soom Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Μα να ρωτήσω κάτι; Αν πάμε Settings/General/Network/Cellular Data και αλλάξουμε κάτι εκεί, μετά δεν κόβεται το internet από τον πάροχο? Δηλαδή, αν του αλλάξεις κάποιο από αυτά, μετά θα μπορεί να βρει τρόπο να συνδεθεί??? Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Μα να ρωτήσω κάτι; Αν πάμε Settings/General/Network/Cellular Data και αλλάξουμε κάτι εκεί, μετά δεν κόβεται το internet από τον πάροχο? Δηλαδή, αν του αλλάξεις κάποιο από αυτά, μετά θα μπορεί να βρει τρόπο να συνδεθεί??? Έτσι είναι Αλέξανδρε αν ο πάροχος σου επιτρέπει να αλλάξεις αυτά τα settings (η Vodafone το κάνει, η Cosmote όχι, η Wind δεν ξέρω γιαυτό δίνω και τις 2 επιλογές στον Πάρι). Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 εγω οταν παω εκει....δεν μου εχει απολυτως τιποτα..!!μου δινει εμενα την δυνατοτητα να γραψω οτι θελω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Το iBluetooth θα ονομαζεται πλεον iBlueNova :D H εφαρμογη ειναι σχεδον ετοιμη, γινονται οι τελευταιες δοκιμες σε εκδοσεις beta. Συντομα θα ειναι κοντα μας. Επιτελους θα απελευθερωθει το ΒΤ, ενα απο τα τελευταια απορθητα καστρα του iPhone 3GS :cool: Περισσοτερα εδω http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/15227-ibluenova-the-new-ibluetooth-application/ :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Δοκιμάζω τώρα το τελευταίο ωραιότατο Multitasking του iPhone με το Pro Switcher.. Άλλη εμπειρία.. Πραγματικά είναι αλλού αυτό το πρόγραμμα.. Και είναι και δωρεάν! Αυτό είανι το καλύτερο!!!!! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Δοκιμάζω τώρα το τελευταίο ωραιότατο Multitasking του iPhone με το Pro Switcher.. Άλλη εμπειρία.. Πραγματικά είναι αλλού αυτό το πρόγραμμα.. Και είναι και δωρεάν! Αυτό είανι το καλύτερο!!!!! καλησπερα παιδια :) εμενα δεν μου αρεσε καθολου Αλεξανδρε...προτιμω το kirikae :) Κωστη πραγματικα ειναι must have το bl....μεγαλη ελλειψη...οχι τπτ αλλο αλλα μας την λενε και μου την δινει :mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Το Bl είναι όντως μια έλλειψη, αλλά προσωπικά εμένα δεν μου έχει χρειαστεί καθόλου, εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον, να στείλω φωτογραφία ή βίντεο ή αρχείο γενικότερα από bluetooth σε κάποια άλλη συσκευή. Αλλά ούτε μια φορά, πλέον... Για kirikae και proswitcher εγώ, προσωπικά, δεν τα συγκρίνω καν. Η δυνατότητα να δεις ένα thumbnail των προγραμμάτων που τρέχουν, να μπορείς να τα κλείσεις κατευθείαν από εκεί, με το X πάνω δεξιά... Πολύ μπροστά, για εμένα πάντα...:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Το Bl είναι όντως μια έλλειψη, αλλά προσωπικά εμένα δεν μου έχει χρειαστεί καθόλου, εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον, να στείλω φωτογραφία ή βίντεο ή αρχείο γενικότερα από bluetooth σε κάποια άλλη συσκευή. Αλλά ούτε μια φορά, πλέον........ Και εγω συμφωνω με τον Δημητρη, απο τη μια το χρειαστηκα στο παρελθον και δεν το ειχα :confused:, και απο την αλλη και μενα μου την εδινε που μου τη λεγαν ολοι για τη φοβερη συσκευη που δεν στελνει αρχεια με BT :mad:. Θα την αγορασω οπωσδηποτε :) Edited January 11, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Το Bl είναι όντως μια έλλειψη, αλλά προσωπικά εμένα δεν μου έχει χρειαστεί καθόλου, εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον, να στείλω φωτογραφία ή βίντεο ή αρχείο γενικότερα από bluetooth σε κάποια άλλη συσκευή. Αλλά ούτε μια φορά, πλέον... Για kirikae και proswitcher εγώ, προσωπικά, δεν τα συγκρίνω καν. Η δυνατότητα να δεις ένα thumbnail των προγραμμάτων που τρέχουν, να μπορείς να τα κλείσεις κατευθείαν από εκεί, με το X πάνω δεξιά... Πολύ μπροστά, για εμένα πάντα...:rolleyes: αλεξη δεν εσου εχει χρειαστει το bl γιατι ξερεις οτι και να σου χρειαζοταν ....δεν μπορεις :p οσο για το proswitcher/kirikae....ελεξτε λιγο τι μνημη θελει το ενα και τι το αλλο :rolleyes: το εβαλα και το δουλεψα το βραδυ που μου το εδειξε ο Νικος...καμια σχεση με την ευκολια και την απλοτητα του kirikae :!: Και εγω συμφωνω με τον Δημητρη, απο τη μια το χρειαστηκα στο παρελθον και δεν το ειχα , και απο την αλλη και μενα μου την εδινε που μου τη λεγαν ολοι για τη φοβερη συσκευη που δεν στελνει αρχεια με BT :mad:. Θα την αγορασω οπωσδηποτε :) ετσι ειναι Κωστη...και εγω δεν το χρησιμοποιω γιατι δεν το εχω...αλλα με το λεο δεν εχω στειλει και λιγα στα παιδια μου ;) αμα το εχεις το χρησιμοποιεις,εστω και σπανια,αλλα το χρησιμοποιεις...να δουμε τι θα εχουν να πουνε τωρα :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλησπερα :) Ειμαστε αρκετοι με αυπνιες σημερα :lol: Εγω οσες φορες το εχω χρειαστει ειναι για να στελνω διαφορα στον γιο μου.Ευτυχως που υπαρχουν και τα mms . Κι εγω θα το αγορασω παντως οταν βγει. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Δεν έχω δει το θέμα μνήμης, και σε αυτό κρατάω μια πισινή γιατί φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, να έχεις απόλυτο δίκιο.:happy: Τώρα για το BT, κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά πραγματικά δεν μου έχει χρειαστεί να στείλω ή να μου στείλουν κάτι με bl. Υπάρχουν τα mail και γενικά κινούμαι σε χώρους με WiFi, οπότε καλύπτονται οι άλλοι που δεν έχουν data plans.:) Θα δω αν θα μπορέσω να το βρω σπασμένο πριν το αγοράσω, να δω αν το χρησιμοποιώ και αν μου χρειάζεται. Αλλά νομίζω πως όχι...:wacko: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Για μενα προσωπικα καλο ειναι να υπαρχεο το bt για αμεση απστολη αρχειου σε καποιο αλλο κινητο τηλεφωνο και ας μη το χρησιμοποιεις συχνα..!! Αυριο περιμενω τον λογαριασμο οποτε θα τι εχει παιχτει και με το edge.! Καλο βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλημέρα κ από μένα κ καλή βδομάδα.... Το bluetooth εγώ το περιμένω μ αγωνία για να δω αν θα καταφέρω να το συνδέσω στο αυτοκίνητο καθώς εκεί μόνο μου χρειάζεται πραγματικά. κ γιαυτό θα θέλω πρώτα να το "δοκιμάσω" κ μετά να το αγοράσω... @ αλεξ & Δημήτρη νομίζω κ εγώ ότι το kirikae με χει βολέψει πιο πολύ. είναι κ πιο άμεσο κ πιο γρήγορο κ μ έχει αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο!!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλημέρα κ από μένα κ καλή βδομάδα.... Το bluetooth εγώ το περιμένω μ αγωνία για να δω αν θα καταφέρω να το συνδέσω στο αυτοκίνητο καθώς εκεί μόνο μου χρειάζεται πραγματικά. κ γιαυτό θα θέλω πρώτα να το "δοκιμάσω" κ μετά να το αγοράσω... καλημέρα σε όλους:) Δηλαδη Μιχάλη δοκίμασες να συνδέσεις το iPhone με το σύστημα του αυτοκινήτου και δεν μπόρεσες; Sorry αλλά εγώ στο αυτοκίνητο μιλάω από το bt του αυτοκινήτου και ακούω τραγούδια ipod επίσης από το σύστημα του αυτοκινήτου χωρίς να αγοράσω κάποια εφαρμογή, και δεν έχω και κανένα super duper σύστημα, ένα κινέζικο no-name;):):D Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Μιχαλη εχει δικιο ο Λευτερης,δεν πρεπει να εχεις τετοιο προβλημα με το μηλο σου;) καλημερα σε ολους!:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Δεν ξέρω τι λέτε εσεις, αλλα εχω την εντυπωση ότι με τo επόμενo iPhone δεν θα χρειαζομαστε JB. Εφτασε η ώρα η apple να καταλάβει ότι τελειωσαν τα ψέματα και ανταγωνισμός βρίσκεται μια ανάσα πίσω της. Οπότε η θα δώσει τα αυτονόητα ή θα χάσει μεγάλο μέρος των πωλήσεων της. Προσωπικά αν δεν το κάνει, θα κρατήσω το 3Gs και αντί να αγοράσω δευτερη συσκευη θα χρησιμοποιησω το μήλο γι αυτη την δουλεια και σαν κύρια κάποια άλλη από τον ανταγωνισμό. Γνωρίζω πλέον τις δυνατότητες του iphone και ξέρω ότι μπορει πολύ εύκολα να ενσωματώσουν ολα οσα χρειαζόμαστε. Τα κρατά για να μας τα δίνει σιγα σιγα. Ομως πλέον δεν έχει χρόνο για τετοιες τακτικές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) @ Δημήτρη & Λευτέρη Παιδιά τι να πω με βάλατε σε σκέψεις.... Στο MICRA μου έχει εργοστασιακό bt κ όσα κινητά έχω δοκιμαάσει διαφόρων εταιρείων τα βλέπει ενω το μήλο όχι. Αλλά για να το λέτε θα το ξαναδοκιμάσω:cry: @ Κώστα εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως δε θα το κάνει κ θα παραμείνει στην υπάρχουσα πολιτική της που κρίνωντας μόνο με την γλώσσα των αριθμών (όπως κάνουν όλα τα στελέχη της εταιρείας κ κάθε εταιρείας) είναι απόλυτα πετυχημένη .... όπως λένε κ στο ποδόσφαιρο 11αδα που κερδίζει δεν αλλάζει.... δυστυχώς για μας αλλά έτσι το βλέπω. Edited January 11, 2010 by abaloss Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 @ Δημήτρη & Λευτέρη Παιδιά τι να πω με βάλατε σε σκέψεις.... Στο MICRA μου έχει εργοστασιακό bt κ όσα κινητά έχω δοκιμαάσει διαφόρων εταιρείων τα βλέπει ενω το μήλο όχι. Αλλά για να το λέτε θα το ξαναδοκιμάσω:cry: πρόσεξε το εξής Μιχάλη, συνήθως για να συνδεθούν σωστά αυτά τα συστήματα θέλουν να τα είναι τα πρώτα που θα κάνουν την σύνδεση με το μήλο. Οπότε κοίτα στο μήλο να μην έχεις άλλη συσκευή bt ορισμένη, προσπάθησε να συνδέσεις το αυτοκίνητο και κατόπιν την άλλη συσκευή. Στο λέω γιατί και εγώ παιδεύτηκα και όταν το έκανα έτσι, όλα καλά:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 πρόσεξε το εξής Μιχάλη, συνήθως για να συνδεθούν σωστά αυτά τα συστήματα θέλουν να τα είναι τα πρώτα που θα κάνουν την σύνδεση με το μήλο. Οπότε κοίτα στο μήλο να μην έχεις άλλη συσκευή bt ορισμένη, προσπάθησε να συνδέσεις το αυτοκίνητο και κατόπιν την άλλη συσκευή. Στο λέω γιατί και εγώ παιδεύτηκα και όταν το έκανα έτσι, όλα καλά:) Φίλε Λευτέρη στο μήλο δεν έχω καμία συσκευή αλλά στο micra έχω κ το 2ο μου κινητό. οπότε θα το διαγράψω κ απ το αυτοκίνητο κ ίσως τα καταφέρω. σ ευχαριστω πάρα πολύ προκαταβολικά:):) Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Δεν ξέρω τι λέτε εσεις, αλλα εχω την εντυπωση ότι με τo επόμενo iPhone δεν θα χρειαζομαστε JB. Εφτασε η ώρα η apple να καταλάβει ότι τελειωσαν τα ψέματα και ανταγωνισμός βρίσκεται μια ανάσα πίσω της. Οπότε η θα δώσει τα αυτονόητα ή θα χάσει μεγάλο μέρος των πωλήσεων της. Προσωπικά αν δεν το κάνει, θα κρατήσω το 3Gs και αντί να αγοράσω δευτερη συσκευη θα χρησιμοποιησω το μήλο γι αυτη την δουλεια και σαν κύρια κάποια άλλη από τον ανταγωνισμό. Γνωρίζω πλέον τις δυνατότητες του iphone και ξέρω ότι μπορει πολύ εύκολα να ενσωματώσουν ολα οσα χρειαζόμαστε. Τα κρατά για να μας τα δίνει σιγα σιγα. Ομως πλέον δεν έχει χρόνο για τετοιες τακτικές. Κωστη καλημερα :) φιλε μου και εγω εχω δυσανασχετησει απειρες φορες με την ηλιθια πολιτικη της apple,κατι που αν δεν υπηρχε το JB,μονο κοντα στο μηλο δεν θα με κραταγε... εγω περιμενω το νεο OS να δω απο περιεργεια τι θα δωσει και τι οχι... αυτο που θα μου την δωσει, θα ειναι αν ακολουθησει την ιδια πολιτικη που ακολουθησε με τα 3G/3GS...δλδ δλδ να δωσει μεν το νεο λειτουργικο στο 3GS και να πεταξει την νεα συσκευη της στην αγορα μετα απο λιγο,απελευθερωνοντας λειτουργιες που δεν θα εχουμε λογω (πιθανον) ελλειψης hadrware στο 3GS μας... βγαζοντας μας μλκες... παντως ηδη ειμαι μια χαρα με το HD2 μου,τα πραγματα εχουν φτιαξει πολυ.τοσο που, ανοιγω το τηλ στο μηλο, μονο οταν φλασαρω το hd2...ειναι παντα glight mode και το εχω σαν 2η συσκευη... παντως σε καποια πραγματα δεν μπορει να φτασει το λεο το μηλο,οσο καλο και αν γινει οπως και αντιθετα και το μηλο δεν θα μπορεσει να κανει πραγματα που κανει το λεο με χαρακτηριστικη ανεση:) οσο μπορω και τα ανεχομαι οικονομικα και τα δυο αλλα και μου χρειαζονται,θα ειναι στην κατοχη μου και δεν θα με πειραζει καθολου ! θα δωσω καποιο απο τα δυο,αν και μονο αν,πιασω το εαυτο μου να σβηνει το ενα τελειως...εκει θα εχει σημανει και το τελος αυτης της συσκευης,οποια και αν ειναι τοτε αυτη :) Edited January 11, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 απο την στιγμη που μπορεις και τα χαιρεσαι και τα 2 γιατι να μην τα εχεις..!!δεν ειναι κλειστο κανενα απο τα 2 :D και γω αν μπορουσα οικονομικα να ειχα και μια 2η συσκευη που μου αρεσει ή που θα ηθελα να δοκιμασω...θα το ειχα κανει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Η αλήθεια πάντως είναι ότι πέρα από τον πρώτο εντυπωσιασμό του να βλέπει κανείς "σφαιρικά" τι υπάρχει (ή καλύτερα υπήρχε τη στιγμή της αποτύπωσης) σε ένα σημείο ενός δρόμου δε νομίζω ότι προσφέρει κάποια σημαντική χρηστικότητα όλη αυτή η προσπάθεια φωτογράφησης σε σχέση με το κόστος της. Τα σημαντικά σημεία του πλανήτη είναι έτσι και αλλιώς τόσο πολυ φωτογραφημένα με στατικές εικόνες ή "πανοράματα" εύκολα προσβάσιμα (πάλι από το google ή άλλες μηχανές αναζήτησης) που δε νομίζω ότι χάνει κανείς και πολλά να μη μπορεί να δει π.χ. τα κτίρια γύρω από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Δεν ειναι χρησιμο για σενα να βλεπεις τη γειτονια σου αλλα ειναι 100% χρησιμο σε καποιον επισκεπτη ή τουριστα. Μπορει εσυ να μην θελεις να δεις τα κτηρια της Αλεξανδρας αλλα καποιος ασχετος με το μερος θα ηθελε να γνωριζει καποια στοιχεια για το μερος που θα παει! Θεωρω ακρως χρησιμη την υπηρεσια καθως προσφατα ταξιδεψα σε 2 χωρες της Ευρωπης κι επειδη ηθελα να δω απο πριν ακριβως το μερος που θα επισκευτω, την περιοχη και τα κτηρια διευκολυνθηκα παρα πολυ αφου διαπιστωσα πολλα πραγματα απο το ξενοδοχειο που θα εμενα μεχρι την εταιρεια και τα καταστηματα που ηθελα να παω. Σημειωνεται οτι πουθενα μα πουθενα δεν ειδα ουτε προσωπα ουτε αλλα προσωπικα στοιχεια! Βεβαια στο εξωτερικο ειναι ηλιθιοι τους καταπατουνε τα προσωπικα δεδομενα, τους καταπιεζουνε και γενικα ζουνε μια ασχημη ζωη ενω εμεις εδω στην Ελλαδαρα μας την χωρα παγκοσμιο προτυπο απαγορευουμε τετοιες προσπαθειες γιατι θιγονται τα ευαισθητα προσπωπικα μας δεδομενα (κατσε να μπω σε facebook twiter:p)!! Εβιβα λεμε! Και ας μην ξεχναμε οτι ο τουρισμος ειναι η βαρια μας βιομηχανια (αφου δεν παραγουμε τιποτα αλλο σαν γνησια κοπροσκυλα που ειμαστε :p) οποτε για μια ακομη φορα διευκολυνουμε τους τουριστες!!!! Μπραβο στην Google και σε οποια αλλη εταιρεια κανει τετοιες ενεργειες! Μπραβο και στην αρμοδια αρχη που εντελως δημοκρατικα απαγορευσε την παντελως αχρηστη και επικυνδυνη υπηρεσια!:lol: υ.γ. Επισης για οποιον ειναι παρατηρητικος τα Google maps στην προβολη απο δορυφορο εχουν καλυτερο ζουμ στις χωρες του εξωτερικου. Στην Ελλαδα δεν προβαλει το τελευταιο σταδιο!!!!! Edited January 11, 2010 by MAD 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 απο την στιγμη που μπορεις και τα χαιρεσαι και τα 2 γιατι να μην τα εχεις..!!δεν ειναι κλειστο κανενα απο τα 2 :D και γω αν μπορουσα οικονομικα να ειχα και μια 2η συσκευη που μου αρεσει ή που θα ηθελα να δοκιμασω...θα το ειχα κανει :D Παρη,δεν περισσευουν δυστυχως...:O αλλα ειπαμε ειναι το χομπυ μας..πληρωνουμε κατι παραπανω ...αλλα το ευχαριστιομαστε:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Γεια σας και από εδώ! :) Νομίζω ότι ο Δημήτρης το έθεσε πολύ σωστά. Με το OS4 θα ενσωματωθούν ορισμένες λειτουργίες που λείπουν, αλλά με το επόμενο iPhone θα εκμεταλλευθεί πιο σωστά το νέο OS... Όπως και έγινε με το 3G και το 3GS. Από εκεί και πέρα, για το θέμα του kirikae και PS (ProSwitcher εν συντομία), αν βάλετε στις ρυθμίσεις του PS με double tap στην top bar να σας ανοίγει, θα δείτε μια ευκολία μαγική... Εγώ έτσι το έχω κάνει. Double tap να ανοίγει και με πατημένο το home button να ενεργοποιεί το bg. Όπως και εσείς φαντάζομαι. Και το δουλεύω πολύ καλά. Και Δημήτρη, στο θέμα μνήμης που λες ότι τρώει, πράγματι τρώει αρκετά, τώρα το είδα ότι μετά από respring, με το LockInfo σε Homescreen και με το PS ξεκινάω με 128-130ΜΒ ελεύθερα. Αλλά, όπως έχεις πει και εσύ, αυτό δεν επηρεάζει και ιδιαίτερα! Μια χαρά δουλεύει το τηλέφωνο με 80 και 60 ΜΒ ελεύθερα. ;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Γεια σας και από εδώ! :) Και Δημήτρη, στο θέμα μνήμης που λες ότι τρώει, πράγματι τρώει αρκετά, τώρα το είδα ότι μετά από respring, με το LockInfo σε Homescreen και με το PS ξεκινάω με 128-130ΜΒ ελεύθερα. Αλλά, όπως έχεις πει και εσύ, αυτό δεν επηρεάζει και ιδιαίτερα! Μια χαρά δουλεύει το τηλέφωνο με 80 και 60 ΜΒ ελεύθερα. εμενα δλδ εχει προβλημα :p που ξεκιναει (και εκει δουλευει συνηθως) με πανω απο 160mb ελευθερα :rolleyes::p και δεν πεφτει σε αναμονη κατω απο 157-158 :cool: εχω ενα καλο,που μου εχει μεινει απο τα παλια wm με την ελαχιστη ραμ,να θελω ελεγχω τι τρεχει στο παρασκηνιο και δεν ειναι αναγκαιο,να το σκοτωνω:happy: οτιδηποτε βαραινει το τηλεφωνο μου(οποιο και αν ειναι αυτο) και δεν το εχω αναγκη,απλα δεν το βαζω στις συσκευες μου!! ακομα και θεματα εχω φτιαξει μονος μου αφαιρωντας την σαβουρα απο μεσα για να μην φορτωνουν την συσκευη ;) σκεψου δλδ ετσι πως το εχω στημενο τωρα,να πεταγα απο μεσα και το winterboard:blink: ποση ραμ θα ειχα ακομη ελευθερη... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts