Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η εκλεπτισμενες προτιμησεις του στα φαγητα (φασολαδα:p ,μαρουλι,τυρι,sushi:p )

sushi?? emena o skylos mou trelenetai gia papia me portokali!! na tous bgaloume gia deipno se kana kineziko! :lol:

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι και γάτα ακριβώς ο Κλέωνας σου:lol:

Μαρούλι;:blink:

Φαινεται παραξενο αλλα για το γατο μου δεν ειναι καθολου...!

Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ.

sushi?? emena o skylos mou trelenetai gia papia me portokali!! na tous bgaloume gia deipno se kana kineziko! :lol:

μια αλλη ιδιοτροποια του γατου μου ειναι οτι συχαινεται τα υπολοιπα κατοικηδια απο τις γατες και τους σκυλους ωσ τα χαμστερ...

Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ.

Μιας και μιλάμε για ιδιοτροπίες γάτων..........

Ο γατούλης (αυτός που χτύπησε) ΤΡΕΛΛΕΝΕΤΑΙ για μαλακά στραγάλια. Μπορεί να κοιμάται σε άλλο δωμάτιο, και κάποιος από την οικογένεια να ξεκινήσει να τρώει, θα έρθει σφαίρα, και θα βάλει τη μουσούδα του μέσα στο στόμα αυτού που τρώει για να τον αναγκάσει να του δώσει.

Το ιδιαίτερο της ιστορίας είναι ότι τα στραγάλια δεν θα θέλει ολόκληρα, αλλά ΜΑΣΗΜΕΝΑ!!!!!!:shock:

Δυστυχώς δεν έχω ψηφιακή, να ανεβάσω φωτογραφία του κούκλου μου, να τον καμαρώσετε:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ νόμιζα ότι ο δικός μου γάτος ήταν περίεργος (πέθανε από βαθιά γεράματα), που ήταν επιθετικός με όποιον ήταν κοντά μου. Σαν τα σκυλιά.

Αλλά με αυτά που ακούω για μαρούλια και μασημένα στραγάλια...

Ειλικρινά δυσκολεύομαι να τα πιστέψω.

Ρε παιδιά...Στα σκυλιά κάνει να δίνουμε μπισκότα με σοκολάτα...;;;

Όχι έτσι...;;;

Όχι γιατί η σοκολάτα έχει μια ουσία που σκοτώνει τα σκυλιά...(ή τυφλώνει...):cry:

Guest valeria

Όχι έτσι...;;;

Κανονική σοκολάτα με τίποτα απ'όσο ξέρω,μπορείς όμως να πάρεις ειδική σοκολάτα για σκύλους (ίδια μ'αυτή που υπάρχει για τους διαβητικούς) και να του δίνεις κάποια σχετικά περιορισμένη ποσότητα.:)

Έχω 32 καναρίνια... μετράνε ως κατοικίδια???

Τις γάτες τις αντιπαθώ... από μικρός, που θυμάμε, δεν τις ήθελα καθόλου... αισθάνομαι οτι μας εκμεταλεύονται...(:confused: :blink: ) τώρα ειδικά με τα καναρίνια που έχω... δεν θέλω να τις βλέπω έξω από το σπίτι μου...

:shoot: :kill: :kitty: :rocket:

Όχι γιατί η σοκολάτα έχει μια ουσία που σκοτώνει τα σκυλιά...(ή τυφλώνει...):cry:

basika ta skylia prepei na kanoun diatrofh diavitikwn! Otidipote exei poli zaxari/glykozi tous anebazei to zaxaro kai tyflwnontai.. Oute polla stafylia kanei na trwne :mad:

Όχι έτσι...;;;

Min tixwn...tou dwseis....otidipote gliko...ta skulia...exoun ek genetis...zaxaro...kai an tous dwseis otidipote gliko....den kserw an pethenoun....pantws sigoura 1000% tuflwnontai...kai den blepoun tpt...stin kuriwleksia...mia mera eixa dei ena tetoio skili...agrio se aulo enos spitiou....kai me gaugize...alla stoukare:lol: panw sto dentro kai meta to boulwse...einai na ta lupase ta kaimena...alla auta pou gaugizoun gia psilou pidima kai den stamatan pote...den ta lupame katholou

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρόσφατα η γάτα μου γέννησε.

Από τα γατάκια που έκανε,μόνο το ένα κατάφερα να βρω και τώρα μένει και αυτό σπίτι.

Ωστόσο δεν είναι τόσο ήμερο όσο η γάτα.Δηλάδη κάθεται να το χαιδέψω,αλλά μόνο όταν τρώει ή όταν ξεκουράζεται.

Ειδάλλως φεύγει μακριά και πρέπει να το κυνηγήσω για να το πιάσω.Ευτυχώς δε με γρατζουνάει ποτέ :) .

Ελπίζω με τον καιρό να ημερεύσει ακόμα περισσότερο.

Πρόσφατα η γάτα μου γέννησε.

Από τα γατάκια που έκανε,μόνο το ένα κατάφερα να βρω και τώρα μένει και αυτό σπίτι.

Ωστόσο δεν είναι τόσο ήμερο όσο η γάτα.Δηλάδη κάθεται να το χαιδέψω,αλλά μόνο όταν τρώει ή όταν ξεκουράζεται.

Ειδάλλως φεύγει μακριά και πρέπει να το κυνηγήσω για να το πιάσω.Ευτυχώς δε με γρατζουνάει ποτέ :) .

Ελπίζω με τον καιρό να ημερεύσει ακόμα περισσότερο.

Ελπίζω να μην είναι η πρώτη γέννα της γάτας σου.

Ελπίζω να μην είναι η πρώτη γέννα της γάτας σου.

Ναι,η πρώτη γέννα ήταν.

Είναι ανησυχητικό αυτό :confused: ;

Ναι,η πρώτη γέννα ήταν.

Είναι ανησυχητικό αυτό :confused: ;

Ναι. Επειδή είχα πάντα γάτα και ξέρω αρκετά για αυτές, θυμάμαι αυτό που λέγαν οι μεγαλύτεροι. Μην κρατάς ποτέ γατάκια από τη πρώτη γέννα της γάτας. Και το είδα και προσωπικά. Επειδή λυπόμουνα να τα σκοτώσω ή να τα πετάξω (φυσικά) και δεν έβρισκα κάποια άλλη λύση, είχα κρατήσει παλιότερα τα 3 γατάκια από την πρώτη γέννα μιας γάτας μου. Μετά από 3 περίπου μήνες και ενώ φαινόταν στο τέλος ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα 2 τουλάχιστον γατάκια (καθόλου ζωντάνια όσο παιρνούσε ο καιρός), πεθάναν. Και μετά από 1 μήνα ακολούθησε και το άλλο που φαινόταν αρκετά πιο ζωηρό. Στις επόμενες γέννες της γάτας δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό.

Ελπίζω να πέσεις στη εξαίρεση του κανόνα.

Ναι. Επειδή είχα πάντα γάτα και ξέρω αρκετά για αυτές, θυμάμαι αυτό που λέγαν οι μεγαλύτεροι. Μην κρατάς ποτέ γατάκια από τη πρώτη γέννα της γάτας. Και το είδα και προσωπικά. Επειδή λυπόμουνα να τα σκοτώσω ή να τα πετάξω (φυσικά) και δεν έβρισκα κάποια άλλη λύση, είχα κρατήσει παλιότερα τα 3 γατάκια από την πρώτη γέννα μιας γάτας μου. Μετά από 3 περίπου μήνες και ενώ φαινόταν στο τέλος ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα 2 τουλάχιστον γατάκια (καθόλου ζωντάνια όσο παιρνούσε ο καιρός), πεθάναν. Και μετά από 1 μήνα ακολούθησε και το άλλο που φαινόταν αρκετά πιο ζωηρό. Στις επόμενες γέννες της γάτας δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό.

Ελπίζω να πέσεις στη εξαίρεση του κανόνα.

Προς το παρόν πάντως,το γατάκι που έχω κρατήσει από τη γέννα είναι υγιέστατο και ζωηρό.

Προς το παρόν πάντως,το γατάκι που έχω κρατήσει από τη γέννα είναι υγιέστατο και ζωηρό.

Και εύχομαι να παραμείνει.

Μια από τις γατούλες μου, γέννησε 6 γατάκια πριν από 3 περίπου μήνες. Η πρώτη της γέννα. Έβαλα αγγελία στην εφημερίδα και χάρισα τα 5. Το 6ο δυστυχώς (λέω δυστυχώς γιατί υπάρχουν 5 ζωάκια στην αγέλη) το έχω κρατήσει γιατί έχει πρόβλημα με το ποδαράκι του και ο ειδικός γιατρός ζητάει 1.000,00 ευρώ πάνω-κάτω για να το χειρουργήσει και χωρίς διαβεβαίωση ότι θα γίνει 100% καλά.

Προς το παρόν το μωρό χαίρει άκρας υγείας και ζωντάνιας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέχασα να σας πω ότι ο γάτος μου που του αρέσουν τα μασημένα στραγάλια, του αρέσει επίσης και το ψωμί βρεγμένο με νερό, αλλά να του το δίνεις να το τρώει από τη χούφτα σου. Αν του το αφήσεις κάτω, ακόμα και στο μπολάκι του, δεν θα το φάει.

Τι να πει κανείς για την ιδιοτροπία του γάτου του!!!!!!!!!:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέχασα να σας πω ότι ο γάτος μου που του αρέσουν τα μασημένα στραγάλια, του αρέσει επίσης και το ψωμί βρεγμένο με νερό, αλλά να του το δίνεις να το τρώει από τη χούφτα σου. Αν του το αφήσεις κάτω, ακόμα και στο μπολάκι του, δεν θα το φάει.

Τι να πει κανείς για την ιδιοτροπία του γάτου του!!!!!!!!!:O

:lol: :lol:

Βγάλτου μια φωτογραφία να τρώει στραγάλια. Για να μην πω video.

Θα ήθελα να το δω αυτό.

epanerxomai me ena flegon gia emas zhthma..

teliosa tis kalokairines mou diakopes-part one- kai synexizo sth xalkidikh..

sth geitonia pou lete,exoun mazeytei 6-7 adespota.ka8hmerina epiti8ontai se alla skulia(prosfata ekopsan to aytaki apo ena pit bull) kai edo kai 2-3 meres arxisan kai epi8eseis se an8ropous...

thlefonhsame sth nomarxia kai sto dhmo alla oloi dhlonoun anarmodioi.thlefonhsame sto "argos" alla mas diabebaiosan pos ta exoun apla steirosei kai pos mono ayto mporoun na kanoun...

ti problepetai se tetoies periptoseis?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ton mpogia grigora :)epidi ime filozoos(prepi na agapo ton eauto mou)pare til kamia filozoiki organosi na rthei na ta mazepsi .En teli o dimos eprepe na asxolithi me auto to thema se vathos.

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.