anastasiszn Δημοσιεύτηκε February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 14, 2014 Ξερουμε καμια σελιδα? Οχι πολλα μηνυματα,3-5 την ημερα φτανουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ξερουμε καμια σελιδα? Οχι πολλα μηνυματα,3-5 την ημερα φτανουν Νομιζω ειχε μια σελιδα ο οτε οπου εστελνες απο εκει, δεν θυμαμαι αν υπαρχει ακομα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Αν εχεις κοσμοτε γινεται. Εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Εχω,εννοειτε να μην φαινετε ο αριθμος μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 otenet tools φιλε μου, αν εχεις οτε (συνδρομη) μπες βαλε τα στοιχεια του e-mail σου (της συνδεση σου) απο τον οτε μπες και μπορεις να στειλεις 5 sms/ημερα. Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 και με φορθνετ γινεται αυτο. σαν αποστολεας νομιζω φαινεται το "websms" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Υπάρχει και αυτή η σελίδα...εγώ την χρησιμοποιώ όταν είμαι στον υπολογιστή. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Υπάρχει και αυτή η σελίδα...εγώ την χρησιμοποιώ όταν είμαι στον υπολογιστή. ειναι δωρεαν ή χρεωνεσε? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 ειναι δωρεαν ή χρεωνεσε? δωρεαν ειναι. απλα ποτε ποτε σου στελνουν διαφημιστικα σμς απο καταστηματα και χαρτοριχτρες Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 δωρεαν ειναι. απλα ποτε ποτε σου στελνουν διαφημιστικα σμς απο καταστηματα και χαρτοριχτρες μέχρι στιγμής απο χαρτορίχτρες δεν έχει έρθει τίποτα...ούτε απο κατάστημα...;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 μέχρι στιγμής απο χαρτορίχτρες δεν έχει έρθει τίποτα...ούτε απο κατάστημα...;) Αυτά τα μυνήματα χρεώνονται;; πχ αυτά με τις χαρτοριχτρες που είναι 2 ευρώ το μύνημα?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 οχι.σε προτρεπουν να στειλεις σε 5ψηφιο για να μαθεις τη μοίρα σου.Δεν σε χρεωνουν. Εμενα μου έρχονται κατα καιρους 3-4 το χρόνο το πολύ. Και απο χαρτοριχτρες και απο καταστηματα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 κατά την εγγραφή στη σελίδα, επιλέγεις τι θέλεις να λαμβάνεις...επίσης και αργότερα αν θέλεις, κάνεις αλλαγή στις ρυθμίσεις...οπότε γλυτώνεις τις 'χαρτορίχτρες' τουλάχιστον. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 εσπευσα να το αλλαξω και ειδα πως ειχα επιλεγμενα τα "βιβλια" καμια σχεση δλδ..παιζει να το εστειλε και καποιος άλλος (που πουλησε τα στοιχεια μου) και να νομιζα πως ηταν ΄λογω txtme Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Εγω γιατι πιστευω οτι χρεωνεσαι....και μαλιστα με πχ 1 ευρω το μηνυμα? Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Δεν χρεωνεσαι τιποτα με το txtme. Eχω account χρονια. Το θεμα ειναι οτι δεν το κρατησαν αυτο με τις διαφημισεις που θα δουλευε πολυ ωραια και εγινε οπως παλια. Οταν στελνεις μηνυμα δηλαδη, στο τελος γραφει και τη διαφημιση η οτι θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Εγω γιατι πιστευω οτι χρεωνεσαι....και μαλιστα με πχ 1 ευρω το μηνυμα? το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ πολύ καιρό, δεν χρεώνει...που το είδες ότι σε χρεώνει εσύ ; ;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 ωχ...ειχα στο νου μου τους 5ψηφιους αριθμους με τα μηνυματα που σου στελνουν για πχ μουσικη κπλ Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts