Guest valeria Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (11 Σεπ. 2004 , 16:54) Ti les gia Venetia _Flwrentia? Arketa konta, prosita, kai pio konta sto diko mas tamperamento! Kati eipes parapanw gia agalmata(mallon tha sou aresei i texni) ekei tha deis polla mouseia ktl. Για να σε βαλω στο κλιμα,τεινω κυριως προς εξωτικο μερος!Ναι μ'αρεσουν και μερη οπως η βενετια πχ,θα ηθελα να παω αλλα για το μηνα του μελιτος νομιζω πως το ιδανικο ειναι κατι σε κουβα και ειδικα η bora bora μου εχει μπει για τα καλα στο μυαλο μετα απο παροτρυνση της bluesea!!!Aν δεις λιγο πιο πισω θα βρεις και ενα link απο το μερος που ψηνομαι να παω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Nai to eida to link kai den lew itan polu wraio! alla auti einai i douleia twn diafimistwn. Den einai eksasfalismeno oti ekei pou tha meineis tha exeis auta i autes tis aneseis! Its your choice anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (11 Σεπ. 2004 , 17:11) Nai to eida to link kai den lew itan polu wraio! alla auti einai i douleia twn diafimistwn. Den einai eksasfalismeno oti ekei pou tha meineis tha exeis auta oi autes tis aneseis! Its your choice anyway Σιγουρα αυτη ειναι η δουλεια τους...Αλλα για το συγκεκριμενο μερος,δεν φανταζομαι να χρειαστηκε και κανα φοβερο ρετους...Καλα αυτα τα μερη ειναι γενικα παραδεισενια!Και απλοι ανθρωποι σαν εμας (η σαν εμενα για να μην τους βαζω ολους στην ιδια μοιρα :) )δεν εχουν πολλες,η και καμία φορα,τη δυνατοτητα στη ζωη τους να ζησουν μια τετοια εμπειρια.Παντως αν εγω καταφερω να τη ζησω εστω και μια φορα θα ηθελα να ειναι στο γαμο μου!(Μαλλον πρεπει να αρχισω να μαζευω λεφτα...) :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Euxomai na katafereis na pas kai oi prosdokies sou na vgoun alithines! Allwste gia mina tou melitos den thes kai polla! Esy, autos kali diathesi(pou tha tin exete) kai dimiourgiki fantasia...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (11 Σεπ. 2004 , 17:24) Euxomai na katafereis na pas kai oi prosdokies sou na vgoun alithines! Allwste gia mina tou melitos den thes kai polla! Esy, autos kali diathesi(pou tha tin exete) kai dimiourgiki fantasia...:) Σαφως!Απλα εχω ξαναπει και μπροστα οτι γενικα δεν πηγαινουμε σχεδον ποτε ταξιδια λογω δουλειας!Οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια να παμε σε ενα ιδανικο μερος!Α και επειδη βλεπω οτι εισαι καινουρια,καλως μας ηλθες και επειδη εισαι και γυναικα,παιρνα κι απο εδω μια βολτα!http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=25905 :) Ευχαριστω για τις ευχες,να σαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluesea Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 9 Σεπ. 2004 , 11:16) Εχμ... το link o vampyre το έστειλε στη bluesea ;) :) xaxaxaxa όντως ο κυριος Αιματορούφης (κατα κόσμον vampyre) είναι ο πληροφοριοδότης μου :rolleyes: ;) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly ώστε είναι οργανωμένο το έγκλημα ε καραλολ ... το καταδύναμην... :p Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria Να ευχηθω τιποτα η να τ'αφησω; xmmm you never know .... άλλωστε ... "τα πάντα ρει" Πάντως Valeria αν αποφασίσεις να πας στη Bora Bora να μου πεις και μένα τις εντυπώσεις σου για να πάω (κι ας μην είμαι στο ταξίδι του μελιού :) ) Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bluesea (13 Σεπ. 2004 , 16:24) xaxaxaxa όντως ο κυριος Αιματορούφης (κατα κόσμον vampyre) είναι ο πληροφοριοδότης μου :rolleyes: ;) καραλολ ... το καταδύναμην... :p xmmm you never know .... άλλωστε ... "τα πάντα ρει" Πάντως Valeria αν αποφασίσεις να πας στη Bora Bora να μου πεις και μένα τις εντυπώσεις σου για να πάω (κι ας μην είμαι στο ταξίδι του μελιού :) ) Hello bluesea!Λοιπον εισαι η αιτια που πολλοι απο εδω (μαζι μ'εμενα) εχουν ξεμυαλιστει μ'αυτο το μερος!Αν παω τελικα θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει! ;) Thanks για την ιδεα! :)A και στα δικα σας λοιπον! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluesea Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria (13 Σεπ. 2004 , 16:40) Hello bluesea!Λοιπον εισαι η αιτια που πολλοι απο εδω (μαζι μ'εμενα) εχουν ξεμυαλιστει μ'αυτο το μερος!Αν παω τελικα θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει! ;) Thanks για την ιδεα! :)A και στα δικα σας λοιπον! :D Valeria μάλλον ο vampyre είναι ουσιαστικά η αιτία μιας και αυτός με ξεμυάλισε και μενα με την Bora Bora. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bluesea (13 Σεπ. 2004 , 16:52) Valeria μάλλον ο vampyre είναι ουσιαστικά η αιτία μιας και αυτός με ξεμυάλισε και μενα με την Bora Bora. Ενταξει για να μην τον αδικησουμε λοιπον vampyre thanks!Aλλα εδω που τα λεμε αν δεν ησουν κι εσυ δεν θα το σκεφτομουν ποτε γιατι εσυ την διατυπωσες εδω (την ιδεα):) Αχ σ'αυτα τα bungalows θελω να μεινω (ασχετο)!Τα ξεχωρισα απ'ολες τις επιλογες.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluesea Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria (13 Σεπ. 2004 , 16:59) Ενταξει για να μην τον αδικησουμε λοιπον vampyre thanks!Aλλα εδω που τα λεμε αν δεν ησουν κι εσυ δεν θα το σκεφτομουν ποτε! γιατι εσυ την διατυπωσες εδω :) Αχ σ'αυτα τα bungalows θελω να μεινω (ασχετο)!Τα ξεχωρισα απ'ολες τις επιλογες.... :) Μια απο τα ίδια και εγω μόνο που το σκέφτομαι παθαίνω κάτι... Πάντως αμα πας στην Bora Bora 5-6 ημέρες είναι σαν να πηγαίνεις διακοπές ή ταξίδι του μέλιτος (έκαστος στο είδος του) για ένα μήνα ...αχ βαχ ... Bora Bora και ξανά μανά Bora Bora :happy: :happy: :happy: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bluesea (13 Σεπ. 2004 , 17:03) Μια απο τα ίδια και εγω μόνο που το σκέφτομαι παθαίνω κάτι... Πάντως αμα πας στην Bora Bora 5-6 ημέρες είναι σαν να πηγαίνεις διακοπές ή ταξίδι του μέλιτος (έκαστος στο είδος του) για ένα μήνα ...αχ βαχ ... Bora Bora και ξανά μανά Bora Bora :happy: :happy: :happy: Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!!! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bluesea (13 Σεπ. 2004 , 17:03) Μια απο τα ίδια και εγω μόνο που το σκέφτομαι παθαίνω κάτι... Πάντως αμα πας στην Bora Bora 5-6 ημέρες είναι σαν να πηγαίνεις διακοπές ή ταξίδι του μέλιτος (έκαστος στο είδος του) για ένα μήνα ...αχ βαχ ... Bora Bora και ξανά μανά Bora Bora :happy: :happy: :happy: φίλτατε, vampyre....δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει ..αλλά δεν μπορείς να παιδεύεις έτσι την bluesea :p ;) :D στέλνουμε sites , ξεμυαλίζουμε ένα ολόκληρο forum και δεν την έχεις πάει ακόμα στα bora bora; :eek: ντροπή και αίσχος :p :lol: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (13 Σεπ. 2004 , 18:30) φίλτατε, vampyre....δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει ..αλλά δεν μπορείς να παιδεύεις έτσι την bluesea :p ;) :D στέλνουμε sites , ξεμυαλίζουμε ένα ολόκληρο forum και δεν την έχεις πάει ακόμα στα bora bora; :eek: ντροπή και αίσχος :p :lol: :rolleyes: Εεεετσι μπραβο!!!Πες τα!!!Εγω παντως τις ευχες μου τις εδωσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Ψυχραιμία κυρίες μου. :D Αφού είπα φέτος γυρνώντας από Χανιά..του χρόνου Bora Bora :cool: :D Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Vampyre ντροπή σου που δεν πηγες ακόμη την κοπέλα στα Bora - Bora.. σε καταδικάζουμε σε ........ χμ...... άστο καλύτερα... γιατί είσαι και moderator κ μπορεί να μας την κάτσεις... Τέσπα..... κατ'αρχάς να το πάρεις το κορίτσι & όσο πιο σύντομα γίνεται να το πας στα Bora - Bora & μετά να μας στείλεις κ από μια φωτο...! εντάξει? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Προς ενδιαφερομενους συζηγους για ταξιδι του μελιτος: Οι παρακατω προορισμοι ΔΕΝ ενδεικνυονται για σας: ΤΣΕΧΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΟΥΒΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Ειναι μερη που καλυτερα να πας μονος η με ενα φιλο,if u know what i mean...) Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (14 Σεπ. 2004 , 13:46) Ψυχραιμία κυρίες μου. :D Αφού είπα φέτος γυρνώντας από Χανιά..του χρόνου Bora Bora :cool: :D αν είναι έτσι....να το ξανασκεφτούμε :p :D :lol: μην παραπλανείς όμως το κορίτσι :mad: ημερομηνία :D :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stxio (14 Σεπ. 2004 , 15:57) Προς ενδιαφερομενους συζηγους για ταξιδι του μελιτος: Οι παρακατω προορισμοι ΔΕΝ ενδεικνυονται για σας: ΤΣΕΧΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΟΥΒΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Ειναι μερη που καλυτερα να πας μονος η με ενα φιλο,if u know what i mean...) Eμενα παντως ο δικος μου εχει ματια μονο για μενα!Οποτε κανενα προβλημα και σε καποιο απ'αυτα τα μερη να πηγαιναμε!!!Ασε που τα χαρακτηριστικα των γυναικων αυτων των χωρων δεν ειναι του στυλ του!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Ξεθαψα αυτο το θεμα της valeria γιατι ψαχνω και εγω που θα παω. Παντρευομαστε το Σεπτεμβριο και η επιλογη μας ειναι αποκλειστικα και μονο Ευρωπη. Μεχρι στιγμης εχουμε σκεφτει τα παρακατω: Corsica Costa Smeralda Mallorca Formentera Το βασικο που ψαχνουμε ειναι ηρεμια, και bungalow πανω στη Θαλασσα. Αν εχει και private pool οπως στο Grand Resort ακομα καλυτερα. (Χωρις τη τιμη που κανει βεβαια:lol:) Εχεται να προτεινεται τιποτα ξενοδοχεια στα παραπανω νησια η και ακομα καποιο αλλο μερος που μας διαφευγει? Thank you guys and gals:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 και γιατι και μονο απκλειστικα Ευρωπη??:blink: πηγαινε Τυνησια που ειναι φοβερα και ολα τσαμπα!!! ειναι και διπλα μας...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 και γιατι και μονο απκλειστικα Ευρωπη??:blink: πηγαινε Τυνησια που ειναι φοβερα και ολα τσαμπα!!! ειναι και διπλα μας...;) Εχεις δικαιο για τη Τυνησια, αλλα επειδη υπαρχει πολυ τρομοκρατια θελουμε να παμε Ευρωπη και μονο. Δε παμε Αφρικη η Dubai, etc. Δε λεω οτι στην Ευρωπη δε μπορει να γινει κατι, αλλα υπαρχουν παντα λιγοτερες πιθανοτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Εχεις δικαιο για τη Τυνησια, αλλα επειδη υπαρχει πολυ τρομοκρατια θελουμε να παμε Ευρωπη και μονο. Δε παμε Αφρικη η Dubai, etc. Δε λεω οτι στην Ευρωπη δε μπορει να γινει κατι, αλλα υπαρχουν παντα λιγοτερες πιθανοτητες. Βεβαια κι αυτό είναι καθαρά ψυχολογικό. Πιο πιθανό είναι να πέσει το αεροπλάνο από εδώ μέχρι τη Mallorca η να με χτυπήσει ένα αμάξι εκεί (χτυπα ξύλο) παρα να πέσω πάνω σε τρομοκρατικό χτύπημα σε κάποια από τις τουριστικές χώρες της B Αφρικής. Δεν το λέω για να σε πείσω - κουβέντα να γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILIAS08 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩς ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΛΔ ΠΣΑΧΝΩ ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΗ ΜΑΣ ΓΙΑ MIAMI ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Βεβαια κι αυτό είναι καθαρά ψυχολογικό. Πιο πιθανό είναι να πέσει το αεροπλάνο από εδώ μέχρι τη Mallorca η να με χτυπήσει ένα αμάξι εκεί (χτυπα ξύλο) παρα να πέσω πάνω σε τρομοκρατικό χτύπημα σε κάποια από τις τουριστικές χώρες της B Αφρικής. Δεν το λέω για να σε πείσω - κουβέντα να γίνεται! Συμφωνω. Και επειδη εμενα Αμερικη Los Angeles on 9/11 ειναι περισσοτερο ψυχολογικο παρα οτιδηποτε αλλο. Η Γυναικα μου πχ θελει να παει Maldives αλλα εγω ουτε να το ακουω δε θελω. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩς ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΛΔ ΠΣΑΧΝΩ ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΗ ΜΑΣ ΓΙΑ MIAMI ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σε οποιοδηποτε ταξιδιωτικο πρακτορειο θα μπορεσεις να βρεις. Επειδη πτηση direct δεν υπαρχει, θα πας ειτε μεσω Λονδινου με BA (H πτηση -αν κρινω Λονδινο - Λος Αντζελες που ειναι 10 1/2, πρεπει ειναι γυρω στις 8 1/2 ωρες αν δε κανω λαθος, ισως και λιγοτερο) και στο προτεινω γιατι βαζει 747-400 η 777. Αλλες εταιριες που πανε Miami (που γνωριζω εγω) ειναι Lufthansa, KLM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrt Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 καλημέρα!! κι εγώ παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο και σκεφτόμαστε ένα από τα παρακάτω μέρη: Άγιος Μαυρίκιος Μαλδίβες Σευχέλλες. Έχετε καμία ιδέα (καλή ή κακή) γι αυτά τα μέρη? την Ταυλάνδη την απορρίψαμε λόγω απόστασης. θα πάμε μόνο 6 μέρες. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts