DINFUN Δημοσιεύτηκε February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 20, 2014 (edited) Αναμφίβολα έχουμε βρεθεί σχεδόν όλοι σε θορυβώδες περιβάλλον όπου ο συνομιλητής μας δυσκολευόταν να ακούσει τι λέμε. Ευτυχώς το iOS έχει κάποιες δυνατότητες που μπορούμε να ορίσουμε, οι οποίες να βοηθήσουν ώστε να έχουμε βελτιωμένη ποιότητα ήχου στις τηλεφωνικές μας κλήσεις. Η συγκεκριμένη λοιπόν δυνατότητα λέγεται Ακύρωση θορύβου τηλεφώνου και θα τη βρείτε στην iOS 7 ή σε νεότερη έκδοση. Δείτε πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή: Ανοίγουμε τις Ρυθμίσεις από την Αρχική Οθόνη του iPhone Στη συνέχεια επιλέγουμε Γενικά - Προσβασιμότητα Κατευθυνθείτε προς το τέλος της σελίδας και στην υποενότητα Ακοή ενεργοποιήστε την επιλογή Ακύρωση θορύβου τηλεφώνου. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41698&stc=1&d=1393414009 Αυτό ήταν όλο. Σημειώστε πως μπορεί να μην έχετε ολοκληρωτική αποκοπή του θορυβώδους περιβάλλοντος, μπορεί όμως να βοηθήσει να μειωθεί όσο γίνεται περισσότερο ο θόρυβος. Έτσι ο συνομιλητής σας μπορεί να σας ακούσει καλύτερα. Σας περιμένουμε για διευκρινίσεις στα σχόλια! Edited February 26, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 καλησπέρα αυτή η επιλογή δεν υπάρχει σε 5c 7.0.6..γιατί δεν την βρίσκω..???? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Δεν παίζει ρόλο η συσκευή Ρυθμίσεις >Γενικά >Προσβασιμότητα >Ακύρωση θορύβου τηλεφώνου είστε σίγουρος; Δεν έχω 5C αλλά μου κάνει εντύπωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Δεν παίζει ρόλο η συσκευή Ρυθμίσεις >Γενικά >Προσβασιμότητα >Ακύρωση θορύβου τηλεφώνου είστε σίγουρος; Δεν έχω 5C αλλά μου κάνει εντύπωση! ΣΙΓΟΥΡΑ....:) Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) ΣΙΓΟΥΡΑ....:) Επιβεβαιώθηκε και από άλλη συσκευή, δοκιμάστε να κάνετε restore και setup as new στην iOS 7.0.6 μήπως έχει προστεθεί η επιλογή http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41731&stc=1&d=1393485021 Edited February 27, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Επιβεβαιώθηκε και από άλλη συσκευή, δοκιμάστε να κάνετε restore και setup as new στην iOS 7.0.6 μήπως έχει προστεθεί η επιλογή http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41731&stc=1&d=1393485021 7.0.6. έχω ήδη εγκατεστημένη.....!!!:) Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Από default ενεργοποιημένη είναι. Μη ψάχνετε. Γι αυτό έχει και τρία μικρόφωνα. Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Από default ενεργοποιημένη είναι. Μη ψάχνετε. Γι αυτό έχει και τρία μικρόφωνα. Δυστυχώς από οτι φάνηκε το iPhone 5c δεν έχει 3 μικρόφωνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts