Jump to content

Πρόβλημα με ασύρματο ποντίκι

tzivas31
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά το πρόβλημα μου είναι με ένα σετ ασύρματο πληκτρολόγιο ποντίκι της Logitech που έχω συγκεκριμένα με το ex110 και δουλεύω σε Win7 . To ποντίκι ανά 5 δευτερόλεπτα αν δεν το μετακινήσω ή πατήσω κουμπί του σβήνει από μόνο του και ξυπνάει παρά μόνο όταν πατήσω το δεξί πλήκτρο. Αυτό όμως με έχει δημιουργήσει προβλήματα είτε σε παιχνίδια είτε όταν δουλεύω σε Photoshop ή άλλα προγράμματα. Θα ήθελα αν γίνεται να απενεργοποιήσω αυτή τη λειτουργία του και να μην σβήνει παρά μόνο αν βγάζω τις μπαταρίες του. Στο site της Logitech όσο και αν διάβασα δεν λέει κάτι. Ούτε το software του με δίνει τέτοια επιλογή. Ούτε στο Πίνακα Ελέγχου στις ρυθμίσεις για ποντίκι έχει κάτι. Και από διαχείριση συσκευών στις ρυθμίσεις ενέργειας usb είναι έτσι και αλλιώς απενεργποιημένη η επιλογή για να επιτρέπεται η απενεργοποίηση της συσκευής αυτής από τον υπολογιστή για εξοικονόμηση ενέργειας. Ειλικρινά αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα δεόντως. Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά το πρόβλημα μου είναι με ένα σετ ασύρματο πληκτρολόγιο ποντίκι της Logitech που έχω συγκεκριμένα με το ex110 και δουλεύω σε Win7 . To ποντίκι ανά 5 δευτερόλεπτα αν δεν το μετακινήσω ή πατήσω κουμπί του σβήνει από μόνο του και ξυπνάει παρά μόνο όταν πατήσω το δεξί πλήκτρο. Αυτό όμως με έχει δημιουργήσει προβλήματα είτε σε παιχνίδια είτε όταν δουλεύω σε Photoshop ή άλλα προγράμματα. Θα ήθελα αν γίνεται να απενεργοποιήσω αυτή τη λειτουργία του και να μην σβήνει παρά μόνο αν βγάζω τις μπαταρίες του. Στο site της Logitech όσο και αν διάβασα δεν λέει κάτι. Ούτε το software του με δίνει τέτοια επιλογή. Ούτε στο Πίνακα Ελέγχου στις ρυθμίσεις για ποντίκι έχει κάτι. Και από διαχείριση συσκευών στις ρυθμίσεις ενέργειας usb είναι έτσι και αλλιώς απενεργποιημένη η επιλογή για να επιτρέπεται η απενεργοποίηση της συσκευής αυτής από τον υπολογιστή για εξοικονόμηση ενέργειας. Ειλικρινά αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα δεόντως. Ευχαριστώ

Toυ έχεις αλλάξει μπαταρίες?

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

προτείνω να ρίξεις μια ματιά γενικά στις ρυθμίσεις ενέργειας του υπολογιστή.

Toυ έχεις αλλάξει μπαταρίες?

Ναι το εχω δοκιμασει και με αλκαλικες και με πολλες μαρκες απο επαναφορτιζομενες αλλα δεν. Δεν ειναι το θεμα στις μπαταριες

προτείνω να ρίξεις μια ματιά γενικά στις ρυθμίσεις ενέργειας του υπολογιστή.

Οπως ειχα γραψει εχω δει ολες τις ρυθμισεις ενεργειας απο τη διαχειριση συσκευων ειτε των συσκευων usb ειτε του ποντικιου του ιδιου και ειναι ολες απενεργοποιημενες οι ρυθμισεις αναστολης λειτουργιας.

Δεν ξερω εχω αρχισει να σκεφτομαι να παω για νεο καινουριο σετ παντα logitech δεν εμπιστευομαι microsoft και λοιπες μαρκες σε πληκτρολογιο ποντικι αλλα βλεπω ενα καλο καινουριο σετ παει στα 30 ευρω και το σκεφτομαι λιγο. Συγκεκριμενα το mk330 εχω δει που ειναι κοντα στο δικο μου. Αν ελυνα αυτο το προβλημα παντως θα αραζα με αθτο που ειμαι τοσα χρονια παραπονο δεν εχω εκτος αυτου τα λεφτα του 5 χρονια τωρα τα εβγαλε με το παραπανω

Αν άλλαξες μπαταρίες, και εξακολουθεί το πρόβλημα τότε μάλλον πας για καινούργιο. Το Logitech MK330 πιστεύω είναι το ιδανικότερο για τη δουλειά που το θές από θέμα τιμής απόδοσης! Το έχω χρησιμοποιήσει για gaming σε ένα φιλαράκι και είναι πραγματικά πολύ άνετο στη χρήση! Αξίζει τα λεφτά του!

Εγκατέστησε τους drivers του ποντικιού σου. Βρες τους στο google.

Έπειτα ψάξε να δεις πως απενεργοποιείται η συγκεκριμένη ρύθμιση. Λογικά θα είναι κάτι με "standby options".

ΣΙΓΟΥΡΑ έχει επιλογή για τον χρόνο αναμονής μέσα απο τα driver.. Ψάξτο..

Υ.Γ. όσοι είπαν για τις μπαταρίες απλά θεούληδες!:p

Ιστορική Αναδρομή:

Sony_Ericsson_T28s --> Motorola_V50 --> Νοκια_5210 --> Sony_Ericsson_W700 --> Samsung_GT5500 --> ZTE_Geek_V975 -->Xiaomi Mi3W!!! :cool:

Υ.Γ. όσοι είπαν για τις μπαταρίες απλά θεούληδες!:p

Tι εννοείς μ'αυτό?? Δεν κατάλαβα, ειρωνία ήταν αυτό??

Αν σου λέει ότι ΔΕΝ υπάρχει επιλογή standby options, έχει ψάξει παντού, είτε στο software που το συνοδεύει, είτε στον πίνακα ελέγχου.

Αυτά.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Tι εννοείς μ'αυτό?? Δεν κατάλαβα, ειρωνία ήταν αυτό??

Αν σου λέει ότι ΔΕΝ υπάρχει επιλογή standby options, έχει ψάξει παντού, είτε στο software που το συνοδεύει, είτε στον πίνακα ελέγχου.

Αυτά.

Εννοώ οτι ξεκινάτε την εύρεση του προβλήματος απο την ρίζα!!

Δεν νομίζω να μην το σκέφτηκε ο άνθρωπος..

Ωστόσο τα logitech έχουν ΌΛΑ drivers με software ειδικά τα mouse & τα keybords.

Αυτα.

Ιστορική Αναδρομή:

Sony_Ericsson_T28s --> Motorola_V50 --> Νοκια_5210 --> Sony_Ericsson_W700 --> Samsung_GT5500 --> ZTE_Geek_V975 -->Xiaomi Mi3W!!! :cool:

Εννοώ οτι ξεκινάτε την εύρεση του προβλήματος απο την ρίζα!!

Δεν νομίζω να μην το σκέφτηκε ο άνθρωπος..

Μα φυσικά και από την ρίζα θα το ξεκινήσω, από πού αλλού; Και ας το σκέφτηκε ο άνθρωπος, δεν λέω αλλά οφείλω να το ρωτήσω,αλλιώς πώς θα βρούμε την λύση;;;

Ωστόσο τα logitech έχουν ΌΛΑ drivers με software ειδικά τα mouse & τα keybords.

Λέει ότι έχει το software του ποντικιού και λέει πως δεν βρίσκει επιλογή για αυτόματη απενεργοποίηση(auto stand-by.)

----

Άρα προχωράμε μαζί για την επίλυση του προβλήματος του φίλου.:)

Για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε.

Πάντα φιλικά.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Παιδια ειπα εχω περασει drivers τετοια επιλογη για το stand by δεν υπαρχει. Εχω ψαξει απο ολες τις διαχειρισης ενεργειας και πειραξα δεν βρηκα ουτε εκει λυση. Μπηκα bios παλι τιποτα. Εχω δοκιμασει με ολα τα ειδη μπαταριας αλκαλικες και επαναφορτιζομενες καμμια αλλαγη. Googlarisa για καποια λυση απο ιντερνετ τιποτα χρησιμο για το συγκεκριμενο μοντελο. Θα το παλεψω αλλη μια εβδομαδα μπας και μπορεσω και γλιτωσω χρηματα. Αλλιως απο μεθεπομενη εβδομαδα θα παω να παρω το logitech mk330 γιατι εχω αρχισει να κουραζομαι. Αλλα ελπιζω μπας και τα καταφερω και γλιτωσω τα 30 ευρω αλλιως αυτο παει για σκουπιδια αφου το σπασω με βαριαά για να το ευχαριστηθω:p:p:p Edited by tzivas31

Παιδια ειπα εχω περασει drivers τετοια επιλογη για το stand by δεν υπαρχει. Εχω ψαξει απο ολες τις διαχειρισης ενεργειας και πειραξα δεν βρηκα ουτε εκει λυση. Μπηκα bios παλι τιποτα. Εχω δοκιμασει με ολα τα ειδη μπαταριας αλκαλικες και επαναφορτιζομενες καμμια αλλαγη. Googlarisa για καποια λυση απο ιντερνετ τιποτα χρησιμο για το συγκεκριμενο μοντελο. Θα το παλεψω αλλη μια εβδομαδα μπας και μπορεσω και γλιτωσω χρηματα. Αλλιως απο μεθεπομενη εβδομαδα θα παω να παρω το logitech mk330 γιατι εχω αρχισει να κουραζομαι. Αλλα ελπιζω μπας και τα καταφερω και γλιτωσω τα 30 ευρω αλλιως αυτο παει για σκουπιδια αφου το σπασω με βαριαά για να το ευχαριστηθω:p:p:p

Στείλτο στο σέρβις της logitech, έχω ακούσει περιπτώσεις όπου έστελναν στο σέρβις μοντέλα όπου είχε σταματήσει η παραγωγή τους και τους έστελναν ένα καινούριο ποντίκι(νέο μοντέλο κιόλας!).Δεν χάνεις παρά να δοκιμάσεις.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Στείλτο στο σέρβις της logitech, έχω ακούσει περιπτώσεις όπου έστελναν στο σέρβις μοντέλα όπου είχε σταματήσει η παραγωγή τους και τους έστελναν ένα καινούριο ποντίκι(νέο μοντέλο κιόλας!).Δεν χάνεις παρά να δοκιμάσεις.

Βαριεμαι ειλικρινα να μπω στη διαδικασια ευχαριστω παιδια για ολη τη βοηθεια σας. Πλεον σας το γραφω αυτο απο το καινουριο μου πληκτρολογιο και τη βοηθεια του καινουριου μου ποντικιου απο το σετ Logitech Μκ330 απο το οποιο ειμαι ευχαριστημενος και δεν σβηνει αν δεν το κλεισω εγω απο τον διακοπτη του

Βαριεμαι ειλικρινα να μπω στη διαδικασια ευχαριστω παιδια για ολη τη βοηθεια σας. Πλεον σας το γραφω αυτο απο το καινουριο μου πληκτρολογιο και τη βοηθεια του καινουριου μου ποντικιου απο το σετ Logitech Μκ330 απο το οποιο ειμαι ευχαριστημενος και δεν σβηνει αν δεν το κλεισω εγω απο τον διακοπτη του

Ένα να ξέρεις, η logitech είναι εγγύηση.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν