woudoulis Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Γίγαντας εγώ ? ναι ..... όταν θέλει να παίξει είμαι νάνος και όταν βαριέται να σηκωθεί είμαι γίγαντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 μήπως νευριάζει , γιατί θέλει να κοιμηθεί; :D η λίντα αγριεύει όταν κοιμάται και πάω να την ξυπνήσω :D δεν νομίζω με τις ξυλιές να ηρεμήσει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Κατ' αρχην μην τον μαλωνεις.Αγριευει περισσοτερο με το αντικειμενο που τον χτυπας και θα στο φαει.Μηπως απο εκει που τον πιανεις ποναει;Και στα δικα μου , χασκι,αν τα πιασω αποτομα αντιδρουν γιατι πονανε οπως τραβιεται το δερμα τους.Ο πιο ανωδυνος τροπος ειναι απο τον σβερκο,οπως τα σηκωνει η μανα τους.Βεβαια μπορει να ξαφνιαζεται απο την αποτομη κινηση και να φοβαται και για αυτο να αντιδρα ετσι.Επιμενω παντως οτι με το ξυλο δεν κανεις καλο.Θα το αγριεψεις το σκυλακι ,επειδη θα φοβαται ,και θα το "χασεις"* . *"χασεις" εννοω οτι δεν θα ειναι το παιχνιδιαρικο και φιλικο σκυλακι που εχεις τωρα,θα ειναι συνεχεια φοβησμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 αν δεν τον σηκωσεις και απλα τον φωναξεις να ερθει πως αντιδραει; Ισως να μη νιωθει καλα οταν τον σηκωνεις η καπου να ποναει ακομα (αν θυμαμαι καλα ειχε ενα ατυχημα). Και ναι μην τον μαλωνεις γιαυτο..... Να τον μαλωσεις αν σου αγριεψει για κατι αλλο.... Αλλα επειδη υπαρχει το ενδεχομενο να τον πονας δεν ειναι δικαιο να τον μαλωνεις.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 ΠΑΙΔΙΑ HELP όσοι έχετε σκυλάκι ακούω γνώμες Ο Αγάπιος αγρίεψε χαχαχαχαχα αστείο μου κάνει ( Νέλλη ΑΚούς ? αγρίεψε ο Αγάπιος χαχαχα ) Ο Αγάπιος,το πιο ήσυχο σκυλί του κόσμου,αγρίεψε; :confused: :D Ισως κάτι τον έχει ενοχλήσει. Ψάξτο λίγο και μην τον μαλώνεις :O Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Απότι μαθαίνω όλα τα σκυλάκια έχουν και κάποιες ιδιοτροπίες .Πχ άλλο δεν θέλει να του παίρνεις το φαγητό αλλα δεν θέλουν να τα ξυπνάς άλλα δεν θέλουν να παίρνεις ούτε ρούχο πάνω από το κρεββάτι . Ε ο Αγάπιος απλά μία δύο τρείς φορές αγρίεψε λίγο όταν πήγα να τον σηκώσω από εκεί που ήθελε να καθήσει ( πεισματάρης χαχαχαχα ). Η αλήθεια είναι ότι τον έχω όχι απλά καλομάθει αλλά αν σας πω πως από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 1 τα μεσάνυχτα ασχολούμαι μαζί του πως θα σας φανεί ? Ηθελα να ρωτήσω γενικά πως είναι το πρόγραμμά σας εσάς που έχετε σκυλάκι ? Πόσες ώρες παίζετε την μέρα μαζί του ? ο Αγάπιος θέλει ΣΥΝΕΧΕΙΑ να είναι ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ δίπλα μου . Είναι όμως ..... ΑΓΑΠΙΟΣ !!!!! όνομα και πράμα Γλύκας !!!!!!!!!!! και γενικά είναι πολύ ήσυχος .Να φανταστείτε ακούω άλλα σκυλάκια στην πολυκατοικία που με το που ανοίγει η πόρτα τους γαυγίζουν σαν τρελλά ενώ ο αγάπιος δεν γαβγίζει παρά ένα γαβ τη μέρα αν ακούσει θόρυβο περίεργο. Προσπαθώ να του κόψω το γάβγισμα την ώρα που του σφηνώνει η μπάλα κάτω από καμμιά καρέκλα και δεν μπορεί να τη βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 o dikos mou pali koimatai panta sto mpalkoni sto iglou spitaki tou sto opoio mas apagoreyei na plhsiasoume...otan h mama mou 8elei na to plunei kai na to ka8arisei paei o xazos kai ka8ete mesa kai de bgainei me tpt.. :) mia fora h mama mou eixe aganakthsei giati h8ele na plunei to spitaki tou kai aytos eixe mpei mesa kai den ebgaine me tpt..e shkose kai h mama mou to iglou etsi oste to anoigma na einai pros ta pano, o skulos ebgaze to kefali tou apo ekei kai erikse nero mesa :D kata ta alla tou aresei polu na einai mesa sto spiti kai h na xaideyete apo kapoion h na ksaplonei..agaphmena tou shmeia ksaplas : sthn polu8rona sto saloni(sto patoma panta ka8os den anebainei pote se karekla,krebati h kanape),sta podia mou otan ka8omai sto pc,h kato apo to krebati mou h tou adelfou moy.. xadiarhs os ekei pou de paei,gaygizei molis dei gata,pouli na petaei,allo skulo na pernaei,otan kapoios einai ekso apo thn eksoporta tou spitiou mas.. tsatizetai kai agrieyei otan tou pernoume to faghto,fobatai ton kthniatro tou... erxete kai sou ginete kolitsida an dei na tros kati kai sa koitaei me ena paraponiariko blema gia na tou doseis..kai as exei faghto sto piataki tou..aytos 8elei to diko sou!! trelenete sto akousma kai mono ths lekshs "bolta" h otan metakinhsei kapoios thn alusida tou..samatas sto spiti...trexei pano kato pano kato,kounaei oura,anebainei pano sou na tou baleis thn alusida(sa na sou leei"ante telione na fygoume"),paei kai ka8etai mprosta sthn eksoporta kai perimenei...an arghseis erxete kai sou gaygizei.. ax glukas einai...mporo na grafo me tis ores gia ayta pou kanei :) parepiptontos einai eleu8eros kai dinoume kai proika... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Shadow Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Μόλις προχθές απόκτησα ένα μικρό γατάκι 1.5 μηνών δώρο για τα γενέθλια μου. Για δείτε τις photo δεν είναι γλύκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 axouuuuuuuu ti psuxoula einai aythhhhh??????????niaaaaaar pos thn lene? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Shadow Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Ορφέα αρσενικός είναι ο άτιμος :) αρχικά έλεγα να μην το κρατήσω αλλά να το δώσω πίσω λόγο 3ης λυκείου διαβάσματα κτλ και να έχω παράλληλα να φροντίζω τον κύριο είναι too much αλλά δεν αντέχα να το δώσω, απλά ελπίζω να βοηθάει και λίγο η μάνα μου. Τουλάχιστον ελπίζω να σταματήσει ένα κακό συνήθειο που έχει να ξυπνάει όλο το σπίτι στις 5 το χάραμα νιαουρίζοντας δεν φαντάζεστε τι πακέτο είναι και στις 8 να έχω φροντιστήριο μέχρι τις 1, που θα πάει ακόμα μωρό είναι δεν θα μεγαλώσει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 :D άχου τοοοοοοοοο :D ζιζάνιο φαίνεται φαίνεται :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 :D άχου τοοοοοοοοο :D ζιζάνιο φαίνεται φαίνεται :D Επειδή έχω γίνει χαζομπαμπάς και την έχω πατήσει θα ήθελα να μου πείτε όσοι έχετε εμπειρία μεγάλη από σκυλάκια ποιό είναι το πιο σωστό Κατεβάζω τον Αγάπιο για τσίσα 4 φορές τη μέρα Μία το πρωί , μία το απόγευμα , μία τις 9 το βράδυ και μία κατά τις 1 τα μεσάνυχτα Επίσης από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 1 το βράδυ παίζουμε ότι και να κάνω παράλληλα του πετάω τα πραγματάκια που μου φέρνει Μήπως λέω μήπως ....... τον έχω κακομάθει ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 to skulaki sou kalo einai na to katebazeis gia ata kai afou teliosete to paixnidi... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Είχα 4 γάτες, 3 θηλυκές και 1 αρσενικό. Το αρσενικό λοιπόν το είχα στειρώσει και ήμουν ήσυχη. Η μικρή μου κόρη όμως μου έφερε ένα αδέσποτο εγκαταλελειμένο μικρό που τελικά το κρατήσαμε. Είταν πολύ μικρό για να του κάνω στείρωση κι έτσι την πατήσαμε.... Τώρα πια τον στείρωσα κι αυτόν και το μόνο μου πρόβλημα είναι τα μωρά που πρόλαβε και μας έκανε :O Και γιατί δεν στείρωνες τις θυλικές ώστε να είσαι σίγουρη; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 ε το έχεις καλομάθει , αλλά δεν πειράζει...απορώ πως δεν κουράζεται...δεν έχει τύχει καμιά φορά να του λεςς να πάτε βόλτα και να μην θέλει; :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Πο πο πο αυτος ο σκυλος μου. Ειναι τωρα στην ηλικια που προσπαθει να μας επιβλιθει και κανει συνεχια μλκ που παλια δεν της εκανε, και παντα οταν λειπουμε η οταν κοιμομαστε και οταν γυριζουμε ειναι φοβισμενος και μαζεμενος. Ειχε μια εποχη που χαλαγε τον κηπο οσπου ο πατερας μου απο τα νευρα του αρχισε να τον δερνει, τοτε το εκοψε μετα απο λιγες μερες. Τωρα εχει αρχισει να πιανει ολα οσα φτανει και τα διαλειει. Προχτες βρηκα χαρτια απο τα σκουπια παντου κατω σκησμενα και ενας θεος ξερει ποσα καταπιε, σημερα το πρωη βρηκα παλι χαρται, 3 χτενες και πολλα αλλα σκουπδια, τωρα (μολις τον εβαλα στην τιμωρια) βρηκα χαρτια, το τηλεκοντρολ, ενα λαστιχακι για τα μαλια και ενα παντελονι. Τις δυο πρωτες φορες απλα τον εδεσα, σημερα δεν αντεξα και του εχωσα 3 χαστουκια και τον εδεσα με ελαχιστο χωρο (περιπου 30cm). Τι αλλο να κανω για αν σταματισει; Δεν θελω και να τον δερνω, δεν μου αρεσει και ειναι και μισα τα χαστουκια που του δεινω γιατι δεν παει η καρδια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 τι να πω και γω που ο ηλιθιος ο μικρος εφαγε το αντιπαρασιτικο του μεγαλου και τρελλαθηκαμε να του δινουμε μαλοξ ολο το απογευμα; Τι τα θελα και γω τα αντιπαρασιτικα κολαρα, αφου τον ξερω οτι ειναι ηλιθιος; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 o Argos mou.... http://briefcase.pathfinder.gr/download/phonekiller1/38530/463585/0/Argos.jpg pos sas fenete...ton adikei auth h foto...ton dixnei kapos thlimeno stin pragmatikotita einai polu ma para polu zohros kai paixnidiarikos se simio na ta pareis...alla einai kalo skili :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Δεν θελω και να τον δερνω, δεν μου αρεσει και ειναι και μισα τα χαστουκια που του δεινω γιατι δεν παει η καρδια μου Τί εννοείς λέγοντας χαστούκια; :blink: Οτι τον χτυπάς στο κεφάλι με το χέρι; Αν ναι, τότε μάλλον δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις... Ο σκύλος το θέλει το ξύλο του αλλά... σε σωστά σημεία, με σωστό τρόπο και σε σωστές δόσεις. ;) Κατ'αρχήν πρέπει να τον μαλώσεις αμέσως μετά την "κακή" πράξη. Μόνο έτσι θα καταλάβει ότι έκανε κάτι κακό. Μην ξεχνάς ότι τα ζώα δεν έχουν την αίσθηση του σωστού και λάθους. Μόνο σύνδεση των πράξεών τους με επιβράβευση ή επίπληξη, κι έτσι ενεργούν ανάλογα. (Το πείραμα του Παβλοφ είναι πλέον πασίγνωστο...) Επίσης, μην τον χτυπάς στο κεφάλι. Μπορεί να αποβεί μέχρι και μοιραίο σε ακραίες καταστάσεις... :ooch: Χτύπα τον από πίσω... το δέχεται καλύτερα. :cool: Τέλος, μην τον χτυπάς με τα χέρια σου. Το σκυλί έτσι περισσότερο σε φοβάται παρά σε σέβεται και σε αγαπά. Τα σκυλιά δεν ξεχνάνε... Αν, όμως τον χτυπήσεις με μια εφημερίδα (προς θεού, μην σηκώσεις κανα μαδέρι να τον κοπανήσεις...), η εφημερίδα είναι η "κακιά" που τον πονάει και όχι το χέρι σου... :vava: Ελπίζω να βοήθησα κάπως (τον σκύλο)... :lol: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Αυτη ειναι η σκυλιτσα μου η Λιζα :D ,ειναι καθαροαιμο Λυκοσκυλο και πολυ εξυπνη,δεν εχει φυγει ποτε απο κοντα μου,μου αρεσουν τα λυκοσκυλα παρα πολυ γιατι ειναι καλα σκυλια,πολυ πιστα και εξυπνα και αμα τα εκπαιδευσεις γινονται τετραπερατα,εδω ολες οι ειδικες δυναμεις,εμακ κτλπ εχουνε τετοια σκυλια σε ωρα αναγκης,σε ειδικες αποστολες ;) Νομιζω οτι τα θυληκα ειναι καλυτερα σκυλια πιο πιστα στο αφεντικο τους σε σχεση με τα αρσενικα που ειναι ολιγον κοπροσκυλα,εξαλλου εχω ενα αρσενικο και ειδα τη διαφορα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitt Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Εγώ παιδιά είμαι φανατικός λάτρης των ενυδρείων και των ψαριών για ενυδρεία. Εχω δύο στο σπίτι μου και όποιος ενδιαφέρεται και θέλει πληροφορίες γι' αυτό το ωραίο χόμπι ας μου στείλει μήνυμα. Κάποια στιγμή θα βάλω και φωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 http://img295.imageshack.us/img295/737/pic49ma.th.jpg http://img295.imageshack.us/img295/8457/pic59jx.th.jpg O skilos mou, h Bianca, 5 xronwn, kanis-terie :) Sth deyterh einai h poza twn Jedi :PP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 χρονια σου πολλα κατ αρχην,, εν συνεχεια,,,8ελεις να συμπε8εριασουμε??εχω λεπτομερη αναφορα πιο πανω... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Ευχαριστώ :) Μετά τα κουταβάκια τι θα τα κάνουμε;; :ΡΡ Πάντως από αυτά που έγραφες ένα ήταν το συμπέρασμα που έβγαλα: Τα σκυλιά μας κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 EIDESS??einai plasmena to ena gia to allo.... ta koutavakia 8a ta moirasoume stous opadous tou sugekrimenou thread... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts