Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τη βοήθειά σας.

Στη πολυκατοικία που μένω υπάρχουν κάτι ανθρωποειδή(γιατί άνθρωποι δεν είναι) που έχουν ένα σκυλί και το έχουν συνέχεια κλειδωμένο μέσα και αυτοί λείπουν συνέχεια.Το σκυλί συνέχεια γαυγίζει και γρυλίζει σαν να κλαίει.Το καταλαβαίνω ότι βασανίζεται.Δεν έχω καταφέρει να βρω τους ιδιοκτήτες ποτέ.Όλοι αδιάφοροι είναι.Τί μπορώ να κάνω?

Να φωνάξω την αστυνομία ή να κάνω μια καταγγελία σε κάποια οργάνωση?

Υπάρχουν μέρες που δεν ακούγεται καθόλου ενώ άλλες δεν σταματάει όλη τη μέρα.Χτες το βράδυ μέχρι τις 1 το βράδυ γαύγιζε..

Η αστυνομία νομίζω μπορεί να επέμβρει μόνο εάν κάνεις καταγγελία για διατάραξη σε ώρες κοινής ησυχίας ή για εκπομπή θθορύβων (νομίζω έτσι λέγεται όταν από κάποιο διαμέρισμα βγαίνει πολύς θόρυβος είτε μουσική, είτε κλάμα σκύλου είτε οτιδήποτε) και με σκοπό να κάνει παρατήρηση για να μειωθεί η εκπομπή θορύβων. Δεν νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι για το σκυλί.

Για αρχή ρίξε κάτω από την πόρτα ένα γράμμα στους ιδιοκτήτες, κάνε τους παρατήρηση και περίμενε 2-3 μέρες και εάν δεν δεις καμία βελτίωση τρέξε σε μία φιλοζωική οργάνωση.

Πάντως απ' ό,τι ξέρω, στην Γερμανία τα ζώα έχουν αναγνωριστεί ως μία ενδιάμεση κατηγορία μεταξύ ανθρώπων και πραγμάτων και χαίρουν προστασίας από το κράτος. Στην Ελλάδα θεωρούνται πράγματα. Οπότε νομίζω πως μόνο κάποια φιλοζωική οργάνωση μπορεί να βοηθήσει.

Είναι πραγματικά απαίσιοι αυτοί οι άνθρωποι που παίρνουν ένα κατοικίδιο, και ιδίως ένα σκυλάκο, τον κλείνουν σε ένα διαμέρισμα και μένει όλη μέρα μέσα το ζωντανό να κλαίει, μες την μοναξιά του, να θέλει να βγει να πάρει την βόλτα του ή να κάνει την ανάγκη του και να πρέπει να μένει εγκλωβισμένο μέσα......

Ελπίζω να βρεθεί μια λύση.........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου

άκου με προσοχή τους καημούς του

και δίνε του ελπίδες...

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενα λευκο, με γαλαζια ματια και φουντωτο μαλλι κουνελακι, ειναι το κατοικιδιο μου, που συστηνεται ως Καραμελος! Χαδιαρης, που ολη μερα θελει αγκαλιες και γλειφει τα χερια μας με το ιδιο στυλ που θα το εκανε κι ενας σκυλος! :p Το μονο τραγικο, οτι το κλουβακι του θελει 2 φορες τη μερα καθαρισμα! (πιφ) :lol:

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ενα λευκο, με γαλαζια ματια και φουντωτο μαλλι κουνελακι, ειναι το κατοικιδιο μου, που συστηνεται ως Καραμελος! Χαδιαρης, που ολη μερα θελει αγκαλιες και γλειφει τα χερια μας με το ιδιο στυλ που θα το εκανε κι ενας σκυλος! :p Το μονο τραγικο, οτι το κλουβακι του θελει 2 φορες τη μερα καθαρισμα! (πιφ) :lol:

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

Είναι πολύ ωραία τα κουνέλια, αλλά επίσης και πάρα πολύ "βρώμικα" ζωάκια.

Και είναι πολύ επίκινδυνα να κολλήσεις κάποιο μύκητα ή μικρόβιο απ' αυτά. ΤΟ ξέρω γιατί η καλύτερή μου φίλη όταν ήμασταν στο δημοτικό και βλέπαμε το Άκρως Οικογενειακόν, ζήλεψε και πήρε κι αυτό ένα κουνέλι (άσπρο σαν τον Βησσαρίωνα που μετά έγινε Ιφιγένεια), με ωραία θαλασσογαλαζοσιέλ μάτια, αλλά μέσα σε ένα μήνα το είχαν μετανιώσει οικογενειακώς, γιατί είχε ακαθαρσίες, ήθελε συχνά καθάρισμα κλπ, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κτήμα των παππούδων της στη φύση.....

Γι' αυτό εγώ προτιμώ τον σκύλο μου τον Ρίζο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και δίνε του ελπίδες...

Είναι πολύ ωραία τα κουνέλια, αλλά επίσης και πάρα πολύ "βρώμικα" ζωάκια.

Και είναι πολύ επίκινδυνα να κολλήσεις κάποιο μύκητα ή μικρόβιο απ' αυτά. ΤΟ ξέρω γιατί η καλύτερή μου φίλη όταν ήμασταν στο δημοτικό και βλέπαμε το Άκρως Οικογενειακόν, ζήλεψε και πήρε κι αυτό ένα κουνέλι (άσπρο σαν τον Βησσαρίωνα που μετά έγινε Ιφιγένεια), με ωραία θαλασσογαλαζοσιέλ μάτια, αλλά μέσα σε ένα μήνα το είχαν μετανιώσει οικογενειακώς, γιατί είχε ακαθαρσίες, ήθελε συχνά καθάρισμα κλπ, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κτήμα των παππούδων της στη φύση.....

Γι' αυτό εγώ προτιμώ τον σκύλο μου τον Ρίζο.

ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο περι ασθενειων! Ομως αμα τηρουνται σωστοι κανονες υγιεινης ειναι ενταξει. Απλως θελει οντως συνεχες καθαρισμα! :)

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο περι ασθενειων! Ομως αμα τηρουνται σωστοι κανονες υγιεινης ειναι ενταξει. Απλως θελει οντως συνεχες καθαρισμα! :)

Κοίτα, όσο και να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και όσο και να εμβολιάζονται και να τα καθαρίζουμε τακτικά, δεν παύει πάλι να είναι ζώα και να είναι φορείς και ασθενειών και μικροβίων κλπ.

Απλώς θέλει με προσοχή. Πχ ο σκύλος είναι λιγότερο ακίνδυνος απ' αυτή την άποψη, ενώ μια γάτα είναι πιο εύκολο να σου μεταδώσει κυρίως μύκητες. Συν τοις άλλοις, τα ζωάκια όπως ο σκύλος και ο γάτος που ζούνε στην αυλή, και όσο παραμένουν μόνο στην αυλή και δεν μπαίνουν μέσα στο σπίτι, δεν δημιουργείται κίνδυνος νομίζω να πάθεις κάτι.

Αλλά κάτι κουνελάκια και άλλα κατοικίδια που τα έχουμε εκ των πραγμάτων μέσα στο σπίτι μας, ε τότε είναι λίγο πιο επικίνδυνα τα ρπάγματα. Το ίδιο θα συμβεί πχ και αν όλη μέρα ζει ο σκύλος ή ο γάτος στο σπίτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και δίνε του ελπίδες...

Δηλαδή θεωρείτε σωστό τα σκυλιά να μένουν στην αυλή;

εγω πιστευω πως τα σκυλια ειναι μονο για αυλη.........

οχι ολα. τα τσιουαουα και αυτα τα μικρα πιστευω οτι δε μπορουν να ζησουν σε αυλη. ειναι καθαρα για σπιτι :)

Τα σκυλιά είναι αγελαία ζώα πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θέλουν να βρίσκονται συνεχώς με την αγέλη τους. Από τη στιγμή που υιοθετούμε ένα σκύλο αυτομάτως η αγέλη του γινόμαστε εμείς.

Τα σκυλιά είναι αγελαία ζώα πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θέλουν να βρίσκονται συνεχώς με την αγέλη τους. Από τη στιγμή που υιοθετούμε ένα σκύλο αυτομάτως η αγέλη του γινόμαστε εμείς.

και γι αυτο πρεπει να μενουν μαζι μας και οχι σε αυλες, κηπους ;)

:cool:

Δηλαδή θεωρείτε σωστό τα σκυλιά να μένουν στην αυλή;

Μα το φυσικό περιβάλλον (και) του σκύλου είναι έξω στην φύση. Μπορεί να είναι εξημερωμένο ζώο, αλλά από την στιγμή που το αποκόπτουμε από το φυσικό του περιβάλλον και το εντάσσουμε σε άλλο περιβάλλον, νομίζω ότι πρέπει να έχει επαφή με την φύση, να είναι έξω στην αυλή.

Και είναι και θέμα υγιεινής. Ούτε τρίχες θα αφήνει μέσα στο σπίτι, ούτε τίποτα. Και στην αυλή μπορεί να περιφέρεται, να κάνει τις βόλτες του, κι όχι να είναι κλεισμένος σε 4 τοίχους και να φοβάται να κουνηθεί, μην τυχόν και κάνει καμιά ζημιά και μετά το διώξουν.........

Παιδιά τη βοήθειά σας.

Στη πολυκατοικία που μένω υπάρχουν κάτι ανθρωποειδή(γιατί άνθρωποι δεν είναι) που έχουν ένα σκυλί και το έχουν συνέχεια κλειδωμένο μέσα και αυτοί λείπουν συνέχεια.Το σκυλί συνέχεια γαυγίζει και γρυλίζει σαν να κλαίει.Το καταλαβαίνω ότι βασανίζεται.Δεν έχω καταφέρει να βρω τους ιδιοκτήτες ποτέ.Όλοι αδιάφοροι είναι.Τί μπορώ να κάνω?

Να φωνάξω την αστυνομία ή να κάνω μια καταγγελία σε κάποια οργάνωση?

Υπάρχουν μέρες που δεν ακούγεται καθόλου ενώ άλλες δεν σταματάει όλη τη μέρα.Χτες το βράδυ μέχρι τις 1 το βράδυ γαύγιζε..

Βασικά δες κι αυτό το link:

http://www.in2life.gr/features/notes/articles/197260/article.aspx

είναι σχετικό με τις φιλοζωικές οργανώσεις, ίσως σ' ενδιαφέρει.......

Edited by Nikos_s3

[sIGPIC][/sIGPIC]

και δίνε του ελπίδες...

το σκυλι θελει να ναι μαζι με τους ανθρωπους του, γιατι μακρια απο αυτους δεν ειναι ευτυχισμενο. να περιφερεται και να κανει τις βολτες του? τρελη χαρα να ναι μονο του σ εναν χωρο που μετα την 2η μερα, θα χει βαρεθει. Γι αυτο σκυλια που ναι εξω εμφανιζουν συμπεριφορες οπως ανεξελεγκτο διαβασμα, σκαψιμο, καταστροφες, κυνηγητο ουρας κλπ ;)

Κι οποιος δε θελει τριχες μπορει η να παρει καποιο που δε μαδαει ή να μη παρει καθολου;)

:cool:

το σκυλι μου σημερα εκανε το εξης περιεργο..

ενω στο πιατακι του παντα εχει φαγητο, την ωρα του μεσημεριανου τον ειδα και τον ακουσα να κρατσανιζει κατι.

επειδη στο πατρικο μου κανανε αλλαγη στα υδραυλικα και ανοιξανε τα παταρια και τα ντουλαπια της κουζινας, φοβηθηκα μηπως ηταν καμια σαβουρα απο αυτες που βγαλανε οι υδραυλικοι..

τον μαλωσα να αφησει αυτο που ετρωγε(σιγα που θα το αφηνε)

ε με τα πολλα του το πηρα.

ηταν ενα κομματι αρτος μουχλιασμενος(η μαμα μου για να μη πεταξει τα αντιδωρα στα σκουπιδια-αμαρτια γαρ- τα βαζει στις γλαστρες)

ο μουργος προφανως το πηρε απο εκει και το ετρωγε!!

το πηρα και για να δω αν πειναει του εδωσα μια φετα ψωμι...την αρπαξε και εφυγε μακρυα μου-μη τυχον και το μετανιωσω και του την παρω πισω-

ρωτησα τους δικους μου και μου ειπαν πως τον ταισανε κανονικα το πρωι,-αλλωστε ειχε και στο πιατακι του- αλλα το σ/κ δεν ετρωγε καθολου το φαγητο του.

εχετε ακουσει εσεις για σκυλο να προτιμα το σκετο και γιατι οχι και μουχλιασμενο ψωμι, απο τις κροκετες??

να σημειωθει πως μετα του εδωσα και μια χουφτιτσα κροκετες και τις χλαπακωσε και αυτες..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μα το φυσικό περιβάλλον (και) του σκύλου είναι έξω στην φύση. Μπορεί να είναι εξημερωμένο ζώο, αλλά από την στιγμή που το αποκόπτουμε από το φυσικό του περιβάλλον και το εντάσσουμε σε άλλο περιβάλλον, νομίζω ότι πρέπει να έχει επαφή με την φύση, να είναι έξω στην αυλή.

Και είναι και θέμα υγιεινής. Ούτε τρίχες θα αφήνει μέσα στο σπίτι, ούτε τίποτα. Και στην αυλή μπορεί να περιφέρεται, να κάνει τις βόλτες του, κι όχι να είναι κλεισμένος σε 4 τοίχους και να φοβάται να κουνηθεί, μην τυχόν και κάνει καμιά ζημιά και μετά το διώξουν.........

Το περιβάλλον του σκύλου, κατά τη γνώμη μου, ήταν έξω στη φύση μέχρι που τον πήραμε και τον βάλαμε στα σπίτια μας, τον εξημερώσαμε. Έχουμε, λοιπόν, εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια επέμβει στη φύση του με το να τον κάνουμε κατοικίδιο. Ο σκύλος θέλει συνεχώς να είναι δίπλα μας. Αν έχεις σκυλάκι θα το έχεις παρατηρήσει ότι προτιμάει να είναι δίπλα σε έσενα, στα μέλη της οικογένειας σου.

Όσον αφορά για το θέμα υγιεινής, από τη στιγμή που ο σκύλος έχει ολοκληρώσει τον βασικό εμβολιασμό από κουτάβι και κάνει το επαναληπτικό εμβόλιο κάθε χρόνο και λαμβάνει το χάπι της αποπαρασίτωσης δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Πόσες ασθένειες μπορεί να κολλήσει ο σκύλος στον άνθρωπο; Εγώ προσωπικά δεν ξέρω καμία.

Τρίχες... σίγουρα είναι ενοχλητικό να μαδάει φοβερά ο σκύλος αλλά αυτό μπορεί να περιοριστεί με συχνό βούρτσισμα και με μία τροφή καλής ποιότητας. Υπάρχουν ράτσες που δεν μαδάνε καθόλου, όπως τα καθαρόαιμα κανίς. Γι' αυτό, άλλωστε, είναι και σκυλιά για αλλεργικούς.

Αν ο σκύλος έχει την απαραίτητη εκτόνωση και παιχνίδια καθημερινά δεν θα κάνει ζημιές μέσα στο σπίτι. Όλα βέβαια είναι θέμα εκπαίδευσης...

:)

το σκυλι μου σημερα εκανε το εξης περιεργο..

ενω στο πιατακι του παντα εχει φαγητο, την ωρα του μεσημεριανου τον ειδα και τον ακουσα να κρατσανιζει κατι.

ηταν ενα κομματι αρτος μουχλιασμενος(η μαμα μου για να μη πεταξει τα αντιδωρα στα σκουπιδια-αμαρτια γαρ- τα βαζει στις γλαστρες)

ο μουργος προφανως το πηρε απο εκει και το ετρωγε!!

το πηρα και για να δω αν πειναει του εδωσα μια φετα ψωμι...την αρπαξε και εφυγε μακρυα μου-μη τυχον και το μετανιωσω και του την παρω πισω-

ρωτησα τους δικους μου και μου ειπαν πως τον ταισανε κανονικα το πρωι,-αλλωστε ειχε και στο πιατακι του- αλλα το σ/κ δεν ετρωγε καθολου το φαγητο του.

εχετε ακουσει εσεις για σκυλο να προτιμα το σκετο και γιατι οχι και μουχλιασμενο ψωμι, απο τις κροκετες??

να σημειωθει πως μετα του εδωσα και μια χουφτιτσα κροκετες και τις χλαπακωσε και αυτες..

Δεν μου λες, το ταϊζετε κάθε μέρα κροκέτες, δηλαδή το ίδιο φαγητό;

Μήπως έχει βαρεθεί;

Γιατί εμείς συνηθίζουμε να δίνουμε στον δικό μας πότε ξηρά σκυλοτροφή, πότε κονσέρβες και πότε από το φαγητό που έχουμε κι εμείς, δίνουμε και στον σκύλο, εάν είναι κάτι που ταιριάζει σε σκύλο.....αλλά αν του δώσω πχ πάνω από 2-3 μέρες συνεχόμενες ξηρά σκυλοτροφή, τον βλέπω που εχώ πλησιάζει με όρεξη στο πιατάκι του, την πολλοστή φορά έρχεται μεν με όρεξη, αλλά τρώει σιγά σιγά, δεν το καταβροχθίζει όπως τις άλλες μέρες.

Για δοκίμασε μια μικρή αλλαγή στις διατροφικές του "συνήθειες"....

Όσο για τις τρίχες, φυσικά υπάρχουν και τα "κουρέματα" σκύλων, το καλοκαίρι καλό είναι λίγο να το ξαλαφρώνω από τις τρίχες του το ζωντανό, και αυτό αισθάνεται πιο άνετα, και ανανεώνεται το τρίχωμά του, πλένεται πιο εύκολα και είναι πιο καλό για το ίδιο.

Εξ άλλου και το ίδιο το ζώο βαριέται κάποιες στιγμές τους ανθρώπους, θέλει κι αυτό λίγο να αποσυρθεί στο σπιτάκι του ή να κάνει την βόλτα του στον κήπο, δεν νομίζω να θέλει να είναι όλη την ώρα με ανθρώπους, ακόμη κι όταν είναι για πολύ καιρό και έχει συνηθίσει......

[sIGPIC][/sIGPIC]

και δίνε του ελπίδες...

Δεν μου λες, το ταϊζετε κάθε μέρα κροκέτες, δηλαδή το ίδιο φαγητό;

Μήπως έχει βαρεθεί;

Γιατί εμείς συνηθίζουμε να δίνουμε στον δικό μας πότε ξηρά σκυλοτροφή, πότε κονσέρβες και πότε από το φαγητό που έχουμε κι εμείς, δίνουμε και στον σκύλο, εάν είναι κάτι που ταιριάζει σε σκύλο.....αλλά αν του δώσω πχ πάνω από 2-3 μέρες συνεχόμενες ξηρά σκυλοτροφή, τον βλέπω που εχώ πλησιάζει με όρεξη στο πιατάκι του, την πολλοστή φορά έρχεται μεν με όρεξη, αλλά τρώει σιγά σιγά, δεν το καταβροχθίζει όπως τις άλλες μέρες.

Για δοκίμασε μια μικρή αλλαγή στις διατροφικές του "συνήθειες"....

οχι,δεν νομιζω να ειναι αυτο καθως και δεν τρωει καθημερινα το ιδιο και εκτος αυτου αφου εφαγε το ψωμι,μετα πηγε στο πιατακι του και ετρωγε κροκετες!!

Φιλε μου μην ανησυχεις...μπορει απλα να μην ειχε ορεξη το σκυλι εκεινη την ωρα...δεν ειναι κατι περιεργο...αν ξανασυμβει...τοτε να το ξανασυζητησουμε μηπως βρεις μια λυση..Παντως καθε 2-3 μηνες μπορεις να του αλλαζεις την τροφη του για να μην την βαρεθει. Το συγκεκριμενο αν ειναι μεμονομενο περιστατικο δεν υπαρχει λογος λογος να ανυσηχεις.

Τωρα οσον αφορα εμενα...εχω να πω οτι ειναι πολυ ωραια ενοτητα η συγκεκριμενη!!!!!!!!

Εγω ειχα ενα μποξερ 13 χρονια (μεσα στο σπιτι) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΥΛΙ ΑΠΛΑ...αργοτερα οταν απεβιωσε πηρε απο τη φυλοζωικη η αδερφη μου ενα "μποξερ" που τελικα ειπαν οτι ειναι πιτ μπουλ και αποδειχτηκε κρητικο κυνηγοσκυλο. :P. Τωρα το συγκεριμενο ειναι 2 χρονων και πηραμε πριν 3 μηνες και ενα πιτ μπουλ που τωρα ειναι 5 μηνων. Ο κουταβος (ο θεος να τον κανει κουταβο 20+ kg) ειναι απλα γαματος!...να πω οτι και τα 2 σκυλια ειναι μεσα στο σπιτι. Αυτα απο μενα. Αλλα ζωακια...εχω παρει ενα κουνελι στην κοπελα μου...και αργοτερα αυτη πηρε αλλο ενα. ΑΑ εχουμε και 2 πουλακια στο σπιτι (Της αδερφης μου). :D

οχι,δεν νομιζω να ειναι αυτο καθως και δεν τρωει καθημερινα το ιδιο και εκτος αυτου αφου εφαγε το ψωμι,μετα πηγε στο πιατακι του και ετρωγε κροκετες!!

Τότε μήπως ήταν απλώς κάτι παροδικό, κάτι της στιγμής...

Βασικά μήπως θέλει κανένα παιχνιδάκι, σαν αυτά τα κοκκαλάκια, τα σκιουράκια και ό.τι άλλο σχετικό μπορείς να φανταστείς, που τους τα πετάς, μόλις σκάνε στο έδαφος βγάζουν έναν θόρυβο και τρέχει ο σκύλος να τα πάρει και να τα παίξει;

Δες κι αυτό το ενδεχόμενο, κάντου δωράκι ένα κόκκαλο πχ για αρχή και δες πώς θα αντιδράσει και πώς θα παίξει μαζί του......

[sIGPIC][/sIGPIC]

και δίνε του ελπίδες...

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ για κουταβι..

12 χρονων σκυλος ειναι,τα εχει ολα του τα παιχνιδακια...

ισως απλα ετυχε..

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ για κουταβι..

12 χρονων σκυλος ειναι,τα εχει ολα του τα παιχνιδακια...

ισως απλα ετυχε..

Δεν έχει σημασία η ηλικία. Τα παιχνιδάκια τους αρέσουν πάντοτε, σε κάθε ηλικία τους.

Όσο για την παρατήρησή σου, ναι, ίσως να ήταν τυχαίο, που λέει κι η -μπιαχ- διαφήμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και δίνε του ελπίδες...

Ψάχνω Καθαρόαιμο Βρετανικό Κοντότριχο ( British short hair ) γατάκι στο αντιπροσωπευτικό χρώμα γκρίζο με χάλκινα μάτια για αγορά.

http://img809.imageshack.us/img809/262/britishshorthair.th.jpg http://farm4.static.flickr.com/3284/2457181124_2a23731a6e.jpg

Εναλλακτικά και σε μαύρο.

http://www.rocadannecats.com/sitebuilder/images/Rocadanne_20roxi_20002-460x299.jpg

Αν γνωρίζετε κανένα σοβαρό εκτροφείο Η αν έχετε κανένα γνωστό που να έχει τέτοια γάτα (να πάρω γατάκι αφού ζευγαρώσει) παρακαλώ ενημερώστε με PM. Ευχαριστώ.

Edited by vampyre
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

• 1 month later...
Ο γάτος της αυλής μου, σε τρομερό καρέ!!! :lol:

α εχω και μια του δικου μου που κοιμαται αναποδα με ανοικτα ποδια.. θα την ανεβασω καποια στιγμη :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ο γάτος της αυλής μου, σε τρομερό καρέ!!! :lol:

Τον ματιάσαμε το γάτο... :(

Την επόμενη μέρα, αρρώστησε, δεν μπορούσε να κουνηθεί, για να κάνει μια κίνηση ήθελε 5 λεπτά,ο κτηνίατρος είπε ότι έχει απλά ίωση και να του δίνουμε απλά ορό και αντιβίωση... :mad:

Ο γάτος δε βελτιωνόταν, φαινόταν ανήμπορος και τελικά χτες πέθανε...

Ήταν τρομερός γάτος! :O