vd7 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Κι εγώ ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν όταν μου τον είχαν πρωτο-χαρίσει και τελικά τον κράτησα :) Όσο διαβάζω τα όσα γράφει η κοπέλα,τόσο θυμάμαι τι είχα τραβήξει κι εγώ τότε. Είχα βάλει αγγελία για να τον χαρίσω-τα λεφτά δεν με ενδιέφεραν,με ένοιαζε μόνο να πάει σε καλά χέρια-και όλοι οι ενδιαφερόμενοι πέρασαν από πολύ ενοχλητική ανάκριση :lol: Δεν το μετάνιωσα καθόλου,μάλιστα όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να τον είχα χάσει με δική μου πρωτοβουλία τρελαίνομαι :cry: valeria geia soy κι εσύ κουνελάκι είχες; τι έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Τον Ροκο τον βρηκαμε μικρουλη σε μια οικοδομη που τον ειχαν αφησει μαζι με τα αδελφακια του. Ηταν μια χνουδωτή μπαλιτσα τοτε!!! :) Απο τοτε 2 χρονια πριν εχει μεγαλωσει λιγο αλλα τον αγαπαω πιο πολυ μπορω να πω!!! Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 vd7 mipws meneis pagrati-vyrwna? exw mia fili me kounelaki! mpas kai eisai esy? Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vd7 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 κοντά μένω αλλά δεν είμαι η φίλη σου!:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 goodmorning...το μελεταω αυτο τι θεμα αλλα ειμαι ανηξερη και δεν ξερω να βαζω φωτο... τωρα που βρηκα την λυση(ευχαριστω χαρα μου προκαταβολικα) σας χαριζω τον μικρο μου ηρωα-Εκτορα-κατα κοσμον ''μπαμπουλης'' ο οποιος ειναι η μικρη μου αγαπη...:O :cool: http://gkpan.liv.gr/miranta/DSC00279.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 ^^ αυτό είναι κουνελάκι???? Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 ^^ αυτό είναι κουνελάκι???? Είναι "Ινδικό Χοιρίδιο" :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 ^^ αυτό είναι κουνελάκι???? Χαμστερ μοιαζει :confused: Να ρωτησω κατι ρε παιδια!!! Ο ροκο που ελεγα παραπανω θελει τελευταια παρεα ερωτικης φυσεως. Ξερετε που μπορω να αποτανθω για να τον ζευγαρωσω με αλλο λυκοσκυλο? Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 ^^ αυτό είναι κουνελάκι???? καλημερα....καλε τι κουνελακι...? αν και δεν εχεις και πολυ αδικο καθ οτι ειναι διασταυρωση κουνελιου με γουρουνακι...κουνελογουρουνο δηλαδη... καταγεται απο την Ν.Γουινεα...(Guinea Pig) και το βρισκεις σε 4 διαφορετικα ειδη... ζει 4-7 χρονια και οταν ειναι μικρο ειναι ισα με την χουφτα σου αλλα το δικο μου τωρα ειναι αρκετα μεγαλο...:) γενικα ειναι υπεροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 ΚΟΥΝΕΛΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟ???????:blink: :blink: :blink: Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 ΚΟΥΝΕΛΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟ???????:blink: :blink: :blink: ναι βρε...αληθειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Eνταξει, δεν ειναι και τοσο περιεργο το κουνελογουρουνακι....(κουνελι με γουρουνι δηλαδη.) Η μεγαλη "ανωμαλια" ειναι η αλογομυγα!:p :p Παντως miranta ειναι πολυ αφασια ετσι;!Μπραβο σου!;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Eνταξει, δεν ειναι και τοσο περιεργο το κουνελογουρουνακι....(κουνελι με γουρουνι δηλαδη.) Η μεγαλη "ανωμαλια" ειναι η αλογομυγα!:p :p Παντως miranta ειναι πολυ αφασια ετσι;!Μπραβο σου!;) αααααααααααααχ ευχαρισω!!!ειχα και μια θυληκια αλλα δεν τα πηγαιναν καλα και χιχιχιχιχι μας αφησε....:rolleyes: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 http://www.petitiononline.com/ropet/ Yπογράψτε όσοι θέλετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 καλημερα....καλε τι κουνελακι...? αν και δεν εχεις και πολυ αδικο καθ οτι ειναι διασταυρωση κουνελιου με γουρουνακι...κουνελογουρουνο δηλαδη... καταγεται απο την Ν.Γουινεα...(Guinea Pig) και το βρισκεις σε 4 διαφορετικα ειδη... ζει 4-7 χρονια και οταν ειναι μικρο ειναι ισα με την χουφτα σου αλλα το δικο μου τωρα ειναι αρκετα μεγαλο...:) γενικα ειναι υπεροχο Βρε είναι πολύ γλυκό ξέρεις σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα :rolleyes: ή μάλλον δύο :rolleyes: αλλά...φοβάμαι μη με δαγκώσουν :O :confused: :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Βρε είναι πολύ γλυκό ξέρεις σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα :rolleyes: ή μάλλον δύο :rolleyes: αλλά...φοβάμαι μη με δαγκώσουν :O :confused: :rolleyes: καλέ... σιγά μην σε φάνε κιόλας:rolleyes: :rolleyes: Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 καλέ... σιγά μην σε φάνε κιόλας:rolleyes: :rolleyes: Απο μικρός είχα αυτό το φόβο :confused: ενώ η γιαγιά μου είχε κουνελάκια...:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Πλακα πλακα ενας κουνελος στο χωριο μου παραλιγο να μου κοψει ενα δαχτυλο μια φορα. Εμαθα ομως να μην τον ενοχλω πολυ απο τοτε! Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Πλακα πλακα ενας κουνελος στο χωριο μου παραλιγο να μου κοψει ενα δαχτυλο μια φορα. Εμαθα ομως να μην τον ενοχλω πολυ απο τοτε! Ορίστε που δεν έχω και άδικο...:O :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Φυσικά και έχεις άδικο αλλά δεν θα το κάνουμε θέμα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 πολυ ομορφο παντως ειναι αν και δεν μου θυμιζει κουνελακι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Φυσικά και έχεις άδικο αλλά δεν θα το κάνουμε θέμα. Δεν νομίζω να έχω φίλε μου γιατί ο καθένας μας έχει προσωπικές γνώμες και απόψεις :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Δεν νομίζω να έχω φίλε μου γιατί ο καθένας μας έχει προσωπικές γνώμες και απόψεις :rolleyes: Συγνώμη φίλε μου αλλά αυτό δεν είναι προσωπική γνώμη αλλά φοβία. Και όπως όλες οι φοβίες, αδικαιολόγητη. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Συγνώμη φίλε μου αλλά αυτό δεν είναι προσωπική γνώμη αλλά φοβία. Και όπως όλες οι φοβίες, αδικαιολόγητη. Έτσι λες εσύ...:rolleyes: Δεν το συνεχίζω γιατί το θέμα πάει για offtopic Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 καλημερα....καλε τι κουνελακι...? αν και δεν εχεις και πολυ αδικο καθ οτι ειναι διασταυρωση κουνελιου με γουρουνακι...κουνελογουρουνο δηλαδη... καταγεται απο την Ν.Γουινεα...(Guinea Pig) και το βρισκεις σε 4 διαφορετικα ειδη... ζει 4-7 χρονια και οταν ειναι μικρο ειναι ισα με την χουφτα σου αλλα το δικο μου τωρα ειναι αρκετα μεγαλο...:) γενικα ειναι υπεροχο Τι τρώνε αυτά τα "τερατάκια" ?:rolleyes: μπορείς να μου πείς...?:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts