msound Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Γεια χαρα παιδια! Αυτο τι λεει?Το ξερει κανεις ?? http://www.similarmart.com Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Γεια χαρα παιδια! Αυτο τι λεει?Το ξερει κανεις ?? http://www.similarmart.com Ευχαριστω! η αυτο? http://www.priceangels.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) ρε παιδια πως κανω refund στο αλιεξπρεσ;; κανω τα βηματα ενα ενα αλλα στο τελος μου ζηταει βιντεο ή φωτο μεχρι 2ΜΒ. εκει εχω κολλησει τι πρεπει να κανω;μου λεει να κανω λογαριασμο στο http://www.mediafire.com το εκανα και αυτο εβαλα το βιντεο εκει αλλα πως τους στελνω;;εχω 3 ωρες με αυτο.. καποια βοηθεια.... ενταξει τελικα την βρηκα την ακρη. εβαλα μια φωτο οτι να ναι Edited September 24, 2014 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Παιδια καλησπερα, εχω το εξης προβλημα: παραγγειλα απο ali μια flip case για ενα φιλο που εχει ενα lenovo s890, εκανα αναζητηση και βρηκα καποιον που στον τιτλο ελεγε for lenovo s720, s720i και s890. (Ειναι αυτος http:// http://www.aliexpress.com/snapshot/6188182348.html πλεον στην αγγελια του το εχει διορθωσει ) . Η θηκη που παρελαβα ειναι για το 720 τελικα και ειναι πιο μικρη οποτε δεν μου κανει. Του στελνω μηνυμα, περιμενω 2 μερες καμια απαντηση. Κανω dispute και σε μιση ωρα μου απανταει οτι για να μου κανει full refund θελει την θηκη πισω, του απανταω οτι για να του την στειλω θελω να πληρωσει εκεινος τα μεταφορικα αλλιως πισω δεν την στελνω. Μου στελνει μηνυμα και μου λεει να την στειλω και να επιλεξω να γινει η πληρωμη των μεταφορικων απο τον παραληπτη. Τα ΕΛΤΑ δινουν τετοια επιλογη; Βασικα θελω να ρωτησω στο ταχυδρομιο ποσο θα κοστισει η επιστροφη και να το πω στο κινεζο για να δω τι θα μου πει. Η θηκη εχει 5€ αλλα δεν ειναι για τα λεφτα αλλα για την κοροϊδια και που περιμενα και 25+ μερες. Επισης θελω να ρωτησω, αν τελικα την στειλω πισω θα πρεπει να πατησω accept την προταση του κινεζου στο dispute, τοτε το case θα κλεισει και πλεον ειμαι στο ελεος του κινεζου ή εχω ακομα καλυψη απο το ali ; Μηπως να κανω claim να τελειωνει η υποθεση και οτι αποφασισει το ali ; Ευχαριστω και σορρυ για το σεντονι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Παιδια καλησπερα, εχω το εξης προβλημα: παραγγειλα απο ali μια flip case για ενα φιλο που εχει ενα lenovo s890, εκανα αναζητηση και βρηκα καποιον που στον τιτλο ελεγε for lenovo s720, s720i και s890. (Ειναι αυτος http:// http://www.aliexpress.com/snapshot/6188182348.html πλεον στην αγγελια του το εχει διορθωσει ) . Η θηκη που παρελαβα ειναι για το 720 τελικα και ειναι πιο μικρη οποτε δεν μου κανει. Του στελνω μηνυμα, περιμενω 2 μερες καμια απαντηση. Κανω dispute και σε μιση ωρα μου απανταει οτι για να μου κανει full refund θελει την θηκη πισω, του απανταω οτι για να του την στειλω θελω να πληρωσει εκεινος τα μεταφορικα αλλιως πισω δεν την στελνω. Μου στελνει μηνυμα και μου λεει να την στειλω και να επιλεξω να γινει η πληρωμη των μεταφορικων απο τον παραληπτη. Τα ΕΛΤΑ δινουν τετοια επιλογη; Βασικα θελω να ρωτησω στο ταχυδρομιο ποσο θα κοστισει η επιστροφη και να το πω στο κινεζο για να δω τι θα μου πει. Η θηκη εχει 5€ αλλα δεν ειναι για τα λεφτα αλλα για την κοροϊδια και που περιμενα και 25+ μερες. Επισης θελω να ρωτησω, αν τελικα την στειλω πισω θα πρεπει να πατησω accept την προταση του κινεζου στο dispute, τοτε το case θα κλεισει και πλεον ειμαι στο ελεος του κινεζου ή εχω ακομα καλυψη απο το ali ; Μηπως να κανω claim να τελειωνει η υποθεση και οτι αποφασισει το ali ; Ευχαριστω και σορρυ για το σεντονι Όχι, μην δεχθείς αυτό που λέει, γιατί δεν πρόκειται να την παραλάβει και θα πληρώσεις διπλά ταχυδρομικά. Επίσης, απάντησέ του ότι η θήκη είναι άχρηστη γιά εσένα και θέλεις να σου επιστρέψει 2 ευρώ. (Αυτά σε μύνημα από την σελίδα του προϊόντος και όχι στο τσάτ). Να κάνεις dispute και να μην δεχθείς τίποτα γιατί θα του δώσουν τα χρήματα και μετά θα σε "γράψει". Άφησε να περάσει ο χρόνος που δίνουν, και στο τέλος θα σου επιστρέψουν τα 2 ευρώ. Όσο γιά την θήκη, πούλησέ την, κάποιος θα την χρειάζεται. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Όχι, μην δεχθείς αυτό που λέει, γιατί δεν πρόκειται να την παραλάβει και θα πληρώσεις διπλά ταχυδρομικά. Επίσης, απάντησέ του ότι η θήκη είναι άχρηστη γιά εσένα και θέλεις να σου επιστρέψει 2 ευρώ. (Αυτά σε μύνημα από την σελίδα του προϊόντος και όχι στο τσάτ). Να κάνεις dispute και να μην δεχθείς τίποτα γιατί θα του δώσουν τα χρήματα και μετά θα σε "γράψει". Άφησε να περάσει ο χρόνος που δίνουν, και στο τέλος θα σου επιστρέψουν τα 2 ευρώ. Όσο γιά την θήκη, πούλησέ την, κάποιος θα την χρειάζεται. Τα μηνυματα τα εχουμε ανταλλαξει στην σελιδα του προιοντος. Γιατι να ζητησω μονο τα 2 ευρω; παιζει ρολο; Αν κανω κατευθειαν claim λες οτι το ali δεν θα παρει αποφαση υπερ μου; (Ειμαι silver member με 40+ αγορες, μετραει καθολου; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Τα μηνυματα τα εχουμε ανταλλαξει στην σελιδα του προιοντος. Γιατι να ζητησω μονο τα 2 ευρω; παιζει ρολο; Αν κανω κατευθειαν claim λες οτι το ali δεν θα παρει αποφαση υπερ μου; (Ειμαι silver member με 40+ αγορες, μετραει καθολου; ) Γιά να σου επιστρέψουν όλο το ποσόν πρέπει να επιστρέψεις το προϊόν, πράγμα το οποίο δεν σε συμφέρει σε καμμία περίπτωση. Το ότι είσαι silver μετράει, αλλά τηρούν τα της επιστροφής. Όπως σου είπα και παραπάνω, εάν το στείλεις με πληρωμή ταχυδρομικών από αυτόν, δεν πρόκειται να το παραλάβει. Η απόφαση δική σου, αλλά ελπίζω να έχεις κρατήσει εικόνα από την λάθος περιγραφή μήπως όταν εξετάσει την περίπτωση το Ali ο Κινέζος που άλλαξε την σελίδα κάνει τον ... Κινέζο. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Όταν μπω στο προϊόν από το my orders υπάρχει ο τίτλος όπως όταν έκανα την παραγγελία. Αν πατήσω αυτό που λέει view current product (αν το θυμάμαι καλά ) εκεί το έχει διορθώσει. Είμαι σίγουρος ότι αν την στείλω πίσω, δεν πρόκειται να την παραλαβή. Μάλλον θα κάνω claim και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γιά να σου επιστρέψουν όλο το ποσόν πρέπει να επιστρέψεις το προϊόν, πράγμα το οποίο δεν σε συμφέρει σε καμμία περίπτωση. Το ότι είσαι silver μετράει, αλλά τηρούν τα της επιστροφής. Όπως σου είπα και παραπάνω, εάν το στείλεις με πληρωμή ταχυδρομικών από αυτόν, δεν πρόκειται να το παραλάβει. Η απόφαση δική σου, αλλά ελπίζω να έχεις κρατήσει εικόνα από την λάθος περιγραφή μήπως όταν εξετάσει την περίπτωση το Ali ο Κινέζος που άλλαξε την σελίδα κάνει τον ... Κινέζο. :) Eγώ πάντως σε αντίστοιχη περίπτωση ήρθε η θήκη αλλά ήταν σε άλλο χρώμα από αυτό που είχα ζητήσει και ο πωλητής μου είπε να μου στείλει άλλη και να πληρώσω μεταφορικά η να στείλω πίσω αυτή. Του ανέφερα ότι δε με συμφέρει γιατί η θήκη έκανε 4$ και το κόστος των μεταφορικών με Tracking όπως ήθελε ήταν ακριβότερο. Τελικά έκανα dispute μου είπαν να επιστρέψω θήκη ανέφερα και εκεί το θέμα του κόστους των μεταφορικών ότι υπερβαίνει την αξία της θήκης και τελικά η υπόθεση έκλεισε υπέρ μου και πήρα πίσω όλα τα χρήματα χωρίς να επιστρέψω το προϊόν Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Eγώ πάντως σε αντίστοιχη περίπτωση ήρθε η θήκη αλλά ήταν σε άλλο χρώμα από αυτό που είχα ζητήσει και ο πωλητής μου είπε να μου στείλει άλλη και να πληρώσω μεταφορικά η να στείλω πίσω αυτή. Του ανέφερα ότι δε με συμφέρει γιατί η θήκη έκανε 4$ και το κόστος των μεταφορικών με Tracking όπως ήθελε ήταν ακριβότερο. Τελικά έκανα dispute μου είπαν να επιστρέψω θήκη ανέφερα και εκεί το θέμα του κόστους των μεταφορικών ότι υπερβαίνει την αξία της θήκης και τελικά η υπόθεση έκλεισε υπέρ μου και πήρα πίσω όλα τα χρήματα χωρίς να επιστρέψω το προϊόν Ένα δολλάριο στοίχιζε στον Κινέζο, γιά αυτό .... Εάν ήταν ακριβό δεν θα το έκαναν !!! Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Εχτές του πρότεινα να μου επιστρέψει 4€ από τα 5.30€ που κόστιζε η θήκη και να την κρατήσω και του είπα και για τα μεταφορικά ότι δεν συμφέρουν. Σήμερα απέρριψε το αίτημα μου και τελικά έκανα και εγώ escalate και ότι γίνει. Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω. Το σίγουρο είναι ότι θα φάει αρνητικό feedback και δεν ξέρω αν επιτρέπετε να του ρίξω και κάνα μπινελίκι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) Παιδια γεια σας. Θα σας εξιστορησω ενα συμβαν που αποδεικνυει του λογου το..αληθες. Εχοντας κανει αρκετες αγορες απο το Aliexpres τα τελευταια χρονια, σχηματισα την εντυπωση οτι υπαρχουν εσυνειδητοι πωλητες αλλα μονο και μονο κατω υπο την πιεση ενος πενταστερου review απο πλευρας μας. Ομως αυτο που μου συνεβη αποδεικνυει πως υπαρχουν πραγματικα και κατ ουσιαν τιμιοι Κινεζοι πωλητες. Παρηγγειλα προσφατα απο εδω http://www.aliexpress.com/store/716777 ενα led flashlite με τεσσερα leds. Ο φακος ηρθε κανονικα και ευχαριστημενος ων εγραψα ενα επιβραβευτικο review για τους παραπανω. Εκ των υστερων ομως διαπιστωσα οτι ο φακος που παρελαβα ηταν με τρια leds και οχι τεσσερα. Με email τους ενημερωσα για το γεγονος και αυτοι μετα απο σχετικο αποδεικτικο video που μου ζητησαν, μου εκαναν partial refund αμεσα (κατοπιν συμφωνιας μου), την διαφορα της αξιας (6,9$), ζητωντας παραλληλα και συγνωμη. Ομολογω πως οταν εστειλα το email δεν περιμενα ανταποκριση ( οπως μου συνεβη με καποιους αλλους που βιαστηκα να δωσω πενταστερο review) ουτε και refund φυσικα. Ευγε !! Edited October 9, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Ρε παιδιά παρήγγειλα κάτι που λέει ships out within 3 business days γιατί το χρονόμετρο μετράει αντίστροφα 7 ημέρες για να ακυρωθεί η παραγγελια; και πιο παλιά θυμαμαι μέτραγε παραπάνω μέρες που είχα παραγγείλει κάτι. Επίσης αν θέλεις να ακυρώσεις κάτι μέσα σε αυτό το διάστημα αν δεν έχει σταλεί ακόμα είναι απλό γιατί βλέπω που γράφει ότι πρέπει να έρθεις σε συμφωνία νέων το πωλητή αν το δεχτει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Ρε παιδιά παρήγγειλα κάτι που λέει ships out within 3 business days γιατί το χρονόμετρο μετράει αντίστροφα 7 ημέρες για να ακυρωθεί η παραγγελια; και πιο παλιά θυμαμαι μέτραγε παραπάνω μέρες που είχα παραγγείλει κάτι. Επίσης αν θέλεις να ακυρώσεις κάτι μέσα σε αυτό το διάστημα αν δεν έχει σταλεί ακόμα είναι απλό γιατί βλέπω που γράφει ότι πρέπει να έρθεις σε συμφωνία νέων το πωλητή αν το δεχτει Οι πωλητές συνήθως δεν λένε αλήθει ως προς τον χρόνο που θα το ταχυδρομήσουν, οπότε γιά να ακυρώσεις την παραγγελία λόγω μη αποστολής το ali δίνει προθεσμία 7 ημερών και μετά ακυρώνεται. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace123 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ζητώ συγνώμη εξ αρχής αν ποσταρω την ερώτηση μου σε λάθος σημειό. Προ ημερών αγόρασε ενα κινητό lenovo απο aliexpress. Για μην φλυαρω στα χαρακτηριστικά του ηταν και ram 2g. Το κινητό σερνόταν. Ανακάλυψα πως έχει 512. Ο κινέζος μου ζητάει να κάνω τεστ με το antutu ή cpuz. Το έχω κανει, βγάζει 2g. Το cleam master βγάζει 467. Τι μαιμουδια έχουν κανει; Ευχαριστώ. Το κινητό ειναι αυτό http://m.aliexpress.com/item-desc/32214442965.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 δε βγαζει κατι το λινκ. ποιο μοντελο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 σε κλεψανε. δεν υπαρχει τετοιο κινητο της λενοβο. https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Phones/IMPORTANT-List-of-fake-replica-Lenovo-phones/td-p/1736253 Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Είσαι ο τρίτος που πετυχαίνω με fake από aliexpress στο forum, και δεν καταλαβαίνω, προσωπικά, με βοτσαλάκια πληρώνετε ή με τα χρήματα σας? Πριν αγοράσετε δεν ρωτάτε; Γιατί πηγαίνετε στο κάθε τυρχάπαστο κινέζο; Γιατί δεν βλέπετε τα μαγαζιά που έχουμε εδώ στο Forum που μπορεί στο aftersales να είναι κάπως αλλά τουλάχιστον πουλάμε αυθεντικά προϊόντα. http://i.imgur.com/krObhdb.png Αυτό το τρολοphotoshop δεν το είδες; Τις υπόλοιπες trolophotoshopies δεν σου κίνησαν την περιέργεια; Όπως και να έχει άμα δεν έχει αποδεχτεί ακόμα την παραγγελία από το aliexpress μπορείς να κάνεις dispute βέβαια δεν γνωρίζουμε που θα καταλήξει. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace123 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Δυστυχώς ως αδαής και άπειρος την πάτησα. Μέχρι και το imei είναι ψευτικο. Έχω κανει dispute αλλα δε νομιζω να βγάλω ακρη και ζητάει και θετικό feedback παρολα αυτά. Είναι απιστευτος! Το κινητό ηταν και καλα lenovo s820i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kazerio Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 εκανα χθες μια παραγγελεια 11 πραγματων απο ali απο 11 διαφορετικα καταστηματα, η παραγγελεια ηταν 110ε και επειδη εχω μεσα 2 τσαντες ειπα να την σπασω σε 2 παραγγελειες για να μοιραστει ο ογκος των δεματων,και ετσι εκανα 2 παραγγελειες,ελα ομως που σημερα ξεκινησαν να ερχονται τα πραγματα αλλα ολα χωριστα.ηδη απο τα 11 πραγματα τα 4 εχουν γινει shiped με 4 διαφορετικα tr num.δεν εχω ξανα κανει μεγαλη παραγγελεια και πρωτη φορα το αντιμετοπιζω αυτο.εκανα κατι λαθος εγω πριν την αποστολη?επρεπε να επιλεξω κατι πριν τα στειλω η ετσι λειτουργει το ali?γιατι ειναι μεγαλο ρικσο να περιμενεις 11 διαφορετικα δεματα μεγαλωνει πολυ η πιθανοτητα να χαθει καποιο,και ειναι αλλιως να περιμενεις 2 δεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 εκανα χθες μια παραγγελεια 11 πραγματων απο ali απο 11 διαφορετικα καταστηματα, η παραγγελεια ηταν 110ε και επειδη εχω μεσα 2 τσαντες ειπα να την σπασω σε 2 παραγγελειες για να μοιραστει ο ογκος των δεματων,και ετσι εκανα 2 παραγγελειες,ελα ομως που σημερα ξεκινησαν να ερχονται τα πραγματα αλλα ολα χωριστα.ηδη απο τα 11 πραγματα τα 4 εχουν γινει shiped με 4 διαφορετικα tr num.δεν εχω ξανα κανει μεγαλη παραγγελεια και πρωτη φορα το αντιμετοπιζω αυτο.εκανα κατι λαθος εγω πριν την αποστολη?επρεπε να επιλεξω κατι πριν τα στειλω η ετσι λειτουργει το ali?γιατι ειναι μεγαλο ρικσο να περιμενεις 11 διαφορετικα δεματα μεγαλωνει πολυ η πιθανοτητα να χαθει καποιο,και ειναι αλλιως να περιμενεις 2 δεματα. Το Aliexpress δεν είναι ένα κατάστημα είναι πολύ πωλητές σε ένα κατάστημα ο κάθε πωλητής θα σου το στείλει με δικό του Tracking number τώρα θα κάνεις υπομονή να σου έρθουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 εκανα παραγγελια το παρακατω ταμπλετ αλλα δεν εχω πληρώσει ακομα σε τιμη ειναι περίπου μιση τιμη απο τους άλλους , κατι μου βρομάει ομως γιατι πρώτων ειναι καινούριος χωρίς σχόλια , δεν απαντάει σε ερωτήσεις μου οπως πως ειναι δυνατόν το πακετο να ειναι 20 χ20 χ15 σε τμπλετ 10,1 ? των ρωτησα 4 φορές απάντηση τίποτα ! και το προϊών δεν το έχει στο κατάστημα του πια http://www.aliexpress.com/item/2014-New-10-inch-Allwinner-A31s-1GB-RAM-16GB-ROM-Android-4-4-Dual-Camera-Quad/32213776071.html τι λετε εσείς αξίζει το ρίσκο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Πλάκα μας κάνεις;;; Μακρυά από εκεί..... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) Πλάκα μας κάνεις;;; Μακρυά από εκεί..... αυτο σκεπτομαι και εγω φιλε κατι δεν παει καλα :cry: παίζει όμως επειδής ειναι καινουριος να έβαλε εναν κράχτη για να μαζέψει θετικά σχόλια ? Edited October 30, 2014 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Από την στιγμή που δεν απαντάει στα μηνύματα μην ασχολείσαι μαζι του, και από ότι είδα αγόρασαν και άλλοι Έλληνες από εκεί .... :) Τα υπόλοιπα είδη που έχει είναι ρούχα, οπότε γιατί επιμένεις εφ'όσον δεν υπάρχει πλέον το τάμπλετ;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts