FREAK_OF_NATURE Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 ontos ta zoakia einai foverh suntrofia!! paliotera eixa ki ego mia gatoula(8ulhkia alla thn elega figo:p)paroles tis zhmies pou mou ekane (espase ena resw,trypose mesa sth ntoulapa mou kai eksune ta nyxia ths se ena tagier moy,ekane trabhgmata sth kourtina ths kouzinas) thn latreya!!! shmera mphka se ena pet shop..pernousa apo ekso me mia kopelitsa kai eipam ena mpoume...aaaax ti epa8a!!! ta 8elo ola!!(ektos ta pontikia kai thn tarantoula pou poulouse...epishs de 8elo thn igouana kai to allo pou akoma de katalaba ti einai alla emoiaze xamaileonta) alla ola ta alla ta 8elo!!ta skulakia,ta gatakia,kanarinakia,papagalakia,kounelakia,psarakia!!ola!mporooo? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisgr77 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Εγώ έχω έναν γάτο Παράθεση To νέο mofeu :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Εγώ έχω έναν γάτο Πολύ ωραίος. Μου αρέσουν πολύ τα γατιά που έχουν αυτό το χρώμα στο τρίχωμα. Επίσης μυο αρέσουν πολύ και τα γατιά με πρασινωπά μάτια. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 ontos ta zoakia einai foverh suntrofia!! paliotera eixa ki ego mia gatoula(8ulhkia alla thn elega figo:p)paroles tis zhmies pou mou ekane (espase ena resw,trypose mesa sth ntoulapa mou kai eksune ta nyxia ths se ena tagier moy,ekane trabhgmata sth kourtina ths kouzinas) thn latreya!!! shmera mphka se ena pet shop..pernousa apo ekso me mia kopelitsa kai eipam ena mpoume...aaaax ti epa8a!!! ta 8elo ola!!(ektos ta pontikia kai thn tarantoula pou poulouse...epishs de 8elo thn igouana kai to allo pou akoma de katalaba ti einai alla emoiaze xamaileonta) alla ola ta alla ta 8elo!!ta skulakia,ta gatakia,kanarinakia,papagalakia,kounelakia,psarakia!!ola!mporooo? που να δεις δηλαδη τι γινεται σπιτι μου πραγματικα θα νομιζεις οτι μπηκες σε ζωολογικο κηπο παρεπιμτωντος ειχα κι εγω ενα γατο που τον ελεγα φιγκο αλλα τον ειχε ονομασει η μανα μου ετσι εγω ημουν πολυ μικρος,και τελικα της τον επνιξαν και μας τον κρεμασαν στην εξωπορτα του σπιτιου μας,μπραβο καλοι ανθρωποι τι να πω πιο ζωα κι απ τα ζωα ειναι οσοι κανουν τετοια πραγματα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 :(:(:(: krima... mh xarakthrizeis omos tetoia atoma zoa...ta zoakia de sou ftaine se tpt..de ftaine ayta pou de mporoune oyte na milhsoun oyte na ekshghsoun stous apan8ropous pou kanoun tetoies energeies oti einai ^#$&$%#$!!!! an mporousan 8a to ekanan.. kai sthn telikh ti tous enoxlhse to gati? se monokatoikia menate?giati se polukatoikia ligo duskolo na afhneis th gata na trigyrnaei sta koinoxrhsta(xoria pou to 8eoro kai la8os) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Γιατί αν μένουν σε πολυκατοικία αυτό δικαιολογεί να σου κρεμάσουν τον γάτο από τη πόρτα ? Μήπως σας κάνανε τίποτα μάγια ? πολύ κουφό , άκου εκεί τη γάτα έξω από τη πόρτα κρεμασμένη !!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 den eipa pos tous dikaiologei..apla rothsa giati an menoun se polukatoikia kai afhnoun th gata na sergianaei sta koinoxrhsta tote einai pio eukolo oi kakoi aytoi an8ropoi na piasoun to gataki... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 που να δεις δηλαδη τι γινεται σπιτι μου πραγματικα θα νομιζεις οτι μπηκες σε ζωολογικο κηπο παρεπιμτωντος ειχα κι εγω ενα γατο που τον ελεγα φιγκο αλλα τον ειχε ονομασει η μανα μου ετσι εγω ημουν πολυ μικρος,και τελικα της τον επνιξαν και μας τον κρεμασαν στην εξωπορτα του σπιτιου μας,μπραβο καλοι ανθρωποι τι να πω πιο ζωα κι απ τα ζωα ειναι οσοι κανουν τετοια πραγματα. αμα εβλεπα εγω το δικο μου ζωακι σε τετοια χαλια ξερεις τι θα εκανα? θα του περναγα θηλια αυτουνου που θα το εκανε και θα τον κρεμαγα απο το δεντρο να πεθανει οπως σκοτωσε το γατακι.. να δουμε μετα θα του αρεσει? κακα τα ψεματα.. οποιος φερεται ετσι στα ζωα ειναι ΖΩΟ :mad: και του αξιζει να παθει τα χειροτερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 το παλιο μας σπιτι ηταν μονοκατοικια και με αυλη μαλιστα. μη φοβαστε μα ειχαμε μαθει ποιος το ειχε κανει,και το κανονισε ο πατερας μου καλα. ειχα γραψει ακριβως το λογο αλλα το αφαιρεσα για καποιους λογους. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 αμα εβλεπα εγω το δικο μου ζωακι σε τετοια χαλια ξερεις τι θα εκανα? θα του περναγα θηλια αυτουνου που θα το εκανε και θα τον κρεμαγα απο το δεντρο να πεθανει οπως σκοτωσε το γατακι.. να δουμε μετα θα του αρεσει? κακα τα ψεματα.. οποιος φερεται ετσι στα ζωα ειναι ΖΩΟ :mad: και του αξιζει να παθει τα χειροτερα!!ma giati ton les zoo?ta zoakia ti sas ftaine kai ta exete metro sygrishs?ena zoo 8a to ekane ayto pote???de nomizo!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 ma giati ton les zoo?ta zoakia ti sas ftaine kai ta exete metro sygrishs?ena zoo 8a to ekane ayto pote???de nomizo!! εχεις απολυτο δικιο δεν ειναι ζωο ειναι ζωον :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 μια και λεμε για μ....ες θυμαμε πριν 5 χρονια ειχα δει κατι τζογλανια γυρω στα 16με 18να εχουν βαλει πανω σε αγκιστρακια ψαρεματος κομματια απο τυρι και να ειναι ετοιμοι να τα δωσουν σε κατι γατακια :mad: το τι χαστουκια πεσανε ακομα τα θυμαμε!!!!το ευχαριστηθηκα πολυ!!!!μα παρα πολυ!!!!αντι να πανε να κανουνε καμακι επαιζαν το πουλακι τους που τους εδωσε ο Θεος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 αχ μωρε ο κουταβος μεγαλωσε!!!! Σημερα σηκωσε πρωτη φορα το ποδαρι του για να κανει πιπι του!!! (βεβαια μισοστηριχτηκε σε ενα αμαξι, και στην πορεια καταβρεξε και το ποδι του, αλλα η αρχη ειναι το ημιση του παντος!). Μονο να ψηλωσει λιγο δε λεει τρομαρα μου!!!! Αει στο καλο καπου επρεπε να πω οτι το μωρο εγινε αντρας κι αν δε το πω εδω που θα το πω;;; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Exw adynamia sta lykoskyla de kserw gia sas,einai ta pio eksypna skylia gia mena,eidika ta 8ylhka einai para poly pista ston an8rwpo,exw mia skylitsa pou th lene Liza :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Λοιπον παιδια το ξερω οτι βγαινω αρκετα off-topic με αφτο το ποστ αλλα για να μην ανοιγο καινουργιο θεμα για μια ερωτησουλα ρωταω εδω. Ψαχνουμε για καπιο ροτβαιλερ σε οσο πιο καλη τιμη μπορουμε να βρουμε. Ξερετε καπιο site που να εχει αγγελιες και ετσι για ζωα; Εψαξα στον γουγλι αλλα το μονο που βρεικα που μου εκανε ητανε το zoofilia. Μαλλον δεν εψαξα με σωστες λεξεις αλλα δεν ξερω τι αλλη λεξει μπορω να βαλω. Σας παρακω βοηθιστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. March 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Λοιπον παιδια το ξερω οτι βγαινω αρκετα off-topic με αυτο το ποστ αλλα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα για μια ερωτησουλα ρωταω εδω. Δεν είσαι καθόλου εκτός θέματος! Το θέμα αναφέρεται στα κατοικίδια ζώα και είναι τελείως γενικό. Όμως μια φορά είναι αρκετή,το μήνυμά σου είναι ορατό από όλους και όποιος/αν γνωρίζει κάτι,θα απαντήσει. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Λοιπον σημερα πηγαμε στο Petshop για να αντικαταστησουμε τα ψαρια που αποδημησαν εις κυριον, και να παρουμε και τροφη για το Ρηγα.... και μεσα στη βιτρινα ηταν ενα κολει! (τι πρωτοτυπο). Ελα ομως που το συγκεκριμενο μας εκανε κλικ (οχι ενα, πολλα μαζεμενα), και στο τελος παρατησαμε ψαρια, ενυδρεια και λοιπα (οχι το φαι του Ρηγα) και φυγαμε μαζι του! :D Ο Ρηγας νομιζει οτι του φεραμε ενα ζωντανο παιχνιδι βεβαια, αλλα κι ο μικρος δεν παει πισω σε τσαμπουκα.. Εχω ξετρελλαθει και ψαχνω να του βρω ονομα... Για βοηθατε ρε παιδια.. Ειπαμε ειναι κολει (αρχοντας δηλαδη, αλλα αρχοντας ητανε το παρατσουκλι του συγχωρεμενου μας και δε το θελουμε), και ψαχνουμε κατι σε ονομα ελληνικο και πρωτοτυπο... Ελπιζω να μην εχω ζηλιες -για την ωρα καλα τα πανε, μας εχουνε γραμμενους κανονικα κι ασχολειται ο ενας με τον αλλο βεβαια... :mad: Αχ ειμαι μια χαζοσκυλομαμα!!!!! :rolleyes: και μετα μου λενε να κανω παιδια!! Κουδουνια θα μου κρεμασουνε!!!! :wacko: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 onoma gia kolei e?arseniko na upo8eso? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Ναι... τωρα εχω δυο αγαδες στο κεφαλι μου!!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Ναι... τωρα εχω δυο αγαδες στο κεφαλι μου!!!! hlikia? kata th gnomh mou ta onomata bgainoun me bash to xarakthra.. as poume ego ton diko mou ton eixa parei enos mhna kai olo koimotan..kai apo to tempelh ton bgalame mpeli :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 και μεις καπως ετσι τους βαφτιζουμε... Ας πουμε ο Winston βγηκε winston γιατι πανω στην κουβεντα για το ονομα ζητησα ενα τσιγαρο, μου δωσανε camel, ειπα μα καλα ενα winston δεν υπαρχει; κι αυτος σηκωθηκε κι ηρθε αμεσως διπλα μας!!! Τον Ρηγα τον βγαλαμε Ρηγα γιατι τον βρηκαμε στην Σκοπελο δυο μερες μετα που χασαμε το winston και θεωρησαμε οτι μας τον χαρισε ο Αγιος Ρηγινος (ο πολιουχος της Σκοπελου) Αλλα τουτος δω... Δυομιση μηνων σκ..το να γρυλιζει του μεγαλου... Και θα γινει αρχοντας σαν τον winston κι αυτος.. Εχει κολλησει το μυαλο μας βλεπεις στον winston Και δεν μπορουμε να σκεφτουμε nada! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Παντος εγω στον σκυλο που θα παρω (Τελικα βρηκα φτηνους απο ουγκαρια.Αρκη να τα στελνουν Ροδο με 100-200 ευρω γιατι αλλιος συμφερει να τον παρω απο μαγαζι) Εχω ηδι αποφασησει ονομα. Κρονο θα τον βγαλω.Παντα μου αρεσανε τα ονοματα των θεων και τον τιτανων και σε ενα ροτβαιλερ θα ταιριαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 εγω παλι ονομασα την δικια μου πριν 10 χρονια Σιλβα γιατι απλα μου αρεσε! αν και θα προtιμουσα να την ειχα παει sexy γιατι ειναι μπουκια και συχωριο η ατοιμη, δεν χωρτενεται με τιποτα! 10 χρονια και καθε μερα παθαινω την ιδια πλακα και τη ιδια τρελα να την παρω αγκαλια και να την ζουληξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Εβαπτισθη ο νεος!!!! Και το ονομα αυτου Δουκας!!! (Ωραια, τωρα εχουμε ενα Ρηγα κι ενα Δουκα σαυτο το σπιτι.... Νιωθω εντελως υπηρετικο προσωπικο πλεον!) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 parte kai mia komissa na desei to paketo :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts