navouxodonosoras Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Τπτ σε 2 3 μέρες ανταλλαγή email σύμφωνα με την φόρμα που ήθελαν τους έστειλα ότι ήθελαν. Σου έρχεται καινούριο ρολόι στο κουτί σφραγισμένο. Οπότε μη ζητήσεις καλώδιο. Τα έχει μέσα σαν καινούριο. Απλά μπρασελε δεν ξέρω. Τους μπερδεύεις έτσι και δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται. Το πολύ να σου πουν μπες στο σαιτ και πάρτο μόνος σου. Sent from S7 edge Το καλωδιο το θελω για δευτερο...Εκτος και αν εννοεις να κρατησω το πρωτο και να στειλω μονο τ ρολοι με το κουτι... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Σου απάντησε ο Θανάσης από πάνω Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Το καλωδιο το θελω για δευτερο...Εκτος και αν εννοεις να κρατησω το πρωτο και να στειλω μονο τ ρολοι με το κουτι... Μονο το ρολοι θα στειλεις πισω, τιποτε αλλο, ουτε λουρακι ουτε καλωδιο. Εμενα μου ειχαν απαντησει The charging cable and other accessories, including the leather band, are yours to keep. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Η υποστιριξη της pebble ειναι σε αλλο επιπεδο ! Αν σου στειλουν mail για να στειλεις πισω το ρολοι να προσεξεις στο εντυπο που θα εκτυπωσεις να δεις αν γραφει την χωρα του παραληπτη, σε εμενα που μου εστειλαν εγραφε street: Marseiller - city : Duisburg και στο Country ειχε κενο και εγραψα μονος μου Germany. Φυσικα στο εντυπο να γραψεις και τα δικα σου στοιχεια Παντος, αν θυμαμαι καλα υπαρχει καποια κιτρινιλα στα pebble, θα την δεις κυριος σε λευκο φοντο. Στα δικα μου στα δυο πρωτα ειχα στο κατω μερος και ηταν ευκολα ορατη σε λευκο φοντο, σε αυτο που εχω τωρα υπαρχει ''υποψια'' στο κατω μερος, γραφω ''υποψια'' γιατι ναι μεν υπαρχει αλλα πρεπει να ζορισω τα ματια μου για να τη δω ! edit: Αν σου ζητησουν να επιστρεψεις το ρολοι ,θα επιστρεψεις μονο το ρολοι, χωρις λουρακι χωρις φορτιστη. Το λουρακι και ο φορτιστης ειναι δικα σου και θα σου στειλουν παλι καινουριο σφραγισμενο με τα αξεσουαρ του Δηλαδη μονο το καντραν?Δεν εχω παρει αυτο που ειχε και τα δυο λουρακια στην συσκευασια...Δεν εχουν στειλει καποιο ξεχωσριστο εντυπο απλα μεσω μειλ ενα σχεδιο με καποια κενα που πρεπει να συμπληρωσω και ειναι ολα κενα ...Βεβαια μετα την αναγνωση που εκανα σε ολο το νημα ειδα οτι γενικα το προβληαμ ισχυει σε ολα και στο δικο μου φαινεται μεν αλλα οχι εντονα και μονο σ ε συνθηκες χαμηλου φωτισμου οποτε μπορει και να μην το προχωρησω... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Δηλαδη μονο το καντραν?Δεν εχω παρει αυτο που ειχε και τα δυο λουρακια στην συσκευασια...Δεν εχουν στειλει καποιο ξεχωσριστο εντυπο απλα μεσω μειλ ενα σχεδιο με καποια κενα που πρεπει να συμπληρωσω και ειναι ολα κενα ...Βεβαια μετα την αναγνωση που εκανα σε ολο το νημα ειδα οτι γενικα το προβληαμ ισχυει σε ολα και στο δικο μου φαινεται μεν αλλα οχι εντονα και μονο σ ε συνθηκες χαμηλου φωτισμου οποτε μπορει και να μην το προχωρησω... Μονο το καντραν στελνεις πισω. Ξεβιδωσε το λουρακι και κρατησε το, δεν θελουν να μυρισουν τον ιδρωτα σου απο το λουρακι :lol: Ελπιζω να εχεις χιουμορ :) Επισης το καλωδιο φορτισης ειναι δικο σου, να το κρατησεις. Μην το στειλεις πισω. Στελουν καινουριο ρολοι στο κουτι του με τα παρελκομενα λουρακι-φορτιστη Και εγω την απλη εκδοση ειχα παρει απο το site τους με το δερματινο λουρακι. Μετα αγορασα το μεταλικο μπρασελε απο το αμαζον. Με την εγγυηση και της επιστροφες που μου εστελναν καινουρια ρολογια εχω 3 δερματινα λουρακια ολοκαινουρια και 3 φορτιστες. Στο mail στα κενα θα γραψεις αυτα που σου ζητανε και οτι αλλο γραφουν, εγω ειχα αγορασει την απλη εκδοση με το δερματινο λουρακι μονο και ειχα γραψει (The style, size and color of your defective watch: Black Matte w/ Leather Strap) και απο κατω ειχα γραψει το serial number. Το επομενο ''βημα'' ειναι να σου στειλουν καποια στιγμη αλλο ενα mail που θα εχει ενα αρχειο pdf να το εκτυπωσεις να γραψεις πανω τα στοιχεια και να το ταχυδρομισεις για να παει πισω σε αυτους με δικα τους εξοδα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Μονο το καντραν στελνεις πισω. Ξεβιδωσε το λουρακι και κρατησε το, δεν θελουν να μυρισουν τον ιδρωτα σου απο το λουρακι :lol: Ελπιζω να εχεις χιουμορ :) Επισης το καλωδιο φορτισης ειναι δικο σου, να το κρατησεις. Μην το στειλεις πισω. Στελουν καινουριο ρολοι στο κουτι του με τα παρελκομενα λουρακι-φορτιστη Και εγω την απλη εκδοση ειχα παρει απο το site τους με το δερματινο λουρακι. Μετα αγορασα το μεταλικο μπρασελε απο το αμαζον. Με την εγγυηση και της επιστροφες που μου εστελναν καινουρια ρολογια εχω 3 δερματινα λουρακια ολοκαινουρια και 3 φορτιστες. Στο mail στα κενα θα γραψεις αυτα που σου ζητανε και οτι αλλο γραφουν, εγω ειχα αγορασει την απλη εκδοση με το δερματινο λουρακι μονο και ειχα γραψει (The style, size and color of your defective watch: Black Matte w/ Leather Strap) και απο κατω ειχα γραψει το serial number. Το επομενο ''βημα'' ειναι να σου στειλουν καποια στιγμη αλλο ενα mail που θα εχει ενα αρχειο pdf να το εκτυπωσεις να γραψεις πανω τα στοιχεια και να το ταχυδρομισεις για να παει πισω σε αυτους με δικα τους εξοδα. Χωρις χιουμορ φιλε μου δεν βγαινει η ρημαδα η ζωη..:)..Εσυ λες να το προχωρησω?Δεν με ενοχλει και ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια η κιτρινιλα αλλα ειναι μια πρωτης ταξης ευκαιρια να καβαντζωσω δευτερο φορτιστη και λουρακι:cool: Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Χωρις χιουμορ φιλε μου δεν βγαινει η ρημαδα η ζωη..:)..Εσυ λες να το προχωρησω?Δεν με ενοχλει και ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια η κιτρινιλα αλλα ειναι μια πρωτης ταξης ευκαιρια να καβαντζωσω δευτερο φορτιστη και λουρακι:cool: Αφου το ξεκινησες θα ελεγα να προχωρησεις Επισης μπορει να εισαι τυχερος σαν εμενα και να σου στειλουν την εκδοση με το μεταλικο μπρασελε ;) Μολις ανακοινώθηκαν τα Pebble 2 και Pebble Time 2 μαζι με το Pebble Core!!! Για ρίξτε μια ματιά!! Να ρωτησω, αν μπω στη διαδικασια του kickstarter οταν φτασει η ωρα να μου το στειλουν απο ποια χωρα το στελνουν ? Ρωταω για να ξερω αν το στελνουν απο ευρωπη ή απο αμερικη και αν γνωριζει καποιος σε περιπτωση που στελνουν απο αμερικη αν περναει τελωνειο. Προσοχη, δεν ρωταω πως θα αποφυγω το τελωνειο, ρωταω αν γνωριζετε απο προηγουμενες αγορες pebble μεσο kickstarter. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Αφου το ξεκινησες θα ελεγα να προχωρησεις Επισης μπορει να εισαι τυχερος σαν εμενα και να σου στειλουν την εκδοση με το μεταλικο μπρασελε ;) Φανταζομαι οτι δεν το εχει βαλει στο ραφι το μπρασελε?:lol: Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Φανταζομαι οτι δεν το εχει βαλει στο ραφι το μπρασελε?:lol: Ειχα αγορασει απο το αμαζον μεταλικο μπρασελε και τωρα εχω 2 :p Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Παιδιά τη βοήθεια σας..Μου ήρθε απάντηση ότι το ρολόι θα αντικατάσταθεί και ότι θα μου στείλουν ένα άλλο μειλ με το tracking number για να ελέγχω την αποστολή..Εκεί που το χάσαμε είναι ότι εγώ θα πρέπει να περιμένω και άλλο έντυπο σχετικά με την επιστροφή του παλιού?Η θα μου δώσει κάτι το κουριερ όταν έρθει να συμπληρώσω? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Παιδιά τη βοήθεια σας..Μου ήρθε απάντηση ότι το ρολόι θα αντικατάσταθεί και ότι θα μου στείλουν ένα άλλο μειλ με το tracking number για να ελέγχω την αποστολή..Εκεί που το χάσαμε είναι ότι εγώ θα πρέπει να περιμένω και άλλο έντυπο σχετικά με την επιστροφή του παλιού?Η θα μου δώσει κάτι το κουριερ όταν έρθει να συμπληρώσω? Θα σου στείλουν email όπου θα επισυναπτουν το pdf που θα πρέπει να εκτυπώσεις. Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Θα σου στείλουν email όπου θα επισυναπτουν το pdf που θα πρέπει να εκτυπώσεις. Sent from S7 edge Στο μειλ που μου στείλανε όμως γράφουν να ανακύκλωσω αν θέλω το παλιό..Άσε που μου είπαν ότι το στέλνουν με Singapore Postal και μου λένε ότι παίζει να το πιάσει τελωνείο αν και το έχουν δηλώσει σαν μηδενικής είναι αξίας δεμα Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Στο μειλ που μου στείλανε όμως γράφουν να ανακύκλωσω αν θέλω το παλιό..Άσε που μου είπαν ότι το στέλνουν με Singapore Postal και μου λένε ότι παίζει να το πιάσει τελωνείο αν και το έχουν δηλώσει σαν μηδενικής είναι αξίας δεμα Εμένα από Ευρώπη μέσω ups ήρθε σε 6 μέρες. Να ανακυκλωσεις τι το ρολόι? Μήπως κάνεις λάθος μετάφραση? Δεν περνάει τελωνείο μην ανησυχείς. Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Αυτό ήταν το ένα... Kayla replied: Hello Bill, Thank you for your follow up. If you like you do not have to send back the defective Pebble until your receive your replacement. You'll receive your SingPost tracking email once your replacement Pebble ships. It may take 3-7 business days for tracking data to appear on Singpost.com. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- I've submitted your warranty claim. A replacement will be processed within 5 business days. You'll receive your SingPost tracking email once your replacement Pebble ships. It may take 3-7 business days for tracking data to appear on Singpost.com. We have declared the value of the shipment at a lower price to indicate that it is a replacement rather than a full-price retail unit. In some circumstances, however, fees are still required to receive the package. In this case, we are unfortunately unable to reimburse you for these fees. Please recycle the defective unit through a local electronics recycling program. The charging cable and other accessories are yours to keep. Thanks again for your support! Best wishes, Αυτό έστειλαν πρωτο Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Σου εστειλαν 2 mail ? Στο πρωτο σου γραφουν Please recycle the defective unit through a local electronics recycling program. και μετα σου εστειλαν αλλο mail με αυτο If you like you do not have to send back the defective Pebble until your receive your replacement. ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Σου εστειλαν 2 mail ? Στο πρωτο σου γραφουν Please recycle the defective unit through a local electronics recycling program. και μετα σου εστειλαν αλλο mail με αυτο If you like you do not have to send back the defective Pebble until your receive your replacement. ? Ετσι ακριβως... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Τοτε νομιζω πως εκαναν λαθος στο πρωτο mail που σου εστειλαν και μετα σου εστειλαν το δευτερο για να διορθωσουν το λαθος στα γραφομενα τους. Απλα περιμενεις να δεις αν θα σου στειλουν mail με αρχειο pdf για να το στειλεις πισω, αν σου στειλουν θα πρεπει να στειλεις πισω το ρολοι. Υπομονη :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Τοτε νομιζω πως εκαναν λαθος στο πρωτο mail που σου εστειλαν και μετα σου εστειλαν το δευτερο για να διορθωσουν το λαθος στα γραφομενα τους. Απλα περιμενεις να δεις αν θα σου στειλουν mail με αρχειο pdf για να το στειλεις πισω, αν σου στειλουν θα πρεπει να στειλεις πισω το ρολοι. Υπομονη :) Nαι δεν με καιει ιδιαιτερα οπως σου ανεφερα μιας και το ρολοι ειναι απολυτα λειτουργικο και εχει μικρη κιτρινιλα..Ας παραλαβω οταν και αν και μετα θα δω τι θα μου ζητησουν... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Επανερχομαι στο θεμα της αντικαταστασης...Σταλθηκε μειλ που σναφερει οτι το ρολοι ειναξ προς αποστολη...Και αντιθετα με αυτο που ηξερα οτι δηλαδη θα ερθει με Singapore Post το tracking number ειναι απο ups...Θελω να πιστευω λοιπον οτι θα φτασει συντομα ...Ερχεται απο Ολλανδια οπως το βλεπω..Tωρα ειναι Γερμανια μου δινουν χρονο παραδοσης στις 17,,Ελπιζω μονο να κανουν τον κοπο να με παρουν τηλεφωνο να συννενοηθουμε για την παραδοση γιατι με οσα κουριερ εχω συνεργαστει ερχοταν απροειδοποιητα... Edited June 14, 2016 by navouxodonosoras Προσθετες πληροφοριες Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaravel Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί, αλλά δε βρίσκω άκρη. Έχω στα χέρια μου ένα steel (firmware 3.12.2), και στο οποίο δε μπορώ να βάλω ελληνικούς χαρακτήρες. Από το MarSoft/pebble-firmware-utils, σε ό,τι καυεβάσω, το app μου λεει "cannot install external language pack" Από το Pebblebits, κατεβάζω το firmware (το πιο πρόσφατο version που είναι διαθέσιμο είναι το 2.9.1), το περνάω στο app του Pebble, φαίνεται να εγκαθίσταται στο ρολόι, αλλά ελληνικοί χαρακτήρες εξακολουθούν να μην εμφανίζονται. Ακόμα και μετά από κλείσιμο/άνοιγμα του pebble. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Μην δοκιμάζεις να περάσεις fw. Βάλε μόνο τα fonts και θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaravel Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Μετά από 3-4 επαναλήψεις/προσπάθειες, έγινε downgrade στο 2.9 του Pebblebits, με ελληνικά. Ήταν το μόνο που δούλεψε, ό,τι γραμματσειρά είχα δοκιμάσει, δεν δεχόταν να την περάσει. Σκέφτομαι να κρατήσω το παλιό firmware, καθώς, από ό,τι κατάλαβα με το update στην επίσημη 3.12.2 χάνει ξανά τα ελληνικά, ε? EDIT: Ναι, τα χάνει τα ελληνικά -αυτά που πέρασαν με το 2.9.1 του Pebblebits. Edited July 28, 2016 by mkaravel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Εγώ είμαι στη τελευταία με ελληνικά κανονικά. Από όταν πέρασα τα ελληνικά δεν ξανά ασχολήθηκα. Παίρνει τα updates κανονικά χωρίς να τα χανω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Εγώ είχα ακολουθήσει τις οδηγίες εδώ https://github.com/MarSoft/pebble-firmware-utils/wiki/Language-Packs Δεν είχα ποτέ πρόβλημα Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Εγώ είχα ακολουθήσει τις οδηγίες εδώ https://github.com/MarSoft/pebble-firmware-utils/wiki/Language-Packs Δεν είχα ποτέ πρόβλημα Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα το δικό μου pebble time μέσω Αμαζον. Εβαλα και το ελληνικό πακέτο όπως παραπάνω στο λίνκ αλλά έχω μια βασική απορία: επείδη το πήρα από κατάστημα από Αγγλία μέσω Αμαζον με καλύπτει εγγύηση εδώ στην Ελλάδα; και αν ναι πως; ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts