dedalos Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Απαπαπαπα, τι ντροπη .......... Γιαννη :lol: ΑΙΣΧΟΣ :p Ντρέπομαι παιδιά αλλά τόση τεχνολογία δεν την σηκώνει ο οργανισμός μου γιαυτό PING από εδώ που είναι ύσηχα και ωραία. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Καλημερα Τολη. Απλα δεν.......... Ειναι δυνατοτητα μονο της κανονικης εκδοσης και οχι της Lite. Ypomonh, ua se entajei kapoiow apo aytoyw poy exeoyn thn plhrh ekdosh α μαλιστα δεν το ηξερα.ξεχασες μετα το lite να πατησεις shift+alt:lol::lol::lol:καλημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Καλημερα Τολη. Απλα δεν.......... Ειναι δυνατοτητα μονο της κανονικης εκδοσης και οχι της Lite. Ypomonh, ua se entajei kapoiow apo aytoyw poy exeoyn thn plhrh ekdosh α μαλιστα δεν το ηξερα.ξεχασες μετα το lite να πατησεις shift+alt:lol::lol::lol:καλημερα μην του κολας ρε Τολη:worry:θες να αρχισει να μας κυνηγαει πρωι πρωι ?:lol::lol: Την καλημερα μου σε ολους :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Καλημερα Τολη. Απλα δεν.......... Ειναι δυνατοτητα μονο της κανονικης εκδοσης και οχι της Lite. Ypomonh, ua se entajei kapoiow apo aytoyw poy exeoyn thn plhrh ekdosh α μαλιστα δεν το ηξερα.ξεχασες μετα το lite να πατησεις shift+alt:lol::lol::lol:καλημερα Καλά όλοι σαν τον Stevie Wonder γράφουν εδώ μέσα και εγώ μετά από 25 χρόνια ακόμα ψάχνω να βρω που είναι τα γράμματα ;;;;; Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 (edited) Οντως ξεχασα να πατησω cmd + space (Mac OSX βλεπεις), sorry :O Καλημερα σε ολους και για να μην ξεχνιωμαστε Ping ! :p Edited January 9, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Οντως ξεχασα να πατησω cmd + space (Mac OSX βλεπεις), sorry :O Καλημερα σε ολους και για να μην ξεχνιωμαστε Ping ! :p και απο μενα ενα,αλλα πτεραρχος imaging:happy::happy: Ping !!!!!!! πως τα πηγα Πτεραρχε ??:worry: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 @zaharakis Εσυ παιδι μου θα πας πολυ μπροστα, μπραβο :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 @zaharakis Εσυ παιδι μου θα πας πολυ μπροστα, μπραβο :lol: με οτι δασκαλο θα κατσεις...:rolleyes::D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Ρε παιδια εχω μπερδευτει.εχω το messi στο iphone αλλα τι πρεπεινα κανω για να σας βρω; Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Ping! και Καλημέρα σε όλους μέσω forum και όχι από το messi - για να μην ενοχλήσουμε και σε καμία "τρυφερή" στιγμή :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Καλημέρα!!! Τέσσερις πεταω.... Άντε να δούμε!!!! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Ping! και Καλημέρα σε όλους μέσω forum και όχι από το messi - για να μην ενοχλήσουμε και σε καμία "τρυφερή" στιγμή :) λες να μαχεται παλι με το θεριο ??:cry::worry::rolleyes::lol::p Καλημέρα!!! Τέσσερις πεταω.... Άντε να δούμε!!!! αντε Αλεξανδρε καλη πτηση φιλε μου :) την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου σε ολους :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Kαλημερα..!! αλεξανδρε..!καλη πτηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Ρε παιδια εχω μπερδευτει.εχω το messi στο iphone αλλα τι πρεπεινα κανω για να σας βρω; Μας βρήκες τώρα Νίκο; Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Το group δεν το βρισκω.στο tab friends with messi μονο εσυ υπαρχεις.δεν εχω την lite εκδοση της εφαρμογης.την φουλ εχω Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 ρε παιδια πειτε μου κατι..!! διπλα απο τον παροχο(wind) μου βγαζει ενα γραμμα "Ε" που και που..!!τι ακριβως ειναι??το 3G το εχω απενεργοποιησει...και επισης δεν εχω πακετο δεδομενων στο προγραμμα μου..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 οταν ερθει ο λογαριασμος θα το μαθουμε :lol: Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 μπορεί κάποιος να παραθέσει το link για την συζήτηση περί appulo, για τι δεν την βρίσκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 (edited) Την καλησπέρα μου σε όλη τη παρέα :) όταν θελουμε να απεγκαταστησουμε μια εφαρμογή και δεν βγαίνει το γνωστό (χ) πάνω της , τι κάνουμε ; edit: το βρήκα πας στο cydia/modify κλπ κλπ Εγκατέστησα μια εφαρμογή για java, νόμιζα ότι αυτή έλλειπε που σε ορισμένα sites βγαίνει ενα μικρό μπλε τατρεγωνακι σαν Lego με ερωτηματικό επάνω του , αλλά μάλλον έκανα λάθος , και τώρα αυτή εκτός του ότι δεν κάνει τίποτα όταν τη «φωνάζω», δεν βγαίνει κιόλας... γιαυτό όμως δεν ξέρω τι γίνεται, π.χ. στο site της ζουγκλας μου βγάζει αυτό το μπλε τετραγωνάκι σαν Lego, σε ένα σημείο του, όχι όλο το site, και δεν ξέρω τι είναι... Περιμένω τα φώτα των σοφοτερων. Edited January 9, 2010 by loftys Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Την καλησπέρα μου σε όλη τη παρέα :) όταν θελουμε να απεγκαταστησουμε μια εφαρμογή και δεν βγαίνει το γνωστό (χ) πάνω της , τι κάνουμε ; Εγκατέστησα μια εφαρμογή για java, νόμιζα ότι αυτή έλλειπε που σε ορισμένα sites βγαίνει ενα μικρό μπλε τατρεγωνακι σαν Lego με ερωτηματικό επάνω του , αλλά μάλλον έκανα λάθος , και τώρα αυτή εκτός του ότι δεν κάνει τίποτα όταν τη «φωνάζω», δεν βγαίνει κιόλας... Περιμένω τα φώτα των σοφοτερων. Καλησπέρα Λευτέρη. Υποθέτω ότι είσαι σε jb συσκευή. Αν και έχω εγκαταλείψει το σπορ συνειδητά εδώ και κάτι μήνες, από όσο θυμάμαι τις "τρίτες" εφαρμογές τις απεγκαθιστάς από το cydia από όπου λογικά και την εγκατέστησες. Αν αυτό έχει στο μεταξύ αλλάξει, ελπίζω κάποιος με πιο πρόσφατη γνώση να βοηθήσει επίσης. Το μπλε τετραγωνάκι που λες είναι το σύμβολο του flash περιεχομένου το οποίο λόγω της κόντρας μεταξύ Apple / Adobe δεν παίζει στο iPhone και για το οποίο από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει ακόμη καμία λύση να παίξει. @volcom Πάρι το Ε είναι το σύμβολο του EDGE που σημαίνει ότι στο σημείο που βρίσκεσαι υπάρχει τέτοιο δίκτυο - δεν έχει να κάνει με το data plan. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Καλησπέρα Λευτέρη. Υποθέτω ότι είσαι σε jb συσκευή. Αν και έχω εγκαταλείψει το σπορ συνειδητά εδώ και κάτι μήνες, από όσο θυμάμαι τις "τρίτες" εφαρμογές τις απεγκαθιστάς από το cydia από όπου λογικά και την εγκατέστησες. Αν αυτό έχει στο μεταξύ αλλάξει, ελπίζω κάποιος με πιο πρόσφατη γνώση να βοηθήσει επίσης. Το μπλε τετραγωνάκι που λες είναι το σύμβολο του flash περιεχομένου το οποίο λόγω της κόντρας μεταξύ Apple / Adobe δεν παίζει στο iPhone και για το οποίο από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει ακόμη καμία λύση να παίξει. @volcom Πάρι το Ε είναι το σύμβολο του EDGE που σημαίνει ότι στο σημείο που βρίσκεσαι υπάρχει τέτοιο δίκτυο - δεν έχει να κάνει με το data plan. Ευχαριστώ πολύ Κώστα :) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Έφτασα.. Κουρασμένος και ελαφρώς ταλαιπωρημένος αλλά τα κατάφερα! Όπως λέει και ο Κώστας, δαιμόνιος Reporter λάβατε και το στίγμα μου, αλλά και την φωτογραφία του αεροπλάνου πριν ταξιδέψουμε! :) Έναν αέρα εδώ παιδιά... Άλλο πράγμα! Ευτυχώς ο πιλότος ήταν πολύ καλός και το έφερε το αεροπλάνο τρομερά, και πολύ καλή προσγείωση..;) Μπράβο στους πιλότους της Ολυμπιακής! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Έφτασα.. Κουρασμένος και ελαφρώς ταλαιπωρημένος αλλά τα κατάφερα! Όπως λέει και ο Κώστας, δαιμόνιος Reporter λάβατε και το στίγμα μου, αλλά και την φωτογραφία του αεροπλάνου πριν ταξιδέψουμε! :) Έναν αέρα εδώ παιδιά... Άλλο πράγμα! Ευτυχώς ο πιλότος ήταν πολύ καλός και το έφερε το αεροπλάνο τρομερά, και πολύ καλή προσγείωση..;) Μπράβο στους πιλότους της Ολυμπιακής! Εξ άλλου Αλέξανδρε, όπως λένε ... "δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε στο αεροπλάνο, κανείς δεν έμεινε επάνω" :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Εξ άλλου Αλέξανδρε, όπως λένε ... "δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε στο αεροπλάνο, κανείς δεν έμεινε επάνω" :) :lol: Χωρίς πλάκα πάντως, δεν γίνεται με τόσο αέρα να έκανε τέτοια προσγείωση. Εύγε! :) Και τώρα λίγο ξεκούραση πριν ξεχυθώ πάλι να τρέχω σε super market, βενζινάδικα και λοιπές εκκρεμότητες που μείναν πίσω μετά από 3 εβδομάδες απουσίας! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Εξ άλλου Αλέξανδρε, όπως λένε ... "δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε στο αεροπλάνο, κανείς δεν έμεινε επάνω" :) πηρες κανα ping; μπα ε; :cry: Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts