woudoulis Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Ετσι μπράβο Συμφωνώ Αυτό είναι αγάπη Τι να το κάνεις στον κήπο μόνο του ? Εντάξει με κήπο και να έχω και εγώ μια αιώρα να αράζω να πίνω το ποτό μου και να παίζει με ότι θέλει ακόμα καλύτερα Αλλά ? εδώ βάφω το δωμάτιό μου και θέλει να είναι εκεί κοντά με το ζόρι Κάθεται και λίγο λίγο πλησιάζει χαχαχαχα και έβαψε λίγο τα μουστάκια του Εμ ...... τι να του κάνω ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Κίνδυνοι Στις Χριστουγενιάτικες Γιορτές Προστατεύστε τα Κατοικίδιά Σας από Ατυχήματα Χριστουγενιάτικο Δέντρο: Βεβαιωθείτε ότι το δέντρο σας είναι καλά στερεομένο. Θυμηθείτε ο χυμός του έλατου ανακατεμένος με νερό γίνεται δηλητήριο για το σκυλί ή την γάτα σας. Προσοχή λοιπόν! Προσέξτε ώστε τα στολίδια, λαμπάκια, κορδελίτσες, συρματάκια, καλώδια, πινέζες, αγκυστράκια, κλπ. δεν πρέπει να πέσουν στο πάτωμα. Αν το κατοικίδιό σας τα φάει υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του που μπορεί να οδηγήσει μέχρι και το χειρουργείο. Τα καλώδια του δέντρου δεν πρέπει να είναι χαμηλά και όταν δεν είστε στο δωμάτιο βγάλτε τα από την πρίζα ή κλείστε την πόρτα ώστε το σκυλί να μην έχει πρόσβαση. Εάν μασήσει τα καλώδια υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Οι Σοκολάτες μπορεί να είναι θανατηφόρες για τα σκυλιά. Περιέχει theobromine που είναι τοξική για σκυλιά και γάτες επειδή τα σώματά τους δεν μπορούν να την χωνέψουν-διασπάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis ( 1 Δεκ. 2004 , 13:07) Χριστουγενιάτικο Δέντρο: Βεβαιωθείτε ότι το δέντρο σας είναι καλά στερεομένο. Θυμηθείτε ο χυμός του έλατου ανακατεμένος με νερό γίνεται δηλητήριο για το σκυλί ή την γάτα σας. Προσοχή λοιπόν! Επιδή εκτός από φιλόζωοι έχουμε και οικολογικές ευαισθησίες λέμε όχι στο Έλατο και στολίζουμε ψεύτικο δέντρο, επίσης επειδή οι γατούλες μου είναι πολύ δραστήριες έχω καταργίσει τις μπάλες και γεμίζω το δέντρο με φωτάκια, το οποίο και το έχω στο μπαλκόνι. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis ( 1 Δεκ. 2004 , 13:07) Κίνδυνοι Στις Χριστουγενιάτικες Γιορτές Προστατεύστε τα Κατοικίδιά Σας από Ατυχήματα Οι Σοκολάτες μπορεί να είναι θανατηφόρες για τα σκυλιά. Περιέχει theobromine που είναι τοξική για σκυλιά και γάτες επειδή τα σώματά τους δεν μπορούν να την χωνέψουν-διασπάσουν. Αληθευει αυτο ? Η δικια μου παντα ετρωγε κανα κομματακι μικρουλι μια φορα τον χρονο ας πουμε.. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Δεν ξέρω σε ένα site το βρήκα Εννοείται ότι δεν βάζουμε αληθινά δέντρα στο σπίτι Ε καλά για ένα κοματάκι σοκολάτας δεν νομίζω Πάντως εγώ του έχω σοκολάτα για σκύλους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Τη Νέλλη την ξαναρχίζει -για άλλη μια φορά- η στοματίτιδα. Αντε να περάσει κι αυτή πάλι! Οποιος έχει ζωάκι με πρόβλημα, καταλαβαίνει πως είμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Επιτελους παλι internet. Ωρα να σας πω και εγω τα δικα μου. Η ζιζι πολυ τρελη γατα. Ολη την ωρα τρεχει απο δω και απο κει. Και επιταχυνει πολυ γρηγορα. Απο την μια ακρη μεχρι την αλλη εχει μετρηθει 3 sec. Δηλαδη 0-15@3sec. Καλος χρονος ε? Ριχνει και πολυ ξυλο στα γατια. Εχει πολυ πλακα. Ολα τα γατια τον φοβεριζουν γιατι τα δαγκωνει (παιχνιδιαρικα βεβαια). Πολυ φαση να βλεπεις ενα γατακι μισου κιλου να ριχνει κατω γατες των 8 κιλων. Παλι καλα που εχει και το ξεσκονοπανο (φουντωτο) να παιζει. Και ριχνει ξυλο στο μεγαλο μου γατο. Πολυ ξυλο. Τρεχει πολυ γρηγορα. Οταν τρεχει και προσπαθει να στριψει συνεχιζει να πηγαινει ισια απο την ταχυτητα. Μια φορα στουκαρε στον τοιχο. Οτι να'ναι ειναι. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield ( 1 Δεκ. 2004 , 14:32) Τη Νέλλη την ξαναρχίζει -για άλλη μια φορά- η στοματίτιδα. Αντε να περάσει κι αυτή πάλι! Οποιος έχει ζωάκι με πρόβλημα, καταλαβαίνει πως είμαι.. θελει κουραγιο και υπομονη φιλεναδα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 εμενα παντως με τα γατια εχω καιρο να δω το ελατο να την βγαζει και πρωτοχρονια :p περσι ο γατος το μετεφερε απο δωματιο σε δωματιο :wacko: φετος που ειναι 2 βλεπω να το πηγαινουν σε αλλο διαμερισμα!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 η δικια μου δεν τρωει σοκολατα για σκυλους θελει μονο ανθρωπινες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 It's a cat attack Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Πάρα πολύ ωραίο. Μα πάρα πάρα πολύ ωραίο (ξέρω σας εντυπωσίασε ο πλούτος του λεξιλογίου μου, αλλά ειλικρινά έχω μείνει άφωνη από τα γέλια). :D :D :lol: Μια συμβουλή: περιμένετε να το φορτώσει, γιατί εγώ το είδα κομματιαστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis ( 1 Δεκ. 2004 , 20:42) εμενα παντως με τα γατια εχω καιρο να δω το ελατο να την βγαζει και πρωτοχρονια :p περσι ο γατος το μετεφερε απο δωματιο σε δωματιο :wacko: φετος που ειναι 2 βλεπω να το πηγαινουν σε αλλο διαμερισμα!!! :p Τώρα είδα την περιγραφή με τους γάτους. :D Μιλάμε έχω πέσει κάτω από τα γέλια και ακολουθεί (όπως πάντα) ο (γνωστός) διάλογος με την οικογένεια "τρέξτε να δείτε.." "τι είναι πάλι?"κλπ, κλπ Μια λοιπόν η δική σου περιγραφή, μια το βιντεάκι του Φίλιππου, πολύ καλή διάθεση απόψε. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (30 Νοέ. 2004 , 15:11) Απόλυτα σωστό. Και όσο πιο γρήγορα το κάνεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Επιτέλους Αrfi σε βλέπουμε. Τι έγινες τόσον καιρό? Τα νινιά όλα καλά? Dimangelid σίγουρα θα ησυχάσει όταν μεγαλώσει λιγάκι. Η δικιά μου κάνει τρέλες ακόμα, αλλά οχι με το ρυθμό που περιγράφεις εσύ. Οσο μεγαλώνουν, σοβαρεύουν :D :D Ελπίζω να ηρεμήσει γιατί κοντεύει να τα διαλύσει όλα στο δωμάτιο έτσι όπως τρέχει όλη την ώρα. Όταν κάθεται δίπλα μου με την παραμικρή κίνηση του χεριού μου όταν κουνάω το ποντίκι ορμάει και με τσακίζει στις δαγκωνιές. Αν δει κέρματα πάνω στο κρεβάτι αρχίζει τα τα κλωτσάει. Το ίδιο κάνει ορισμένες φορές με τα κινητά μου και ειδικά όταν βάζω στο Sagem MYX5-2 την γάτα. EDIT Επίσης έχει καταντήσει σπαστικό που μόλις την αφήσω μόνη της έστω για 5 λεπτά αρχίζει να κλαίει και να γρατζουνάει την πόρτα μου. Ειδικά όταν λείπω μου λέει η μάνα μου ότι κλαίει πολύ και πάει μέσα και την χαϊδεύει για να ηρεμήσει. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Το δικό μου το γατάκι (το ένα από τα τέσσερα) όταν φεύγω από το σπίτι παίρνει την πιτζάμα μου από το κρεβάτι την πάει στο σημείο που θέλει να κοιμηθεί την απλώνει και κοιμάται πάνω της. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Τα γατια σας που κοιμουνται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 otan eixa gataki koimotan h mesa sto ntoulapi tou pagou ths kouzinas kato apo to neroxyth:p h alles fores koulouriazotan sta podia moy...exei faei klotsidia,alla to ekana a8ela moy :o Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Enema ( 8 Δεκ. 2004 , 13:58) Τα γατια σας που κοιμουνται? Όπου τους έρθει η νύστα, σιγά μην τρέχουν τώρα... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Στην πολυθρόνα δίπλα στο κρεββάτι μου. Οταν σβύσω το φως και κοιμηθώ, ερχεται στο κρεββάτι. Από κει κι ύστερα διαλέγει: πάνω στο κεφάλι μου, πάνω στο στομάχι μου, πάνω στα πόδια μου, αναλόγως κατά που θα της την βαρέσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Enema ( 8 Δεκ. 2004 , 13:58) Τα γατια σας που κοιμουνται? Η Αγκύρας (Μπέλλα) κοιμάται ή στα πόδια του πατέρα μου ή πάνω στην τηλεόραση ή στο πάνω μέρος του ξύλου που είναι για να ξύνει τα νύχια της (στο πάνω μέρος του, έχει ένα ίσιο ξύλο στο οποίο έχουν βάλει κάτι σαν μικρό χαλάκι το οποίο είναι ιδανικό για να κοιμάται εκεί. ένα ίδιο έχει και στο κάτω μέρος). Οι γάτες που έχω έξω στην σκάλα (Ροζίτα, Μπιαννίτα) κοιμούνται σε ένα χαλάκι που τους έχουμε βάλει στους σωλήνες του καλοριφέρ ή πάνω σε ένα ξύλο το οποίο είναι βιδωμένο για να καλύπτει ένα κενό της κουπαστής της σκάλας μας. Η Ψιψινέλ κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα στο πρόσωπό μου. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel ( 2 Δεκ. 2004 , 12:39) Το δικό μου το γατάκι (το ένα από τα τέσσερα) όταν φεύγω από το σπίτι παίρνει την πιτζάμα μου από το κρεβάτι την πάει στο σημείο που θέλει να κοιμηθεί την απλώνει και κοιμάται πάνω της. Απιστευτο!!!!! :up: Ελπιζω να μην παρεις ποτε καμια πιτζαμα με τπτ σκυλακια πανω γιατι δε τη βλεπω καλα :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 9 Δεκ. 2004 , 05:29) Απιστευτο!!!!! :up: Ελπιζω να μην παρεις ποτε καμια πιτζαμα με τπτ σκυλακια πανω γιατι δε τη βλεπω καλα :alien: Αυτό που είπες δεν είναι τίποτα... Στο δωμάτιό μου έχω ένα ημερολόγιο του 2003 με όλες τις ράτσες γάτων (μου το είχε φέρει από την Ιταλία ο πατέρας μου) . Κάποια μέρα είχε πέσει από εκεί που το έχω κρεμασμένο και ήταν μέσα η Μπέλλα (η αγκύρας). Κάποια στιγμή ακούω να σκάβει κάτι. Γυρνάω και την είδα που κατούρησε πάνω στην γάτα που έδειχνε εκείνη την ώρα η σελίδα του ημερολογίου!!!!!! Ευτυχώς την πρόλαβα πριν τα κάνει όλα και πήγα και μου καθάρισε προσεκτικά (για να μην σκιστεί) την σελίδα η μάνα μου. Μετά την έβαλα να μυρίσει την σελίδα που είχε κατουρήσει, την χτύπησα ελαφρά στο πίσω πόδι (στο μπούτι, εκεί δεν πονάει πολύ) και από τότε δεν τόλμησε να ξαναπλησιάσει το ημερολόγιο :D Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Παντως εμενα ο γατος μου κοιμαται πανω στην τηλεοραση. Αλλα ο καημενος δεν χωραει και περισσευουν τα ποδια του και πεφτουν ακριβως μπροστα απο την οθονη και δεν μπορουμε να δουμε. (Μα καλα ολα τα ηλιθια γατια εγω τα εχω?) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Enema ( 9 Δεκ. 2004 , 14:16) Παντως εμενα ο γατος μου κοιμαται πανω στην τηλεοραση. Αλλα ο καημενος δεν χωραει και περισσευουν τα ποδια του και πεφτουν ακριβως μπροστα απο την οθονη και δεν μπορουμε να δουμε. (Μα καλα ολα τα ηλιθια γατια εγω τα εχω?) :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 εμενα και τα 2 πανω μου!!! :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts