foxx Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Σε βρηκα (που λεμε και μεις εδω στη Σαλλλλλλονικη) ασχολια για τα βραδυα :shifty:. Λεγεται Windows 7.:lol: Καθε μεσημερι θα φορμαρεις το PC και το βραδυ θα στηνεις Windows 7 Και γιατί βρε Κώστα να το κάνεις αυτό; Προσωπικά και πέρα από προτιμήσεις, στα εικοσιπέντε χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά με το χώρο δεν έχω δει σταθερότερο και πληρέστερο λειτουργικό σύστημα από τα Windows 7 (και τα 2k8-R2). :p Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Και γιατί βρε Κώστα να το κάνεις αυτό; Προσωπικά και πέρα από προτιμήσεις, στα εικοσιπέντε χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά με το χώρο δεν έχω δει σταθερότερο και πληρέστερο λειτουργικό σύστημα από τα Windows 7 (και τα 2k8-R2). :p Στο PC που εχουμε στο σπιτι και το δουλευει κυριως η συζηγος θα παραμεινουν τα windows. Ο Κώστας ktsak εκανε πλάκα γιατι παιδευομαι να περάσω μια "δοκιμαστικη" εκδοση win7. Τοσα χρονια με λαπτοπς δεν εχω ασχοληθει με φορματ, περασμα λειτουργικού χωρις Official CD, registry κλπ αφου ολα αυτα περιλαμβανονται στο cd που σου δινουν με την αγορα του laptop πραγμα που κανει παιχνιδακι το format. Oπότε ο φιλος μου Κωστακης βρηκε ευκαιρια να μου την πει:lol: και να βγαλει τα σπασμενα οταν του την ελεγα εγω τον καιρό που πειραζαμε το HD;) Απλα θελω ενα καλο μικρό notebook ανθεκτικό με Brand name που δεν θα με κανει σε 6 μηνες να χασω την μιση αξια. Τα sony δεν πληρουν αυτες τις προδιαγραφες και ολα τα υπόλοιπα 13αρια ειναι κοντα στα 600-700 ευρω χωρις να εχουν την ποιοτητα και αξιοπιστια ενος macBook. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Μόλις φτάσεις τα 75 μηνύματα θα δεις το φόρουμ των αγγελιών :) Που είναι το φορουμ Αγγελιών? Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Από προσωπική μου εμπειρία, μακριά από Sony! Που είναι το φορουμ Αγγελιών? http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Από προσωπική μου εμπειρία, μακριά από Sony! Συμφωνώ. Έτσι και χρειαστείς σερβις καλύτερα να αγοράσεις άλλο. Έχω πάθει μεγάλο στραπάτσο. Το σερβις είναι μια απίστευτη διαδικασία Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Οποιος δεν εβαλε το τελευταιο install0us χάνει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Από προσωπική μου εμπειρία, μακριά από Sony! http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Γι αυτο λεω δεν πληρουν αυτες τις προδιαγραφες. Ειναι παγκοσμιως γνωστο το προβλημα της επισκευης συν του οτι τα φτηνα sony ειναι για τα μπαζα. Δεν τρελαθηκα να δωσω 2500 χιλιαρικα για ενα notebook. Επειτα ειναι κι αυτο που εγραψα για την μεταπωληση. Για παραδειγμα υπάρχει ενα Toshiba 13 αρι αρκατα καλο φαινομενικα στα 700 ευρω, αλλα εκ πειρας σε 6 μηνες ξερω οτι δεν θα πιανει πανω απο 400. Ποσο μαλλον σε 2 χρονια που ειναι το οριο αλλαγης ενος λαπτοπ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Οποιος δεν εβαλε το τελευταιο install0us χάνει ;) απο που και πως Μπαμπη?:confused: δωσε στοιχεια στο λαο :) ερχεσαι βαζεις φωτια και φευγεις :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Για παραδειγμα υπάρχει ενα Toshiba 13 αρι αρκατα καλο φαινομενικα στα 700 ευρω, αλλα εκ πειρας σε 6 μηνες ξερω οτι δεν θα πιανει πανω απο 400 Καλά μετά από 6 μήνες όποιο laptop και αν έχεις, ακόμα και mac, πάλι θα χάσεις ένα 25% στην καλύτερη περίπτωση. Αλλιώς δεν πουλιέται. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Καλά μετά από 6 μήνες όποιο laptop και αν έχεις, ακόμα και mac, πάλι θα χάσεις ένα 25% στην καλύτερη περίπτωση. Αλλιώς δεν πουλιέται. :lol: πουλιουνται και τα λαπτοπ??:confused::confused::confused: εγω ενα ειχα ο αμοιρος και μετα απο 5 χρονια πηρα το qosmio μου:(:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Οποιος δεν εβαλε το τελευταιο install0us χάνει ;) Πες κάτι παραπάνω πριν σου στείλουμε το Θησέα!!!! Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 απο που και πως Μπαμπη?:confused: δωσε στοιχεια στο λαο :) ερχεσαι βαζεις φωτια και φευγεις :lol::lol: Κυκλοφορησε το νεο install0us 2.5 το κατεβαζετε απο το ομοτιτλο site (η βαζουμε αυτο το repo h**p://cydia.install0us.com/ ) και βαζετε για αρχικη σελιδα αυτη h**p://www23.brinkster.com/defiantbrat/install0us/ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 πουλιουνται και τα λαπτοπ?? Στην πραγματικότητα "σκοτώνονται" Δημήτρη μου, δεν πουλιούνται. Γι΄αυτό και η καλύτερη πρακτική είναι να το κρατάς όπως και εσύ για μεγάλο χρονικό διάστημα ή τουλάχιστον όσο κάνει τη δουλειά σου και μετά στον ...κάδο. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 ......και βαζετε για αρχικη σελιδα αυτη h**p://www23.brinkster.com/defiantbrat/install0us/ ;) Ευχαριστουμε :). Πολυ καλο Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Αυτο φυσικα ενοειται οτι κανει μονο για jailbroken devices Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Πες κάτι παραπάνω πριν σου στείλουμε το Θησέα!!!! :lol::lol::lol: Κυκλοφορησε το νεο install0us 2.5 το κατεβαζετε απο το ομοτιτλο site (η βαζουμε αυτο το repo h**p://cydia.install0us.com/ ) και βαζετε για αρχικη σελιδα αυτη h**p://www23.brinkster.com/defiantbrat/install0us/ ;) ευχαριστουμε :) ισα που προλαβες το κακο :p παραλιγο να ειχες επισκεψεις στον λαβυρινθο :lol: ps για να μην μπερδευετει κανεις το ""0"" στο install0us ειναι μηδεν και οχι ομικρον κεφαλαιο Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 @te_salat Φιλαρακι, προχωρα με χιλια στην αγορα. Εγω σου ειπα, ειμαι ενθερμος υποστηρικτης των Mac. Δεν θα το μετανοιωσεις. Εΐναι πλεον σταθερη αξια και χανει πολυ λιγ΄λοτερο την αξια του ακόμη και μετα απο χρονια. και αυτο γιατι παραμενει και συμπεριφερεται το ιδιο ακριβως, οσα χρονια και αν περασουν. Η απόφαση δική σου. ;) Εγω θα το παρω παντως το iMac οτι και να γινει πριν τα Χριστουγεννα. :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 :lol::lol::lol: ευχαριστουμε :) ισα που προλαβες το κακο :p παραλιγο να ειχες επισκεψεις στον λαβυρινθο :lol: ps για να μην μπερδευετει κανεις το ""0"" στο install0us ειναι μηδεν και οχι ομικρον κεφαλαιο Δεν ξέρω πως βάζω αρχική σελίδα Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Δεν ξέρω πως βάζω αρχική σελίδα instal0us-->settings -->home url και πατας επανω του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Θα υπάρχει και σχετικο tutorial στο blog το βραδυ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 instal0us-->settings -->home url και πατας επανω του Το βρήκα. ευχαριστώ πολύ Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ρε δεν γίνεται να έχετε το μηλαράκι.. Να θέλετε να πάρετε νέο υπολογιστή. Και να μου λέτε για Windows7.... Και ο Κώστας ο ΜΠΑΟΚΤΖΗΣ τα λέει σωστά....>!:lol::lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ρε δεν γίνεται να έχετε το μηλαράκι.. Να θέλετε να πάρετε νέο υπολογιστή. Και να μου λέτε για Windows7.... Και ο Κώστας ο ΜΠΑΟΚΤΖΗΣ τα λέει σωστά....>!:lol::lol: Βρήρες Άκρη? Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 μετα απο 8 προσπαθειες στο annoying captcha :wacko: πετυχα τον 1ο σωστο "λογαριθμο" :wacko: δεν εχει ζουμ καθολου και εμεις τα "παλικαρακια":rolleyes::happy: θα χρειαστουμε τα γυαλια μας στον νεο installous:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Βρήρες Άκρη? Με ποιο πράγμα Κώστα? μετα απο 8 προσπαθειες στο annoying captcha :wacko: πετυχα τον 1ο σωστο "λογαριθμο" :wacko: δεν εχει ζουμ καθολου και εμεις τα "παλικαρακια":rolleyes::happy: θα χρειαστουμε τα γυαλια μας στον νεο installous:O Στο γμμενο το appscene πρέπει να βάλω άπειρες φορές αυτό το κωλο-captcha...;) Μετά το μαγαζάκι που όλοι ανεβάζοιυν εκεί τις εφαρμογές τους... ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...... Κυκλοφορησε το νεο install0us 2.5 το κατεβαζετε απο το ομοτιτλο site (η βαζουμε αυτο το repo h**p://cydia.install0us.com/ ) και βαζετε για αρχικη σελιδα αυτη h**p://www23.brinkster.com/defiantbrat/install0us/ ;) Δεν κατάλαβα ακριβώς γιατί πρέπει να βάλουμε αρχική σελίδα αυτή... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts