ktsak Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 δεν ειναι κριμα να ειμαστε ετσι σκορπιοι?? αν και μεταξυ μας ....για την κοινωνικη ασφαλεια ισως ειναι καλυτερα ετσι:lol: υποννοεις οτι ειμαστε "επικινδυνοι για τη δημοσια υγεια" ? :tease: :w00t: :fool: :baby: :devil: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 δε το υπονοεί..το λέει ανοικτά :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Μήτσο.. ΣΚέψου πόσο δύσκολο είναι να βρεθούμε όλοι μαζί.. :(:( Μακάρι πραγματικά να μπορούσαμε.. Αλλά είναι λίγο δύσκολο να ταιριάξουν όλα αυτά μαζί... Τελικά για 28 είμαστε μέσα? Περνάνε οι μέρες! 9 έμειναν μόνο!!!!:happy::happy: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Τελικά για 28 είμαστε μέσα? Περνάνε οι μέρες! 9 έμειναν μόνο!!!!:happy::happy: Ε βέβαια είμαστε! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Μήτσο.. ΣΚέψου πόσο δύσκολο είναι να βρεθούμε όλοι μαζί.. :(:( Μακάρι πραγματικά να μπορούσαμε.. Αλλά είναι λίγο δύσκολο να ταιριάξουν όλα αυτά μαζί... Τελικά για 28 είμαστε μέσα? Περνάνε οι μέρες! 9 έμειναν μόνο!!!!:happy::happy: Ε βέβαια είμαστε! Α ρε, ζηλευω :( Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Ρε γαμwτο... Με κλειστά τα Τέμπη θα γίνεται κόλαση εκεί πάνω.. Και μέρες τέτοιες είναι κάπως ζόρικο να βολευτούμε όλοι μια μέρα που να μπορούμε! Αλλά πάντα μπορούμε να βρεθούμε οι μεν και οι δε και να μιλήσουμε μέσω Skype!! :D:D:D :lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ...........Αλλά πάντα μπορούμε να βρεθούμε οι μεν και οι δε και να μιλήσουμε μέσω Skype!! :D:D:D :lol: Σωστο. Να παρετε μαζι σας κανενα netbooki και να κανουμε online συναντηση. Αντε να δω :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Σωστο. Να παρετε μαζι σας κανενα netbooki και να κανουμε online συναντηση. Αντε να δω :lol: Έ όχι να έχουμε και Mac-άκια και να πάρουμε NetBooks.... Internet sharing από το iPhone και θα δεις ωραία που θα είναι! :):) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Έ όχι να έχουμε και Mac-άκια και να πάρουμε NetBooks.... Internet sharing από το iPhone και θα δεις ωραία που θα είναι! :):) Αντε καλα, εσυ παρε Macάκι :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Έ όχι να έχουμε και Mac-άκια και να πάρουμε NetBooks.... :):) Εχω ενα netbookακι ,οτι πρεπει :p:p:p Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 καλημερα και χρονια.πολλα.σε.ολην την παλιοπαρεα:D οντως δεν ημουν εδω σημερα Βιργινια και μου λειψατε! λοιπον για τον φιλο που εχει το διλημα.. το μηλο απεναντισε.ολα τα wm εχει να επιδειξει σαν υπερ ευκολια χειρισμου, σταθεροτητα ταχυτητα απλοτητα απειρες εφαρμογες αλλα και μερικες παιδαριωδεις ελλειψεις,οπως μαγνητοφωνηση κλησεων αποστολη ληψη αρχειων μεσω bluetooth και (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗΣ) απλα μη σοβαρη καλυψη στο θεμα gps παραλληλα με αυτα ερχεται η αυξημενη υποχρεωση του χρηστη για διαβασμα και υπομονη για να μαθει τα τερτιπια του κ τις ιδιοτροπιες του που στο τελος οπως θα ανακαλυψει κ ο ιδιος,μονο ικανοποιημενο θα τον αφησουν! τα wm απεναντι αυτην την στιγμη εχουν ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ,το HD2,μια συσκευη με τρομερο hardware αλλα την αδυναμια των wm σε καποιους τομεις να το εκμεταλευτουν σωστα... ειναι η μονη συσκευη που κραταει την σημαια των wm ψηλα αυτην την στιγμη... και αν δεν λυθουν πολλα προβληματα του λογισμικου,θα ειναι κ η τελευταια.... αυτα τα περιληπτικα,οτι αλλο χρειαστει ο φιλος μας εδω ειμαστε:D καλες γιορτες σε ολους μας!:) ΥΓ Βιργινια,τι υπογραφη και αυτη :blink: wow :blink: ευχαριστω πολυ φιλε για τις οδηγιες εισαι σαφεστατος Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 υποννοεις οτι ειμαστε "επικινδυνοι για τη δημοσια υγεια? συνεχισε να παιζεις με τα χρωματα εσυ....να δουμε τι εντυπωση θα σχηματιζει οποιος μας βλεπει:lol: δε το υπονοεί..το λέει ανοικτά αυτο το κοριτσι με καταλαβαινει αμεσως :D Μήτσο.. ΣΚέψου πόσο δύσκολο είναι να βρεθούμε όλοι μαζί.. Μακάρι πραγματικά να μπορούσαμε.. Αλλά είναι λίγο δύσκολο να ταιριάξουν όλα αυτά μαζί... Τελικά για 28 είμαστε μέσα? Περνάνε οι μέρες! 9 έμειναν μόνο!!!! δυσκολο ναι,ακατορθωτο οχι!! Ε βέβαια είμαστε! εμ τι?φυσικα και ειμαστε μεσα !! Α ρε, ζηλευω οταν μου μαζευοσαστε τα καρντασια επανω στην Σαλονικα εμεις τι κανουμε? :( ετσι να μαθεις :p Σωστο. Να παρετε μαζι σας κανενα netbooki και να κανουμε online συναντηση. Αντε να δω να αφησετε τις μλκιες και να σκεφτουμε ολοι μας σοβαρα πως θα καταφερουμε την συναντηση του αιωνα :!: Έ όχι να έχουμε και Mac-άκια και να πάρουμε NetBooks.... Internet sharing από το iPhone και θα δεις ωραία που θα είναι! εγω θα παρω wm μαζι :lol: Αντε καλα, εσυ παρε Macάκι ειναι οριτζιναλ macakias:lol: Εχω ενα netbookακι ,οτι πρεπει καλησπερα Γιανναρε!! ευχαριστω πολυ φιλε για τις οδηγιες εισαι σαφεστατος οτι και να χρειαστεις φιλε μου,εδω μεσα θα βγαλεις ακρη και θα βρεις λυση!! τωρα με αυτα που διαβαζεις καθημερινα απο τους γραφοντες ...δεν θα το πιστευεις και πολυ αυτο :lol: αλλα παντα βρισκουμε λυσεις! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Ping! Σε όλους. Μόλις τελείωσε η βδομαδιατικη ουζοκατανυξη. Και για μια ακόμη φορά Ping! Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 συνεχισε να παιζεις με τα χρωματα εσυ....να δουμε τι εντυπωση θα σχηματιζει οποιος μας βλεπει:lol: http://img693.imageshack.us/img693/9148/20091116gayparadechile0.th.jpg πια η διαφορα τα χρωματα στα γραφομενα του πτεραρχου με την εικονα?εμ λογικο να δημιουργούνται συνηρμοι ..........:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ρε παιδιά εμένα γιατί δε μου έρχεται κανένα μήνυμα με το ping? Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Μα ουτε και σε εμας ερχεται!:lol: Μαλλον ερχεται αλλα την επομενη ημερα.... Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 συνεχισε να παιζεις με τα χρωματα εσυ....να δουμε τι εντυπωση θα σχηματιζει οποιος μας βλεπει:lol: http://img693.imageshack.us/img693/9148/20091116gayparadechile0.th.jpg πια η διαφορα τα χρωματα στα γραφομενα του πτεραρχου με την εικονα?εμ λογικο να δημιουργούνται συνηρμοι ..........:D μολις αρχισες πολεμο :lol: btw...ωραια...χρωματα :D ρε παιδιά εμένα γιατί δε μου έρχεται κανένα μήνυμα με το ping? Βιργινια πρεπει να το κοιταξεις :blink: εισαι η μοναδικη που στο κανει αυτο :lol: Μα ουτε και σε εμας ερχεται! μαρτυριαρη :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ρε παιδιά εμένα γιατί δε μου έρχεται κανένα μήνυμα με το ping? Βιργινια παρε ενα Ping! :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ρε παιδιά εμένα γιατί δε μου έρχεται κανένα μήνυμα με το ping? Παραπονιάρα Ping! Ping! Ping! Είσαι εντάξει τώρα; Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Είπαμε υπάρχουν κιάλλα μαγαζιά, εξ ίσου καλά αν όχι καλύτερα, super market... Στειλε και καμια διευθυνση αν ειναι ευκολο...;) Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Στειλε και καμια διευθυνση αν ειναι ευκολο...;) Έφθασεεε....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Έφθασεεε....... παντα ετοιμος να βοηθησεις:) το ping μολις μου εβγαλε αναβαθμιση ... Tesalat & kkalog εχετε μηνυμα στο ping. Τσεκαρετε λιγο να δουμε μηπως αλλαξε κατι... PING !!!!!! Σε ολους:lol: edit το kirikae εδωσε update! Τωρα πλεον δεν χρειαζεται slide to close στις ενεργες εφαρμογες απλα πατας το χ που εμφανιζεται και τελος!! Μου αρεσει! Οπως και ο idialer επισης εδωσε ενα καλο update κανοντας τον ακομη καλυτερο! Αρχισανε τα εορταστικα δωρα μας:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 πιο αρμόδιος απο μένα να απαντήσει ειναι ο Δημήτρης,ο οποίος σήμερα είναι εξαφανισμένος..Αν κάνω κάποιος λάθος ας το επισημάνει "πισω απο το αινιγματικο σου χαμογελο θα ήθελα να καταλαβω περισσότερα..Πες το μου...Μου φαίνεται σχεδόν ανέφικτο να καταλάβω περισσότερα απ`όσα θα ήθελα..Μα μην μου το πεις ποτέ,φοβάμαι οτι θα υπέφερα υπερβολικά..όποιος και αν είναι, δεν είναι εκείνος που θα μπορούσε να μπει ποτέ ανάμεσα μας..κάνε να είναι για σένα ένα άπιαστο όνειρο.Eίσαι ελεύθερος.Eλεύθερος αν θέλεις,αλλά αν εσύ θές μπορείς και να το ξεχάσεις.. Συγνωμη Βιργινια αλλα η υπογραμισμενη προταση δεν υπαρχει στο ιταλικο κειμενο...:) Τάκης Pink: Tak1s Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 παντα ετοιμος να βοηθησεις:) το ping μολις μου εβγαλε αναβαθμιση ... Tesalat & kkalog εχετε μηνυμα στο ping. Τσεκαρετε λιγο να δουμε μηπως αλλαξε κατι... PING !!!!!! Σε ολους:lol: Γιατι ελαβες τα δικά μου που σου εστειλα το μεσημερι; η το βραδυ;:lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Γιατι ελαβες τα δικά μου που σου εστειλα το μεσημερι; η το βραδυ;:lol: YEP :rolleyes: ολα(2) :lol: αλλα μαλλον εσυ δεν ελαβες κανενα δικο μου ε?:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts