε το thread :lol:

ολα οκ με το messi:)

πρεπει να κανουμε μια λιστα με bugs του προγραμματος και να του τα στειλουμε,μιας και το χρησιμοποιουμε και μας εχει βολεψει :)

οχι μονο εμας αλλα και το myphone :rolleyes:

ξαλαφρωσε το thread :lol:

Το τελευταίο δεν ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό (η κινέζικη παροιμία ... για τη σκόνη από τα παπούτσια του πελάτη ... κλπ)

Κάτι παίζει με το Internet στο σπίτι και το myPhone... Κάτι..

Δεν φορτώνει καλά.. Συνέχεια γυρίζει η ροδέλα. Κάτι πρέπει να έχει γίνει με το router και τα πειράματα που του έκανα για να εμφανίζει τις εικόνες του Google..

Επίσης, άκρως αισιόδοξα νούμερα από το speedtest.net:

http://www.speedtest.net/result/679283602.png

Και έχω 2mbps OTEnet onDSL Kit (ίσως πλέον να έγινε CONN-x)...! :happy:

Κάτι παίζει με το Internet στο σπίτι και το myPhone... Κάτι..

Δεν φορτώνει καλά.. Συνέχεια γυρίζει η ροδέλα. Κάτι πρέπει να έχει γίνει με το router και τα πειράματα που του έκανα για να εμφανίζει τις εικόνες του Google..

Επίσης, άκρως αισιόδοξα νούμερα από το speedtest.net:

http://www.speedtest.net/result/679283602.png

Και έχω 2mbps OTEnet onDSL Kit (ίσως πλέον να έγινε CONN-x)...! :happy:

Έχεις δοκιμάσει τους DNS Servers της google; σε εμένα παίζουν πολύ καλά (8.8.8.8 και 8.8.8.4) και μου έλυσαν αρκετά προβλήματα που είχα με tellas.

Έχεις δοκιμάσει τους DNS Servers της google; σε εμένα παίζουν πολύ καλά (8.8.8.8 και 8.8.8.4) και μου έλυσαν αρκετά προβλήματα που είχα με tellas.

Κώστα, δεν ξέρω από αυτά.. :(:(:(

Πείραξα μια ρύθμιση στο Firewall του router, και αυτό το διάβασα στο forum της Apple... Αλλιώς.. Τρέχα γύρευε!!! :lol:

Κώστα, δεν ξέρω από αυτά.. :(:(:(

Πείραξα μια ρύθμιση στο Firewall του router, και αυτό το διάβασα στο forum της Apple... Αλλιώς.. Τρέχα γύρευε!!! :lol:

Για δώσε το link αυτού που διάβασες μπας και βγάλουμε άκρη !

Ενα προβληματακι το εχω κι εγω,με την ταχυτητα του Ιντερνετ+myphone.

Αργει παρα πολυ να φορτωσει.Μονο στο myphone :worry:,σε κανενα αλλο site που μπαινω δεν συμβαινει.

................................

Γιαννης

Κώστα σ ευχαριστώ.

Με μια απλή κίνηση κατάφερα να βελτιώσω κατα 20% την ταχύτητα και να φτάσω σχεδόν την ονομαστική που μου δίνει ο πάροχος.

Πέρα από τις μετρήσεις με το speed test η διαφορά φαίνεται και στο you tube οπου το βιντεο τρεχει χωρις διακοπές.

Οι μετρήσεις στο iphone όπου δεν άλλαξα τις ρυθμίσεις είναι αρκετά χαμηλότερες σε σχέση με το macbook που περασα το DNS.

Ενω πριν στο iphone επαιρνα μεγαλύτερες ταχυτητες απο το speed test.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μαζί με τον Δημήτρη και εγώ.. Δεν μπορώ καθόλου να μπω στο myPhone.. Αλλά μόνο εδώ. Αλλού καλά πάει!

Εγώ μπαίνω κανονικά.

Λοιπόν παιδιά έχω πάθει την πλάκα μου με την σουίτα iLife της Apple. Σκάρωσα 2 φοβερά video με το iMovie και τα έκανα export σε .mov με HD ανάλυση υποτίθεται.

Το εύλογο ερώτημα είναι και πως θα τα παίξει ένας υπολογιστής χωρίς Quicktime ή ένα οποιαδήποτε DVD player. Εκεί έρχεται το iDVD που επιλέγεις εφέ για την εκκίνηση του μενού του DVD βάζεις τις ταινίες που θες και αναλαμβάνει αυτό να κάνει το encoding στο κατάλληλο φορμά και να κάψει το DVD!!!

(Αυτό το cmd+space γίνεται πολύ γρήγορα συνήθεια και αν αλλάζεις σε pc χάνεις τον μπούσουλα)

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Πριν λιγο μου κρασαρε και εμενα παιδια,αλλα τωρα ολα ενταξει, μην ανυσηχειτε,το πολυ πολυ να ειναι τπτ χακερς και να μπηκαν στα pc/τηλ οσων ποσταραν εκεινη την ωρα:lol::lol::lol:

εγω δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα...κανονικα μου τα εδειχνε.!

Παρη εγω που ποσταρω απο το τηλ, ειχα προβλημα καποια στιγμη...

Κώστα σ ευχαριστώ.

Με μια απλή κίνηση κατάφερα να βελτιώσω κατα 20% την ταχύτητα και να φτάσω σχεδόν την ονομαστική που μου δίνει ο πάροχος.

Πέρα από τις μετρήσεις με το speed test η διαφορά φαίνεται και στο you tube οπου το βιντεο τρεχει χωρις διακοπές.

Οι μετρήσεις στο iphone όπου δεν άλλαξα τις ρυθμίσεις είναι αρκετά χαμηλότερες σε σχέση με το macbook που περασα το DNS.

Ενω πριν στο iphone επαιρνα μεγαλύτερες ταχυτητες απο το speed test.

πολύ καλό Κωστα! Αυτοί οι servers επί του παρόντος τουλάχιστον είναι πολύ καλύτεροι από πολλούς dns servers παρόχων.

Μπορείς να τους βάλεις και στο τηλέφωνο βέβαια!

πολύ καλό Κωστα! Αυτοί οι servers επί του παρόντος τουλάχιστον είναι πολύ καλύτεροι από πολλούς dns servers παρόχων.

Μπορείς να τους βάλεις και στο τηλέφωνο βέβαια!

Τους έβαλα ήδη:):)

Δείτε κι αυτό για τι εχουμε να περιμενουμε σύντομα.

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathworld_1_11/01/2010_317726

Μ ενα κινητό κι ενα ασύρματο πληκτολογιο - ποντικι θα χρειαζόμαστε μόνο ενα άσπρο τοίχο για να κάνουμε τα πάντα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για δώσε το link αυτού που διάβασες μπας και βγάλουμε άκρη !

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3011591#post3011591

:rolleyes:

η τεχνολογια βλεπω προχωραει στα μακ ε?:p:lol:

καλησπερα :)

η τεχνολογια βλεπω προχωραει στα μακ ε?:p:lol:

καλησπερα :)

Αμεσως εσυ, την κακια σου να την πεις ;) :lol: :p :D

Καλημερα σε ολους παιδια :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Θα χει πλάκα Κώστα πάντως ο Δημήτρης με mac..... Θα ζήσουμε ηρωικές στιγμές αν (Δημήτρη μη βαράς ΑΝ λέω) αποφασίσει να κάνει την αλλαγή....:lol::lol:

Καλημέρα κ από μένα

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα χει πλάκα Κώστα πάντως ο Δημήτρης με mac..... Θα ζήσουμε ηρωικές στιγμές αν (Δημήτρη μη βαράς ΑΝ λέω) αποφασίσει να κάνει την αλλαγή....:lol::lol:

Καλημέρα κ από μένα

Mωρε σερνει, ολο που τον ψαχνεις, που τον βρισκεις ολο εκει γυρω τριγυριζει :lol:. Καλημερα και απο μενα :)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

καλημερα..!!

μπα ο δημητρης ειναι ταγμενος στα Win / WM γενικα..!!Οποτε πριν κοιμηθει κανει την προσευχη του στον Οσιο WM :D :D χαχαχα

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned