maxhtec Δημοσιεύτηκε February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 4, 2014 Εχω ενα laptop και πιάνω Internet με αντένα, και θέλω να πιάνω και με το κινητό μου αλλά είναι μακριά το router, υπάρχει τρόπος να πιάσω wifi απο το laptop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Το laptop ειναι δεκτης και οχι πομπος, για να εχεις internet με το κινητο θα πρεπει να αγορασεις εναν repeater ο οποιος αναλαμβανει να στειλει το σημα απο το router πιο μακρια. Κοστος 20-25€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perisB Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Το μόνο σίγουρο είναι οτι γίνεται το αντίστροφο... Δηλαδή απο το κινητό να παρέχεις internet σαν wifi spot μέσω τεχνολογίας Tethering που έχουν σχεδόν όλα τα smartphones! Ωστόσο το αντίστροφο δεν νομίζω οτι υφίσταται.. Θα μπορούσες να συνδέσεις το laptop σου με το κινητό σου δημιουργώντας ένα τοπικό ασύρματο δίκτυο αλλά αυτό συνεπάγεται οτι δεν θα ήσουν συνδεδεμένος και με το ίντερνετ... :wacko: Παράθεση Ιστορική Αναδρομή: Sony_Ericsson_T28s --> Motorola_V50 --> Νοκια_5210 --> Sony_Ericsson_W700 --> Samsung_GT5500 --> ZTE_Geek_V975 -->Xiaomi Mi3W!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ρίξε μια ματιά και εδώ μήπως αυτό το πρόγραμμα σε βοηθήσει. Δεν ξέρω αν είναι free ή όχι όμως. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 δουλεβει το προγραμμα το ειχα δοκιμασει παλια Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts