kkalog Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Αφού κάνουμε blogoκατάσταση, να και τα δικά μου 2 cents :) Υ.Γ. Σε wordpress για αξιοποίηση και της δωρεάν εφαρμογής για iPhone ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Αφού κάνουμε blogoκατάσταση, να και τα δικά μου 2 cents :) Υ.Γ. Σε wordpress για αξιοποίηση και της δωρεάν εφαρμογής για iPhone ;) να δουμε που θα πρωτογραφουμε :happy: ειπα ενα γεια Κωστη και απο εκει :) με σας που εχω μπλεξει....δεν την γλυτωνω την μακ ακια :lol::lol: αργα η γρηγορα.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 να δουμε που θα πρωτογραφουμε :happy: ειπα ενα γεια Κωστη και απο εκει :) με σας που εχω μπλεξει....δεν την γλυτωνω την μακ ακια :lol::lol: αργα η γρηγορα.... Κακές συναναστροφές ;) Το κείμενο σου πολύ ευαίσθητο Δημήτρη! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Κακές συναναστροφές ;) Το κείμενο σου πολύ ευαίσθητο Δημήτρη! ειδικα η ιστορια των Hoyt ειναι συγκλονιστικη :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 ειδικα η ιστορια των Hoyt ειναι συγκλονιστικη :!: Μπράβο Δημήτρη που την ανέδειξες :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Και επειδη ησυχια δεν εχουμε, παρτε και το blog μου (http://ktsak-iphone.blogspot.com/) με το ιδιο θεμα, για να γραψετε τις σκεψεις σας. Σας περιμενω και απο κει ......... :bow: Χαχαχαχαχαχα :lol:, καλα δουλεια δεν ειχαμε, δουλεια βρηκαμε :whistle: Εσύ σε λίγο θα βγάλεις και μπλουζάκια :lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Εσύ σε λίγο θα βγάλεις και μπλουζάκια :lol: Να σου πω δεν ειναι και ασχημη ιδεα, με τετοια οικονομικη κριση .......... ;) Εκεινο που με στεναχωρει και με ζοριζει ειναι η κατοχυρωση του σηματος, βλεπεις ουτε το myphone μπορουμε να χρησιμοποιησουμε, ουτε το περι ανεμων και υδατων :cry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Εσύ σε λίγο θα βγάλεις και μπλουζάκια :lol: ελιωσα στο γελιο Νικο:lol::lol: ικανο τον εχω :p Να σου πω δεν ειναι και ασχημη ιδεα, με τετοια οικονομικη κριση .......... ;) Εκεινο που με στεναχωρει και με ζοριζει ειναι η κατοχυρωση του σηματος, βλεπεις ουτε το myphone μπορουμε να χρησιμοποιησουμε, ουτε το περι ανεμων και υδατων :cry: αλλο που δεν θελεις εσυ :happy: 4 κοματια σε large θελω εγω:ninja: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 ελιωσα στο γελιο Νικο :lol::lol: ικανο τον εχω :p αλλο που δεν θελεις εσυ :happy: 4 κοματια σε large θελω εγω:ninja: Εσενα θα σου βγαλω fleece, επειδη εισαι αθλητικος τυπος και πας εκδρομες :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Εσενα θα σου βγαλω fleece, επειδη εισαι αθλητικος τυπος και πας εκδρομες :p ευχαριστω σε Πτεραρχε :lol::lol::lol: καληνυχτα απο εμενα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 δουλεια δεν ειχε ο :X:lol::lol: ριξτε και μια ματια εκει οποτε βρειτε χρονο :) i hope this make u think farther Με έκανες και δάκρυσα ..... Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 (edited) Με έκανες και δάκρυσα ..... μονο ενας αναισθητος δεν θα το εκανε...και εμενα με εχει αγγιξει πολυ αυτη η ιστορια... ειναι το λιγοτερο,συγκινητικη... αυτο και αν ειναι καταθεση ψυχης αυτου του Πατερα! την καλημερα μου σε ολους:) edit Το quiz της ημερας.... Ποια η μεγαλυτερη διαφορα αναμεσα στο μηλο και στα wm devices?? Edited January 8, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Καλημέρα κ pingσε όλους... @Δημήτρη είμαι πολύ περίεργος για το τι ανακάλυψες-σκέφτηκες γιατί σιίγουρα η πλοήγηση στο διαδίκτυο δεν είναι η σωστή απάντηση...:lol::lol::lol: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Θα περιμενουμε λιγο ακομη Μιχαλη:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Καλημερα..!! ΜΕΓΑ διαφορα....το ενα ειναι της apple και το αλλο εχει ποικιλια εταιριων(htc.samsung κλπ) :D χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Καλημερα..!! ΜΕΓΑ διαφορα....το ενα ειναι της apple και το αλλο εχει ποικιλια εταιριων(htc.samsung κλπ) :D χαχαχα εξυπνη απαντηση Παρη αλλα λυπαμαι ... ειναι ψεματα:lol: η απαντηση : το μηλο καθε μερα που περνας μαζι του σε εκπλησει με την εξυπναδα του! τα wm αντιθετα απαιτουν εξυπνους χρηστες για να τα εκμεταλευτουν:p γιατι αν δεν στροφαρεις παραπανω απο τον μεσο ορο....σε τρελαινουν με τα καπριτσια τους:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 χαχαχα απορω που τα σκεφτεσαι ρε θηριο ολα αυτα..!!εξυπνη απαντηση ομως..!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 καλημέρα σε όλους:) εσύ Μήτσο για βγάζεις τέτοια συμπεράσματα, τη στιγμή που έχεις κύρια συσκευή το leo, κάτι σου την έσπασε, δεν μπορεί. Δίκιο δεν έχω;:lol: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 οχι παιδια δεν μου την εχει σπασει τπτ στο λεο!καθε αλλο. ισα ισα που τωρα τελευταια σερφαρω απο αυτο αντι για το μηλο,χωρις αυτο φυσικα να σημαινει οτι εφτασε το μηλο στο browsing! απλα επειδη τα ζω χρονια τα wm και τωρα παραλληλα εχω κ το μηλο,ειναι συμπερασματα που βγαινουν απο την καθημερινοτητα μου:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 η απαντηση : το μηλο καθε μερα που περνας μαζι του σε εκπλησει με την εξυπναδα του! τα wm αντιθετα απαιτουν εξυπνους χρηστες για να τα εκμεταλευτουν:p γιατι αν δεν στροφαρεις παραπανω απο τον μεσο ορο....σε τρελαινουν με τα καπριτσια τους:lol: :D:lol:lol: α ρε Δημήτρη Θ Η Ρ Ι Ο .... σε βρίσκω απόλυτα σωστό (κ ευτυχώς για όσους έχεις βοηθήσει στις wn συσκευές εσυ στροφάρεις σαν ιαπωνικό μοτέρ...:lol::p) κ για να διατυπώσω λίγο διαφορετικά την απάντηση σου το μήλο κάνει τους χαζους να φαίνονται έξυπνοι ενω oi wn συσκευές τους έξυπνους να φαίνονται χαζοί!!! :rolleyes::rolleyes: (χωρίς παρεξήγηση πάντα!!!) Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 (edited) Ποιον ειπες χαζο?Ααααααα μαμαααα?? πλακα κανω..!! :D ωραια τα wm...αλλα αν ειχα και καποιον να μου τα φλασαρει...γιατι εγω βαριομουν μετα απο καποιο διαστημα.!!καλα θα ηταν :D Edited January 8, 2010 by volcom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Καλημέρα σε όλους ! Πολύ σωστή η ερώτηση/παρατήρηση του Δημήτρη. Παρενθετικά θα έλεγα ότι το μήλο είναι το μέσο ενώ η συσκευή με wm ο σκοπός. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 δεν ξέρω ρε παιδιά, βέβαια θα μου πεις είναι και μεράκι είναι και κόλλημα είναι και μικρόβιο τελικά, αλλά όσο σκέφτομαι την διαδικασία φλασαρίσματος, και άντε πέρνα πρώτα το sdkcerts για να δουλέψει το άλλο μετά, και σου'πα και μου'πες και ξέρω 'γω...δε σου λέω τίποτα, μόνο που το σκέφτηκα κουράστηκα:lol Παρενθετικά θα έλεγα ότι το μήλο είναι το μέσο ενώ η συσκευή με wm ο σκοπός. αυτό ξαναπέστο Κώστα:happy: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Δεν αλλαζω ευκολα ρομς παντα εχω μια σαν βαση φουλ στημενη και δοκιμαζω ενδιαμεσα αν κατι νεο δω οτι αξιζει τον κοπο.. Η ολη διαδικασια φλασαρισματος εναι 5 εως 7 λεπτα το πολυ και μεσω καρτας μνημης μπορει να γινει παντου!! Ακομη και στον δρομο... Εχει την ρομ την δικη σου παντα μεσα στην καρτα σου με ενα καλο backup και αν δεν σου αρεσει κατι απλα ξαναφλασαρεις την δικη σου γυρνας το backup και τελος! Η ολη διαδικασια φλασαρισμα/hard reset/ δοκιμη της ρομ/ ξαναφλασαρισμα της δικης σου/hard reset και επαναφορα μπακαπ δεν ειναι πανω απο μιση ωρα! Και μιλαμε παντα για μια διαδικασια που γινεται ΠANTOY KAI XΩPIΣ KAMIA ANAΓKH YΠOΛOΓIΣTH!! Αν ξερεις τι κανεις μονο βαβουρα και ταλαιπωρια δεν ειναι:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Δεν τα βάζω μαζί σου Μήτσο αφού αποδεδειγμένα είσαι ο master του φλασαρισματος:) Για μένα είναι βαβούρα :) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts