Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλημερα..!!:D

αυτο κωστα πως μπορω να το κοιταξω??για την διευθυνση APN....??απενεργοποιειται??

εχω αρχισει και ανησυχω γιατι εντος ημερων θα ερθει ο λογαργιασμος..χαχαχα

εγω Παρη,απενεργοποιω το edge οποτε δεν χρειαζομαι data connection και ετσι ΠΟΤΕ δεν μπορει να συνδεθει απο μονο του ;)

φυσικα wifi δουλευει κανονικα ετσι:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

παιδια γιατι νομιζω,αν θυμαμαι καλα,οτι εμενα δεν δουλευε σωστα χωρις αυτο?:O

εκτος κι αν το μπερδευω με καποιο αλλο προγραμμα που χρειαζοταν το bite sms:confused:

θυμαται κανεις ?:confused:

Οχι Δημητρη, δεν χρειαζεται. Εγω εχω μονο το ikeyx sms 160 μαζι με το smshelper, και δουλευει μια χαρα.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Οχι Δημητρη, δεν χρειαζεται. Εγω εχω μονο το ikeyx sms 160 μαζι με το smshelper, και δουλευει μια χαρα.

αρα Τακη,εγω εχω μπερδευτει :)

παλι καλα που το ειδατε εγκαιρα το μηνυμα μου και με διορθωσατε,γιατι το bite sms δεν ειναι δωρεαν,οποτε θα εβαζα σε τσαμπα εξοδα τον Κωστα :worry:και θα με κυνηγαγε μετα :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

αρα Τακη,εγω εχω μπερδευτει :)

παλι καλα που το ειδατε εγκαιρα το μηνυμα μου και με διορθωσατε,γιατι το bite sms δεν ειναι δωρεαν,οποτε θα εβαζα σε τσαμπα εξοδα τον Κωστα :worry:και θα με κυνηγαγε μετα :lol:

Δημήτρη το έχω το bite SMS οπότε μην ανησυχείς. Θα ψάξω τώρα για το άλλο που γράψετε

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

δημητρη ομως εγω δεν εχω τζουμπου...??υπαρχει αλλο τροπος??

δεν ξερω φιλε μου :O

αλλα πιστευω οτι καποια στιγμη θα αναθεωρησετε ολοι σας (που δεν το εχετε-συνειδητα-κανει ακομη)για την μη εφαρμογη του JB στα μηλα σας...;)

ειναι καποια πραγματακια που απλα σου λυνουν τα χερια!!:)

δεν εχω προβλημα να κανω τζουμπου...απλα εχω την νεα bootrom αυτο ειναι ολο..!!στην αναμονη..!!

μια που το αναφερες,απο που ξεχωριζουμε ποια ειναι η bootrom που δεν δεχεται JΒ??:confused:

μια που το αναφερες,απο που ξεχωριζουμε ποια ειναι η bootrom που δεν δεχεται JΒ??:confused:

Από τον Βασίλη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256745

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Θα ψάξω τώρα για το άλλο που γράψετε

repo:

ftp4u.gr/iphone/apt3/

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256745

αλλα και απο το "general->about->version+serial number"

θελετε την αληθεια? :worry::confused:

ζαλιστηκα :wacko::wacko: :lol::lol: σιγα μην κατσω να κανω κατι τετοιο για αλλον :p

κανενας ποιο ανθρωπινος τροπος δεν υπαρχει?να σου λεει οτι πχ αυτοι οι αριθμοι σειρας απο τοσο και μετα ΔΕΝ κανουν JB??:blink:

θελετε την αληθεια? :worry::confused:

ζαλιστηκα :wacko: σιγα μην κατσω να κανω κατι τετοιο για αλλον :p

κανενας ποιο ανθρωπινος τροπος δεν υπαρχει?να σου λεει οτι πχ αυτοι οι αριθμοι σειρας απο τοσο και μετα ΔΕΝ κανουν JB??:blink:

Υπαρχει! Κανεις J/B και μετα reboot.

Αν δεν εχει κρατησει τιποτα το τηλ. απο αυτα που εχεις βαλει, τοτε εχεις την τελευταια bootrom:lol:

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

δημητρη αυτο κανε...

"settings->general->about->version+serial number"

"Η Apple, από τα μέσα περίπου του Οκτωβρίου (40η εβδομάδα παραγωγής και μετά, όπως λένε οι ...φήμες), ξεκίνησε να διαθέτει στην αγορά συσκευές iPhone 3Gs, με αναβαθμισμένη την έκδοση bootrom σε 359.3.2, με αποτέλεσμα, να μην υπάρχει πλέον δυνατότητα εφαρμογής σ' αυτά του exploit (24Kpwn), το οποίο επιτρέπει να υφίστανται jailbreak."

repo:

ftp4u.gr/iphone/apt3/

Το εγκατέστησα το ikeyX. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω πιο κάτω

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Το εγκατέστησα το ikeyX. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω πιο κάτω

Πας ρυθμισεις και απο το ikeyEx και απο το mix match φτιαχνεις ενα πληκτρολογιο που να εχει ελληνικα, αγγλικα, και ελληνικα για sms.

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Πας ρυθμισεις και απο το ikeyEx και απο το mix match φτιαχνεις ενα πληκτρολογιο που να εχει ελληνικα, αγγλικα, και ελληνικα για sms.

να πω την αμαρτια μου δεν το καταλαβα.ακομη 70 στελνει

να πω την αμαρτια μου δεν το καταλαβα.ακομη 70 στελνει

Θα πας στις ρυθμίσεις - ikeyex και θα φτιάξεις ένα πληκτρολόγιο για τα sms σου

斯塔夫罗斯 :O

Θα πας στις ρυθμίσεις - ikeyex και θα φτιάξεις ένα πληκτρολόγιο για τα sms σου

πηγα μου βγαζει 3 επιλογες layout-input manager kai name(αυτο ειναι να το ονομασω οκ)τι βαζω εκει?ελληνικα εβαλα,τι κανω λαθος?

πηγα μου βγαζει 3 επιλογες layout-input manager kai name(αυτο ειναι να το ονομασω οκ)τι βαζω εκει?ελληνικα εβαλα,τι κανω λαθος?
Επιβεβαίωσε μου ότι το ikeyx το κατέβασες από το ελληνικό ρεπό και ότι δεν έχεις συγχρόνως εγκατεστημένη και κάποια άλλη έκδοση του ikeyx πάνω στο κινητό σου.Εγώ έχω βάλει στο Layout Ελληνικό SMSKISS, Input Ελληνικά(Ελλάδα) και όνομα βάζεις ότι θές

斯塔夫罗斯 :O

Επιβεβαίωσε μου ότι το ikeyx το κατέβασες από το ελληνικό ρεπό και ότι δεν έχεις συγχρόνως εγκατεστημένη και κάποια άλλη έκδοση του ikeyx πάνω στο κινητό σου.Εγώ έχω βάλει στο Layout Ελληνικό SMSKISS, Input Ελληνικά(Ελλάδα) και όνομα βάζεις ότι θές[/

οκ το καταφερα χαρη στην βοηθεια σου.ειχα και λαθος repo.σε ευχαριστω

Δεν θέλω να ανοίξω νέο thread, απλά θέλω να σας πω πόσο μεγάλη εντύπωση μου έκανε το παρακάτω. Βρέθηκα για λίγες μέρες στο Παρίσι και αυτο που παρατήρησα ήταν πως το 80% των ανθρώπων που είδα στα μετρό στους δρομους στα μαγαζια είχε iphone και μάλιστα οι περισσοτεροι το νέο μοντελο.

Το υπολοιπο 20% μεταξυ nokia και sony ericsson και μάλιστα παλαιότερα μοντέλα.

Μου έκανε τρομερη εντυπωση! Αppleάκηδες οι Γάλλοι :-)

φιλε homo digital οι γαλλοι δεν φημιζονται για την εξυπναδα τους:lol:

για τον εγωισμο τους κ την υπεροψια τους ομως ειναι διασημοι:(

δημητρη αυτο κανε...

"settings->general->about->version+serial number"

"Η Apple, από τα μέσα περίπου του Οκτωβρίου (40η εβδομάδα παραγωγής και μετά, όπως λένε οι ...φήμες), ξεκίνησε να διαθέτει στην αγορά συσκευές iPhone 3Gs, με αναβαθμισμένη την έκδοση bootrom σε 359.3.2, με αποτέλεσμα, να μην υπάρχει πλέον δυνατότητα εφαρμογής σ' αυτά του exploit (24Kpwn), το οποίο επιτρέπει να υφίστανται jailbreak."

ευχαριστω Παρη,ετσι ειναι πολυ πιο ευκολο να το βρεις :)

παιδια καθε μερα που περναει...

εκτιμω περισσοτερο και το μηλο αλλα και το Λεο μου...:confused:

ειναι ειλικρινα,οι καλυτερες συσκευες που κυκλοφορουν!!το ενα συμπληρωνει το αλλο...κανενα δεν ειναι καλυτερο απο το αλλο και το υπογραφω αυτο!!:)

Kαλημερα..!!:D

αυτο κωστα πως μπορω να το κοιταξω??για την διευθυνση APN....??απενεργοποιειται??

εχω αρχισει και ανησυχω γιατι εντος ημερων θα ερθει ο λογαργιασμος..χαχαχα

Καλησπέρα Πάρι και σε όλους! Πίσω σπίτι μετά από εντατική μέρα στο γραφείο.

Δες αυτό εδώ το άρθρο που μεταξύ άλλων γράφει οδηγίες για την αλλαγή του APN με τον απλό τρόπο (δηλαδή μέσω settings) ή με πιο "τεχνικό" τρόπο για τηλέφωνα που δεν είναι jailbroken και που ο πάροχος δεν επιτρέπει την πρόσβαση τις ρυθμίσεις δικτύου μέσα από το menu του τηλεφώνου.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned