dimangelid Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed ( 8 Οκτ. 2004 , 12:42) Κουκλάρες παναγία μου φτου φτου φτου σκόρδα Ευτυχώς είναι υγιέστατες. Κάθε χρόνο τις πηγαίνω στον κτηνίατρο για να τις εξετάσει και να τους κάνει τα εμβόλια. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ ( 8 Οκτ. 2004 , 13:17) μολις γυρισα απο τον κτηνιατρο κ ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενη σας ικετευω αν εχει καποιος απο σας παρομοιο προβλημα να μου πει.. ολο το βραδυ δ κοιμηθηκε ουτε αυτη ουτε εγω που προσπαθουσα να καταλαβω τι εχει κ της κραταγα παρεα..το πρωι αρχισε να εχει γρηγορες ανασες τρομαξα τοσο πολυ που την αρπαξα οπως ηταν κ πηγαμε στον κτηνιατρο μας, εκει αφου την εξετασε με το στηθοσκοπειο κ της εβγαλε ακτινογραφια μου ειπε το εξης που με εκανε να παραλησω κ κοντεψα να χασω τον κοσμο κατω απο τα ποδια μου "εχει καρδιακη ανεπαρκεια κ πνευμονικο ειδημα " :cry: :cry: Της ξεκινησα απο σημερα αγωγη με φαρμακα κ πρεπει να της περασει η κριση μεχρι το βραδυ που θα παρει αλλα 2 χαπακια το ενα εφ ορου ζωης :cry: ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενη να την βλεπω να προσπαθει να ανασανει κ να ανεβαζει το κεφαλακι της ψηλα να παρει οξυγονο δ θα αντεξω αλλο να την βλεπω ετσι θα τρελαθω σας ικετευω αν εχει ζησει καποιος παρομοια κατασταση να μου το πει γιατι μου ειπε ο γιατρος οτι δ πρεπει να στρεσαριστει για το επομενο 24ωρο καθολου γιατι μπορει να παθει χειροτερη κριση κ να ναι μοιραια κ κοντευω να τρελαθω :cry: Ωχ... Να μην ξεχνάς να της δίνεις τα φάρμακά της με τίποτα. Για να μην αρρωστήσει χειρότερα τώρα που άρχισε να χαλάει ο καιρός, αγόρασέ της ένα κρεβατάκι για γάτες. Βάλτην να κάθεται εκεί. Αν θέλεις σκέπασέ την με καμιά παλιά πετσέτα ή παλιά φανέλα. Στο δωμάτιο που θα την έχεις κλείσε το εξώφυλο και άσε της ανοιχτό το τζάμι για να παίρνει αέρα. Σε προηγούμενη σελίδα έχω πει όλα τα στοιχεία του κτηνιάτρου που πηγαίνω τα ζώα μου. Αν τα θέλεις και δεν μπορείς να ψάχνεις πες μου! Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield ( 8 Οκτ. 2004 , 15:23) [ Η Ροζίτα έχει παχύνει γιατί της κάναμε στείρωση. Είχε πυομήτρα και αν δεν έβλεπε η μάνα μου ότι έβγαζε αίμα και πύον θα ψόφαγε... Μας το είπε και ο γιατρός ότι ήταν αρκετά σοβαρή η περίπτωσή της. Την κράτησε 3 μέρες στο ιατρείο του. Όταν την πήραμε στο σπίτι μετά την εγχείρηση της δίναμε αντιβιοτικό για κάποιες μέρες. Ενα σκυλάκι που αγαπούσα πάρα πολύ έπαθε πυομήτρα. Εγχειρίστηκε, η μήτρα της ήταν πενταπλάσια του κανονικού, και μετά απο δύο ημέρες πέθανε με φρικτούς πόνους. Είναι ο,τι χειρότερο έχω ζήσει σχετικά με τα ζώα. Ο θάνατος της ήταν εξαιρετικά οδυνηρός και αποτρόπαιος. Είσαι πολύ τυχερός που το πήρες είδηση νωρίς. Από τότε όταν ακούω πυομήτρα κάτι παθαίνω. Μιά φρίκη η όλη ιστορία... Η μάνα μου το κατάλαβε την μέρα που το έπαθε. Τις προηγούμενες μέρες ήταν μια χαρά. Δεν μας είχε δείξει ότι έχει κάτι, ούτε είδαμε αίματα στο πάτωμα. Μέχρι να την πάμε για την εγχείρηση καθόταν ακίνητη συνέχεια και μόλις μας έβλεπε νιαούριζε. Ευτυχώς όλα πήγαν μια χαρά γιατί το καταλάβαμε αμέσως. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 8 Οκτ. 2004 , 15:13) :( phgene ekei pou 8a sou pei o woudoulis kai an den ginei kati meta 8a dw egw ti mporw na kanw...Skylaki einai? PS:Mou fenete pws kai o dikos mou einai agyras o axilleas o allos einai allh ratsa alla ti de kserw :) Dysthxws exw allh mia istoria asxhmh na sas pw pou egine sthn 8hba to ema8a shmera kai leo na kanw kati...mia brwmiar@ pou douleuei sto mouseio tis 8hbas pou exoun gatakia ekei kai o dieu8unths ta agapaei...Ephdei thn enoxlousane lei h aka8arsies tous kai kalata epnikse zwntana mesa ston kouba kai to kauxiotan meta legontas to apo edw kai apo ekei,fysika eipan oti xa8hkane ston dieu8ynth...auto egine kairo prin to ema8a twra.Entometaksy exei twra kai alla gatakia kai den 8elw na exoun thn tyxh twn prwigoumenon apo ths saboura authn,leo na parw twn dieu8unth kai na tou to pw.... Οι γνήσιες γάτες Αγκύρας έχουν ένα χαρακτηριστικό: στο πάνω μέρος του κεφαλιού τους έχουν δύο μαύρα στίγματα. Εμένα ο κτηνίατρος μόλις την είδε και τον ρωτήσαμε τι ράτσα είναι μας είπε αμέσως «Είναι γνήσια Αγκύρας. Το χαρακτηριστικό των Αγκύρας είναι αυτά τα δυο μαύρα στίγματα που έχει στο κεφάλι της.» . Επίσης οι γνήσιες έχουν διαφορετική συμπεριφορά από αυτές που δεν είναι γνήσιες. Δεν κάθονται για πολύ ώρα στην αγκαλιά μας, εκνευρίζονται ποιο εύκολα και καθαρίζονται ακόμα ποιο πολύ από τις άλλες γάτες. Γενικά έχουν ποιο αριστοκρατική συμπεριφορά. Η Μπέλλα μόλις την πάρω αγκαλιά κάθεται ήσυχα για 3-4 λεπτά και μετά αρχίζει τα νούμερα. Σπρώχνει με τα πόδια της για να φύγει ( έχει φοβερή δύναμη ) και αν δεν την αφήσω αρχίζει να γρυλίζει και αν πάλι δεν την αφήσω αγριεύει πολύ η φάτσα της και κάνει «χουυυυυυυυυυυυ». Αν και πάλι δεν την αφήσω αρχίζει να με δαγκώνει και να με χτυπάει με τα μπροστινά της πόδια... Για αυτό που έγινε στην Θήβα: εννοείται να πάρεις τον διευθυντή τηλέφωνο και να του πεις ότι ξέρεις για το θέμα. Άκου λέει την ενοχλούσαν :mad: Εμείς δηλαδή είμαστε μ.....ς που τις έχουμε μέσα στα σπίτια μας και κάνουν την ανάγκη τους μέσα ( στο δοχείο με την ειδική άμμο φυσικά ) και τα μυρίζουμε αναγκαστικά μέχρι να τα μαζέψουμε;;;;;;;;;;;;;; Ουστ από εδώ :mad: garfield περιμένουμε φωτογραφίες της Νέλλης :) Δεν έχει σημασία πως είναι που δεν έχει δόντια. Έχουμε διαβάσει πόσο έχει υποφέρει και καταλαβαίνουμε όλοι πιστεύω την κατάστασή της. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 3-4 lepta? O dikos mou den ka8ete oute miso lepto lol,O allos o mpemphs ka8ete oti kai na tou kaneis toso kalo gati den exw dei...Den kserw an einai gnhsia h oxi auto pou kserw einai oti otan sthn tv edeikse tis agyras eida ena gati idio o axilleas mou htan :D panw se ena dentro :lol: an kai nomizw oti exei mana persikh to paidi mou... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Ετοιμάζω site για τον Αγάπιο , ακόμα δεν είναι έτοιμο , είναι σε πειραματικό στάδιο http://www.geocities.com/woudoulis/ Θα τα πούμε από Δευτέρα τώρα γιατί δεν έχω ίντερνετ σπίτι , είπαμε μου έφαγε το καλώδιο :ppppp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 http://users.forthnet.gr/the/bayern7/DSCI0011.JPG Mia pou milate gia gates, na kai oi dikes mou :o Prwi prwi akoma kokkinos o hlios, perimenoun fai. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 9 Οκτ. 2004 , 00:19) http://users.forthnet.gr/the/bayern7/DSCI0011.JPG Mia pou milate gia gates, na kai oi dikes mou :o Prwi prwi akoma kokkinos o hlios, perimenoun fai. :p Απλά τέλειες οι γάτες σου! Ποιο πολύ πλάκα έχει αυτή που είναι στο αριστερό μέρος της φωτογραφίας και την πέτυχες με ανοιχτό το στόμα :p Είναι δικές σου ή απλά έρχονται και τις ταΐζεις; Κάθονται να τις χαϊδέψεις; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Φοβερές!!! Ειδικά η αριστερή που ανοίγει το στοματάκι της! Και η ασπρούλα του dimangelid που δείχνει τα δόντια της είναι.... Για τον Αγάπιο, δεν το συζητάμε, κούκλος. Καλά σας ετοιμάζω φωτο της Νέλλης που θα τρελλαθείτε. Από τι ακριβώς δεν μπορώ να σας το υποσχεθώ, πάντως θα την καμαρώσετε. Το θέμα είναι πως όποια της βγάζω ως τώρα δεν φαίνεται καθόλου, μαυρη μαυρίλα. Αλλα θα τα καταφέρω, που θα μου πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield ( 9 Οκτ. 2004 , 00:39) Φοβερές!!! Ειδικά η αριστερή που ανοίγει το στοματάκι της! Και η ασπρούλα του dimangelid που δείχνει τα δόντια της είναι.... Για τον Αγάπιο, δεν το συζητάμε, κούκλος. Καλά σας ετοιμάζω φωτο της Νέλλης που θα τρελλαθείτε. Από τι ακριβώς δεν μπορώ να σας το υποσχεθώ, πάντως θα την καμαρώσετε. Το θέμα είναι πως όποια της βγάζω ως τώρα δεν φαίνεται καθόλου, μαυρη μαυρίλα. Αλλα θα τα καταφέρω, που θα μου πάει? Την δικιά μου κατάφερε ο αδερφός μου και την φωτογράφησε την ώρα που χασμουριώταν! Τώρα πως πρόλαβε και έβγαλε την φωτογραφία όταν ήταν τελείως ανοιχτό το στόμα της γάτας δεν μπορώ να το καταλάβω... Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ αυτό. Τα δόντια της να τα βλέπεις δεν είναι τίποτα. Που να σε δαγκώσει με αυτά... Κάθε μέρα με δαγκώνει και μου έχει ξεράνει τα χέρια. Μάλιστα κάποιες φορές καταφέρνει και μου μασάει το δάχτυλο με τους τραπεζίτες της. Εκεί να δείτε πόνος... Και όλα αυτά επειδή δεν την αφήνω να φύγει από την αγκαλιά μου. Τουλάχιστον την έχω μάθει και με ακούει. Αν της πω "πήγαινε, κάτσε εκεί και μην κουνηθείς μέχρι να γυρίσω" θα το κάνει αμέσως. Και 2 ώρες να λείπω από το σπίτι θα την βρω εκεί που της είπα :p Αυτή έχει πάθος με την μύτη του αδερφού μου. Ενώ κάθεται ήσυχα στο καλοριφέρ ή σε αυτό το δίπατο που της έχουμε και την χαϊδεύει παίρνει ύφος σαν να θέλει να κυνηγήσει κάτι, απλώνει το χέρι της, τον κοπανάει και μετά ορμάει σαν κόμπρα και του δαγκώνει την μύτη :wacko: Και πιστέψτε με, πονάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... Μια φορά του είχε ανοίξει μια μικρή τρύπα. Έχει φοβερή πλάκα. Εύχομαι να του το κάνει κάθε μέρα :devil: Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 9 Οκτ. 2004 , 00:38) Απλά τέλειες οι γάτες σου! Ποιο πολύ πλάκα έχει αυτή που είναι στο αριστερό μέρος της φωτογραφίας και την πέτυχες με ανοιχτό το στόμα :p Είναι δικές σου ή απλά έρχονται και τις ταΐζεις; Κάθονται να τις χαϊδέψεις; Δικές μας είναι. Δεν έχει άλλο σπίτι αρκετά κοντά. :p Εδώ μεγάλωσε όλο το σόι. Από τις γιαγιάδες τους τις έχουμε και τώρα είμαστε στα εγγόνια. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 PowerZ πως πέρασε η νύχτα? Είναι καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 xtes milhsa me th mama mou..agorase sto skulo mas ena terastio kokalo to opoio o skulos moy fobatai!!de to plhsiazei kan...8elhse h mama mou na ton bgalei fotografia kai de ka8etai!!!trexei mesa sto spitaki toy kai krybetai:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 πρέπει να δεις τον γάτο μου τι κάνει όταν έρχεται ξένος...αν μπορούσα θα τον έβγαζα βίντεο να το βλέπατε,δεν θέλει τους ξένους με τίποτα,τρέχει σα παλαβό να φύγει και μετά έρχεται κρυφά και κοιτάει να δει που είναι :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (10 Οκτ. 2004 , 01:52) πρέπει να δεις τον γάτο μου τι κάνει όταν έρχεται ξένος...αν μπορούσα θα τον έβγαζα βίντεο να το βλέπατε,δεν θέλει τους ξένους με τίποτα,τρέχει σα παλαβό να φύγει και μετά έρχεται κρυφά και κοιτάει να δει που είναι :lol: LOL :lol: Κορυφαίος ο γάτος! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (10 Οκτ. 2004 , 01:52) πρέπει να δεις τον γάτο μου τι κάνει όταν έρχεται ξένος...αν μπορούσα θα τον έβγαζα βίντεο να το βλέπατε,δεν θέλει τους ξένους με τίποτα,τρέχει σα παλαβό να φύγει και μετά έρχεται κρυφά και κοιτάει να δει που είναι :lol: Και η Αγκύρας μου φοβάται τους ξένους. Αν δει κάποιον που τον ξέρει τον κοιτάει και αρχίζει να του νιαουρίζει και να κουνάει την ουρά της. Αν τώρα είναι κάποιος που δεν τον ξέρει ή κάποιος που τον ξέρει αλλά τον φοβάται ή εκείνη την ώρα είναι εκνευρισμένη ή δεν είναι στις καλές της κρύβεται κάτω από το κρεβάτι των γονιών μου ή μπαίνει κάτω από τα σκεπάσματα ή νιαουρίζει φοβισμένα και δυνατά. Πολλές φορές αν δεν τις έχουμε κλείσει την πόρτα του δωματίου βγάζει σιγά-σιγά το κεφάλι της έξω να δει τι γίνεται και με την παραμικρή μας κίνηση ξανακρύβεται. Αυτό το γατί γενικά φοβάται πολύ. Ποιος ξέρει τι θα είχε τραβήξει στον δρόμο πριν την μαζέψω... Πάντως δεν ήταν χτυπημένη όταν την μάζεψα. Μόνο βρώμικη, είχε ψώρα στα αυτιά της και ήταν πολύ πεινασμένη και διψασμένη. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Εγώ τον έχω από μωρό τον αχιλλέα θα tan περίπου 1-2 μηνών ίσως.Μονο ο αχιλλέας μου το κάνει αυτό ο μπέμπης που τον βρήκα μεγάλο πάνω από 1 χρόνον θα tan δεν τον νοιάζει :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 marese kai mena ena tekel alla oi goneis den mafinoun na to parw :-[ Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Egw exw enan skylo k ena kanarinaki! Ta latreyw afantasta!!!!! :o Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Ένα καναρίνι, την σκύλα μας (14 ετών :/ ), και 2 χρυσόψαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Κρύωσε ο καιρός για την ανάποδη Νέλλη και χτες βράδυ ήθελε να κοιμηθεί κάτω απο την κουβέρτα. Ηρθε δίπλα μου, ξάπλωσε δίπλα ακριβώς από τον ώμο μου και δεν το κούνησε όλη νύχτα. Πάλι καλά, γιατί άλλες φορές έχει την έμπνευση να κοιμάται πάνω στο κεφάλι μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 :D :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 re paidia einai ygeiuno na koimaste me ta zoakia sas? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 μια χαρά υγιεινό είναι αν είναι εμβολιασμένα δεν παθαίνεις τίποτα :) εξ αλλου προσεχεις k όλας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 ειδικα οι γατες το χειμωνα μαλλον ειναι και πιο ασφαλεις απο τις θερμοφορες! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Τίποτα πιο υγιεινό και αγχολυτικό. Εγγυώνται ύπνο ξεκούραστο, ευχάριστα όνειρα και ίχνος ροχαλητου! Δε θα έλεγα το ίδιο και για μερικούς ανθρώπους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 πείτε τα κορίτσια :) γατούλες και άγιος ο θεός :p έχω έχω τιμ μικρή που κοιμάται πάνω μου :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Ποια λες μικρή? Τον Μπέμπη ή τον Αχιλλέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts