apollodelphi Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπερα για καποιο wp8 θα το σκεφτοσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libero1899 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Γιατί να μπλέξεις με κινέζικα.....καλύτερα να πάρεις ένα κανονικό κινητό μεταχειρισμένο που τα περισσοτερα έχουν 2 χρόνια εγγυηση οπότε θα ειναι εντος της εγγυησης ενώ τα κινέζικα που χαλάνε φουλ δεν έχουν ουσιαστικη εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis99 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Γιατί δεν παίρνεις κανενα τηλέφωνο ναυαρχίδα μεταχειρισμένο....εγώ περιμένω λίγο να παλιώσει να πάρω το z1 compact τώρα έχει 440 καινούριο και δεν είναι για τα δόντια μου αλλα σε 3 μήνες σίγουρα θα υπάρχει μεταχειρισμένο κατω απο 300 και θα έχει και εναμιση χρόνο ακόμα εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ε τωρα που εβγαλαν το samsung galaxy s5, δεν θα πεσει η τιμη του s4? Ετσι δεν γινεται παντα; (οταν βγηκε το s4, δεν επεσε η τιμη του s3?) Ετσι κι αλλιως πεφτει η τιμη του s4 (1 ευρω τη μερα ειπε καποιος συμφορουμιτης πριν λιγες μερες), τωρα δεν πρεπει να φαει μια γενναια μειωση κατω; Ποτε και ποσο ειναι το θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meraklakis Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Η samsung ρίχνει πολλά λεφτά σε marketing που μετακυλουν σε εμάς δεν νομίζω οτι θα ρίξει αμέσως την τιμή του s4 ακόμα και 1 εθρω την ημέρα (που κατα τη γνώμη μου είναι πολύ) μιλάμε 30 ευρω σε ένα μήνα...οταν τα αντίστοιχα xperia της sony έχουν πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι και πιο φθηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarian Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Η samsung ρίχνει πολλά λεφτά σε marketing που μετακυλουν σε εμάς δεν νομίζω οτι θα ρίξει αμέσως την τιμή του s4 ακόμα και 1 εθρω την ημέρα (που κατα τη γνώμη μου είναι πολύ) μιλάμε 30 ευρω σε ένα μήνα...οταν τα αντίστοιχα xperia της sony έχουν πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι και πιο φθηνα ασε που η samesung εβγαλε το s5 παρόμοιο με το s4 οπότε δεν μπορεί να ρίξει πολύ την τιμή του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Καποιες 'ατυχίες' με ανάγκασαν να αναβάλω την αγορά του κινητού. Πλέον ευελπιστώ ότι εντός του φθινοπώρου (ο ιούνης οδεύει ήδη προς το τέλος, το φθινόπωρο δεν ειναι και πολυ μακριά μας), θα μπορώ να προχωρήσω στην αγορά. Με τα τωρινά δεδομένα ταλαντεύομαι ανάμεσα σε samsung s4, και sony z1 compact, και διχως 'φανατισμους', θα ηθελα να ακουσω μερικες γνωμες για 'συγκριση' αναμεσα στα δύο, και με βάση τα όσα ζητώ(τα γράφω στο πρωτο post). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts