kakos Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 για πειτε ρε παιδια γιατι το σ100 που εχω με dest 3 εχω κανει τις ρυθμισεις οπως λεει ο μινωταυρος (δηλαδη φορτωμενο στην καρτα μνημης sd 1gb exrim)πριν ξεκινησω το dest 3 εχω 25 mb ελευθερα οταν το φορτωσω κατεβενει στα 20 και μετα απο μια διαδρομη 25-30 χλμ μου μενουν μονο 4-5 mb ελευθερα και οταν το κλεισω δεν επανερχεται η μνημη εκει που ηταν μολις το κανω μια επανεκκινηση με τη γραφιδα απο κατω μου φανερωνει και τα 25 ελευθeρα mb.τι μπορει να φταιει γνωριζει κανεις? επισις χθες που το σκαλιζα στην προσπαθεια να το διορθωσω δοκιμασα και μετεφερα δυο φωτο και ενα βιντεακι συνολικου μεγεθους και τα τρια 1 mb απο την storage στην storage card και αμεσως μου επανεφερε τη μνημη απο 4 mb κανονικα σε 25 τι παιζει? μηπως καμια απαντησουλα και για μενα για το παραπανω θεμα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Systinw to AVL bluetooth GPS me Nemerix chipset pou apektisa prosfata. Από λήψη τι λέει? το έχεις δοκιμάσει σε δύσκολες περιοχές (ψηλά δέντρα, τούνελ, κλπ)? Από που το πήρες? Εγώ το έχω δει εδώ http://www.buygpsnow.com/item.aspx?itemid=385 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ HP6340 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ GPS ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ RECEIVER ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ? :O Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 καλησπερα παιδια. θελω να παρω και εγω ενα gps για ενα κινητο που μαλλον θα παρω αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου ουτε με το κινητο που θα παρω αλλα ουτε και με το gps καθολου. το κινητο που σκεφτομαι να παρω ειναι s100, to οποιο μαλιστα αν καποιος ξερει να μου εξηγησει τις διαφορες απο ενα jam i mda θα του ημουν ευγνομων. τελοσπαντων, τι 8εμα μου ειναι το gps kai τι πραγματα χρειαζομαι για αν το κανω να δουλεψει.... π.χ. αν ειμαι στο αυτοκινητο πως χρησιμοποιηται ? μεσω κινητου και αυτο το εχω καπου και αραζει ? και ο,τι αλλο πιστευετε οτι θα με βοηθησει. ισως συνδρομες κτλ κτλ... ευχαριστω πολυ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scipii Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ HP6340 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ GPS ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ RECEIVER ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ? :O Η το Destinator η το Teletype.Για το Destinator θα χρειαστεις και ξεχωριστο receiver,το Teletype εχει μαζι και ειναι πολυ καλο. Το καθε ενα εχει πλεονεκτιματα και μειονεκτιματα σε σχεση με το αλλο.Καλυτερα ειναι να το ψαξεις και μονος σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 καλησπερα παιδια. θελω να παρω και εγω ενα gps για ενα κινητο που μαλλον θα παρω αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου ουτε με το κινητο που θα παρω αλλα ουτε και με το gps καθολου. το κινητο που σκεφτομαι να παρω ειναι s100, to οποιο μαλιστα αν καποιος ξερει να μου εξηγησει τις διαφορες απο ενα jam i mda θα του ημουν ευγνομων. τελοσπαντων, τι 8εμα μου ειναι το gps kai τι πραγματα χρειαζομαι για αν το κανω να δουλεψει.... π.χ. αν ειμαι στο αυτοκινητο πως χρησιμοποιηται ? μεσω κινητου και αυτο το εχω καπου και αραζει ? και ο,τι αλλο πιστευετε οτι θα με βοηθησει. ισως συνδρομες κτλ κτλ... ευχαριστω πολυ Λοιπόν για το σ100,που είναι η ελληνική έκδση των imate jam/mda compact με ελληνική αντιπροσωπεία service εγγύηση κτλπ....,θα χρειαστείς ένα bluetooth gps ,όπωςαυτός, ή αυτός και λογισμικό χαρτών.καλύτερο για ελλάδα είναι το DestinAtor3. ον τρόπο θα τον μάθεις με τη χρήση αφού εξοικιωθείς με το s100... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Η το Destinator η το Teletype.Για το Destinator θα χρειαστεις και ξεχωριστο receiver,το Teletype εχει μαζι και ειναι πολυ καλο. Το καθε ενα εχει πλεονεκτιματα και μειονεκτιματα σε σχεση με το αλλο.Καλυτερα ειναι να το ψαξεις και μονος σου ;) Σε ευχαριστώ πολύ.Βασικά για το πρόγραμμα εχω καταλήξει στο Destinator γιατι εχω μαθει οτι δουλευει αρκετα καλα...εαν οχι τέλεια!!! Δεν ξερω όμως με τι receiver na to sindiaso Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napoli Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 kserei kanenas na mou pei tis diafores metaksi tou fortuna kai tou pretec kai pio einai kata thn gnwmitou kalitero gia senergasia me to qtek s100 Παράθεση enas apwros :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 kserei kanenas na mou pei tis diafores metaksi tou fortuna kai tou pretec kai pio einai kata thn gnwmitou kalitero gia senergasia me to qtek s100 όντας κάτοχος του πρετεκ με κανένααπολύτως πρόβλημα σηνεργασίας με το σ100 και υπέρικανοποιημένος από τις επιδόσεις του θα δώσω τη ψήφο μου εκεί Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyman2005 Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 gia sas pedes ime kenourgios sto chat... ;) tha ithela kapios na mou pi an tou itan efkolo pou (ala oxi meso internet)kai me poso tha mporousa na vro ena BT gps kalis piotita oxi poli akrivo kai ena programa plohgisis simvato me to nokia 6600 :O an porite sigekrimeno magazi to opio diatheti kati tetio!!! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Ενδιαφέρεται κανένας για το Emtac BTGPS II Trine Bluetooth GPS Receiver, λέω να το παραγγείλω με κάτι φίλους κι αν μαζευτούμε πάνω από 10 άτομα μπορούμε να το πάρουμε στα 180€ .. Ενδιαφέρεται κανένας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 εχω προβλημα με το συγκεκριμενο gps και ενω εχω κανει εγκατασταση τους driver αυτο μπλοκαρει. Επισης αυτο το προγραμμα το comkiller τη κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Qtek s-100 και Falcom Navi 1. Τα έχει κάνει κανείς να δουλέψουν; Προσπάθησα να τα κάνω bond και χάθηκε το ΒΤ εικονίδιο του s100! Ούτε με soft reset επανήλθε!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melontas Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 για πειτε ρε παιδια γιατι το σ100 που εχω με dest 3 εχω κανει τις ρυθμισεις οπως λεει ο μινωταυρος (δηλαδη φορτωμενο στην καρτα μνημης sd 1gb exrim)πριν ξεκινησω το dest 3 εχω 25 mb ελευθερα οταν το φορτωσω κατεβενει στα 20 και μετα απο μια διαδρομη 25-30 χλμ μου μενουν μονο 4-5 mb ελευθερα και οταν το κλεισω δεν επανερχεται η μνημη εκει που ηταν μολις το κανω μια επανεκκινηση με τη γραφιδα απο κατω μου φανερωνει και τα 25 ελευθeρα mb.τι μπορει να φταιει γνωριζει κανεις? επισις χθες που το σκαλιζα στην προσπαθεια να το διορθωσω δοκιμασα και μετεφερα δυο φωτο και ενα βιντεακι συνολικου μεγεθους και τα τρια 1 mb απο την storage στην storage card και αμεσως μου επανεφερε τη μνημη απο 4 mb κανονικα σε 25 τι παιζει? Το άτιμο το Destinator, είναι πολύ μνηυμιο-φάγο μου φαίνεται. όντως καταπίνει τα mb για τη πλάκα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Το άτιμο το Destinator, είναι πολύ μνηυμιο-φάγο μου φαίνεται. όντως καταπίνει τα mb για τη πλάκα του. Γνωστό το bug σε ορισμένους κύκλους ;) Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melontas Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Γνωστό το bug σε ορισμένους κύκλους ;) Ειναι στους σωστούς κύκλους ()? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Ειναι στους σωστούς κύκλους ()? Αυτό είναι στους σωστούς κύκλους, μήπως όμως δεν είσαι εσύ; ;) Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeChuck Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 μηπως καμια απαντησουλα και για μενα για το παραπανω θεμα. εχμ ... γκουχ γκουχ .. αυτο το προβλημα διαρροης μνημης οφειλετε στις εκδοσεις με το κρ*κ του destinator (DestDLL.dll). Συγκεκριμενα το memory leak εμφανιζεται στο gwss.exe που κανει τη διαχειριση γραφικων στο PocketPC 2003. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 εχμ ... γκουχ γκουχ .. αυτο το προβλημα διαρροης μνημης οφειλετε στις εκδοσεις με το κρ*κ του destinator (DestDLL.dll). Συγκεκριμενα το memory leak εμφανιζεται στο gwss.exe που κανει τη διαχειριση γραφικων στο PocketPC 2003. Το παλεύω το παλεύω να το πώ καλυμένα.. πας και το πετάς κατάμουτρα.... Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Μετά από πολύ ψάξιμο,πρέπει να πω ότι έχω καταμπερδευτεί. :) Και το κακό είναι ότι εδώ στο θέμα οι αγορές είναι μοιρασμένες δεν υπάρχει κάτι το οποίο να υπερέχει πολύ για να πεις "οκ τέλειωσε το θέμα αυτό θα πάρω!". :p 5 είναι τα μοντέλα τα υποψήφια προς αγορά. 1) Ambeon BT112A Bluetooth GPS Receiver 2) Emtac Bluetooth GPS Receiver CRUXII / BTGPS™ 3) Fortuna Clip-On Bluetooth GPS Receiver 4) G-Source BG-511B Bluetooth & USB GPS Receiver 5) Pretec BluetoothGPS Mini Ποιο προτείνετε και γιατί; Να σημειώσω ότι επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί με το S100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Μετά από πολύ ψάξιμο,πρέπει να πω ότι έχω καταμπερδευτεί. :) Και το κακό είναι ότι εδώ στο θέμα οι αγορές είναι μοιρασμένες δεν υπάρχει κάτι το οποίο να υπερέχει πολύ για να πεις "οκ τέλειωσε το θέμα αυτό θα πάρω!". :p 5 είναι τα μοντέλα τα υποψήφια προς αγορά. 1) Ambeon BT112A Bluetooth GPS Receiver 2) Emtac Bluetooth GPS Receiver CRUXII / BTGPS™ 3) Fortuna Clip-On Bluetooth GPS Receiver 4) G-Source BG-511B Bluetooth & USB GPS Receiver 5) Pretec BluetoothGPS Mini Ποιο προτείνετε και γιατί; Να σημειώσω ότι επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί με το S100. Πριν αγοράσεις για κοίτα και αυτό: http://www.buygpsnow.com/item.aspx?itemid=385 Μου κόστισε τελική με εκτελωνισμους κτλ 170Ε μαζί με βάση της Arkon για το αυτοκίνητο και δωρεάν trial του Destinator για Ευρώπη. Από μπαταρία σκίζει: 1. 20 ώρες λειτουργίας οι οποίες ισχύουν στην πραγματικότητα δοκιμασμένα 2. 16 δορυφόρους 3. Γρήγορο σήμα και καλή λήψη ακόμα και σε δύσκολα σημεία 4. Άπαικτη τιμή αν έχεις κάποιον να στο φέρει από USA αλλά ακόμα και με τελωνεία κτλ πάλι έχει καλή τιμή. Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες και παίζει άψογα. EDIT: Βρήκα στο play247 το ίδιο μάλλον GPS http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=920 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Πριν αγοράσεις για κοίτα και αυτό: http://www.buygpsnow.com/item.aspx?itemid=385 Μου κόστισε τελική με εκτελωνισμους κτλ 170Ε μαζί με βάση της Arkon για το αυτοκίνητο και δωρεάν trial του Destinator για Ευρώπη. Από μπαταρία σκίζει: 1. 20 ώρες λειτουργίας οι οποίες ισχύουν στην πραγματικότητα δοκιμασμένα 2. 16 δορυφόρους 3. Γρήγορο σήμα και καλή λήψη ακόμα και σε δύσκολα σημεία 4. Άπαικτη τιμή αν έχεις κάποιον να στο φέρει από USA αλλά ακόμα και με τελωνεία κτλ πάλι έχει καλή τιμή. Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες και παίζει άψογα. EDIT: Βρήκα στο play247 το ίδιο μάλλον GPS http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=920 Πιανεις 16 δορυφορους? :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Πιανεις 16 δορυφορους? :w00t: ΕΕε θέλω να πιστεύω ότι εννοεί ότι μπορεί να πιάσει μέχρι και 16. Μήν τρελαθούμε κι όλας να πιάνει 16 δορυφόρους ταυτόχρονα.... Πάντως... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ;;;; Να το πάρουμε κι εμείς;;; Αλήθεια, πόσους δορυφόρους πιάνετε ταυτόχρονα μέσα στην Αθήνα; Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Paidia pleon kykloforoun ta prwta GPS me to neo Chipset SiRF star III ,to opoio hdh apo ta prwta reviews fainetai na einai arketa mprosta apo opoiadhpote ylopoihsh exoume dei ws twra(me chipset SiRF star II, NEMERIX). Pleonekthmata tou h anwterh apodosh se dyskoles syn8hkes(kleistous xwrous,dromous me diaforetika epipeda k.l.p),opws kai taxyterous xronous (TTFF),opws kai epanaprosdiorismo stigmatos. Ena apo ta prwta einai to Globalsat BT-338 me to neo Chipset kai 20 kanalia-doryforous!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts