Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν μπορω να της κανω ευθανασια. ο γιατρος μου ειπε να της κανω ενεσεις τωρα πρωι βραδυ Lasix, αντιβιωση, digoxin και ενα αλλο για την καρδια δεν θυμαμαι πως λεγεται μετα εγω στο σπιτι να της δινω renitec, καρνιτινη, καλιο και πριπεραν και να δουμε πως θα παει..

αν δεν γινει καλυτερα και αρχισει να βγαζει μου ειπε υγρα απο την μυτουλα και αφρους απο το στομα τοτε θα της δωσει ηρεμιστικο και η θα κοιμηθει για παντα η θα συνελθει.. εχουν σωθει πολλα σκυλακια λεει ετσι..

την εχω απο 13 χρονων ειναι τα παντα για μενα

γιατι να ναι ετσι η ζωη ρε γαμωτο? γιατι?..

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

προς θεου ευθανασια αν χρειαστει να το σκεφτεις μονο οταν δεν θα υπαρχει ελπιδα η οταν δεις οτι βασανιζεται... Δυστυχως ως ανθρωποι εχουμε το κακο να ζουμε περισσοτερο απο τα σκυλια μας... κι ισως ναναι και καλυτερα... γιατι εμεις καποια στιγμη ξεπερναμε το χαμο τους, για κεινα ομως ειμαστε ολοκληρος ο κοσμος τους και ισως να ηταν πολυ σκληρο αν μας εχαναν πρωτα αυτα...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

sigoura einai kalitero pou pethenoun prin apo emas. Gia fantasou na epernes ena skylo pou px den mporouses na ton ekpedeysis kai den se akouge. Tha vasanizosoun 10 xronia kai meta telos. enw an zousane 100 xronia??

δεν μπορω να της κανω ευθανασια. ο γιατρος μου ειπε να της κανω ενεσεις τωρα πρωι βραδυ Lasix, αντιβιωση, digoxin και ενα αλλο για την καρδια δεν θυμαμαι πως λεγεται μετα εγω στο σπιτι να της δινω renitec, καρνιτινη, καλιο και πριπεραν και να δουμε πως θα παει..

αν δεν γινει καλυτερα και αρχισει να βγαζει μου ειπε υγρα απο την μυτουλα και αφρους απο το στομα τοτε θα της δωσει ηρεμιστικο και η θα κοιμηθει για παντα η θα συνελθει.. εχουν σωθει πολλα σκυλακια λεει ετσι..

την εχω απο 13 χρονων ειναι τα παντα για μενα

γιατι να ναι ετσι η ζωη ρε γαμωτο? γιατι?..

Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφάσισα να μην ξαναπάρω κατοικίδιο ποτέ πια.. :O Αυτά που πέρασα με ένα γάτο που είχαμε όταν ήμουν μικρός,δεν θέλω επ'ουδενί να τα ξαναπεράσω..πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία.. :(

Απο δω ο Γατος μου! :)

Κούκλος είναι ο γάτος σου! Τι ηλικία είναι;

Προς PowerZ

Κάνε ότι σου έχει πει ο κτηνίατρος. Αφού δεν είναι καλά το σκυλάκι σου, καλό είναι να ζητήσεις την γνώμη και άλλου κτηνίατρου. Θα προτείνω για χιλιοστή φορά τον κτηνίατρο που πάω τα ζώα μου [γιατί 1) τουλάχιστον από τότε που πάω εκεί τα ζώα μου, δηλαδή το λιγότερο 10 χρόνια, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και 2) όσους έχω στείλει εκεί έχουν μείνει επίσης απόλυτα ικανοποιημένοι. Όταν προσγειώθηκα την Τετάρτη στο Ελ. Βενιζέλος μιλούσα με μια κυρία για τα ζώα της (με αφορμή την γάτα που είχα μαζί μου στο αεροπλάνο) . Μου λέει λοιπόν ότι ο κτηνίατρος που έχει όταν κάνει εγχείρηση στα ζώα δεν τα κρατάει καθόλου στο ιατρείο. Όταν της είπα ότι ο δικός μας τα κρατάει όσο χρειαστεί τρελάθηκε. Λέει είχε πάει ένα σκυλί της για εγχείρηση (αν θυμάμαι καλά είχε πυομήτρα) , την ίδια μέρα της το έδωσε και το ίδιο βράδυ πέθανε... Εμένα το γατί με πυομήτρα το κράτησε 2 μέρες με ισχυρή αντιβίωση και ένα γατάκι που η μισή κοιλιά του ήταν σαπισμένη το κράτησε 15-16 μέρες και τώρα είναι λες και δεν είχε ποτέ τίποτα...] . Λέγεται Νίκος Παραγυιός, το ιατρείο βρίσκεται στην οδό Φοίβης 11 στην Γλυφάδα και το τηλέφωνό του είναι 210-8946233 . Αν δεν θες να πας, πάρε τουλάχιστον τηλέφωνο, πες του ακριβώς τι συμβαίνει και άκου τι θα σου πει. Αν επικοινωνήσεις μαζί του, πες μας αν θέλεις τι σου είπε. Αν δεν θες δημόσια, στείλε μου PM.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

• 2 weeks later...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Και εγώ έχω καλό κτηνίατρο που αγαπάει τα ζώα.

Παιδιά τι κάνετε ? χαθήκαμε λίγο ε ?

ο Αγάπιος είναι γλύκας , όσο μεγαλώνει ( έγινε ενός χρόνου του κάναμε και γενέθλια με τούρτα τιραμισού ) τόσο είναι πιο καλός.

Το θέμα είναι πως το ποδαράκι του το κρατά σχεδόν πάντα σηκωμένο.

Του έχει μείνει και σοκ και συνέχεια με το που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι θα τον αγγίξεις εκεί γαβγίζει σαν να πονάει.

Πρέπει να του το ξανασπάσει ο γιατρός και να το βάλει στη θέση του

Εντωμεταξύ είναι απίστευτος.

Βρε παιδιά ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ από τον ήχο του κινητού ΠΟΙΟΣ καλεί.

Οταν ακούει άλλο ήχο δεν αντιδρά αλλά όταν ακούει τον ήχο του κολλητού μου που τον παίρνουμε μαζί βόλτα και που τον κρατάει και αυτός ή που κάνει διακοπές στους γονείς του όταν πάμε διακοπές , τον πιάνει ανησυχία και γρυλίζει προσπαθώντας να με ειδοποιήσει για το τηλέφωνο.

Προχτές τον είδα που δάγκωνε ένα μπουκάλι με νέφτι !!!!!!!!!!! ευτυχώς που το είδα

Οσοι δεν τον έχετε δει μπορείτε να πάτε στο site του

http://agapiosfox.tripod.com/index.html

Α δεν σας είπα ........ τον πήγαμε για κούρεμα !!!! το πρώτο του κανονικό

Εχασε το μπεμπίστικο μεν αλλά έγινε κανονικό fox terrier

Το κακό είναι πως ο κομμωτής τον έκοψε από κάτω στη κοιλίτσα εκεί που είναι μαλακό το δέρμα !!!!!! :((((((((( και το είδαμε μετά σπίτι ........

Εσείς που τα κουρεύετε ?

Κούκλος είναι ο γάτος σου! Τι ηλικία είναι;

Προς PowerZ

Κάνε ότι σου έχει πει ο κτηνίατρος. Αφού δεν είναι καλά το σκυλάκι σου, καλό είναι να ζητήσεις την γνώμη και άλλου κτηνίατρου. Θα προτείνω για χιλιοστή φορά τον κτηνίατρο που πάω τα ζώα μου [γιατί 1) τουλάχιστον από τότε που πάω εκεί τα ζώα μου, δηλαδή το λιγότερο 10 χρόνια, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και 2) όσους έχω στείλει εκεί έχουν μείνει επίσης απόλυτα ικανοποιημένοι. Όταν προσγειώθηκα την Τετάρτη στο Ελ. Βενιζέλος μιλούσα με μια κυρία για τα ζώα της (με αφορμή την γάτα που είχα μαζί μου στο αεροπλάνο) . Μου λέει λοιπόν ότι ο κτηνίατρος που έχει όταν κάνει εγχείρηση στα ζώα δεν τα κρατάει καθόλου στο ιατρείο. Όταν της είπα ότι ο δικός μας τα κρατάει όσο χρειαστεί τρελάθηκε. Λέει είχε πάει ένα σκυλί της για εγχείρηση (αν θυμάμαι καλά είχε πυομήτρα) , την ίδια μέρα της το έδωσε και το ίδιο βράδυ πέθανε... Εμένα το γατί με πυομήτρα το κράτησε 2 μέρες με ισχυρή αντιβίωση και ένα γατάκι που η μισή κοιλιά του ήταν σαπισμένη το κράτησε 15-16 μέρες και τώρα είναι λες και δεν είχε ποτέ τίποτα...] . Λέγεται Νίκος Παραγυιός, το ιατρείο βρίσκεται στην οδό Φοίβης 11 στην Γλυφάδα και το τηλέφωνό του είναι 210-8946233 . Αν δεν θες να πας, πάρε τουλάχιστον τηλέφωνο, πες του ακριβώς τι συμβαίνει και άκου τι θα σου πει. Αν επικοινωνήσεις μαζί του, πες μας αν θέλεις τι σου είπε. Αν δεν θες δημόσια, στείλε μου PM.

ευτυχως παει πιο καλα τωρα αρχισε να τρωει παλι αλλα εχω προβλημα γιατι εκτος απο την ειδικη κονσερβα και κροκετακια που πρεπει να τρωει αντε και λιγο κοτοπουλο βραστο η ψαρι δεν πρεπει να τρωει σε καμια περιπτωση τιποτα αλλο και ετσι οταν τρωμε εμεις χαλαει ολο τον κοσμο στις φωνες.

της φτιαχνω καθε μεσημερι κοτοπουλο και ψαρι της βαζω και την κονσερβα με λιγο καλαμποκι για να εχει να διαλεξει η ψυχουλα μου :O

με τον γιατρο μου ειμα παρα παρα πολυ ικανοποιημενη δεν θα τον αλλαζα και να με πληρωνες. εχω παει σε παρα πολλους κτηνιατρους και εχω παρει απειρες γνωμες και τελικα εριξα αγκυρα στην κλινικη στο Πικερμι. τον κτηνιατρο μου εκει του χρωσταω πολλα, γιατι ο προηγουμενος που ειχα κοντεψε να το πεθανει το σκυλακι μου και δεν θα του το συνχωρουσα ποτε αυτο :mad:

Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφάσισα να μην ξαναπάρω κατοικίδιο ποτέ πια.. :O Αυτά που πέρασα με ένα γάτο που είχαμε όταν ήμουν μικρός,δεν θέλω επ'ουδενί να τα ξαναπεράσω..πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία.. :(

το χω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι μετα την σκυλιτσα μου δεν θα ξαναπαρω αλλο κατοικιδιο, δεν γινεται.. δυστηχως ειναι τοσο μεγαλο το δεσιμο που ποναει παρα πολυ ο χωρισμος. εγω δεν ξερω τι θα κανω οταν ερθει η ωρα. πραγματικα κανω τα παντα για να ναι καλα. ασχολουμαι μαζι της απιστευτες ωρες και η πιο ευτυχισμενη μερα μου ειναι οταν την βλεπω και αυτη καλα να εχει ορεξη για ολα :)

αχχ.. την αγαπαω πολυ ρε γμτ.

PowerZ απο οτι διαβαζω καταλαβενω πως εισαι πραγματικα πολοι δεμενοι με το ζωακι σου. Το περιποιεισε περισσοτεροι απο οτι καπιοι περιπιουνται εναν αρωστο ανθροπω ε; Αχ να δεθω ετσι και εγω με το σκυλακι μου.Αλλα μετα οποτε πεθανει τι γινετε;

Αλλα αυτα που λετε βρε παιδια για το οτι δεν θα ξαναπαρετε ζωακι μετα απο το θανατο αυτου που εχετε ή ειχατε γιατι; Ισα ισα ενα καινουργιο ζωακι θα βοηθιση να φιγει η πληγη

το καλυτερο ειναι να παρεις αλλο ενα σκυλακι οταν βλεπεις οτι πια αρχιζει να γερναει το αλλο σου και να προλαβεις να δεθεις μαζι του πριν το χασεις το πρωτο σου..

ομως οσα σκυλακια και να παρω μια θα ειναι η shilva μου και τα αλλα θα τα αγαπησω σιγουρα παρα πολυ αλλα την κυρια θεση στην καρδια μου θα την εχει παντα το σιλβακι μου

το καλυτερο ειναι να παρεις αλλο ενα σκυλακι οταν βλεπεις οτι πια αρχιζει να γερναει το αλλο σου και να προλαβεις να δεθεις μαζι του πριν το χασεις το πρωτο σου..

ομως οσα σκυλακια και να παρω μια θα ειναι η shilva μου και τα αλλα θα τα αγαπησω σιγουρα παρα πολυ αλλα την κυρια θεση στην καρδια μου θα την εχει παντα το σιλβακι μου

Εγω σκευτομαι οποτε παει 7-8 χρονων ο δικος μου να τον ζευγαροσω και να κρατισω το ενα ωστε να μπρολαβω να εχω ενα σκυλακι της δυσκολες εποχες του αλλου. Αλλα ενταξει. Το καθε σκυλι εχει και την δικι του αγαπη και μενει για παντα στην καρδια καπιου. Και αναλογα με το ποσω ασχολιθικες μαζι του, ποσο δεθικες, σε τι ηλικια ισουν οταν το ειχες θα σου μηνει διαφορετικα. Εγω παντος Ειχα δυο σκυλια συν αφτον που εχω τωρα. με τα αλλα δυο δεν μπρολαβα να δεθω καθος τα ειχα μολις 2 χρονια το καθενα (μου το σκασανε εποχη αναπαραγογης και δεν τα ξαναβρηκα) Το ενα ομως θα μου μεινη αξεχαστο για την υπακοη του και επιδη ειμουν 7 χρονων οταν τον πειραμε και επειδη εγω τον ειχα βρη και τελικα τον κρατισαμε. Ο αλλος θα μου μηνει αξεχαστος επειδη ητανε πανεμορφος και επειδη με εγδερνε συνεχια.

στην ηλικια σου αγορασα το κανισακι μου ακριβως και το εχω μεχρι σημερα που ειμαι 23 :D

Συμφονα με τον μεσω ωρο ζωης των ροτβαιλερ εμενα θα μου πεθανει το καιμενο οταν θα ειμαι στην ηλικια σου η 1 χρονο νωριτερα η αργοτερα. Δλδ ειναι πιθανο να πεθανει μετο που θα αποφητισω. Αφτο και αν θα ειναι συμποση!

Συμφονα με τον μεσω ωρο ζωης των ροτβαιλερ εμενα θα μου πεθανει το καιμενο οταν θα ειμαι στην ηλικια σου η 1 χρονο νωριτερα η αργοτερα. Δλδ ειναι πιθανο να πεθανει μετο που θα αποφητισω. Αφτο και αν θα ειναι συμποση!

Αν αποφοιτήσεις ........... γιατί με τα ορθογραφικά που βλέπω .... μου κάνει χλωμό ( για καλό το λέω για να σε ταρακουνήσω λίγο ) :)

Αν και εχω καιρο να γραψω στο συγκεκριμενο thread (φυσικα διαβαζω ολες τις αποψεις σας), τωρα γραφω γιατι δυστυχως ο "δευτερος αδερφος μου" )οχι βιολογικος :p ), ειναι ψιλοασχημα στην υγεια του...Μιλαω για ενα πεκινουα το οποιο το εχω 10+ χρονια περιπου και με το οποιο πραγματικα μεγαλωσα μαζι του...

Βρισκεται Ελλαδα με τους δικους μου, και τωρα που ειχε κατεβει ο αδερφος μου για πασχα μου ειπε οτι δεν ειναι και στα καλλιτερα του...:(

Γενικα εχει φυσημα στην καρδουλα του και ενα αλλο προβλημα που τον χτυπαει στην σπονδυλικη στυλη μερικες φορες (2-3 φορες στη ζωη του ειχαν παραλυσει για λιγο καιρο τα πισω ποδια του απο αυτο το προβλημα.), και ολα αυτα τον εχουν καταπωνησει... :( :cry:

Μακαρι να ειναι για οσο δυνατων ακομα καλα και οσο πιο δυνατος και γερος γινεται γιατι ειναι ενα κομματι της καρδιας μου... :) :O

Sorry για το μελαγχολικο του μηνυματος αλλα ειναι και μακρια μου και ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου...:O

-Δωστε στα ζωα αυτο που πραγματικα εχουν αναγκη και αυτο που τα ιδια ξερουν να δινουν οπως κανενας αλλος...ΑΓΑΠΗ-

Ακέφτομαι να πάρω κάποιού είδους κατοικίδιο για να δώσω λίγο "ζωντάνια" στο σπίτι. Θέλω να είναι οικονομικό (σε αγορά και χρήση :p ) και να μην απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Τι μου προτείνετε;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Ακέφτομαι να πάρω κάποιού είδους κατοικίδιο για να δώσω λίγο "ζωντάνια" στο σπίτι. Θέλω να είναι οικονομικό (σε αγορά και χρήση :p ) και να μην απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Τι μου προτείνετε;

Παρε 2 χελωνακια μεσα σε ενα "ενυδρειο" ειχα φιλοξενησει 2 τετοια για λιγες μερες και ηταν αξιολατρευτα :D

ψαρι ισως; :rolleyes:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Θέσε πρώτα τα όρια της "ιδαίτερης φροντίδας" τι εννοείς ? διότι ΟΛΑ τα ζωάκια έχουν τη φροντίδα τους

Ξέρεις τι είναι πχ να έχεις πουλιά σε κλουβιά ?

Τα ψαράκια ? να αλλάζεις το νερό και να προσέχεις στην αλλαγή και να τα πιάνεις και να τα ταίζεις όσο πρέπει

εμενα παλι γιατι μου αρεσουν τα ζωακια που εχουν οσο το δυνατον περισσοτερη φροντιδα? μπορω να ασχολουμαι με ενα ζωο ολη την μερα. τρελαινομαι να τα κοιταω π.χ ενα σκιουρακι η ενα κουνελακι χαμστερακι να πηγαινει πανω κατω να τρωει και να παιζει.. μπορω να τα χαζευω ολη την μερα..

και τα ψαρακια ειναι πολυ ωραια και δεν εχουν ιδιαιτερη φροντιδα αλλα δεν εχεις αυτην την επαφη να το πιασεις να το ζησεις απο πιο κοντα.. δεν ξερω προσωπικη γνωμη παντα αν και μερικα ενυδρεια που εχω σει καποια πετ σοπ τεραστια πεντακαθαρα και πλουσιο σε ψαρια και στολιδια ηταν πραγματικα καταπληκτικα και δ θα λεγα οχι να ειχα ενα τετοιο..

"εμενα παλι γιατι μου αρεσουν τα ζωακια που εχουν οσο το δυνατον περισσοτερη φροντιδα? μπορω να ασχολουμαι με ενα ζωο ολη την μερα. τρελαινομαι να τα κοιταω π.χ ενα σκιουρακι η ενα κουνελακι χαμστερακι να πηγαινει πανω κατω να τρωει και να παιζει.. μπορω να τα χαζευω ολη την μερα.."

Βάζω στοίχημα ότι δεν δουλεύεις :p :)

εμενα παλι γιατι μου αρεσουν τα ζωακια που εχουν οσο το δυνατον περισσοτερη φροντιδα?

Οταν λες φροντιδα εννοεις να τους δινεις drugia απο μικρα και ανημπορα; :blink:

The Future Belongs To The Brave

Ειπε ενα πραγμα η κοπελα και πεσατε να την φατε επειδη ειναι φιλοζωη. Σα δε ντρεπεστε!

Φιλε θα σου πρωτηνα χελωνακια του νερου ή αμα μπορεις να βρεις απο καπου μια χελωνα ξηρας(αφτες που ειναι περιπου 20 ποντους). Και ενα φιδι θα ητανε καλο αλλα κοστιζουν καπος στην αγορα. Ενας βοας κανει 200 ευρω + εξοπλησμο καπου 150 και μετα ανα 8 ποντικια θα θελεις 10 ευρω. Δεν διεφκρινισες ποσα λευτα περιπου θες να χρηαζετε οποτε απλα το αναφερα