daitalos Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) Έχετε δει διαφορά με το τελευταίο update στο 8.4; Αξίζει τον κόπο; Εγώ έχω twrp και knox που έχει γράψει βέβαια... Πως περνάμε το update; Φλασαρεις με Odin το firmware πού θέλεις(τα δεδομένα διαγράφονται) EUR T320: http://live.samsung-updates.com/details/94889/Galaxy_Tab_PRO_8.4/SM-T320/EUR/T320XXU1BQB2.html Εδω : https://desktop.firmware.mobi/ _Ειναι ο νεος ιστοτοπος του Chainfire & μπορεις να βρεις οτιδηποτε θελεις (firmware,bootloader,recovery,root κλπ) απλα πληκτρολογωντας το μοντελο σου & ακολουθωντας τις οδηγιες...Αντικαθιστα το cfautoroot πλεον αλλα με πολλα επιπλεον ειδικα για samsung κι οχι μονο... __πχ εδω : https://desktop.firmware.mobi/device:700/firmware:1998 _βλεπουμε για το > mondrianwifiue ολα τα αρχεια (img/zip/tar) που μπορει να κατεβασει καποιος χρηστης,μαζεμενα ολα εδω... Edited September 21, 2017 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Έχετε δει διαφορά με το τελευταίο update στο 8.4; Αξίζει τον κόπο; Αν εννοείς αυτό που βγήκε πρίν 4-5 μήνες το μόνο ουσιαστικό είναι ότι έχει περασμένες τις ενημερώσεις ασφαλείας της Google για την KitKat που "φορά". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Εννοείς το επίσημο update από Sammy? Ναί αυτό εννοώ, ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά γιά τις απαντήσεις!!! Μάλλον θα κάτσω στά ωά μου(αν είναι μόνο γιά θέματα ασφαλείας της Google) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Περα των θεμάτων ασφαλείας είδα και καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία. Στο δικό μου τριών ετών πια έχει κάτσει τέλεια. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν αλλάζει κάτι στο περιβάλλον και είναι λογικό. Αν το έχεις stock μαμά αξίζει να την περάσεις Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 είχα παρατημένο το tab pro 8.4'' παρατημένο στο συρτάρι κανα 2μηνο...:lol: Το άνοιξα λοιπόν πάλι, για κάποιες ανάγκες. και ειπα να περάσω καμια custom rom μετά από καιρό. Πέρασα την Resurrection remix 5.8.3 με android 7.1.2. Την έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει εντυπώσεις;;; κάποια άλλη ρομ ; Η χρήση του ειναι αποκλειστικά διάβασμα PDF, mp4 videos και Plex stream ( καθόλου games, social κλπ). Μ' ενδιαφέρει μόνο η μπαταρία αν ειναι καλύτερη από την τελευταια επισημη EUR που βγηκε τον φεβρουάριο :) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 είχα παρατημένο το tab pro 8.4'' παρατημένο στο συρτάρι κανα 2μηνο...:lol: Το άνοιξα λοιπόν πάλι, για κάποιες ανάγκες. και ειπα να περάσω καμια custom rom μετά από καιρό. Πέρασα την Resurrection remix 5.8.3 με android 7.1.2. Την έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει εντυπώσεις;;; κάποια άλλη ρομ ; Η χρήση του ειναι αποκλειστικά διάβασμα PDF, mp4 videos και Plex stream ( καθόλου games, social κλπ). Μ' ενδιαφέρει μόνο η μπαταρία αν ειναι καλύτερη από την τελευταια επισημη EUR που βγηκε τον φεβρουάριο :)Μια χαρά είναι. Την έχω εδώ κ ένα χρόνο κ το δουλεύω απροβληματιαστα. Ίσως δεν αξίζει να ρισκάρεις να δοκιμάσεις κατι άλλο. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Εχετε παρατηρησει καλυτερη συμπεριφορα σε παιχνιδια με την αλλαγη ρομ;Δηλαδη σε καποιο παιχνιδι που ειχατε ψιλολαγκακια με την μαμα ρομ,συμπεριφερθηκε πιο ομαλα οταν φλασαρατεcustom rom; Πηραμε ενα tab pro 8.4 χτες για την κοπελα μου,για να βλεπει kodi,terrarium και για να παιζει clash royale,αλλα τα ψιλολαγκακια του τα κανει,αν και δεν το θεωρω τοσο απαιτητικο παιχνιδι. Η πλακα ειναι οτι δωσαμε το ipad mini επειδη κολλαγε στο συγκεκριμενο παιχνιδι,αλλα τελικα δεν βλεπω να γινεται δουλεια... Ελεγα να της φλασαρω την RR 5.7.4 μπας και παιξει πιο απροβληματιστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Εχετε παρατηρησει καλυτερη συμπεριφορα σε παιχνιδια με την αλλαγη ρομ;Δηλαδη σε καποιο παιχνιδι που ειχατε ψιλολαγκακια με την μαμα ρομ,συμπεριφερθηκε πιο ομαλα οταν φλασαρατεcustom rom; Πηραμε ενα tab pro 8.4 χτες για την κοπελα μου,για να βλεπει kodi,terrarium και για να παιζει clash royale,αλλα τα ψιλολαγκακια του τα κανει,αν και δεν το θεωρω τοσο απαιτητικο παιχνιδι. Η πλακα ειναι οτι δωσαμε το ipad mini επειδη κολλαγε στο συγκεκριμενο παιχνιδι,αλλα τελικα δεν βλεπω να γινεται δουλεια... Ελεγα να της φλασαρω την RR 5.7.4 μπας και παιξει πιο απροβληματιστα...Εδώ και καιρό είχα βάλει την τελευταία cyanogen, φαντάσου είναι 5.1.1 based. Ο λόγος είναι ότι είχα μικρό stutter στο YouTube σε αναπαραγωγή 1440p με τη μαμά ρομ. Για να σιγουρευτώ ότι δεν έφταιγε η εφαρμογή του YouTube μετά από μήνες και πολλά update ξαναέβαλα τη μαμά ρομ και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Σε παιχνίδια δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί το μόνο που παίζω στο tablet είναι το hearthstone. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο ευχαρίστως να το δοκιμάσω και εγώ. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Καλησπέρα... μόλις άλλαξα μπαταρία.. φυσικά μόνος μου (είναι γελοίο παιδιά) και πέρασα την resurrection remix 5.8.2 τελικά... τις ψιλοδοκιμασα όλες... και όλες έχουν θέμα στην φωτογραφική και στον φακό... και ρωτάω, υπάρχει κάποια ρομ που να δουλεύουν αυτά?? Κατά προτίμηση Android 7 και πάνω... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Καλησπέρα... μόλις άλλαξα μπαταρία.. φυσικά μόνος μου (είναι γελοίο παιδιά) και πέρασα την resurrection remix 5.8.2 τελικά... τις ψιλοδοκιμασα όλες... και όλες έχουν θέμα στην φωτογραφική και στον φακό... και ρωτάω, υπάρχει κάποια ρομ που να δουλεύουν αυτά?? Κατά προτίμηση Android 7 και πάνω...Οχι ακομα δεν υπαρχει καμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Οχι ακομα δεν υπαρχει καμια. Ωχ κατάλαβα...θα μείνω με αυτή και βλέπουμε... Κάπου διάβασα ότι θα πάρει και Android 8 custom... ας ελπίσουμε ότι εκεί θα έχει φτιάξει το θέμα.. Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Έχω στα χέρια μου ένα 10άρι, το SM-T520 (στο σωστο θέμα δεν είμαι; ) μίας φίλης αλλά αντιμετωπίζει ένα θέμα που αρχικά νόμιζα ότι ηταν software αλλά τελικά δε φαίνεται να είναι έτσι τα πράγματα. Ανοίγει κανονικά και δουλεύει άψογα αλλά όταν σβήσει η οθόνη δεν ξανα ανάβει. Μένει μαύρη αλλά δουλεύει το tablet από πίσω κανονικά (ακούς ήχους ξεκλειδώματος, ρύθμιση έντασης κλπ). Ο μόνος τρόπος για να ξανα ανάψει είναι κράτημα του power button για αρκετά δευτερόλεπτα ωστε να κανει reboot. Έκανα factory reset αλλά δεν έφτιαξε. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο; Να φλασάρω άλλο firmware? Φοράει: android 4.4.2, KOT49Η.T520XXUAOI2 με CSC PHN Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Πέραν του factory reset δοκίμασε να περάσεις όλο το software του απ' την αρχή μέσω Kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Γίνεται αυτό; Γιατί με το KIES δε καταφέρνω καν να το συνδεσω και μου πεταει μηνυμα να κατεβασω το smart switch το οποιο πεταει ενα μηνυμα οτι αν θελω να κανω reset να κανω απλα factory reset απο το μενου της συσκευης... Ποτε βασικα δε καταφερα να δουλεψω με αυτες τις σαπιλες της samsung, παντα με odin επαιζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) Έχω στα χέρια μου ένα 10άρι, το SM-T520 (στο σωστο θέμα δεν είμαι; ) μίας φίλης αλλά αντιμετωπίζει ένα θέμα που αρχικά νόμιζα ότι ηταν software αλλά τελικά δε φαίνεται να είναι έτσι τα πράγματα. Ανοίγει κανονικά και δουλεύει άψογα αλλά όταν σβήσει η οθόνη δεν ξανα ανάβει. Μένει μαύρη αλλά δουλεύει το tablet από πίσω κανονικά (ακούς ήχους ξεκλειδώματος, ρύθμιση έντασης κλπ). Ο μόνος τρόπος για να ξανα ανάψει είναι κράτημα του power button για αρκετά δευτερόλεπτα ωστε να κανει reboot. Έκανα factory reset αλλά δεν έφτιαξε. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο; Να φλασάρω άλλο firmware? Φοράει: android 4.4.2, KOT49Η.T520XXUAOI2 με CSC PHN Ευχαριστώ! Οπως το υποψιαζεσαι ειναι..Δεν ειναι θεμα software μαλλον..Αυτο μοιαζει περισσοτερο με ελλειψη Ram της συσκευης ισως απο φορτωμα της συσκευης, η καποιες που το δημιουργουν το προβλημα(γι αυτο & επανερχεται προσωρινα μετα απο reboot) και ισως λυνοταν το προβλημα βαζοντας τη συσκευη σε ασφαλη λειτουργια πχ για μια ημερα να δεις αν λυθει..Iσως το θεμα τελικα ειναι & στο firmware ...Επειδη ομως ετσι κι αλλιως στο ιδιο σημειο θα φτασεις (απεγκατασταση καποιων εφαρμογων ισως) καλυτερα να φλασαρεις αμεσως μεσω odin οπως ξερεις το σωστο firmware για τη συσκευη αυτη κι οχι το ολλανδικο...Αυτο : https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-pro/SM-T520/SEE/download/T520XXUAOD2/48885/ __Kαι επειδη η συσκευη με 4.4.2 & ολη τη σαβουρα της samsung που το πνιγει δεν προχωραει, μπορεις αμεσως μετα την official Lineage14.1 για να δεις διαφορα με Linux kernel 3.4.113 : https://download.lineageos.org/n2awifi (η και τη Lineage14.1 του Exynos5420 team εδω : https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8/development/7-1-xsm-t520-unofficial-lineage-14-1-t3538770 με συνεχη weekly builds & υποστηριξη σε πολλες περιπτωσεις ειναι και καλυτερη εφοσον & η Lineage στο δικο τους kernel στηριχτηκε στις αρχες) __ http://www.exynos5420.com/#/download __συσκευη χωρις ουτε ενα update που στις διαφημισεις τοτε το ονομαζε professional η αδιστακτη samsung! Edited November 17, 2017 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) Μα έκανα factory reset και δεν έφτιαξε, εγώ σκεφτόμουν για hardware προβλημα γιατί δεν έφτιαξε με reset... Προσπαθω απο το απογευμα να κατεβασω απο το sammobile και μου κατεβαινουν corrupted.... Το καταστρεψανε κι αυτο το site. Το ολλανδικο παντως εχει ιδιο PDA με αυτο που μου δινεις στο link, οποτε γιατι να μη βαλω το "δικο" του; Με χαρα θα περναγα custom rom αλλα οπως ειπα δεν ειναι δικο μου και δεν προβλέπεται για δικη μου χρηση οποτε ας το αφησουμε καλυτερα. Ας καταφερω πρωτα να κατεβασω ενα οχι corrupted fw απο sammobile να δουμε αν θα φτιαξει το προβλημα κιολας και μετα βλεπω. Ευχαριστω! ΥΓ: επειδη βλεπω αναφερεσαι σε safe mode για καμια μερα, να τονισω πως το προβλημα παρουσιαζεται καθε φορα που σβηνει η οθονη! Οποτε δεν χρειαζεται μια μερα για να διαπιστωσω αν εφτιαξε :lol: Δε το ειχα σκεφτει να μπω σε safe mode, παω να το δοκιμασω! Edit: μπα, τα ιδια... Edited November 17, 2017 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Δοκιμασε να βαλεις το χρονο απενεργοποιησης στο μεγιστο (πχ 10 λεπτα) και να την ανοιγοκλεισεις χειροκινητα πατωντας το power. Νεκρωνει παλι η οθονη ή ξαναναβει κανονικα? Πατεντα μεχρι να περασεις νεα ρομ ειναι, αν δουλεψει δουλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Ναι δεν αποκλειεται να υπαρχει προβλημα hardware αφου ουτε με επαναφορα ουτε flash της stock rom ξανα δεν επανερχεται σε σωστη λειτουργια...Αν εχεις προβλημα με το sammobile οπως το καταντησαν τελευταια μπορεις & απο εδω οταν θελεις : http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-T520 γενικα στη συσκευη αυτη η samsubg εκανε εγκλημα & παραμυθιασε χιλιαδες χρηστες αφηνοντας το χωρις καμια υποστηριξη Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 μου χαλασε το καλωδιο, πως το αναζητω; οποιαδήποτε micro usb cable θα το φορτίσει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Δοκιμασε να βαλεις το χρονο απενεργοποιησης στο μεγιστο (πχ 10 λεπτα) και να την ανοιγοκλεισεις χειροκινητα πατωντας το power. Νεκρωνει παλι η οθονη ή ξαναναβει κανονικα? Πατεντα μεχρι να περασεις νεα ρομ ειναι, αν δουλεψει δουλεψε. Ναι απαξ και σβησει η οθονη ειτε μονη της ειτε χειροκινητα δεν αναβει. Ναι δεν αποκλειεται να υπαρχει προβλημα hardware αφου ουτε με επαναφορα ουτε flash της stock rom ξανα δεν επανερχεται σε σωστη λειτουργια...Αν εχεις προβλημα με το sammobile οπως το καταντησαν τελευταια μπορεις & απο εδω οταν θελεις : http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-T520 γενικα στη συσκευη αυτη η samsubg εκανε εγκλημα & παραμυθιασε χιλιαδες χρηστες αφηνοντας το χωρις καμια υποστηριξη Καλα κανω και δεν προτιμαω samsung εδω και χρονια :p Δεν εχω δοκιμασει να φλασαρω ακομα, καταφερα το βραδυ και κατεβηκε ενα νορμαλ αρχειο απο το sammobile, τωρα το περναω. μου χαλασε το καλωδιο, πως το αναζητω; οποιαδήποτε micro usb cable θα το φορτίσει;; Ναι απλά μη πάρεις κάνα 2μετρο γιατι θα κάνει 100 χρόνια να φορτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 εχω ενα από china- ebay και καλα ειναι samsung ούτε καν το βλεπει το tablet, για αυτο ρωταω πως θα το ψαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 εχω ενα από china- ebay και καλα ειναι samsung ούτε καν το βλεπει το tablet, για αυτο ρωταω πως θα το ψαξω Γενικως δουλευει αυτο το καλώδιο; Μήπως είναι ελαττωματικό; Γιατι κανονικά είναι στανταρ αυτά, απλά το πρόβλημα είναι συνήθως όταν είναι πολύ μακρύ και δε μπορεί να φορτίσει με πολύ ρεύμα. Τώρα αν είναι τόσο λεπτά τα καλώδια του εσωτερικά που δε μπορεί να περάσει το ρεύμα που θέλει και αποφασίζει να μη το φορτίσει δε ξέρω. Εγώ πάντως φως δεν είδα με φλασάρισμα. Δεν στέκει για hardware προβλημα ρε ****το, πως ειναι δυνατον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Δυστυχως στεκει, απ οσο καταλαβαινω. Αφου και με χειροκινητο σβησιμο το παθαινει, πρεπει να ειναι προβλημα υλικου. Μακαρι να κανω λαθος παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλα ναι ενταξει αφου δεν αλλαξε κατι με factory reset και με φλασαρισμα μεσω Odin για hardware δείχνει τελικά. Σκέφτομαι να παω προς custom να δοκιμάσω απο περιέργεια αν θα κανει το ιδιο. Ο knox πότε σπάει; (εννοώ σε ποιο σημείο της customias :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Mε το που πας να περάσεις ΤWRP (custom recovery) κάπου εκεί θα γράψει ο knox... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts