liam69 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Έβαλα και εγώ την Temasek v4 και πάει πολύ καλά και μέχρι τώρα είναι σταθερή και φυσικά πάει σφαίρα και δεν έχει θέμα με την εξωτερική κάρτα ούτε με την αυτόματη περιστροφή της οθόνης όλα καλά και φυσικά έβαλα και την κάμερα από το HTC m9 + gallery για να είναι πλήρες το tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Έχει λίγες μέρες που περασα την [ROM][6.0.1_r10][sM-T320] Unofficial RESURRECTION REMIX 5.6.1 [Jan-22] και δεν εχω κανενα προβλημα, ουτε με την sd card ουτε με αυτοματη περιστροφη ... γενικά καθολου bugs. να δοκιμασω την v4 temasek;;;; το app HTC camera m9+galllery το βρισκουμε στο Play store;;; Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Δες κι εδω πριν ισως σε ενδιαφερει: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/themes-apps/mod-htc-one-m9-camera-gallery-t3143538 (εξαγεις το Zip παιρνεις .apk & το κανεις εγκατασταση) >(λειτουργει σε καθε rom εως τωρα,απλα τωρα σε 6.0 Μ κανε πρωτα μια ερωτηση δεν κοστιζει τιποτα) Edited February 7, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Αν θες την καμερα και gallery απο το htc m9 Κατέβασε από εδώ το zip και κάνε εγκατάσταση από recovery και είσαι έτοιμος https://mega.nz/#!dA8RUJrQ!0o0Q-KrjIgLxGhB6lYXYVfbT9fppssl4wfgY5hqvz6k Edited February 7, 2016 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Έβαλα και εγώ την Temasek v4 και πάει πολύ καλά και μέχρι τώρα είναι σταθερή και φυσικά πάει σφαίρα και δεν έχει θέμα με την εξωτερική κάρτα ούτε με την αυτόματη περιστροφή της οθόνης όλα καλά και φυσικά έβαλα και την κάμερα από το HTC m9 + gallery για να είναι πλήρες το tablet Οταν πάω να την περάσω στο TWRP μου γράφει -error executing updater binary in zip- έκανα λοιπόν υποβάθμιση στο twrp από 2.8.7.0 σε 2.8.6.0 γιατί κάπου διάβασα ότι η τελευταία έκδοση έχει προβλήματα αλλά πάλι τα ίδια... Εσύ πως την πέρασες την ρόμ;;Πρίν λίγες μέρες είχα περάσει την RESURRECTION REMIX 5.6.1 και την CM12.1 και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.Τι να φταίει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Οταν πάω να την περάσω στο TWRP μου γράφει -error executing updater binary in zip- έκανα λοιπόν υποβάθμιση στο twrp από 2.8.7.0 σε 2.8.6.0 γιατί κάπου διάβασα ότι η τελευταία έκδοση έχει προβλήματα αλλά πάλι τα ίδια... Εσύ πως την πέρασες την ρόμ;;Πρίν λίγες μέρες είχα περάσει την RESURRECTION REMIX 5.6.1 και την CM12.1 και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.Τι να φταίει;; Εγώ έχω TWRP 2.8.7.0 και είμαι Οκ τώρα ας μας πει και κάποιος άλλος το recovery πως το έκανες εγκατάσταση? Με Odin η flashify Edited February 7, 2016 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rockabilly Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παιδιά μπορεί κάποιος να φωτίσει κι εμάς που τα διαβάζει όλα αυτά και φαίνονται κινέζικα, από που κατεβάζουμε τα αρχεία που θα εγκαταστηθουν και τη διαδικασία σαν να μιλά σε ένα πενταχρονο (αν και τα 5χρονα πλέον ξέρουν καλύτερα). Προσωπικά έχω το tab pro 8.4 και σύντομα τελειώνει η εγγύηση. Γενικά δεν έχω κανένα κόλλημα απλά το μόνο που με εκνευρίζει είναι οι πολλές σαβούρες της Samsung.Η κάμερα από το HTC m9 + gallery στο προηγούμενο link βγάζει να εγκαταστήσω ένα application. Επιπλέον βελτιώνει αυτή η εφαρμογή την camera του ταμπλετ? Όποιος μπορεί ας βοηθήσει κι εμάς τους νεοσσού. :p Παράθεση «Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Να ρωτήσω από την πλευρά μου, γιατί θα βάλω μέσα στη βδομάδα άλλη ρομ, για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε ρομ που βάζετε. Συγκεκριμένα τί προτείνετε, CM 12, CM 13 nightly και Temasek και ποιά λέτε ότι έχει πρόβλημα περιστροφής οθόνης. Με την κάμερα το κατάλαβα αλλά έχω και μια δυο απορίες ακόμα που θα τις θέσω όταν έρθει η ώρα (να πάρω δλδ στα χέρια μου το τάμπλετ από το σέρβις όπου βρίσκεται τώρα για αλλαγή οθόνης). Επίσης για να είμαι σίγουρος, το φλασάρισμα με τις παραπάνω διανομές καλύπτουν το θέμα του ΚΝΟΧ αν θέλω να επαναφέρω τη συσκευή, έτσι; Edited February 7, 2016 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 σε όλες τις CM θελεις custom (TWRP) recovery οποτε το knox θα γινει 0x1 συνεπως no εγγύηση. btw πολυ όμορφο το TWRP 3.0, καιρός ήταν :D Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 σε όλες τις CM θελεις custom (TWRP) recovery οποτε το knox θα γινει 0x1 συνεπως no εγγύηση. btw πολυ όμορφο το TWRP 3.0, καιρός ήταν :D Έβαλες το TWRP 3.0 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ναι. Φλασαρα το .img μεσα απο twrp Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Εγώ έχω TWRP 2.8.7.0 και είμαι Οκ τώρα ας μας πει και κάποιος άλλος το recovery πως το έκανες εγκατάσταση? Με Odin η flashify Mε flashify το έβαλα...μήπως φταίει αυτό;; γιατί και ένα restore που χρειάστηκε να κάνω μετά από 3 προσπάθειες μου το έκανε κανονικά,τις άλλες δύο ήταν χάλια-δεν είχε όλες τις εφαρμογές μου,δεν υπήρχαν εικονίδια- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Mε flashify το έβαλα...μήπως φταίει αυτό;; γιατί και ένα restore που χρειάστηκε να κάνω μετά από 3 προσπάθειες μου το έκανε κανονικά,τις άλλες δύο ήταν χάλια-δεν είχε όλες τις εφαρμογές μου,δεν υπήρχαν εικονίδια- Βάλτο με odin και δοκίμασε και την έκδοση v3.0 αν και δεν την έχω βάλει εγώ δεν έχεις να χάσεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Τι παραπάνω φέρνει το 3.0? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Βάλτο με odin και δοκίμασε και την έκδοση v3.0 αν και δεν την έχω βάλει εγώ δεν έχεις να χάσεις τιποτα Eυχαριστώ!! Με την 3.0 όλα καλά!!Πέρασα το image μέσα από το twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Eυχαριστώ!! Με την 3.0 όλα καλά!!Πέρασα το image μέσα από το twrp Τι rom φοράς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Τι παραπάνω φέρνει το 3.0? What’s new in 3.0.0-0: Completely new theme - Much more modern and much nicer looking (by z31s1g) True Terminal Emulator - Includes arrow keys, tab and tab completion, etc. (by _that) Language translation - It won’t be perfect and especially some languages that require large font files like Chinese & Japanese won’t be availble on most devices. Also some languages may only be partially translated at this time. Feel free to submit more translations to OmniROM’s Gerrit. (mostly by Dees_Troy) Flashing of sparse images - On select devices you will be able to flash some parts of factory images via the TWRP GUI (by HashBang173) Adopted storage support for select devices - TWRP can now decrypt adopted storage partitions from Marshmallow Reworked graphics to bring us more up to date with AOSP - includes support for adf and drm graphics (by Dees_Troy) SuperSU prompt will no longer display if a Marshmallow ROM is installed Update exfat, exfat fuse, dosfstools (by mdmower) Update AOSP base to 6.0 A huge laundry list of other minor fixes and tweaks :D Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Τι rom φοράς? Μόλις έβαλα και εγώ την Temasek v4. Ημουν με τις μαμάς αφού η resurrection φράκαρε τελείως-crassed system UI- αλλά είχε καί διάφορα θέματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Αυτό συμβαίνει πολλές φορές σε χρήστες της twrp. Δεν πρόκειται για κάποιο τρομερό σφάλμα (όπως error 7 η 6 κλπ).Αυτό γίνεται όταν προσπαθούμε να φλασαρουμε μια νέα rom κυρίως.Λυνεται χωρίς να βγούμε από recovery, απλά : πάμε reboot menu>reboot to recovery / μετά την επανεκκίνηση σε twrp απλά φλασαρουμε το zip ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ... (οποιος βιαζεται σκονταφτει,ξεχασα να αντιπαραθεσω το ερωτημα.Η απαντηση αφορα το "error executing updater binary in zip" που ορισμενες φορες βγαζει στους χρηστες της η twrp)... ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Εγώ έχω TWRP 2.8.7.0 και είμαι Οκ τώρα ας μας πει και κάποιος άλλος το recovery πως το έκανες εγκατάσταση? Με Odin η flashify Ο τρόπος που θα το κάνουμε δεν παίζει καίριο ρόλο (πχ odin,mobile odin without pc,or terminal emulator &.img,η flashify ) όλοι σωστοί είναι.Καιριο ρόλο παίζει να έχουμε πάντα την τελευταία έκδοση της recovery για να μην πάρουμε λάθος στο flashing κάποιας rom. . Edited February 8, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Λέτε δηλαδή ότι αξίζει τον κόπο να περάσω το 3? Μην βγάλει κανένα bug φοβάμαι! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Παιδιά μπορεί κάποιος να φωτίσει κι εμάς που τα διαβάζει όλα αυτά και φαίνονται κινέζικα, από που κατεβάζουμε τα αρχεία που θα εγκαταστηθουν και τη διαδικασία σαν να μιλά σε ένα πενταχρονο (αν και τα 5χρονα πλέον ξέρουν καλύτερα). Προσωπικά έχω το tab pro 8.4 και σύντομα τελειώνει η εγγύηση. Γενικά δεν έχω κανένα κόλλημα απλά το μόνο που με εκνευρίζει είναι οι πολλές σαβούρες της Samsung.Η κάμερα από το HTC m9 + gallery στο προηγούμενο link βγάζει να εγκαταστήσω ένα application. Επιπλέον βελτιώνει αυτή η εφαρμογή την camera του ταμπλετ? Όποιος μπορεί ας βοηθήσει κι εμάς τους νεοσσού. :p Oσο αφορα την camera το σωστο πριν κανεις οτιδηποτε ειναι να διαβασεις στο νημα της στο xda και να ρωτησεις οποια απορια εχεις εκει για να εχεις ολες τις σωστες πληροφοριες,εδω: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/themes-apps/mod-htc-one-m9-camera-gallery-t3143538 ...Aρχεια για να φλασαρεις στη συσκευη το λογικο για να μην εχεις οποιαδηποτε περιπετεια & να αποφυγεις καθε ρισκο,ειναι απο το xda μπαινοντας απλα και βρισκοντας το νημα του forum κατ αρχην της συσκευης σου,κι επειτα το νημα του συγκεκριμενου αρχειου που θελεις να χρησιμοποιησεις..Αν δεν εχεις ηδη λογαριασμο μπορεις & τωρα να δημιουργησεις εναν για να μπορεις & να κατεβαζεις & να διαβαζεις τα παντα,επειδη καποιες ενεργειες απαιτουν λογαριασμο... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) Μετα απο δυο μέρες με την temasek v4 Όλα είναι τέλεια έχει μια Επιλογή όταν πατάς πάνω στην εξωτερική κάρτα που λέει διαμόρφωση ως εσωτερική τι εννοεί ξέρει κάποιος για να μην κάνω καμία πατάτα Edited February 9, 2016 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μετα απο δυο μέρες με την temasek v4 Όλα είναι τέλεια έχει μια Επιλογή όταν πατάς πάνω στην εξωτερική κάρτα που λέει διαμόρφωση ως εσωτερική τι εννοεί ξέρει κάποιος για να μην κάνω καμία πατάτα Να κάνει swap ... δηλαδή να "βλέπει" σαν εσωτερική κάρτα την εξωτερική κάρτα μνήμης και αντίστροφα .Είναι μια λύση σε συσκευές με μικρή μνήμη ..(η εξωτερική κάρτα πρέπει να είναι class 10 ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Να κάνει swap ... δηλαδή να "βλέπει" σαν εσωτερική κάρτα την εξωτερική κάρτα μνήμης και αντίστροφα .Είναι μια λύση σε συσκευές με μικρή μνήμη ..(η εξωτερική κάρτα πρέπει να είναι class 10 ...) Δηλαδή είναι το tablet 16 του έχω και μία 64 θα τα βλέπει σαν 80 gb και τα αρχεία από τα games πχ obb θα πηγαίνουν στην εξωτερική κάρτα οπότε δεν θα χρειαστεί να βάλω το folder mound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) Δηλαδή είναι το tablet 16 του έχω και μία 64 θα τα βλέπει σαν 80 gb και τα αρχεία από τα games πχ obb θα πηγαίνουν στην εξωτερική κάρτα οπότε δεν θα χρειαστεί να βάλω το folder mound Όχι δεν θα βλέπει τα 80 αλλά μονο τα 64.Τα 64 θα βλέπει σαν εσωτερικη και τα 16 (του ταβλετ) σαν εξωτερική ..(στα 64 θα αποθηκεύονται όλα τα προγράμματα που κάνεις εγκατάσταση ..) προσωπικά δεν το προτείνω (πάντα η εξωτερική ακόμα και η class 10 είναι ποιο αργή από την flash memory που έχουν τα ίδια τα κινητά,ταβλετ ) πάντα δουλεύω foldermout (εάν έχεις xposed υπάρχει για τα obb και το http://repo.xposed.info/module/com.smartmadsoft.xposed.obbonsd , http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-obb-sd-v0-1-t2884004) Edited February 9, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts