miky7 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Και μην ακούσω κανέναν να λέει ότι το iPhone δεν έιναι για business users: http://shop.brando.com/prod_img/zoom/SGPAD000500_01_L.jpg http://shop.brando.com/ipda-ihandstick_p03952c1073d046.html Βλέπω όλοι μετακομίσατε και στο maclife ε; Τι αποικισμός είναι αυτός... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 εγω δεν μπορω να ακολουθησω τοσα forums δεν θα μου εφταναν 4 ωρες την μερα! ειναι και αυτα για τα αυτοκινητα βλεπεις... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Ωραία.. Να κάνω restore σαν νέα συσκευή.. Επαφές, ημερολόγια και τέτοια μόνο με 3rd party app θα τα επαναφέρω έ?? Και αν πρώτα σβήσω όλες τις εφαρμογές από το iTunes και το τηλέφωνο, σβήσω και το cydia, το συγχρονίσω και κάνω μετά restore θα έχει διαφορά ή πάλι σαβούρα θα περαστεί??? Εσύ πως επανέφερες επαφές και τέτοια?? Λοιπόν Αλέξανδρε θα σε μαλώσω, δεν το περνας το μάθημα με τίποτα. Θα δουμε στην εξεταστικη του Φλεβάρη:lol: Μην τυχον και σβυσεις τίποτα απο iTunes. Ακου τι θα κανεις: Θα συνδεσεις την συσκευη οπως ειναι στον mac σου. Θα ανοιξεις το iTunes αν δεν ανοιξει αυτόματα. Θα πατησεις restore και φυσικα θα χρειαστει να κατεβασει την τελευταια OS 3.1.2 αφου σιγουρα δεν θα την εχεις στο mac. θα το αφησεις μεχρι να κατεβει. Μετα θα σε ρωτησει αν θες restore apo backup. Θα επιλέξεις σαν νεα συσκευη. Μολις τελειωσει η διαδικασια το κανεις συγρονισμο να παρει τα παντα απο τον mac. Δηλαδη επαφες, mail, calendar. Τα iTunes music, photos, movies εχεις δυνατοτητα να επιλεξεις ποιους απο τους φακελους σου θελεις να συχρονισεις. Δηλαδη μπορει να μην θελεις να φορτοσεις στο iphone ολη την μουσικη σου η ολες τις φωτογραφιες σου. Κλικαροντας την επιλογη που εχει στο itunes θα διαλεξεις τι θελεις. Στις applications μπορεις να κανεις το ιδιο, δηλαδη να μην βαλεις κάποιες που δεν τις θες. Κανεις συχρονισμο και μετα απ αυτο εχεις στο iphone σου οτι υπάρχει στο itunes του mac (μουσικη, φωτο, ταινιες, appstore apps, συν τις επαφες που εχεις στο address book, τα ημερολογια που εχεις στο iCal, και τα mail σου. Μετα απ᾽αυτο κατεβαζεις το blackra1n for mac και κανεις jailbreak. Μολις τελειωσει κι αυτη η διαδικασια, κατεβαζεις μια μια τις εφαρμογες τους cydia που θελεις. Αυτο ειναι ολο. Μετα απ᾽ αυτο φτιαχνεις τις ρυθμισεις σου και εχεις μια συσκευη καθαρη. Κωστη με προβληματισες.... παντως εβγαλα το lockinfo και το τηλ ξανανοιωσε... η ειρωνεια ειναι οτι το ειχα μεχρι 27/11 trial...στις 29/11 εληγε .. και το αγορασα....και χθες το βραδυ το πεταξα...μαζι με τα λεφτα που ειχα δωσει :O ποσα τετοια θα κανουμε ακομη ρε γμτ??:( δοκιμασε το και ενημερωσε... καποια πραγματα ειναι must για μενα,οπως action menu sbsettings winterboard ifile backrounder kirikae ismart dialer mcleaner safari downloader youtube downloader cydia +apt backup insomnia mobilelog attachment saver bite sms (gr keyboard 160 for sms) cyntact five icon dock open ssl/ssh overboard sms helper και καποια αλλα ψιλα για μικρορυθμισεις σε παραμετρους του συστηματος... αν μονο με αυτα ειναι ενταξει το τηλ ειμαι ετοιμος να σε μιμηθω :) ουτως η αλλως τις εφαρμογες μου τις εχω ολες αγορασμενες,εκτος τα προγραμματα πλοηγησης που ουτως η αλλως ειναι για τα μπαζα :p Δημητρη αφου τσεκαρισα και διαπιστωσα οτι η μπαταρια μου δεν εχει κανενα προβλημα, αλλα καποιες εφαρμογες απο cydia την ρούφαγαν, εκανα JB για να περασω στην β᾽ φάση του τεστ. Πέρασα μονο Sbsettings, action menu, appsync, attachmentsaver, safari download τις οποιες εγω θεωρω σαν τις μοναδικες που μου ειναι απαραιτητες και αφησα απ απεξω πραγματα που εχω πληρωσει ακριβα οπως ismartDialer που πια δεν το χρειαζομαι γιατι αξιοποιω το spotlight και με διπλο πατημα του home ειμαι στις αγαπημενες μου επαφες. Το iFile γιατι δεν χρειαζομαι να μπαινω στα ενδοτερα οταν ειμαι μακρια απο το mac μου. Το Orbit (θα δοκιμαστει στο επομενο τεστ) Το Cyntact (θα δοκιμαστει στο επομενο τεστ) To iBlacklist (θα δοκιμαστει στο επομενο τεστ) Οτι αφορα sms τα οποια δεν ξαναβάζω γιατι τα υποπτευομαι και σπανια στελνω sms. Mx Tube το κανω απο το mac αυτο Winterboard Δεν το ξαναβαζω με τιποτα. Ειναι απο τα προγραμματα που βαραινουν περισσοτερο την συσκευη και ευθυνεται σε μεγαλο ποσοστο για το πεσιμο της ταχυτητας της αλλα και της μπαταριας. Lockinfo κλπ Εννοείται εξω για πάντα. Backgrounder κλπ εξω μεχρι νεοτερας γιατι κι αυτα με φοβιζουν αφου τρεχει στο παρασκυνειο. Βαζοντας τις 3-4 εφαρμογές που προανεφερα συν το JB, η ταχυτητα της συσκευης ειναι ενα κλικ κατω αλλα οχι τιποτα σπουδαιο. Το αντιλαμβανεσαι με δυσκολια. Θα δοκιμασω και την μπαταρια και θα αποφασισω τι θα κανω. Το σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να βαλω αυτες που γραφω παραπανω. A για πρωτη φορα βλεπω την συσκευη να κρατα τοσο ψηλά την μνημη. Δεν ειχα ξαναδει 163ΜΒ free Για πλοηγηση η λυση ειναι εδω και παντα αξιοπιστη: http://img.skitch.com/20091130-kpyuqe1jisxyauba45smpexk3i.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Λοιπόν Αλέξανδρε θα σε μαλώσω, δεν το περνας το μάθημα με τίποτα. Θα δουμε στην εξεταστικη του Φλεβάρη:lol: Μην τυχον και σβυσεις τίποτα απο iTunes. Ακου τι θα κανεις: Θα συνδεσεις την συσκευη οπως ειναι στον mac σου. Θα ανοιξεις το iTunes αν δεν ανοιξει αυτόματα. Θα πατησεις restore και φυσικα θα χρειαστει να κατεβασει την τελευταια OS 3.1.2 αφου σιγουρα δεν θα την εχεις στο mac. θα το αφησεις μεχρι να κατεβει. Μετα θα σε ρωτησει αν θες restore apo backup. Θα επιλέξεις σαν νεα συσκευη. Μολις τελειωσει η διαδικασια το κανεις συγρονισμο να παρει τα παντα απο τον mac. Δηλαδη επαφες, mail, calendar. Τα iTunes music, photos, movies εχεις δυνατοτητα να επιλεξεις ποιους απο τους φακελους σου θελεις να συχρονισεις. Δηλαδη μπορει να μην θελεις να φορτοσεις στο iphone ολη την μουσικη σου η ολες τις φωτογραφιες σου. Κλικαροντας την επιλογη που εχει στο itunes θα διαλεξεις τι θελεις. Στις applications μπορεις να κανεις το ιδιο, δηλαδη να μην βαλεις κάποιες που δεν τις θες. Κανεις συχρονισμο και μετα απ αυτο εχεις στο iphone σου οτι υπάρχει στο itunes του mac (μουσικη, φωτο, ταινιες, appstore apps, συν τις επαφες που εχεις στο address book, τα ημερολογια που εχεις στο iCal, και τα mail σου. Μετα απ᾽αυτο κατεβαζεις το blackra1n for mac και κανεις jailbreak. Μολις τελειωσει κι αυτη η διαδικασια, κατεβαζεις μια μια τις εφαρμογες τους cydia που θελεις. Αυτο ειναι ολο. Μετα απ᾽ αυτο φτιαχνεις τις ρυθμισεις σου και εχεις μια συσκευη καθαρη. Αυτό είναι Κώστα...! Με σώζεις.. Μου βγάζεις πολύ άγχος που είχα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις αναλυτικότατες οδηγίες!!!!!! Τώρα έχω ελπίδες να περάσω??!?:confused::lol: Για πλοηγηση η λυση ειναι εδω και παντα αξιοπιστη: http://img.skitch.com/20091130-kpyuqe1jisxyauba45smpexk3i.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch Μια χαρά το έκανες Κώστα! Σκέφτομαι τώρα και εγώ να πάρω ένα Vector 510.. iGO & 5" σε πολύ καλή τιμή... Το θέλει και ο πατέρας μου κιόλας, οπότε μπορώ να το δουλέψω λίγο και να βγάλω μερικά συμπεράσματα ακόμα για το iPhone και το GPS του σε σχέση με ένα PNA.... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Σκέφτομαι τώρα και εγώ να πάρω ένα Vector 510.. iGO & 5" σε πολύ καλή τιμή... Το θέλει και ο πατέρας μου κιόλας, οπότε μπορώ να το δουλέψω λίγο και να βγάλω μερικά συμπεράσματα ακόμα για το iPhone και το GPS του σε σχέση με ένα PNA.... Αλέξανδρε, εγω το εχω παρει το 510 και το χρησιμοποιω πλεον σαν κυρια συσκευη πλοηγησης, και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Ποσο το βρηκες και απο που ? ΡΜ :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Αλέξανδρε, εγω το εχω παρει το 510 και το χρησιμοποιω πλεον σαν κυρια συσκευη πλοηγησης, και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Ποσο το βρηκες και απο που ? ΡΜ :lol: Δεν το έχω βρει.. Αλλά διάβασα αυτό: http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=179&t=4440 και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Γιατί είδαν οι γονείς μου το iPhone και τα GPS προγράμματα μια στιγμή που πραγματικά χρειάστηκαν πολύ, και αποφάσισαν να πάρουν ένα! Και θα τους πω να το πάρουν αυτό! Και πριν το δουλέψουν, θα του ρίξω μια ματιά...! :lol: Όταν το ψάξω, θα σου πω! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Βλέπω όλοι μετακομίσατε και στο maclife ε; Τι αποικισμός είναι αυτός... Δεν είναι τυχαίο!!!:p Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Σε 2.5 ώρες η μπαταρία έχει χάσει όσο εχασε σε 8 ωρες χωρίς Jailbreak. Και όπως ειπα έχω εγκαταστήσει μονο 4 εφαρμογές απο Cydia. Τα συμπεράσματα δικά σας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Σε 2.5 ώρες η μπαταρία έχει χάσει όσο εχασε σε 8 ωρες χωρίς Jailbreak. Και όπως ειπα έχω εγκαταστήσει μονο 4 εφαρμογές απο Cydia. Τα συμπεράσματα δικά σας. Εντάξει Κώστα... Κάνω μια εργασία τώρα για το Πανεπιστήμιο.. Μόλις την τελειώσω και χαλαρώσω λίγο θα δω ποιες εφαρμογές πραγματικά χρειάζομαι και θα του κάνω όλα όσα είπες... Αν και δεν με νοιάζει καθόλου η διάρκεια της μπαταρίας, όταν παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα, τότε με ενοχλεί να ξέρω ότι κάτι που δεν του έχω πει τρώει την μπαταρία.:ninja::ninja: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 αυτο τωρα το καταλαβατε...; :D εχω γραψει γι αυτο που καναμε τεστ 50 ατομα Ιταλοι kai ενας Ελληνας... :D ακριβως οπως τα λες...με jailbreak κραταει το ενα τριτο... ;) ετσι ειναι... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 αυτο τωρα το καταλαβατε...; :D εχω γραψει γι αυτο που καναμε τεστ 50 ατομα Ιταλοι kai ενας Ελληνας... :D ακριβως οπως τα λες...με jailbreak κραταει το ενα τριτο... ;) ετσι ειναι... Δημήτρη οσο και να το λένε οι άλλοι, αν δεν κανεις μονος σου τα τεστ σου, ετσι οπως εσυ εχεις την συσκευη σου, δεν προκειται να πειστείς. Εγω προτινω σε όσους εχουν χρόνο να κανουν μονοι τους ενα τεστακι πριν αποφασίσουν. προσωπικά εχω την δυνατότητα να εχω το τηλέφωνο σε φόρτιση το μεγαλύτερο μερος της μέρας, αλλα αυτό δεν είναι λύση. Καταντά εκνευριστικό. Θα το δουλέψω και την αυριανή μερα και μετἀ θα αποφασίσω αν θα γυρίσω σελίδα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Κωστα εχω ελαφρωσει πολυ το τηλ απο εφαρμογες κλπ.. Αλλα δεν θα το αλλαξω απο jb!! Ηδη ειμαι ευχαριστημενος αλλα θα το εχω σπασμενο... Θα δοκιμασω να πεταξω κ τον idialer. ... Παντως σε ταχυτητα ειναι πολυ καλυτερο !για την μπαταρια θα του πιω το αιμα για να ειμαι σιγουρος 100% Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.. Έστω ότι έχω μια φωτογραφία, έστω από το Skype μου. Και θέλω σε αυτή την φωτογραφία να σβήσω τις επαφές από το να φαίνονται. Στα Windows θα πήγαινα στην ζωγραφική και θα τραβούσα γραμμές από πάνω τους. Έστω τώρα ότι θέλω να είναι πιο "ωραίο" και να είναι θολό από εκεί πάνω. Το έχω δει που το έχουν κάνει ορισμένοι. Πως θα το κάνω???? Με το picasa έχω την δυνατότητα να κάνω μεμονωμένα σημεία αντί όλης της φωτογραφίας? Αλλιώς με ποιο πρόγραμμα? Γιατί έχω φάει τα κομμάτια μου.. Όπως καταλάβατε είναι για την εργασία που έγραψα παραπάνω και δεν θέλω να φαίνονται όλες οι επαφές. Δοκίμασα το iPaint αλλά κράσαρε συνέχεια και το πέταξα..:X Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Εγω προτινω σε όσους εχουν χρόνο να κανουν μονοι τους ενα τεστακι πριν αποφασίσουν. Εγώ την δοκιμή την έκανα πριν κανένα δίμηνο με ανάλογα αποτελέσματα, αν και βέβαια δεν είναι το ίδιο το jailbrake που κάνει την διαφορά στην κατανάλωση όσο οι εφαρμογές. Δυστυχώς από την μιά τα backgrounded tasks και από την άλλη τα απίστευτα κακοφτιαγμένα apps με τα μπόλικα leaks που σύντομα καταλήγουν σε runaway processes ή non-freed memblocks καταστρέφουν την ήδη μικρή αυτονομία του iPhone. Αν και για να πω την αλήθεια, και θέμα αυτονομίας να μην υπήρχε δεν θα το άντεχα ψυχολογικά να γνωρίζω πως τρέχουν αυτά τα τερατουργήματα κατακερματίζοντας τη μνήμη. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Δημήτρη οσο και να το λένε οι άλλοι, αν δεν κανεις μονος σου τα τεστ σου, ετσι οπως εσυ εχεις την συσκευη σου, δεν προκειται να πειστείς. Εγω προτινω σε όσους εχουν χρόνο να κανουν μονοι τους ενα τεστακι πριν αποφασίσουν. προσωπικά εχω την δυνατότητα να εχω το τηλέφωνο σε φόρτιση το μεγαλύτερο μερος της μέρας, αλλα αυτό δεν είναι λύση. Καταντά εκνευριστικό. Θα το δουλέψω και την αυριανή μερα και μετἀ θα αποφασίσω αν θα γυρίσω σελίδα. και εγω τον τελευταιο καιρο το ειχα κανει φουλ απο εφαρμογες και jailbreak και κατι δεν πηγενε καλα με ταχυτητα διαβαζοντας και εσας εδω μεσα εβγαλα πολλες εφαρμογες και κατι γινεται, αλλα οσο αναφορα την μπαταρια με ξεγελασε και ο μικρος γιος μου επειδη βλεπει συνεχεια το Gummy Bear Song (γνωστο και ως παριζακι :) ) στο ytube , μαλλον πρεπει να καταναλωνει πολυ μπαταρια καποια εφαρμογη ,θελει ψαξιμο ισως μια μια ! για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Εμένα με πολύ χρήση, jailbroken, με τα όλα του (LockInfo, etc. etc.) κρατάει 2 ημέρες τουλάχιστον, οπότε κάτι μάλλον δεν κάνετε καλά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 πιστευω παιζει ρολο και ποτε ειναι αγορασμενο... αυτα που ειναι αγορασμενα απο τα πρωτα κατι εχουν στην μπαταρια... αναλογικα ομως το 3G κραταει περισσοτερο απο το 3GS Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 πιστευω παιζει ρολο και ποτε ειναι αγορασμενο... αυτα που ειναι αγορασμενα απο τα πρωτα κατι εχουν στην μπαταρια... Χωρίς να είμαι απόλυτος δεν θα έλεγα πως υπάρχουν διαφορές στην μπαταρία. Το 3GS της συζύγου μου ήταν από τα πολύ πρώτα, ενώ το δεύτερο που έχω είναι παραγωγής Σεπτεμβρίου και δεν έχουν καμμιά απολύτως διαφορά μεταξύ τους. Με τυπική χρήση, εικοσιτετράωρη αναμονή, WiFi και 3G ON, fetch 2-3 mail accounts κάθε μισή ώρα, αρκετά τηλέφωνα, browsing καμμιά ώρα και αρκετά email, η μπαταρία αντέχει σχεδόν άνετα τρεις ημέρες. Αυτό βέβαια είναι σχετικό αφού λίγο να διαφοροποιηθεί η χρήση αλλάζει άρδην η αυτονομία. Πάντως αν εξαιρέσεις το gaming ή το iPod, με καθημερινή κοινή - τηλεφωνική & mail / office χρήση άνετα βγάζει τις 70-80 ώρες ενώ jailbroken και χωρίς πολλά - πολλά σκουπίδια εγκατεστημένα. μόνο κάτι lockscreen κλπ, με το ζόρι άντεχε ένα εικοσιτετράωρο. :) Και πως να αντέξει άλλωστε; Ώρες - ώρες με αυτά που βλέπω (όχι μόνο στο iPhone) δικαιολογώ απόλυτα την Apple για τον αποκλεισμό των third party background apps. Οι περισσότεροι developers "τσακωμένοι" ως συνήθως με το pointer-deallocation και γενικότερα το memory management, φτιάχνουν τρύπιες εφαρμογές που σε ελάχιστο χρόνο απομυζούν μνήμη και cpu resources γονατίζοντας ταυτόχρονα την μπαταρία. Οπότε για τι αυτονομία να μιλάμε όταν από πίσω τρέχουν αυτά τα κακο-κατασκευάσματα; :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Εμένα με πολύ χρήση, jailbroken, με τα όλα του (LockInfo, etc. etc.) κρατάει 2 ημέρες τουλάχιστον, οπότε κάτι μάλλον δεν κάνετε καλά :lol: Λοιπόν βρηκα τι φταίει. Ειτε υπαρχει επιρεασμος απο το SBSettings στον ΟΕΜ μετρητη της apple, Ειται ο μετρητης της apple τα παίζει. Συγεκριμενα παρατηρησα πριν λίγο οτι μολις η μπαταρια εφτασε στο 29% σταμάτησε να πέφτει. Εκανα ενα reboot και ως δια μαγειας πήγα στο 62% Το θεμα ειναι οτι ξεγελούσε και την app free memory που διαθετει καλο μετρητη. Πλεον το γυρισα να φαινεται το ποσοστό απο το SBSettings και οχι η OEM ενδειξη. EDIT Στο τεστ χωρις JB ο μετρητης δουλευε κανονικά πάντως. Θα αφησω να αδειασει εντελως η μπαταρία και μετα θα κανω νεο τεστ με μετρηση πλεον απο το SBS. Οσον αφορα την ταχυτητα αποκρισης, σιγουρα καποιες απο τις Cydia εφαρμογές που αναφέραμε την μειωνουν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Κωστή μη το σκαλίζεις πολυ και πάθεις καμία ζημιά όπως εγώ:D Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Χμ,λιγο δραματικα τα παρουσιαζετε τα πραγματα σχετικα με το JB,και με αποθαρρυνετε:κολληματα,μειωμενη αποδοση/αυτονομια,θεματα ασφαλειας... Θα το αγορασω μεσα στο μηνα,και προσωπικα θεωρω μονοδρομο το JB και την εγκατασταση σπασμενων,καθως θελω εφαρμογες navi χωρις να σκασω κανα 80ρι ευρω και χρηστικα utilities οπως το quickwidgets(το οποιο ειναι σε πρωιμη φαση και διαβαζω πως δημιουργει προβληματα). Μελεταω(κι οχι διαβαζω,:p) καθημερινα για τις διαδικασιες και τις εφαρμογες που μ'ενδιαφερουν εδω και κανα μηνα,και πιστευω οτι ειμαι ετοιμος.Στα περισσοτερα fora ελληνικα και ξενα το JB,θεωρειται ευκολη υποθεση χωρις προβληματικες συνεπειες.Και υπαρχειπαντα το restore.Οποτε αναρωτιεμαι,αν οι επιφυλαξεις που διατυπωνονται εδω μεσα ειναι βασιμες ή εχουν να κανουν με το ποσο "power user" θεωρει εαυτον ο καθενας και με το αν νιωθει ικανος να ανταπεξελθει στη δοκιμασια. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Αν δεν δεις μόνος σου το τι είναι jb δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα. Ειδικά για τα προγράμματα πλοήγησης εφόσον δεν έχουν ακόμη free εκδόσεις είναι λίγο μονόδρομος. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Στα περισσοτερα fora ελληνικα και ξενα το JB,θεωρειται ευκολη υποθεση χωρις προβληματικες συνεπειες.Και υπαρχειπαντα το restore.Οποτε αναρωτιεμαι,αν οι επιφυλαξεις που διατυπωνονται εδω μεσα ειναι βασιμες ή εχουν να κανουν με το ποσο "power user" θεωρει εαυτον ο καθενας και με το αν νιωθει ικανος να ανταπεξελθει στη δοκιμασια. Θα σε στενοχωρήσω φίλε NTROPIC, αλλά στα περισσότερα sites, γενικότερα θα έλεγα και όχι ειδικά του iPhone, οτιδήποτε τους διευκολύνει να έχουν "τζάμπα" εφαρμογές είναι καλό και εύκολο, ενώ για το αντίθετο κουβέντα. Χώρια που στα περισσότερα τέτοια sites, αν και δύσκολα συναντάς ανθρώπους που δεν αυτοχαρακτηρίζονται "power users", επί της ουσίας των τεχνικών όμως έχουν συνήθως μαύρα κατάμαυρα μεσάνυχτα. Οπότε με τα συμπαθειο, αλλά καλύτερα μην βγάζεις συμπεράσματα περί "ικανότητας να ανταπεξέλθει κάποιος στην δοκιμασία", αλλά καλύτερα περί "ικανότητας να αντιλαμβάνεται τις τεχνικές παρενέργειες της 'δοκιμασίας' και τις αιτίες που τις προκαλούν". :) Αυτό σε καμμιά περίπτωση δεν σημαίνει πως εγώ ή οι άλλοι φίλοι αποκηρύττουμε το JB. Άλλο όμως αυτό, και άλλο το να γνωρίζουμε, να αντιλαμβανόμαστε ή έστω να ψάχνουμε τις πιθανές παρενέργειες που έχει είτε αυτό είτε οι εφαρμογές που το "συνοδεύουν", έτσι ώστε να μην χρεώνουμε στην Apple ακόμα και προβλήματα για τα οποία δεν φταίει η ίδια αλλά εμείς και οι επιλογές μας. Θα το αγορασω μεσα στο μηνα,και προσωπικα θεωρω μονοδρομο το JB και την εγκατασταση σπασμενων,καθως θελω εφαρμογες navi χωρις να σκασω κανα 80ρι ευρω Χωρίς ιδιαίτερη επικριτική διάθεση, δεν θα έβλαπτε να έβλεπες ευρύτερα το θέμα JB, εφαρμογές και λειτουργία τους, και όχι αποκλειστικά υπό την στενή προοπτική του "τζάμπα". Και χωρίς παρεξήγηση, το να πληρώνει κανείς πότε - πότε γι'αυτό που θέλει, ξέρεις δεν είναι και τόσο κακό. Ή τουλάχιστον να μην θεωρούμε έτσι εύκολα το αντίθετο ως "μονόδρομο". ;) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Χμ,λιγο δραματικα τα παρουσιαζετε τα πραγματα σχετικα με το JB,και με αποθαρρυνετε:κολληματα,μειωμενη αποδοση/αυτονομια,θεματα ασφαλειας... Θα το αγορασω μεσα στο μηνα,και προσωπικα θεωρω μονοδρομο το JB και την εγκατασταση σπασμενων,καθως θελω εφαρμογες navi χωρις να σκασω κανα 80ρι ευρω και χρηστικα utilities οπως το quickwidgets(το οποιο ειναι σε πρωιμη φαση και διαβαζω πως δημιουργει προβληματα). Μελεταω(κι οχι διαβαζω,:p) καθημερινα για τις διαδικασιες και τις εφαρμογες που μ'ενδιαφερουν εδω και κανα μηνα,και πιστευω οτι ειμαι ετοιμος.Στα περισσοτερα fora ελληνικα και ξενα το JB,θεωρειται ευκολη υποθεση χωρις προβληματικες συνεπειες.Και υπαρχειπαντα το restore.Οποτε αναρωτιεμαι,αν οι επιφυλαξεις που διατυπωνονται εδω μεσα ειναι βασιμες ή εχουν να κανουν με το ποσο "power user" θεωρει εαυτον ο καθενας και με το αν νιωθει ικανος να ανταπεξελθει στη δοκιμασια. εσυ αγαπητε θα εχεις και προβλημα με το tethered jailbreak αρα προς το παρον σε συμφερει να το εχεις μαμα... εγω απο οταν εβγαλα το sbsettings ειδα διαφορά... και απο τοτε δεν το ξαναεβαλα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Χμ,λιγο δραματικα τα παρουσιαζετε τα πραγματα σχετικα με το JB,και με αποθαρρυνετε:κολληματα,μειωμενη αποδοση/αυτονομια,θεματα ασφαλειας... Θα το αγορασω μεσα στο μηνα,και προσωπικα θεωρω μονοδρομο το JB και την εγκατασταση σπασμενων,καθως θελω εφαρμογες navi χωρις να σκασω κανα 80ρι ευρω και χρηστικα utilities οπως το quickwidgets(το οποιο ειναι σε πρωιμη φαση και διαβαζω πως δημιουργει προβληματα). Μελεταω(κι οχι διαβαζω,) καθημερινα για τις διαδικασιες και τις εφαρμογες που μ'ενδιαφερουν εδω και κανα μηνα,και πιστευω οτι ειμαι ετοιμος.Στα περισσοτερα fora ελληνικα και ξενα το JB,θεωρειται ευκολη υποθεση χωρις προβληματικες συνεπειες.Και υπαρχειπαντα το restore.Οποτε αναρωτιεμαι,αν οι επιφυλαξεις που διατυπωνονται εδω μεσα ειναι βασιμες ή εχουν να κανουν με το ποσο "power user" θεωρει εαυτον ο καθενας και με το αν νιωθει ικανος να ανταπεξελθει στη δοκιμασια. φιλε μου θα σου δωσω μια συμβουλη και σου προτεινω να την σκεφτεις σοβαρα :) με το μηλο εχεις την δυνατοτητα,οπως και με τις περισσοτερες συσκευες,να εγκαταστησεις σπασμενες εφαρμογες... ειναι μια κινηση που εγω προσωπικα την σεβομαι μιας και η οικονομικη δυνατοτητα να αγοραζονται οι εφαρμογες δεν ειναι το ιδιο σε ολους... αλλα,μπορεις να δοκιμαζεις μια εφαρμογη σε σπασμενη εκδοση της ωστε να μπορεις να δεις αν και ποσο σου κανει ωστε να μπορεσεις καποια στιγμη να την αγορασεις..;) ειδικα στο iphone,καμια σπασμενη εφαρμογη δεν μου εχει δουλεψει καλα,εκτος των παιχνιδιων! για αυτο και οσες με ενδιαφερουν και τις χρειαζομαι,τις εχω αγορασμενες. για ποιο λογο θα μου πεις να το κανω την στιγμη που μπορω να κανω την δουλεια μου χωρις να τις πληρωσω? γιατι στις αγορασμενες εχεις καθε update/λυση που βγαζει ο κατασκευαστης τους αμεσα και δωρεαν!! ετσι καθε πιθανη δυσλειτουργια καποιας εφαρμογης θα λυνεται στην παροδο του χρονου και δεν θα χρειαζεται να κανεις εσυ κατι για αυτο!απλα καθε φορα που συνδεεσαι σε cydia/apple store θα σε ενημερωνει η εφαρμογη για οποια updates υπαρχουν διαθεσιμα!! πιστεψε με ειναι πολλες εφαρμογες που εχω σε ενα μηνα στο μηλο που εχουν δεχθει πανω απο 4 updates:confused: αν ειχα την σπασμενη εκδοση τους δεν θα μπορουσα ποτε να εχω αυτες τις λυσεις και απλα θα επρεπε,η να ζω με τα προβληματα τους...η να τις βγαλω τελειως η απλα να ψαχνω συνεχως για καποιες ποιο νεες εκδοσεις τους σπασμενες... αν και οποτε εβγαιναν αυτες....:O και ειλικρινα το κοστος των περισσοτερων ειναι απλα γελοιο!!!ξεκινανε απο 0.79$ και φτανουν το πολυ με 7-8$..... ενταξει υπαρχουν και καποιες πολυ πιο ακριβες...αλλα δεν λεμε να αγορασουμε και ολο το app store:lol: καποιες θα τις εχουμε και σπασμενες...οσες τουλαχιστον δουλευουν σωστα η εστω μας ψιλοκανουν δουλεια μεχρι νεωτερας.... εγω πλεον δεν εχω καμια εφαρμογη σπασμενη στο τηλ μου :) μονο τα προγραμματα πλοηγησης που και αυτα δεν τα χρησιμοποιω καθολου μιας και η πλοηγηση μεσω μηλου...μονο αστεια θα την χαρακτηριζα σε σχεση με τον ανταγωνισμο....:O φιλικα Δημητρης :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts