Jump to content

iOS 7 : Βελτιώστε την ποιότητα στις τηλεφωνικές σας κλήσεις

DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναμφίβολα έχουμε βρεθεί σχεδόν όλοι σε θορυβώδες περιβάλλον όπου ο συνομιλητής μας δυσκολευόταν να ακούσει τι λέμε. Ευτυχώς το iOS έχει κάποιες δυνατότητες που μπορούμε να ορίσουμε, οι οποίες να βοηθήσουν ώστε να έχουμε βελτιωμένη ποιότητα ήχου στις τηλεφωνικές μας κλήσεις. Η συγκεκριμένη λοιπόν δυνατότητα λέγεται Ακύρωση θορύβου τηλεφώνου και θα τη βρείτε στην iOS 7 ή σε νεότερη έκδοση.

Δείτε πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή:

• Ανοίγουμε τις Ρυθμίσεις από την Αρχική Οθόνη του iPhone
  • Στη συνέχεια επιλέγουμε Γενικά - Προσβασιμότητα
  • Κατευθυνθείτε προς το τέλος της σελίδας και στην υποενότητα Ακοή ενεργοποιήστε την επιλογή Ακύρωση θορύβου τηλεφώνου.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41698&stc=1&d=1393414009

Αυτό ήταν όλο. Σημειώστε πως μπορεί να μην έχετε ολοκληρωτική αποκοπή του θορυβώδους περιβάλλοντος, μπορεί όμως να βοηθήσει να μειωθεί όσο γίνεται περισσότερο ο θόρυβος. Έτσι ο συνομιλητής σας μπορεί να σας ακούσει καλύτερα. Σας περιμένουμε για διευκρινίσεις στα σχόλια!

Edited by DINFUN

Δεν παίζει ρόλο η συσκευή Ρυθμίσεις >Γενικά >Προσβασιμότητα >Ακύρωση θορύβου τηλεφώνου είστε σίγουρος; Δεν έχω 5C αλλά μου κάνει εντύπωση!

Δεν παίζει ρόλο η συσκευή Ρυθμίσεις >Γενικά >Προσβασιμότητα >Ακύρωση θορύβου τηλεφώνου είστε σίγουρος; Δεν έχω 5C αλλά μου κάνει εντύπωση!

ΣΙΓΟΥΡΑ....:)

LG G4

ΣΙΓΟΥΡΑ....:)

Επιβεβαιώθηκε και από άλλη συσκευή, δοκιμάστε να κάνετε restore και setup as new στην iOS 7.0.6 μήπως έχει προστεθεί η επιλογή

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41731&stc=1&d=1393485021

Edited by DINFUN

Επιβεβαιώθηκε και από άλλη συσκευή, δοκιμάστε να κάνετε restore και setup as new στην iOS 7.0.6 μήπως έχει προστεθεί η επιλογή

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41731&stc=1&d=1393485021

7.0.6. έχω ήδη εγκατεστημένη.....!!!:)

LG G4

Από default ενεργοποιημένη είναι. Μη ψάχνετε. Γι αυτό έχει και τρία μικρόφωνα.
People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Από default ενεργοποιημένη είναι. Μη ψάχνετε. Γι αυτό έχει και τρία μικρόφωνα.

Δυστυχώς από οτι φάνηκε το iPhone 5c δεν έχει 3 μικρόφωνα..