Jump to content

Πρόβλημα με touchpad

navagos27
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα! εχω ενα προβλημα!βαζω τον φορτιστη στο λαπτοπ και το touchpad δεν κινειται ευκολα κανει οτι θελει μονο του! το βγαζω τον φορτιστη μια χαρα! αν κανω απεγκαταστη το driver δουλευει μια χαρα αλλα ειναι παρα πολυ αργο! τι μπορω να κανω! ο φορτιστης ειναι καινουργιος της dell! εχω το dell inspiron n5110 ! καποια συμβουλη?

Παιδια καλησπερα! εχω ενα προβλημα!βαζω τον φορτιστη στο λαπτοπ και το touchpad δεν κινειται ευκολα κανει οτι θελει μονο του! το βγαζω τον φορτιστη μια χαρα! αν κανω απεγκαταστη το driver δουλευει μια χαρα αλλα ειναι παρα πολυ αργο! τι μπορω να κανω! ο φορτιστης ειναι καινουργιος της dell! εχω το dell inspiron n5110 ! καποια συμβουλη?

Mε απεγκατεστημένο τον driver του touchpad θα πας Πίνακας Ελέγχου --> Ποντίκι --> Επιλογές Δείκτη --> το βάζεις ότι ταχύτητα θες.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Mε απεγκατεστημένο τον driver του touchpad θα πας Πίνακας Ελέγχου --> Ποντίκι --> Επιλογές Δείκτη --> το βάζεις ότι ταχύτητα θες.

ευχαριστω! αλλα τιποτα μετα απο καμια ωρα που το αφησα παλι τα ιδια κανει το touchpa και χωρις το driver του!

ευχαριστω! αλλα τιποτα μετα απο καμια ωρα που το αφησα παλι τα ιδια κανει το touchpa και χωρις το driver του!

Έχεις τσεκάρει για ιούς;

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Έχεις τσεκάρει για ιούς;

Ναι καθε μερα σχεδον φαντασου!τωρα μου το κανει ολο αυτο και χωρις τον φορτιστη καποιες φορες!εχω απεργοποιησει τα drivers και μου το κανει ακομα καποιες φορες!

Ναι καθε μερα σχεδον φαντασου!τωρα μου το κανει ολο αυτο και χωρις τον φορτιστη καποιες φορες!εχω απεργοποιησει τα drivers και μου το κανει ακομα καποιες φορες!

Αρχίζω να πιστεύω πως είναι hardware το πρόβλημά σου..

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Δηλαδη? πως μπορω να το διαπιστωσω αυτο, αν μπορω?

Σαν να έχει ''απομαγνητιστεί'' το touchpad και κάνει ότι να'ναι.Τρόπο επίλυσης δεν γνωρίζω, το πολύ-πολύ βάλε ένα ποντίκι και δούλευε από εκεί.

Αλλιώς στείλτο στο σέρβις..

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

• 1 year later...
Τι εννοείς ''σύρσιμο'' ;

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Παιδιά γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιείται το σύρσιμο στο touchpad σε laptop turbox???

Αν εννοεις το scroll (οτι κανει και η ροδελα στο ποντικι) για δοκιμασε με 2 δαχτυλα.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Αν εννοεις το scroll (οτι κανει και η ροδελα στο ποντικι) για δοκιμασε με 2 δαχτυλα.

Spam

Κάνουν και τέτοια τα turbo -X ????:rolleyes::p

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Μπα... μπλόκαρε το σύστημα τελείως!!!

Μια χαρά δούλευε και ξαφνικά σταματησε το scroll...