Jump to content

Πρόβλημα με MSN Messenger!!!

LNinio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από χθές το βράδυ (7-9) μέχρι και αυτή την στιγμή (πρωί 8-9 ώρα 11:20) δεν μπορώ να μπώ στο MSN Messenger!!! Στο λογαριασμό μου του hotmail μπα'ινω κανονικά, αλλά στο Messenger με καμία Παναγία!!! Ξέρει κανείς τι παίζει; Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος;

ΟΚ το πρόβλημα λύθηκε! Την όλη κατάσταση την δημιουργούσε το Steganos Internet Anonym 5!!! Το απεγκατέστησα και όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό!!!

Egw xtes empaina msn ,sto hotmail den empaina elege oti prwsorina o account moy einai off kai simera kanw edit ta contact kai leei oti einai proswrina off :( ta neyra moy kai exw plirwsei na exw more space ktl.. :P

jerete to email toy support?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LNinio ( 8 Σεπ. 2004 , 17:19)

ΟΚ το πρόβλημα λύθηκε! Την όλη κατάσταση την δημιουργούσε το Steganos Internet Anonym 5!!! Το απεγκατέστησα και όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό!!!

Mporei na prosferei anonymity me grigores allages se proxies alla kanei tin sindesi na sernete....

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tntiseverywere ( 8 Σεπ. 2004 , 22:28)

Mporei na prosferei anonymity me grigores allages se proxies alla kanei tin sindesi na sernete....

Μπα, όσον αφορά τις ταχύτητες δεν είχα παράπονο! Με PSTN σύνδεση και πήγαινα μια χαρά. Θα το χρησιμοποιούσα αλλά μου δημιούργησε αυτό το κόλλημα και αναγκάστικα να το απεγκαταστήσω!

PS: Το support mail bρίσκεται στο site φίλε μου (δεν το θυμάμαι τώρα) αλλά μάλλον ήταν από αυτά τα περιοδικά σφάλματα του hotmail θα επανέρθει!!! Και εμένα μου συμβαίνει που και που

Πως γίνεται να διαγράψω απο την drop-down λίστα του log-in μερικά απο τα email; (ή και όλα;)

Παλιά είχα κάνει register .NET ένα μη-hotmail λογαριασμό και η πληροφορία αποθηκεύτηκε κάπου (ή σε cookies ή σε registry) στο pc.

Πως μπορώ να την διαγράψω; Μάλλον απο εκεί εμφανίζει τα email στην drop-down list του messenger.

[ f i l i p p o s ]