LNinio Δημοσιεύτηκε September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 8, 2004 Από χθές το βράδυ (7-9) μέχρι και αυτή την στιγμή (πρωί 8-9 ώρα 11:20) δεν μπορώ να μπώ στο MSN Messenger!!! Στο λογαριασμό μου του hotmail μπα'ινω κανονικά, αλλά στο Messenger με καμία Παναγία!!! Ξέρει κανείς τι παίζει; Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Εγώ συνδέομαι κανονικά πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. September 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 ΟΚ το πρόβλημα λύθηκε! Την όλη κατάσταση την δημιουργούσε το Steganos Internet Anonym 5!!! Το απεγκατέστησα και όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Egw xtes empaina msn ,sto hotmail den empaina elege oti prwsorina o account moy einai off kai simera kanw edit ta contact kai leei oti einai proswrina off :( ta neyra moy kai exw plirwsei na exw more space ktl.. :P jerete to email toy support? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LNinio ( 8 Σεπ. 2004 , 17:19) ΟΚ το πρόβλημα λύθηκε! Την όλη κατάσταση την δημιουργούσε το Steganos Internet Anonym 5!!! Το απεγκατέστησα και όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό!!! Mporei na prosferei anonymity me grigores allages se proxies alla kanei tin sindesi na sernete.... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. September 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tntiseverywere ( 8 Σεπ. 2004 , 22:28) Mporei na prosferei anonymity me grigores allages se proxies alla kanei tin sindesi na sernete.... Μπα, όσον αφορά τις ταχύτητες δεν είχα παράπονο! Με PSTN σύνδεση και πήγαινα μια χαρά. Θα το χρησιμοποιούσα αλλά μου δημιούργησε αυτό το κόλλημα και αναγκάστικα να το απεγκαταστήσω! PS: Το support mail bρίσκεται στο site φίλε μου (δεν το θυμάμαι τώρα) αλλά μάλλον ήταν από αυτά τα περιοδικά σφάλματα του hotmail θα επανέρθει!!! Και εμένα μου συμβαίνει που και που Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Πως γίνεται να διαγράψω απο την drop-down λίστα του log-in μερικά απο τα email; (ή και όλα;) Παλιά είχα κάνει register .NET ένα μη-hotmail λογαριασμό και η πληροφορία αποθηκεύτηκε κάπου (ή σε cookies ή σε registry) στο pc. Πως μπορώ να την διαγράψω; Μάλλον απο εκεί εμφανίζει τα email στην drop-down list του messenger. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts