Jump to content

Turbo-X Smartphone G420

pmakridis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώτα κάνουμε το κινητό root με το Framaroot-1.9.1 : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2566341&d=1391850491

Κατεβάζουμε το Google Play apk 3.10.10 από εδώ : http://www.apkfiles.com/download/28/Google%20Play%20Store%203.10.10.apk

Μετά : http://forum.oktabit.gr/topic/how-to-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-google-play

4η περίπτωση

(A9724 με Android 4.0.4 & A8826 με Android 4.0.4)

Κάνουμε restart το κινητό.

Μετά κάνουμε εγκατάσταση το : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms

Ύστερα τρέχουμε το Google Play.

Παρατήρηση αν δεν τρέξει, το κάνουμε στο τέλος εγκατάσταση κανονικά το Google Play apk 3.10.10 σαν τις υπόλοιπες εφαρμογές.

Xριστός Ανέστη, χρόνια πολλά.

Χρονια πολλα και Χριστος ανεστη.

Τα παραπανω, ας τα βλεπουν αυτοι που λενε "μην αγορασεις κινεζικο και μπλεξεις με root και τετοια..."

Παναγιωτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 60
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

'εχω κάνει την διαδικασία 2-3 φορές βήμα προς βήμα και το καλύτερο αποτέλεσμα που έχω πετύχει είναι να με αφήσει να μπω στο play store αλλά όταν πάω να κατεβάσω κάποιο αρχείο με πετάει έξω....... τι μπορεί να φταίει ? Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι είναι εγκαταστημένο το plaisio market ή κάποια άλλα market ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

'εχω κάνει την διαδικασία 2-3 φορές βήμα προς βήμα και το καλύτερο αποτέλεσμα που έχω πετύχει είναι να με αφήσει να μπω στο play store αλλά όταν πάω να κατεβάσω κάποιο αρχείο με πετάει έξω....... τι μπορεί να φταίει ? Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι είναι εγκαταστημένο το plaisio market ή κάποια άλλα market ?

Όταν λες σε είχε αφήσει να μπεις στο play store τι εννοείς;

Έκλεινε από την αρχή ή όταν πάταγες εγκατάσταση εφαρμογής;

Τα άλλα market δεν φταίνε γιατί τα δούλεψα όλα ταυτόχρονα.

Edited by eliasrigas

Όταν λες σε είχε αφήσει να μπεις στο play store τι εννοείς;

Έκλεινε από την αρχή ή όταν πάταγες εγκατάσταση εφαρμογής;

Τα άλλα market δεν φταίνε γιατί τα δούλεψα όλα ταυτόχρονα.

Στην εγκατάσταση εφαρμογής με πετάει έξω

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στην εγκατάσταση εφαρμογής με πετάει έξω

Αυτό είναι καλό σημάδι που σε αφήνει στο store και δεν σε πετάει έξω από την αρχή μόλις πας να μπεις.

Κάνε εγκατάσταση το google framework service πάλι και τα ξαναλέμε.

• 2 weeks later...

σε g420 συναδέλφου μου προσπαθούσα ανεπιτυχώς να περάσω το palystore με διάφορους τρόπους......τελικά δούλεψε το παρακάτω :)

Γενικά με την εγκατάσταση play store σε turbo-x, δεν γνωρίζω αν είναι απαραίτητο το root...με απλή εγκατάσταση playstore.apk συνήθως τερματίζει την εφαρμογή στο άνοιγμα. Κι αυτό διότι χρειάζεται να εγκατασταθεί ως εφαρμογή συστήματος (system app). Αρχικά βρίσκουμε από παρόμοια markets π.χ. *********, την εφαρμογή /system/app mover. Έπειτα, αφού πρώτα το κατεβάσουμε, κάνουμε απλή εγκατάσταση το playstore.apk και μετά ανοίγουμε την εφαρμογή /system/app mover/. Εντός υπάρχει μία λίστα με όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές, συστήματος και μη. Βρίσκουμε το Playstore, το επιλέγουμε και στην ερώτηση αν επιθυμούμε να το εγκαταστήσουμε ως εφαρμογή συστήματος πατάμε ναι. Μετά από αυτό θα μας ρωτήσει αν θέλουμε να κάνουμε reboot. Εννοείται ότι επιλέγουμε Ok. Αν το πρόβλημα υπάρχει ακόμη, κάνουμε την ίδια διαδικασία για τις Υπηρεσίες Google Play. Ό,τι και να δοκιμάσετε στα πιο καινούρια τάμπλετ δεν λειτουργεί. Μόνο έτσι δούλεψε σε μένα.

Το μόνο που μου ζήτησε επιπλέον ήταν να περάσω το busy box

σε g420 συναδέλφου μου προσπαθούσα ανεπιτυχώς να περάσω το palystore με διάφορους τρόπους......τελικά δούλεψε το παρακάτω :)

Γενικά με την εγκατάσταση play store σε turbo-x, δεν γνωρίζω αν είναι απαραίτητο το root...με απλή εγκατάσταση playstore.apk συνήθως τερματίζει την εφαρμογή στο άνοιγμα. Κι αυτό διότι χρειάζεται να εγκατασταθεί ως εφαρμογή συστήματος (system app). Αρχικά βρίσκουμε από παρόμοια markets π.χ. *********, την εφαρμογή /system/app mover. Έπειτα, αφού πρώτα το κατεβάσουμε, κάνουμε απλή εγκατάσταση το playstore.apk και μετά ανοίγουμε την εφαρμογή /system/app mover/. Εντός υπάρχει μία λίστα με όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές, συστήματος και μη. Βρίσκουμε το Playstore, το επιλέγουμε και στην ερώτηση αν επιθυμούμε να το εγκαταστήσουμε ως εφαρμογή συστήματος πατάμε ναι. Μετά από αυτό θα μας ρωτήσει αν θέλουμε να κάνουμε reboot. Εννοείται ότι επιλέγουμε Ok. Αν το πρόβλημα υπάρχει ακόμη, κάνουμε την ίδια διαδικασία για τις Υπηρεσίες Google Play. Ό,τι και να δοκιμάσετε στα πιο καινούρια τάμπλετ δεν λειτουργεί. Μόνο έτσι δούλεψε σε μένα.

Το μόνο που μου ζήτησε επιπλέον ήταν να περάσω το busy box

Αν εννοείς αυτό : https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.systemappmover χρειάζεται και root η συσκευή.

Πάντως γλυτώνεις όπως και να χει τα copy paste κλπ που κάνεις με άλλες διαδικασίες.

Τελευταία έκανα root σε tablet με το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2473747 ή εδώ http://www.kingoapp.com/android-root.htm είναι απίστευτα βολικό γιατί δεν χρειάζεται να βρεις τους drivers της συσκευής τα κάνει μόνο του όλα, το μόνο που θέλει είναι να ενεργοποιήσεις το USB Debugging.

Επίσης έχει και unroot όπως και το Framaroot για να μη χάσουμε την εγγύηση της συσκευής. :D

Edited by eliasrigas

• 2 months later...

Ρε παιδιά το κινητό αξίζει για αγορά ή είναι για πέταμα ?

Αυτη την στιγμή ειναι σε προσφορά υποτίθεται στα 139€ το σκέφτομαι να το πάρω για την γυναίκα μου που θέλει δίκαρτο.

Μπορούν να γράψουν κάποιοι που το έχουν εντυπώσεις.

Ευχαριστώ

Αυτη την στιγμή ειναι σε προσφορά υποτίθεται στα 139€ το σκέφτομαι να το πάρω για την γυναίκα μου που θέλει δίκαρτο.

Ευχαριστώ

σε αυτα τα € θα κοιταζα coolpad 7320 (€102) / lenovo s660 (€112) / coolpad f1 (€125) / huawei honor 3c (€132)

Edited by telefoneri

Ευχαριστώ

Αλλοι προπτεινουν κατι coolpad (ποιοτητα κατασκευη μηδεν , εγγυηση αν σου χαλασει????????) ...κτλπ...ασε τα εξ ανατολης και παρε το κινητακη με 2 χρονια εγγυηση σε αυτην την τιμη και πληρως ελληνικο μενου και μην ακους ακεναν...πας το βλεπεισ live..(μεγάλη διαφορα)...σου αρεσει....το παιρνεις...

Αλλοι προπτεινουν κατι coolpad ποιοτητα κατασκευη μηδεν

και αλλοι μιλανε χωρις να γνωριζουν. πως απεφανθεις για την ποιοτητα κατασκευης?

οριστε μερικοι απο τους πολλους που διαφωνουν μαζι σου: ((1)) - ((2)) - ((3)) - ((4)) - ((5)) - ((6))

Edited by telefoneri

και αλλοι μιλανε χωρις να γνωριζουν. πως απεφανθεις για την ποιοτητα κατασκευης?

οριστε μερικοι απο τους πολλους που διαφωνουν μαζι σου: ((1)) - ((2)) - ((3)) - ((4)) - ((5)) - ((6))

ποσα turbo-x εχεις δοκιμασει?? ποσα τηλεφωνα εχεις δοκιμασει γενικα??? ελα απο το μαγαζι μου να δοκιμασεισ εχω 100 διαφορετικα μοντελα απο κινεζικα εως οτι θελεις.....

ποσα turbo-x εχεις δοκιμασει?? ποσα τηλεφωνα εχεις δοκιμασει γενικα??? ελα απο το μαγαζι μου να δοκιμασεισ εχω 100 διαφορετικα μοντελα απο κινεζικα εως οτι θελεις.....

- δε μιλησα για turbo-x

- το ποσα δοκιμασα εγω και ποσα εσυ, δε λεει τιποτα

- δε με ενδιαφερει το μαγαζι σου ουτε αυτα που πουλας

- με ενδιαφερει οτι εγραψες πως η συσκευη coolpad που προτεινα στον φιλο εχει ποιοτητα μηδεν.

σου παρεθεσα μερικα λινκ-σχολια απο ιδιοκτητες-χρηστες της συσκευης που λενε οτι ειναι

ποιοτικοτατο διαφωνωντας μαζι σου. θες να πεις κατι για αυτο?

Παιδιά εντάξει δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε, δεν είναι κανένας μας κερδισμένος για το ποιος κατασκευαστης θα πουλάει και ποιος οχι.

Ρώτησα εντυπώσεις απο κάποιον που το έχει.

Πήγα και το είδα στο μαγαζί, σαν ποιότητα κατασκευης μου άρεσε. Με χάλασε το μεγάλο πλαίσιο (bezel) γυρω απο την οθόνη.

Δεν μου άρεσαν καθόλου οι φωτογραφίες που έβγαλε, ενω διάβασα στο σκρουτζ απο τους χρήστες οτι είναι απο τα καλά του στοιχεία. Προσπαθουσα να καθαρίσω τον φακό, αφου οι φωτο που έβγαζε ηταν σαν να υπήρχε κάτι στον φακό, σαν λιπαρη ουσία(μπορεί και να είχε, εκθεσιακό)

Μου άρεσε η γενική ανταπόκριση που είχε, δεν υπήρχε κάποιο λαγκάρισμα, η οθόνη αρκετά ποιοτική και τα χρώματα της μια χαρά.

Εκατσα 15 λεπτα στο εκθεσιακό και το σκάλιζα. Για τα λεφτά του (139€) μου φάνηκε άριστο.

Ομως δεν μπορώ να ξέρω την διαρκεια της μπαταρίας, αν χάνει το σήμα δικτυου/wi-fi/bluetooth κτλ Πως λειτουργουν οι δυο κάρτες sim και άλλα τετοια, γι αυτο ρωτησα εντυπώσεις απο το κινητό.

Ειμαι κατά της αγοράς απο το εξωτερικό απο ιδεολογικής άποψης αλλά και πρακτικής. Τα 30€-50€ που θα "κερδίσω" απο αγορά του εξωτερικού μακροπρόθεσμα θα εχουν σαν συνέπεια την απόλυση κάποιου εργαζόμενου,την δική μου θέση στην δουλειά και μακροπρόθεσμα την δυσκολία ευρεσης εργασίας του ιδιου μου του παιδιού. Μπορεί να ακουγεται υπερβολικό αλλά ετσι είναι.

Δεν μου περισευουν χρήματα αλλά δεν θα με σώσουν 30€, κανέναν δεν θα σώσουν.

*Τα παραπάνω ιδεολογικά τα έγραψα γιατι είδα κάποια λινκ απο eshop του εξωτερικού.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας και τον χρόνο σας.

Edited by venumis

Το έχει συγγενικό μου πρόσωπο.

Είναι ευχαριστημένος γενικά.

Από θέμα service του έβγαλε ένα πρόβλημα στο digitizer το πήγε για επισκευή και του έδωσαν καινούριο , δηλαδή έγινε αλλαγή τηλεφώνου.

Από μπαταρία βγάζει μία μέρα άνετα και το χρησιμοποιεί αρκετά για τηλεφωνήματα , browsing , facebook.

Τα μείον που έχει δει (δεν ξέρω αν έχει άλλα) ,

ότι δεν έχει Google Play Store οπότε κάποιες από τις εφαρμογές που του είπαν να βάλει δεν μπόρεσε να τις βρει , (ότι μπορώ το βρίσκω εγώ και του το στέλνω με bluetooth για να το κάνει εγκατάσταση),

τώρα το καλοκαίρι του έσβησε 2-3 φορές,μία φορά πρόλαβε να δει το μήνυμα και έγραφε ότι η θερμοκρασία της μπαταρίας ήταν υψηλή και έπρεπε να κλείσει (το χρησιμοποιεί σε φορτηγό και η θερμοκρασία στην καμπίνα είναι μεγάλη ειδικά όταν χτυπάει ο ήλιος),

δεν έχει καλό GPS (δεν δούλεψε ποτέ και στις 2 συσκευές),

Δεν βρήκε τρόπο να το ρουτάρει (γενικά δεν χρειάζεται αλλά θα μπορούσε με την εφαρμογή No Frills Cpu να κατεβάζει την ταχύτητα του επεξεργαστή τώρα το καλοκαίρι για να μην έχει το πρόβλημα με την υπερθέρμανση).

Edited by hoannis
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

χμμμ αρκετά χρήσιμες οι πληροφορίες σου Hoannis.

Είδα και το Honor 3 στο Youtube σε review του myphone και προσωπικά το είδα απογοητευτικό, 10 δευτερόλεπτα lag για να δεις την φωτογραφία που μόλις τράβηξες το θεωρώ μεγάλη ταλαιπωρία !!

Μάλλον θα πάρω στην γυναίκα μου κανένα Lumia και θα την πείσω να μην χρησιμοποιεί δυο κάρτες.(Την μια την θέλει μόνο για data)

Κακά τα ψέμματα παιδια αλλά αν πρέπει να πάρουμε κινέζο με σουπερ ντουπερ χαρακτηριστικά, να προσπαθήσουμε να γλιτώσουμε χρήματα δλδ ώστε να τρέχει σωστά το Android αυτο είναι αποτυχία της Google και μόνο.

Οταν ψοφήσει το δικό μου Nexus που είναι σχεδόν 3 χρονών θα δω τι θα πάρω, γιατι 300αρες για κινητό δεν σκάω ξανά !

Edited by venumis

Το τηλ ρουταρετε σε 5" μέσω framaroot, σε άλλα δύο λεπτά του περνάς play store, από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι αποτρεπτικά για την αγορά του

χμμμ αρκετά χρήσιμες οι πληροφορίες σου Hoannis.

Είδα και το Honor 3 στο Youtube σε review του myphone και προσωπικά το είδα απογοητευτικό, 10 δευτερόλεπτα lag για να δεις την φωτογραφία που μόλις τράβηξες το θεωρώ μεγάλη ταλαιπωρία !!

Μάλλον θα πάρω στην γυναίκα μου κανένα Lumia και θα την πείσω να μην χρησιμοποιεί δυο κάρτες.(Την μια την θέλει μόνο για data)

Κακά τα ψέμματα παιδια αλλά αν πρέπει να πάρουμε κινέζο με σουπερ ντουπερ χαρακτηριστικά, να προσπαθήσουμε να γλιτώσουμε χρήματα δλδ ώστε να τρέχει σωστά το Android αυτο είναι αποτυχία της Google και μόνο.

Οταν ψοφήσει το δικό μου Nexus που είναι σχεδόν 3 χρονών θα δω τι θα πάρω, γιατι 300αρες για κινητό δεν σκάω ξανά !

Ας πάρει το 630 που είναι δίκαρτο.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ας πάρει το 630 που είναι δίκαρτο.

Και του πλαισίου είναι δίκαρτο.

Για μένα για τα λεφτά του είναι πολύ καλό και επιπλέον έχει και εγγύηση και αν πάθει κάτι σου δίνουν άλλο κατευθείαν, χωρίς να περιμένεις από Κίνα.

Είναι πιο γρήγορο και από το lenovo 630.

Edited by eliasrigas

Nokia είναι το 630 και αποκλείεται να είναι πιο γρήγορο το turbo-x. Άσε που το limits είναι μια συσκευή με υποστήριξη αναβαθμίσεων για χρόνια.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Nokia είναι το 630 και αποκλείεται να είναι πιο γρήγορο το turbo-x. Άσε που το limits είναι μια συσκευή με υποστήριξη αναβαθμίσεων για χρόνια.

Νόμισα Lenovo A630

Οταν βρίσκετε κινητά με 140 ευρω σαν το Lg L9 II απο Ελλαδα και πηγαινετε και αγοράζετε turbo-x δεν σας φταίει κανενας. Τεχνικοί στο Πλαίσιο που είναι φίλοι μου λενε οτι μεσος ορος επιστροφης ταμπλετ/κινητο turbo x είναι 3 φορές. Δεν χρειάζεται να κυνηγησεις αγορές από την Κίνα για κατι αξιόλογο αν φοβασαι την εγγύηση.

Androides με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Αλλά φταίνε και η πιεστικότατη έως εκνευριστική προώθηση του brand turbo-x (είναι και ελληνικό brand :lol:) σε κάθε ευκαιρία. Εντωμεταξύ στα φτηνά κινητά, έως δηλαδή ~120€ ζήτημα να υπάρχουν 2-3 (αξιοπρεπή) smartphones άλλων εταιριών.

Androides με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Αλλά φταίνε και η πιεστικότατη έως εκνευριστική προώθηση του brand turbo-x (είναι και ελληνικό brand :lol:) σε κάθε ευκαιρία. Εντωμεταξύ στα φτηνά κινητά, έως δηλαδή ~120€ ζήτημα να υπάρχουν 2-3 (αξιοπρεπή) smartphones άλλων εταιριών.

Να διαβάσουν τι λένε για το πλαίσιο στην σελίδα του στο φβ... Έλεος ρε παιδιά, οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

• 1 month later...

Στην αρχη οταν ειχαν φερει το thl w100s ως turbo-x στα 230 ηταν κλεψια. Οκ σιγουρα εχει επιβαρυνση με την ελληνικη φορολογια και πληρωνεις και την εγγυηση 2 χρονια αλλα 130 + μου φαινονταν πολλα. Τωρα το κινητο εχει 139 ευρω και νομιζω πως ειναι εξαιρετικη επιλογη, ειδικα τα 2 χρονια εγγυησης, που απο τι ακουσα σου δινουν καινουργιο και τελειωνεις ειναι καλα. Εγω παρηγγειλα 3 thl w100s απο τη Κινα, και μου βγηκαν και τα 3 σκαρτα. Εκτος απο τα αρχικα προβληματα (ενδειξη μπαταριας) μετα απο 3 μηνες χρηση το 1 εβγαλε προβλημα στην αναγνωριση καμερας (σταματησε η καμερα), και τα αλλα 2 με το κουμπι on/off. Γενικα ειναι φτηνοκατασκευη με καλο hardware. Αλλα αυτο αμα δεν εχεις μια αμεση επαφη με ελληνικο καταστημα, και χρειαζεσαι να το στελνεις συστημενο (γιατι αλλιως δεν προκειται να το παρεις πισω) 1 μηνα να παει , να το ελεγξουν (γινεται ελεγχος αμα ειναι δικο τους το προβλημα) και αλλο 1 μηνα να ερθει--προτιμω σιγουρα το g420 στα 140 !!

Υ.Γ (εχω ενα χαλασμενο thlw100s μου εσβησε την ωρα π εκανα περναγα rom και δεν το χω στειλει πισω γτ ειναι χαμενη η εγγυηση )