arfi-gorgona Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (13 Σεπ. 2004 , 15:57) Εννοείται δεν το άξιζα. Να τον ταιζω και να τον ποτίζω όλη μερα και αυτός να κα΄θεται αραχτος κατω απο τα δεντρα όλη μερα. Να χαλάει τα λουλούδια, να τρώει τις γάτες. Ουρτ στον αγύριστο να πάει. :eek: xm αν και αγαπάω όλα τα ζώα αν έβλεπα να σκοτώνει γατί συγγνώμη και όλας αλλα θα το σκότωνα εγώ ο ίδιος,γιατί και τα ζώα σας τους ανθρώπους δεν είναι όλα καλά..δεν είμαι υπέρ τις θανάτωσης του,αλλα αν το έπιανα εκείνη την στιγμή δεν θα μου γλίτωνε..λοιπών ας το πάτε σε κάποιο κυνοκομείο και ας αποφασίσουν εκείνη τι πρέπει να κάνουν.μπορείς να πας στο κυνοκομείο στο σχιστό σκαραμαγκά να πεις ότι το βρήκες και να τους το πας πιστεύω πως θα το πάρουν.απλά θα πεις ότι το βρήκες σε αυτήν την περιοχή όμως μονο έτσι το περνούν!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (14 Σεπ. 2004 , 18:12) εγώ mariel19 μέχρι και βατράχια :) εχτές βρήκα ένα γατάκι στο δρόμο και το έχουμε τώρα σπίτι ώσπου να γίνει καλά και να δούμε τι θα το κάνουμε... Eμενα λες και το χουν βαλει στοιχημα και ολα τα πουλια τραυματιζονται και πεφτουν στο μπαλκονι μου!!!Εχω και φωτογραφιες απο δυο,αλλα δυστυχως δεν ξερω να τις ανεβασω... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Γατάκι ή σκυλάκι ? και γιατί ? Για να δούμε γνώμες :) Εγώ έχω μπερδευτεί ...... Είχα ΠΑΝΤΑ γάτες και είναι σκέτο γλύκα Τώρα πρωτοδένομαι με σκυλάκι πολύ και είναι μια άλλη αίσθηση. Οταν είχα γάτα δεν ένιωθα τόσο άσχημα όταν ήμουν εκτός σπιτιού και ήταν μόνη Οταν με κοίταζε στα μάτια δεν μου μίλαγε έτσι όπως μιλάν τα μάτια του σκύλου Από την άλλη έχουν μια ανεξαρτησία που με τραβάει Αυτό το "αντέχω και μόνη" μου αρέσει Αυτό το "τέρμα τα χάδια τώρα θέλω παιχνίδια" μου αρέσει Ισως γιατί εκφράζει μια δυναμικότητα ή μια ανεξαρτησία ή μια στάση ζωής που δεν την έχω ? δεν ξέρω. Από την άλλη βλέπεις την τρομερή αγάπη του σκύλου ο οποίος ενώ πονάει σηκώνεται και σου κάνει χαρές κιας πονάει γιατί η αγάπη του υπερισχύει του πόνου ΓΑΤΕΣ ή ΣΚΥΛΟΙ ? Χμμμμμ ακόμα δεν ξέρω ......... Εσείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Επίσης να πω ότι δεν ήξερα ότι ο σκύλος που λέει ο bayern είναι επιθετικός αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν τον αγαπάει ούτε ο ίδιος. Τα ζώα όπως και τους ανθρώπους δεν θα έπρεπε να τους αγαπάμε μόνο όταν μας αγαπούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis (14 Σεπ. 2004 , 18:27) Γατάκι ή σκυλάκι ? και γιατί ? Για να δούμε γνώμες :) Εγώ έχω μπερδευτεί ...... Είχα ΠΑΝΤΑ γάτες και είναι σκέτο γλύκα Τώρα πρωτοδένομαι με σκυλάκι πολύ και είναι μια άλλη αίσθηση. Οταν είχα γάτα δεν ένιωθα τόσο άσχημα όταν ήμουν εκτός σπιτιού και ήταν μόνη Οταν με κοίταζε στα μάτια δεν μου μίλαγε έτσι όπως μιλάν τα μάτια του σκύλου Από την άλλη έχουν μια ανεξαρτησία που με τραβάει Αυτό το "αντέχω και μόνη" μου αρέσει Αυτό το "τέρμα τα χάδια τώρα θέλω παιχνίδια" μου αρέσει Ισως γιατί εκφράζει μια δυναμικότητα ή μια ανεξαρτησία ή μια στάση ζωής που δεν την έχω ? δεν ξέρω. Από την άλλη βλέπεις την τρομερή αγάπη του σκύλου ο οποίος ενώ πονάει σηκώνεται και σου κάνει χαρές κιας πονάει γιατί η αγάπη του υπερισχύει του πόνου ΓΑΤΕΣ ή ΣΚΥΛΟΙ ? Χμμμμμ ακόμα δεν ξέρω ......... Εσείς ? Woudoulis γεια σου!Κατα τη δικη μου αποψη συνηθως τα σκυλια ειναι καλυτερος και πιο πιστος συντροφος...Αλλα υπαρχουν και γατες οι οποιες ειναι απιστευτα καλες και δεν εχουν καθολου το γνωστο ενστικτο 'αν την πειραξεις σε ξενυχιασε'.Εχει τυχει να γνωρισω γατι να το κλωτσαει καποιος που λεει ο λογος κι αυτο να μην σου κανει τιποτα.Συνεπως...και τα δυο καλα ειναι αναλογα την περιπτωση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 1 σκύλο Δαλματίας + 1 χρυσόψαρο-γομβολέζο Αναμένονται φωτογραφίες...:) Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 έχω μια κλήση προς τα γατάκια αν και έχουμε και από τα 2 και η μάνα μου ασχολείται με τα ζώα και ειδικά τα σκυλιά και μερικά άλογα η γαϊδουράκια που έτυχε να τα "ιοθετισουν" από εξωτερικό,μια και οι καλοί "κολοβλαχοι" που τα είχαν τα κακομεταχειρίζονταν :( ως τώρα έχω πάει 2 φορες στο εξωτερικό για να συνοδεύσω σκυλιά που πάνε για υοθεσία σε οικογένειες σε συνεργασία τον εδώ ζωόφιλων με τις ξένες..καημό το έχω να πάω και κανένα γατάκι μήπως και τα γλιτώσω απ τις φόλες που βάζουν οι καλοί μας γείτονες,δεν ξέρω αν είμαι κακός η όχι,αλλα θα έβγαζα όλη μου την (αγριότητα)πάνω τους αν έπιανα κανένα να ρίχνει φόλα,δεν ξέρω εκεί είμαι ικανός ακόμα και για φόνο εν βρασμό ψυχής...μια και για να πω την αλήθεια τέτοια (ζώα)νομίζω πως δεν τους αξίζει να ζουν,το μονο που ξέρουν να κάνουν σε ανθρώπους η και ζώα είναι κακό και τίποτα παραπάνω,ίσως φαίνομαι υπερβολικός αλλα έτσι νιώθω.Ευχαριστώ.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 O rountis m dn einai glikoulis ? http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/7229/sort/1/cat/500/page/1 Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chryant (14 Σεπ. 2004 , 21:17) O rountis m dn einai glikoulis ? http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/7229/sort/1/cat/500/page/1 Αυτή η ράτσα μοιάζει σαν τα Γκρέμλινς λιγάκι... :rolleyes: :lol: :lol: :lol: Κατά τα άλλα είναι όντως γλυκούλης. Να ρωτήσω κάτι; Οι χαμαιλέοντες πιάνουν για κατοικίδια;; :) Είχα έναν... :cool: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (14 Σεπ. 2004 , 19:06) έχω μια κλήση προς τα γατάκια αν και έχουμε και από τα 2 και η μάνα μου ασχολείται με τα ζώα και ειδικά τα σκυλιά και μερικά άλογα η γαϊδουράκια που έτυχε να τα "ιοθετισουν" από εξωτερικό,μια και οι καλοί "κολοβλαχοι" που τα είχαν τα κακομεταχειρίζονταν :( ως τώρα έχω πάει 2 φορες στο εξωτερικό για να συνοδεύσω σκυλιά που πάνε για υοθεσία σε οικογένειες σε συνεργασία τον εδώ ζωόφιλων με τις ξένες..καημό το έχω να πάω και κανένα γατάκι μήπως και τα γλιτώσω απ τις φόλες που βάζουν οι καλοί μας γείτονες,δεν ξέρω αν είμαι κακός η όχι,αλλα θα έβγαζα όλη μου την (αγριότητα)πάνω τους αν έπιανα κανένα να ρίχνει φόλα,δεν ξέρω εκεί είμαι ικανός ακόμα και για φόνο εν βρασμό ψυχής...μια και για να πω την αλήθεια τέτοια (ζώα)νομίζω πως δεν τους αξίζει να ζουν,το μονο που ξέρουν να κάνουν σε ανθρώπους η και ζώα είναι κακό και τίποτα παραπάνω,ίσως φαίνομαι υπερβολικός αλλα έτσι νιώθω.Ευχαριστώ.. αυτα τα λογια τα χω πει κ γω συμφωνω απολυτα μαζι σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 γιατί το δικό μου δεν είναι γλύκα; :) :rolleyes: http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/4870/sort/1/cat/500/page/3 περιττό δε να σας πω ότι ροχαλίζει :confused: :eek: :blink: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 nai piannoun k fidi na m den tha paraxeneuomoun Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (14 Σεπ. 2004 , 19:49) αυτα τα λογια τα χω πει κ γω συμφωνω απολυτα μαζι σου μα για αυτό σου βάζω θετικές καλή μου αλλα πάλι σε αρνητικό είσαι,έριξες φαίνεται πολλές χυλοπίτες :lol: πιάνουν φίδι,η δικες μου πιάνουν φίδια έχω δει να τρώνε οι κακούργες!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Τα μωρά μου: Τζίνι http://www.interlogos.gr/fun/tzini.jpg Μάσα http://www.interlogos.gr/fun/masa2.jpg Άνασσα http://www.interlogos.gr/fun/anassa.jpg Μπούμπης http://www.interlogos.gr/fun/mpoumpis.jpg Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Ελεγα να μην γραψω στο thread για να μην σας χαλασω την συζητηση... (Γνωστος αντι-ζωοφλιος γαρ). Αλλα διαβασα μερικα απαραδεκτα πραγματα, για την οδικη συμπεριφορα μερικων ζωοφιλων. Το να προσπαθεις να αποφυγεις το σκυλι που βρεθηκε στον δρομο, με κινδυνο της σωματικης ακεραιοτητας της δικης σου και ΚΥΡΙΩΣ των υπολοιπων οδηγων γυρω σου (που δεν παιρνεις και πολυ στα σοβαρα) ειναι η μεγιστη "πατατα". Σαφως και αναφερομαι σε περιπτωσεις οπου υπαρχει πιθανοτητα ατυχηματος δικου σου και οχι οταν οι συνθηκες επιτρεπουν ελιγμο (ετσι ακομα και εγω εχω αποφυγει σκυλο)... Η αγαπη για τα ζωα, συχνα πυκνα τυφλωνει. Το να βαζουμε την υγεια και ζωη των αλλων ανθρωπων σε κινδυνο, με συγχωρειτε, αλλα δεν το δεχομαι... Οχι να την γλυτωσει ο σκυλος και εγω να βρεθω στο νοσοκομειο... Δεν εχω καποια προθεση να "πριζωσω" κανεναν, αλλα απο φιλοζωους εχω ακουσει τα πιο παρανοϊκα πραγματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkantemis (14 Σεπ. 2004 , 22:26) Ελεγα να μην γραψω στο thread για να μην σας χαλασω την συζητηση... (Γνωστος αντι-ζωοφλιος γαρ). Αλλα διαβασα μερικα απαραδεκτα πραγματα, για την οδικη συμπεριφορα μερικων ζωοφιλων. Το να προσπαθεις να αποφυγεις το σκυλι που βρεθηκε στον δρομο, με κινδυνο της σωματικης ακεραιοτητας της δικης σου και ΚΥΡΙΩΣ των υπολοιπων οδηγων γυρω σου (που δεν παιρνεις και πολυ στα σοβαρα) ειναι η μεγιστη "πατατα". Σαφως και αναφερομαι σε περιπτωσεις οπου υπαρχει πιθανοτητα ατυχηματος δικου σου και οχι οταν οι συνθηκες επιτρεπουν ελιγμο (ετσι ακομα και εγω εχω αποφυγει σκυλο)... Η αγαπη για τα ζωα, συχνα πυκνα τυφλωνει. Το να βαζουμε την υγεια και ζωη των αλλων ανθρωπων σε κινδυνο, με συγχωρειτε, αλλα δεν το δεχομαι... Οχι να την γλυτωσει ο σκυλος και εγω να βρεθω στο νοσοκομειο... Δεν εχω καποια προθεση να "πριζωσω" κανεναν, αλλα απο φιλοζωους εχω ακουσει τα πιο παρανοϊκα πραγματα.... Να σε ρωτήσω λοιπόν το εξής απλό πράγμα, αν αντί για σκύλο στον δρόμο σου βρεθεί άνθρωπος θα προσπαθήσεις να τον πατήσεις ή θα περάσεις από πάνω του; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 με αυτά που λέει το λογικό είναι να περάσει από πάνω :lol: τώρα φιλε μου που να δεις αυτά που κάνουν όσοι δεν είναι φιλόζωη τι παρανοϊκά είναι!!και πρόσεξε λιγάκι την λέξη φιλόζωη που σημαίνει αγαπώ την ζωή γενικά και όχι επιλεκτικά.αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω εγώ. μονο που πρέπει να κανεις edit και να βάλεις θα προσπαθήσεις να τον αποφύγεις η θα περάσεις από πάνω του :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 βασικα ειτε ανθρωπο χτυπησεις ειτε σκυλο με ταχυτητα θα βγεις εκτος πορειας και θα δημιουργηθει γενικοτερη συγχυση... με τη διαφορα οτι δε θα πληρωνεις και το σκυλο... Ξερω καμποσους που δεν ειναι φιλοζωοι αλλα κανουν τα αδυνατα δυνατα να αποφυγουν σκυλους και γατες (ακομα και για να μη λερωσουν το αμαξι τους) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Death Angel τα γατιά σου είναι ΑΠΙΘΑΝΑ!!! :up: :D Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (14 Σεπ. 2004 , 20:38) βασικα ειτε ανθρωπο χτυπησεις ειτε σκυλο με ταχυτητα θα βγεις εκτος πορειας και θα δημιουργηθει γενικοτερη συγχυση... με τη διαφορα οτι δε θα πληρωνεις και το σκυλο... Ξερω καμποσους που δεν ειναι φιλοζωοι αλλα κανουν τα αδυνατα δυνατα να αποφυγουν σκυλους και γατες (ακομα και για να μη λερωσουν το αμαξι τους) έχει επίσης και πολλούς που κάνουν τα πάντα για να τα πατήσουν!!!νομίζω είναι γνωστό αυτό.έτσι για να σπάσουν πλακα τα κτήνη.xexe am θα πετύχω κάποιων και μετά στο πηγάδι ρίξιμο και θάψιμο :devil: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 PowerZ η διαφημιση που λες σε προηγουμενες σελιδες δεν ειναι αυτη που περναν αυτοκινητα πανω απο ενα πεθαμενο σκυλι?Αν ναι πραγματι με αγγιξε....Μετα πηγα και αγκαλιασα την Ηρα μου... :) .Αχχχ ψυχουλες ειναι κι αυτες...Γιατι καποιες φορες γινομαστε αναισθητοι?Εγω προσωπικα δεν αντεχω να βλεπω σκοτωμενο σκυλι.Οταν δηλητηριασαν το προηγουμενο σκυλι μου(Αρης) το οποιο ειχα απο 5 χρονων(και τωρα ειμαι 15) ,λυποθημισα μονο και μονο που το ειδα...Αληθεια...Μετα απλως εκλαιγα ολη μερα απλα και μονο που θυμομουν τις ωραιες στιγμες που περασα μαζι του..Μου λειπει!! :cry: :cry: :cry: .Ευτυχως που εχω και την Ηρα αλλιως δεν ξερω...Ειναι η παρεα μου...Ειλικρινα.. :cry: ΕDIT!!!:Εν τω μεταξυ σημερα μετα το σχολειο ειδαμε με μια φιλη μου εναν γερο μεσα στο οικοπεδο του να κλωτσαει και να βριζει ενα μικρο κουταβακι επειδη δεν μπαινει στο σπιτακι του...Εννοειται πως δεν αντεξα και τον εβρισα...Τσακωθηκαμε αγρια αλλα τελικα οταν καποιος εχει γεννηθει ΖΩΟΝ δεν μπορεις να τον αλλαξεις ευκολα...Αν ειχα κανενα rotweiler εκεινη τη στιγμη θα το αμολαγα μεσα και θα σου λεγα...Ποιος ειδε το rot και δεν το φοβηθηκε... :angry: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 αυτη η διαφημιση ειναι σκοτωμα... την ειχα κατεβασει θυμαμαι απο το ζωοφιλια πριν τη δειξει η tv και ειχα παγωσει στην οθονη του υπολογιστη.... το πιο τρομερο ειναι που δειχνει το σκαμπανεβασμα του αυτοκινητου... το οποιο εχει μεσα ενα σκυλο.... δεν ξερω ποσους αγγιξε που δεν ηταν ζωοφιλοι.... αλλα ολους εμας που εχουμε μια ψυχουλα σπιτι μας σιγουρα μας εκανε κομματια Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 για μένα όσοι δεν είναι ζωόφιλοι είναι μάλλον ζα...και ας μου δώσουν όσες αρνητικές θέλουν,αν δεν αγαπάς τα ζώα και γενικά ότι ζωντανό δεν αγαπάς(ούτε και εκτιμάς)την ίδια την ζωή!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Δεν ξερω για σας παιδια...Παντως εγω δεν εχω δεθει τοσο πολυ με σκυλι...Ναι μεν λατρευω καθε πλασματακι που μπαινει στο σπιτι μας αλλα με την Ηρα εχω παθει κατι αλλο...Δεν αντεχω αν δεν την δω μολις γυρισω σπιτι...Καποτε που την χασαμε για 2 μερες ειχα γυρισει ολους τους δρομους και ολα τα κτηματα για να την βρω...Ειναι ξεχωριστη για μενα...Παντως εγω την εχω βγαλει φωτογραφια και την εχω για φοντο στο κινητο... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Τους ανθρωπους δεν τους πετυχαινεις μεσα στον δρομο στην εθνικη συνηθως... Μιλωντας για ταχυτητες πολης, φυσικα και θα προσπαθησεις να αποφυγεις το οτιδηποτε η θα πατησεις τερμα το φρενο (φρενο ουτως η αλλως σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , να υπενθυμιζουμε τα αυτονοητα, μην παρεξηγηθουμε), με την πιο συνηθισμενη περιπτωση να σταματας ή η προσκρουση γινεται με σχεδον μηδαμινη ταχυτητα οποτε δεν παθαινει κανεις τιποτα ΣΟΒΑΡΟ. Δεν διευκρινισα και συγνωμη. Εννοουσα για οδηγηση σε επαρχιακο - ανοιχτο δρομο. Αλλα ακομα και στα μαθηματα οδηγησης λενε "ΔΕΝ προσπαθουμε να αποφυγουμε το ζωο, αλλα παταμε φρενο οσο πιο αποδοτικα μπορουμε και ελπιζουμε". Η προσπαθεια αποφυγης μπορει να ειναι πολυ χειροτερη για πολλους (αν και το αδεσποτο μπορει και να γλυτωσει). (Ερειστικο mode on Και ΝΑΙ δεν θεωρω τα ζωα ισους με τους ανθρωπους. Eρειστικο mode off. ) Φιλικα και ειλικρινα ετσι? .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts