Jump to content

Αγορές από Aliexpress

villasg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε εμένα κυμάνθηκαν από 12 έως 20 ημέρες ...

Στις 60 ημέρες από την παραγγελία, εάν δεν έχεις πιέσει το κουμπάκι ότι το παρέλαβες αυτομάτως ακυρώνεται η παραγγελία.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο τύπος είναι απατεώνας και δεν σου έστειλε ποτέ το τάμπλετ.

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι το ότι την παράταση του χρόνου την ζητάει ο πωλητής, δεν την κάνει μόνος του ο αγοραστής . Εάν δεν το είχες κάνει, στις 60 ημέρες θα έπαιρνες τα χρήματά σου πίσω.

Πιστεύω ότι το ALI θα σε δικαιώσει, αλλά μην ψάχνεις άδικα σε ταχυδρομεία ....

δηλαδη τι κανουν?στελνουν το ιδιο ΤΝ σε πολλους παραληπτες?αυτο ειναι θεμα ρε παιδια.και φυσικα δυσφημειται το αλι

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στις 60 ημέρες από την παραγγελία, εάν δεν έχεις πιέσει το κουμπάκι ότι το παρέλαβες αυτομάτως ακυρώνεται η παραγγελία.

αρα η πατας Confirm Goods Received αν πανε ολα καλα η dispute αν εχεις προβλημα?αλλιως κλεινει χωρις να αποζημειωθεις?

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Προσοχή, όχι μόνο δεν ακυρώνεται, αλλά επιβεβαιώνεται αυτόματα. Πηγαίνουν τα χρήματα στον πωλητή και η συναλλαγή ολοκληρώνεται.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Το νέο κόλπο που μου έκαναν δυο πωλητές του ali με πολύ καλό feedback σε διαστημα 40 ημερών είναι το εξής

Πριν 40 μέρες λοιπόν μου έδωσε κάποιος πωλητης tracking number το οποίο το έβρισκα κανονικά στο 17track μάλιστα έρχοταν και πολύ γρήγορα και έλεγα όλα καλά.

Έλα σου όμως που το δέμα παραδόθηκε μετά από 22 μέρες σε κάποιον άλλο στη Νίκαια και αμέσως εγώ ρώτησα τα ΕΛΤΑ και πήρα απάντηση ότι παραδόθηκε κανονικά στον παραλήπτη του

Έτσι μετά από dispute που έκανα ανακάλυψα ότι ό τύπος έδινε σε όλους τους Έλληνες πελάτες του αυτής της περιόδου το ίδιο νούμερο και προφανώς έστελνε τα υπόλοιπα χωρίς tracking ή δεν τα έστελνε καθόλου αφού εγώ 40 μέρες σήμερα δεν έχω παραλάβει κάτι

Ο δεύτερος τώρα πωλητής τώρα μου έδωσε tracking number σήμερα 21/11 για κάτι που αγόρασα στις 18/11 και το οποίο στο 17track δείχνει ότι έχει φύγει για Ελλάδα στις 16/11. Ε αυτός πρέπει να είχε διαβάσει τη σκέψη μου αφού το σκεφτόμουν μέρες για να προχωρήσω στην αγορά και το στειλε πριν το παραγγείλω για να μου κάνει έκπληξη:lol:

το μαγαζι με τις λαμπες ειναι ο πρωτος η ο δευτερος πωλητης στο κειμενο σου εδω?διοτι εαν ειναι ο πρωτος τοτε υπαρχει μεγιστο θεμα.εαν μαγαζι με 15972 σκορ και 97,5 feedback κανει τετοιες κομπινες φαντασου τι θα κανουν οι αλλοι.ο δευτερος τισου απαντησε?μηπως το ΤΝ πηγαινε για αλλον πελατη?

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

το μαγαζι με τις λαμπες ειναι ο πρωτος η ο δευτερος πωλητης στο κειμενο σου εδω?διοτι εαν ειναι ο πρωτος τοτε υπαρχει μεγιστο θεμα.εαν μαγαζι με 15972 σκορ και 97,5 feedback κανει τετοιες κομπινες φαντασου τι θα κανουν οι αλλοι.ο δευτερος τισου απαντησε?μηπως το ΤΝ πηγαινε για αλλον πελατη?

Ο πωλητης με τις λάμπες είναι o πρώτος στην περιγραφή μου για τον οποίο είμαι σε κατάσταση dispute μέσω aliexpress

To tracking number είναι RM029874230CN για να δείτε και μόνοι σας 'οτι παραδόθηκε στη Νίκαια και όχι στην Κρήτη που είμαι εγώ

Ο δεύερος ακόμα δεν μου απάντησε αφού είναι πολύ φρέσκο(παραγγελία 17/11νύχτα που σημαίνει 18/11 γι'αυτούς )

RH083394161CN δες τε εδώ

Λογικά θα περιμένω απάντηση σήμερα

Μανώλης

Ο πωλητης με τις λάμπες είναι o πρώτος στην περιγραφή μου για τον οποίο είμαι σε κατάσταση dispute μέσω aliexpress

To tracking number είναι RM029874230CN για να δείτε και μόνοι σας 'οτι παραδόθηκε στη Νίκαια και όχι στην Κρήτη που είμαι εγώ

Ο δεύερος ακόμα δεν μου απάντησε αφού είναι πολύ φρέσκο(παραγγελία 17/11νύχτα που σημαίνει 18/11 γι'αυτούς )

RH083394161CN δες τε εδώ

Λογικά θα περιμένω απάντηση σήμερα

Εχω αγορασει στο παρελθον λαμπες απο το εν λογω καταστημα και δεν ειχα κανενα προβλημα. Γι αυτο πριν λιγες μερες εκανα και δευτερη την οποια αναμενω. Λες? :(

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

εχω κανει παραγγελια απο τις 11/11 και ενω ακομα περιμενω ΤΝ,σημερα μου εστειλε μηνυμα ο πωλητης λεγοντας μου πως δεν εχει σε στοκ το χρωμα του προιοντος που εχω επιλεξει .επειδη με εχει τσατισει ο π@π@ρας ποια ειναι η επομενη μου κινηση για dispute?παταω το κουμπι Request Order Cancellation?και σαν αιτιολογια οτι ειναι out of stok?και απο κει και περα?

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

εχω κανει παραγγελια απο τις 11/11 και ενω ακομα περιμενω ΤΝ,σημερα μου εστειλε μηνυμα ο πωλητης λεγοντας μου πως δεν εχει σε στοκ το χρωμα του προιοντος που εχω επιλεξει .επειδη με εχει τσατισει ο π@π@ρας ποια ειναι η επομενη μου κινηση για dispute?παταω το κουμπι Request Order Cancellation?και σαν αιτιολογια οτι ειναι out of stok?και απο κει και περα?

Αν δεν έχεις Τ.Ν. κάνεις Cancel Order διαφορετικά ανοίγεις dispute .Αυτό συμβένη πάντα με το Aliexpress όταν βάζει τέτοια deal μπαίνουν οι περισσότεροι πωλητές και εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να πάρουν παραγγελίες και μετά ή δεν τις στέλνουν ποτέ ή σου στέλνουν ότι θέλουν την έχω πατήσει αρκετές φορές από εκεί ποτέ ξανά

ρε παιδια εχω παραγγείλει κατι ευτελους αξιας απο αλι και μου εδωσε αυτον τον αριθμο ξερει κανεις τιποτα RT229523204HK δεν εμφανιζετε πουθενα εδω και μια βδομαδα

ρε παιδια εχω παραγγείλει κατι ευτελους αξιας απο αλι και μου εδωσε αυτον τον αριθμο ξερει κανεις τιποτα RT229523204HK δεν εμφανιζετε πουθενα εδω και μια βδομαδα

Καλά είσαι.εγω κλεινω 13 μερες που δε φαίνεται πουθενά.και είναι και με china post.

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Πολλές φορές στα ευτλούς αξίας δίνουν fake tracking number. Αυτο δε σημαινει ότι δεν το έστειλε. Aπλά επειδή ειναι μικρής αξίας δεν τους συμφέρει να το στείλουν συστημένο. Περιμένεις 60 μερες που δίνει το aliexpress. Τι αλλο να κάνεις...

No root->No problem

Guys εμένα εδώ και και 14 μέρες..βάζω το track number και μου εβγαζε pending εχθές (13 μέρες)...σήμερα το έβαλα ξανά και μου βγάζει expired....δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζετε...Μάλλον βολτάρει το κινητό στην Κίνα...τι να πω.... :( Edited by DRiFTKiNG1312

ορίστε ο αριθμός

RS169925860NL

Είναι με China post

Περίμενε να το ψάξουμε, αλλά είναι με τα Ολλανδικά ταχυδρομεία ...

---------------------------

Τελικώς όπου και να το έψαξα δεν βγάζει κανένα στοιχείο!!!

Edited by evansarmor

Περίμενε να το ψάξουμε, αλλά είναι με τα Ολλανδικά ταχυδρομεία ...

---------------------------

Τελικώς όπου και να το έψαξα δεν βγάζει κανένα στοιχείο!!!

Κόβει βόλτες μάλλον...παίζει να είναι αντε Γειά οι τύποι...

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει περίπτωση να με έχουν κλεψει:;;

Υπάρχει ... επικοινώνησε με τον πωλητή από την σελίδα του προϊόντος (γιά να μένουν τα μηνύματα) και ρώτησέ τον, λέγοντάς σου ότι αν δεν σου απαντήσει αμέσως θα κάνεις dispute.

Σε αυτό θα καταλήξω μόλις περάσουν 20 μέρες...από ότι μου είπε τώρα ενα φιλαράκι από Κίνα σε Ολλανδία θέλει 10-20 μέρες. ..μολις φτάσει Ολλανδία θα εμφανιστεί το track number και σε 3 με 4 μέρες το πολύ θα είναι Ελλάδα. ..άσε ελπίσω να πάνε όλα καλά....DHL είναι ποιο γρήγορα από κάθε αλλά απλώς είσαι με το ανχος συνεχώς. ...

ειμαι στη φαση του request cancel order επειδη δεν εχει στοκ ενα προιον που ειχα αγορασει.ο πωλητης μου ζητησε να αλλαξω το λογο της ακυρωσης της παραγγελιας απο out of stock σε other reason.φυσικα ολα εχουν καταγραφει στη σελιδα του προιοντος.ποια ειναι η επομενη μου κινηση?απλα περιμενω το refund στη καρτα μου?

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Μην αλλάξεις τον λογο, θέλει να φαίνεται ότι φταίς εσύ. Απλώς περίμενε.

Μην αλλάξεις τον λογο, θέλει να φαίνεται ότι φταίς εσύ. Απλώς περίμενε.

Ωραιος.Αυτό εκανα.έβαλα τον πραγματικο λογο.οτι είναι out of stock.μου έκανε παλι reject

την ακύρωση.καλα αυτο πως μπορεί και το κανει;έχει το δικαίωμα;

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Ωραιος.Αυτό εκανα.έβαλα τον πραγματικο λογο.οτι είναι out of stock.μου έκανε παλι reject

την ακύρωση.καλα αυτο πως μπορεί και το κανει;έχει το δικαίωμα;

Κάνε dispute .....

Περιμένω ένα ταμπλετ από Κίνα από αρχές Οκτώβρη κι έχει κολλήσει από 10/10 κάπου στο ότι ταξιδεύει με china post, σε πολλούς έγινε κάτι αντίστοιχο αλλά πλέον πέρασε τις 45 ημέρες. Έχει κάποιο νόημα να κάνω dispute από τώρα η αναγκαστικά να το αφήσω μια δυο μέρες πριν τελειώσει η μέτρηση των 60 ημερών; Ο πωλητής γράφει στις εγγυήσεις του ότι κάνει επιστροφή χρημάτων αν δεν έχει παραληφθεί σε 60 ημέρες.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Να περιμένεις την προθεσμία, δεν θα το δεχθούν πιό νωρίς.

Κάνε dispute .....

πως?οι μοναδικες μου επιλογες ειναι Extend Processing Time και Request Order Cancellation.δεν εχω επιλογη dispute.

υποτιθεται ειμαστε στη κατασταση The supplier is processing your order

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO