Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:p :D τα κρύβει ή δεν τα κρύβει? :D

σπανίως να ασχοληθεί με αντικείμενα η λίντα.... με κόκκαλα ναι :D

το αγαπημένο της σπόρ ειναι μασούλισμα υφάσματος και δε του κρεββατιού....ειδικά όταν έχει νεύρα :lol: το κάνει πλισέ :confused:

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως εγώ προτείνω μια ωραία συνάντηση στου Φιλοπάππου σε ένα ωραίο ξέφωτο που έχει και πάμε εύκολα ως εκεί με τα σκυλάκια μας

Τι λέτε ? καμμιά Κυριακή απόγευμα ? ( όχι αυτή :p )

Sorry για το ελαφρως ασχετο του μηνυματος αλλα θελω να σας ρωτησω αν εχετε υπ'οψιν σας τα σκυλια ρατσας "Chinese Shar-Pei" γιατι ειδα ενα σε ενα pet shop κατω στην Ομονοια και επαθα πλακα...! Παραθετω και μια φωτογραφια του για να το δειτε! Αν ξερει κανενας καποια πληροφορια γι'αυτα τα σκυλια, τι χρειαζονται για να μεγαλωσουν σωστα, σε ποιες ασθενειες ειναι ευαλωτα κτλ θα χαιρομουν να μαθω! Παντως οι τιμες τσουζουν πολυ καθως αρχιζουν απο 800€...Δυστυχως δε μου περισσευουν αλλα για ενα τετοιο κουκλι θα τα εδινα και ας εκανα περικοπες αλλου...

http://img227.exs.cx/my.php?loc=img227&image=image1mt.jpg

εμενα δεν μου λενε κατι τα σκυλακια ρατσας ολα ψυχουλες ειναι και ολα αξιζουν ενα σπιτι και μια αγκαλια ασχετως αν ειναι 'κοπριτες" η του σαλονιου..

Να διευκρινισω κατι: Δεν εψαχνα για να αγορασω σκυλι. Εχω ηδη ενα σκυλο, ενα γατο και ενα παπαγαλακι. Αυτο απλως το ειδα τυχαια και επαθα πλακα μαζι του γι'αυτο και καταχρηστικα μαλλον θελω να το παρω. Παντως σε αυτο που λες PowerZ συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ! Μακαρι να ειχα τα χρηματα να μπορουσα να φιλοξενω και να φροντιζω 10-20 σκυλια...Anyway...

to sygekrimeto moutraki ontos einai sar pei..exei pshfistei nomizo os h pio asxhmh ratsa skulou..emena maresoun pantos...

oi times paragmatika akribes gia ena tetoio plasmataki..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

emena maresoun..ola ta skulia oso kakomoutsouna kai na einai bgazoun mia gluka...alla afou etsi pshfisan ti na kano?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εμενα τα κακομουτσουνα σκυλια ειναι τα αγαπημενα μου!! Ειναι πολυ γλυκα! Μεχρι τωρα μ'αρεσαν πιο πολυ απ'ολα τα Bulldog αλλα τωρα που ειδα τα shar-pei κολλησα!

Ενα τετοιο λεγαμε να παρουμε πριν μας βρει ο μικρος μας για να μην κινδυνευει απο το κακο ματι ( τον γουινστον τον εφαγε η ομορφια του και τον ματιασανε!)

Ειναι οντως φατσουδια παντως (και πιο δεν ειναι;) :O

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Τέλειες!!!

Το σκυλάκι σου είναι σκέτη γλύκα!!!!!! :p

Επειδή όμως δεν παρακολουθώ είναι το σκυλάκι που είχε χτυπήσει??? :confused:

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

Τέλειες!!!

Το σκυλάκι σου είναι σκέτη γλύκα!!!!!! :p

Επειδή όμως δεν παρακολουθώ είναι το σκυλάκι που είχε χτυπήσει??? :confused:

ναι αυτό είναι :)

ναι αυτό είναι :)

Έγινε καλά δηλαδή!!!! :p :up: :yahoo:

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

Χμμμ τώρα το είδα αυτό το thread για πρώτη φορά... :geek:

Ποστάρω απλά για να στείλω ένα ιντερνετικό "hello" στο σκύλαρό μου, που εχω να τον δω 2 χρόνια για... άλλους λόγους. :sorry:

Μιλάμε για τον Κρείττων, ένα Hasky με λύκο, κτήνος σε μέγεθος, βάρος περίπου 35 κιλά όταν, έπαψα να τον βλέπω...

Να περνάει καλά :luck:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Έγινε καλά δηλαδή!!!! :p :up: :yahoo:

Ναι είναι καλά , δηλαδή ήταν πολύ καλά για ένα διάστημα αλλά πάλι είμαι λίγο στεναχωρημένος και έχω μπερδευτεί

Γιατί το τελευταίο διάστημα συνέχεια έχει το ένα πόδι σηκωμένο

Δεν είδα κάποιο αγκάθι και λέω μήπως όπως μεγαλώνει λόγω του χτυπήματος μήπως βγει κάνα κουσούρι

Η επιλογή είναι σύμφωνα με το γιατρό ( μας είχε πει ότι μπορεί μελλοντικά να του κάνει ίσως πρόβλημα ) να του ξανασπάσει το πόδι και να του κάνουμε μετά μπάνια συνέχεια σε ζεστό νερό για το πόδι του για κάνα μήνα.Αλλά πως να περάσει το καημένο πάλι τέτοια δοκιμασία και τέτοιο πόνο ? πως να το πάρεις για να του σπάσεις το πόδι ? θα το πάρουμε στο γιατρό να δούμε μήπως φταίει κάτι άλλο , μπορεί εκεί στα χόρτα να του μπήκε κάνα αγκάθι και να μη μπορούμε να το βρούμε )

iiiiiiiiiiiiiiiii http://www.langkawi.dk/a1252.gif

δεν πιστευω να του σπασεις παλι το ποδαρακι τρομαξαμε ολοι εδω μεσα να γινει καλα και παλι απο την αρχη??