pmakridis Δημοσιεύτηκε February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 8, 2014 Καλημέρα παιδιά, Είδα το εν λόγω smartphone και τα χαρακτηριστικά του σε σχέση με την τιμή του είναι αρκετά καλά...! Εκείνο που με προβληματίζει είναι το ότι δεν έχει το Googe playstore.... αλλά το plaisiomarket...! Αν το βάλω σαν εξωτερική εφαρμογή... θα δουλέψει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Υποθέτω θα έχεις σοβαρό λόγο για να δώσεις 200€ για Turbo-X του Πλαισίου.Ενα υπερκοστολογημένο κινέζικο... Λογικά γίνεται εγκατάσταση του playstore κατεβάζοντας από εδώ: http://www.androidfilehost.com/?fid=23252070760973351 την τελευταία έκδοση του store. Στις ρυθμίσεις συστήματος -> ασφάλεια -> άγνωστες πηγές το τσεκάρεις και μετά με ένα file manager το εγκαθιστάς. Κανονικά θα πρέπει να το έχεις πλέον το store.Κανονικά,γιατί ποτέ δεν ξέρεις... Edited February 8, 2014 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 δηλαδη παιρνει ρομς κλπ απο το thl??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfrapes Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Μακριαααα δεν είναι καν thl....το thl το εκανα δώρο στην γυναικα και είναι ενα αξιοπρεπέστατο κινητό στα 100 ευρώ....η αλλη η ******* απο το πλαίσιο το είχα 2 μέρες μπας και το φέρω στα ίσα του....μονο ροοτ κατάφερα να κάνω....ουτε καν playstore δεν παιρνει με τίποτα......λαγκαρε και γενικώς πολλά κινεζοτηλεφωνα έχουν ίδιο πλαστικό καλούπι hardware k software όμως αλλάζουν δραματικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Είναι δυνατόν να πετάτε έτσι 200 ευρώ; Ξέρεις τι επώνυμες κινητάρες αγοράζεις με τόσα χρήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Είναι δυνατόν να πετάτε έτσι 200 ευρώ; Ξέρεις τι επώνυμες κινητάρες αγοράζεις με τόσα χρήματα; Εμείς τον ενημερώσαμε για να μην την πατήσει.Από κει και πέρα θα πρέπει να το σκεφτεί καλά ο ίδιος διότι με 200€ έχει πολλές καλές επιλογές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 ούτε για αστείο 200 ευρώ για αυτό το πράγμα παίρνεις thl w100 στα 100 ευρω που είναι χίλιες φορές ανώτερη συσκεευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. February 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ευχαριστώ πολύ όλους σας.... Φυσικά και δεν θα το πάρω...! Εκείνο που έψαχνα είναι ένα γρήγορο κινητό με τουλάχιστον 1ΜΒ Ram αρκετό χώρο και σχετικώς καλή φωτογραφική και βίντεο...! Που μπορώ να βρω το thl ? υπάρχει στην Ελλάδα... υποστηρίζει ελληνικά ; Και πάλι ευχαριστώ πολύ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ευχαριστώ πολύ όλους σας.... Φυσικά και δεν θα το πάρω...! Εκείνο που έψαχνα είναι ένα γρήγορο κινητό με τουλάχιστον 1ΜΒ Ram αρκετό χώρο και σχετικώς καλή φωτογραφική και βίντεο...! Που μπορώ να βρω το thl ? υπάρχει στην Ελλάδα... υποστηρίζει ελληνικά ; Και πάλι ευχαριστώ πολύ...!!! μόνο από το εξωτερικό ολα τα αλλά κινιτα που προαναφεραμε όπως όλοι μας αγοράζουμε με paypal μέσα σε 20 μέρες το έχουμε εδώ Ελλάδα και να βρεις τιμή από 100 ευρώ πάει 200+ ευρω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. February 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Ψάχνοντας το λίγο, είδα το Τronsmart TS7 Τι λέτε γι αυτό ; Δεν είδα αν έχει HD Video ή απλό VGA... Σε σχέση με το THL πως το βλέπετε ; Και για να μην άθελά μου σας κουράζω, αν έχετε κάποια πρόταση για smartphone με σχετικώς καλή camera & HD video, 4,7'' - 5'' (έχουμε και μια Α στραβομάρα λόγο ηλικίας...) τετραπύρινο, με τουλάχιστον 1ΜΒ rοm και πάνω από 4ΜΒ ram υποστήριξη Ελληνικών android 4.2 και πάνω κάτω 200 ευρώ.... Δηλαδή περίπου σαν τα παραπάνω.... αλλά εσείς γνωρίζετε καλύτερα..... Θα ήταν πολύ χρήσιμη...!!! Edited February 10, 2014 by pmakridis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rambias Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 έχω το συγκεκριμένο κινήτο (turbo-x g420) και μπορώ να πω ότι είναι άψωγο! οκ το dhl είναι ποιο φθηνό. περίπου 150 δολάρια συν τα ταχυδρομικά αλλα απο εγγύηση? πρέπει να το στείλεις πίσω και ........ παίρνεις το turbo-x και έχεις κανονική εγγύηση και μηδεν χρόνο αναμονής. άρα αξίζει τα μερικά ευρώ παρπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Αν βέβαια θέλεις άμεση εγγύηση (λες και θα είναι τόοοοοσο άμεση του Πλαισίου), μπορείς με τα 200 ευρώ για το G420 του Πλαισίου να παραγγείλεις ΔΥΟ W100S και να μην μείνεις ούτε δευτερόλεπτο χωρίς συσκευή! [/url] Επιχείρημα που "σκοτώνει".Οντως έτσι είναι και λίγα είπες! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. February 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Για το ThL W8s τι γνώμη έχετε ; Ξέρετε αν έχει βίντεο HD ; δεν αναφέρεται στο site.... Τo ThL W11 KingKong είναι FHD... Αξίζει ; έρχεται στα 208 euro με 2GB / 32 GB... http://www.minideal.net/thl-w11-kingkong-smartphone-mtk6589t-1-5ghz-2g-32g-5-0-inch-fhd-screen-android-4-2.html Edited February 11, 2014 by pmakridis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rambias Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Tο W100S έχει 140 δολλάρια με δωρεάν μεταφορικά. Αυτό ισοδυναμεί με 102.50 ευρώ (με δώρο θήκη και ζελατίνα)! Δεν ξέρω με ποιά κριτήρια σου φαίνεται μικρή η διαφορά ανάμεσα στα 102.50 και 199 ευρώ αλλά είμαι σίγουρος ότι το 99,99% των μελών θεωρεί ότι είναι "πολλά ευρώ παραπάνω"! Αν βέβαια θέλεις άμεση εγγύηση (λες και θα είναι τόοοοοσο άμεση του Πλαισίου), μπορείς με τα 200 ευρώ για το G420 του Πλαισίου να παραγγείλεις ΔΥΟ W100S και να μην μείνεις ούτε δευτερόλεπτο χωρίς συσκευή! Μπορούμε επίσης να καλέσουμε ένα Πλαίσιο και να τους πούμε ότι έχουμε ένα G420 με οθόνη που δεν λειτουργεί και θα θέλαμε να το φέρουμε για άμεση αντικατάσταση της οθόνης ώστε να διαπιστώσουμε πόσο "μηδέν" θα είναι η αναμονή! Πως σου φαίνεται η δική μου πρόταση; http://www.minideal.net/thl-w100-4-5-android-4-2-jelly-bean-phone-1-2ghz-quadcore-8mp-gps-black.html ξεκιναω με το δευτερο και σου λεω πωσ αν μουθ εχει σπασει η οθονη παω στην μαγουλα παιρνω μια απο το πλαισιο εκει με αναμονη 20 λεπτα στα 25 ευρω και την βαζω μονοσ μου. οσο για την τιμη αν παρακολουθουσες καλα θα εβλεπες οτι πολλα καταστηματα πλαισιο το ειχαν σε προσφορα 140 ευρω. αν λεωω τοσο το πηρα εγω και σου στελνω την αποδηξηγ οπωσ επησης τωσο θα το βαλει παλη στο τελος του μηνα απο οτι εμαθα. απλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μόλις επικοινώνησα με δύο καταστήματα Πλαίσιο στην Θεσσαλονίκη και μου είπαν ακριβώς το ίδιο...ότι η οθόνη δεν υπάρχει στο κατάστημα αλλά τα στέλνουν στην Αθήνα. Το κόστος της οθόνης είναι 87 ευρώ! Επίσης ενημερώθηκα (και από την Μαγούλα στο τρίτο τηλεφώνημα) ότι το G420 δεν ήταν ποτέ στα 140 ευρώ αλλά είχε 229 και ότι τώρα στα 199 είναι σε προσφορά! Τώρα, το πως τα καταφέρνεις εσύ να κάνεις μιά βόλτα στην Μαγούλα και να παίρνεις το κινητό με 140 ευρώ και την οθόνη με 25 (και την αλλάζεις μόνος σου) είναι υπεράνω συζήτησης!!! ;) Όσοι κατάλαβαν...κατάλαβαν! Ο rambias έγραψε ότι έχει απόδειξη με 140€.Αρα κάτι δεν πάει καλά! :confused: Οχι από σένα βέβαια που επικοινώνησες με Πλαισιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. February 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Συγνώμη που επεμβαίνω... αλλά.... για το ThL W11 KingKong είναι FHD... που έρχεται στα 208 euro με 2GB / 32 GB... κτλ κτλ... έχει κάποιος να μου πει κάτι ; :p Ένας φίλος μου είπε να μην πάρω κινέζικα, να δώσω 50-70 ευρώ παραπάνω και να πάρω ένα sony.... Κυρίως λόγω κάμερας.... Αλλά το παραπάνω κινητό. πολύ μου άρεσε.... Τι λέτε ; http://www.minideal.net/th...droid-4-2.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Συγνώμη που επεμβαίνω... αλλά.... για το ThL W11 KingKong είναι FHD... που έρχεται στα 208 euro με 2GB / 32 GB... κτλ κτλ... έχει κάποιος να μου πει κάτι ; :p Ένας φίλος μου είπε να μην πάρω κινέζικα, να δώσω 50-70 ευρώ παραπάνω και να πάρω ένα sony.... Κυρίως λόγω κάμερας.... Αλλά το παραπάνω κινητό. πολύ μου άρεσε.... Τι λέτε ; http://www.minideal.net/th...droid-4-2.html Ο φίλος που σου είπε να μην πάρεις κινέζικο, είχε ποτέ του κινέζικο και έχει "ίδια εμπειρία", ή το λέει γιατί του το είπε ένας φίλος του που είχε άκούσει ένα φίλο του να συζητάει με έναν που "ήξερε" και έχει διαμορφώσει αυτή την άποψη? Δεν ρωτάς καλύτερα εδώ για να έχεις μια πιο αντικειμενική άποψη για ΑΥΤΟ το κινητό και όχι γενικά και ότι να 'ναι ? Πάντως το κινητό είναι όμορφο και η ThL έχει καλό όνομα δεν είναι ΓΤΠ. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. February 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ο φίλος που σου είπε να μην πάρεις κινέζικο, είχε ποτέ του κινέζικο και έχει "ίδια εμπειρία", ή το λέει γιατί του το είπε ένας φίλος του που είχε άκούσει ένα φίλο του να συζητάει με έναν που "ήξερε" και έχει διαμορφώσει αυτή την άποψη? Δεν ρωτάς καλύτερα εδώ για να έχεις μια πιο αντικειμενική άποψη για ΑΥΤΟ το κινητό και όχι γενικά και ότι να 'ναι ? Πάντως το κινητό είναι όμορφο και η ThL έχει καλό όνομα δεν είναι ΓΤΠ. Παναγιώτης Για την ακρίβεια, ο φίλος μου έχει ασχοληθεί πάρα πολύ ο ίδιος με το android και τα κινητά, διαμορφώνει τα τηλέφωνα όπως θέλει, root και όλα τα συναφή, και γενικώς είναι πολύ ψαγμένος.... Βασικώς για την κάμερα που αν και δηλώνει 13αρα με FHD βίντεο μου είπε πως θα είναι χειρότερη από εκείνη που έχει το NEO V που έχω τώρα, για την οθόνη αλλά και για την μπαταρία....! Μου πρότεινε το xperia sp που στα scroutzoμάγαζα έχει περίπου την ίδια τιμή, αλλά είναι διπύρηνο me 1GB/8GB αντί του 2/32 του THL.... Επειδή πλεον πρέπει να αλλάξω κινητό, αλλά και τα χρήματα δεν είναι λίγα... το σκέφτομαι αρκετά...! Εσύ τι λες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Εάν μέρει συμφωνώ με το φίλο σου: συχνά τα κινέζικα κινητά υστερούν στον τομέα της φωτογραφικής μηχανής. Ως γενικό κανόνα, πάντως, θα απέφευγα να αξιολογήσω τη φωτογραφική μηχανή βάσει των εικονοστοιχείων του αισθητήρα της. Όσο αφορά στη σύγκριση Sony-THL, θα έλεγα κανένα από τα δύο. Για το sony δεν ακούγονται τα καλύτερα στο forum και το THL είναι υπό αντικατάσταση. Γενικά ο συνδυασμός 6589Τ με FHD δε φαίνεται να είναι ο καλύτερος δυνατός. Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσες να προσανατολιστείς σε κάτι φθηνότερο, όπως το ZTE Geek, με επιδόσεις ανώτερες του Sony και του THL ή να ανεβάσεις λίγο τον προϋπολογισμό σου και να κινηθείς προς το ΖΤΕ Nubia Z5s με κορυφαίο hardware. Καλό ξεμπέρδεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. February 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Σας ευχαριστώ πολύ όλους....! Τελικώς πήρα το Sony Xperia SP, κι αυτό γιατί το βρήκα με επιδότηση από μέλος της οικογένειάς μου, σε πολύ χαμηλή τιμή... οπότε είπα να μην ρισκάρω με εκείνα που δεν ξέρω καθόλου, μια που το NEO V θα αντικαταστήσω, από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος μεν, αλλά είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος αλλά και σε μνήμη...! Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλορίζικο! Ελπίζω να ανταποκρίσεις στις προσδοκίες σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. February 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καλορίζικο! Ελπίζω να ανταποκρίσεις στις προσδοκίες σου! Ευχαριστώ πολύ !!! Φωτογραφίες μια χαρά βγάζει... όλα όσα ήθελα τα φόρτωσα.... Δυστυχώς το sygic δεν λειτουργεί... αλλά έβαλα το freenav... και μετά την αναβάθμιση του λειτουργικού μάλλον αργεί λίγο... αλλά σε γενικές γραμμές για μένα που δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις και για την τιμή που το πήρα, μια χαρά είναι... ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasrigas Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Γεια σας παιδιά είχα πάρει το g420 για τη κόρη μου από το Δεκέμβριο του 2013. Όμως χάλασε η δόνηση και το πήγα στο σέρβις. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν ολοκαίνουργιο γιατί δεν είχαν μοτεράκι της δόνησης για αντικατάσταση! Αυτό που θέλω επίσης να πω είναι ότι έβαλα το Google Play στο κινητό! Πολύ εύκολα έγινε χάρις στις οδηγίες : http://forum.oktabit.gr/topic/how-to-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-google-play Αν χρειαστεί κανείς βοήθεια ειδοποιεί. Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά σε όλους. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ !!! Φωτογραφίες μια χαρά βγάζει... όλα όσα ήθελα τα φόρτωσα.... Δυστυχώς το sygic δεν λειτουργεί... αλλά έβαλα το freenav... και μετά την αναβάθμιση του λειτουργικού μάλλον αργεί λίγο... αλλά σε γενικές γραμμές για μένα που δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις και για την τιμή που το πήρα, μια χαρά είναι... ;-) Λειτουργεί το sygic, το route66 και igo ! Αλλά πρέπει να περάσει πρώτα το Google Play. Οδηγίες θα βρεις από πάνω. Αλλά και το : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms Edited April 19, 2014 by eliasrigas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Γεια σας παιδιά είχα πάρει το g420 για τη κόρη μου από το Δεκέμβριο του 2013. Όμως χάλασε η δόνηση και το πήγα στο σέρβις. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν ολοκαίνουργιο γιατί δεν είχαν μοτεράκι της δόνησης για αντικατάσταση! Αυτό που θέλω επίσης να πω είναι ότι έβαλα το Google Play στο κινητό! Πολύ εύκολα έγινε χάρις στις οδηγίες : http://forum.oktabit.gr/topic/how-to-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-google-play Με ποιον από τους 10 τρόπους που γράφει στο λινκ? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasrigas Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 (edited) Με ποιον από τους 10 τρόπους που γράφει στο λινκ? Πρώτα κάνουμε το κινητό root με το Framaroot-1.9.1 : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2566341&d=1391850491 Κατεβάζουμε το Google Play apk 3.10.10 από εδώ : http://www.apkfiles.com/download/28/Google%20Play%20Store%203.10.10.apk Μετά : http://forum.oktabit.gr/topic/how-to-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-google-play 4η περίπτωση (A9724 με Android 4.0.4 & A8826 με Android 4.0.4) Κάνουμε restart το κινητό. Μετά κάνουμε εγκατάσταση το : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms Ύστερα τρέχουμε το Google Play. Παρατήρηση αν δεν τρέξει, το κάνουμε στο τέλος εγκατάσταση κανονικά το Google Play apk 3.10.10 σαν τις υπόλοιπες εφαρμογές. Xριστός Ανέστη, χρόνια πολλά. Edited April 20, 2014 by eliasrigas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts