konstantinoslp Δημοσιεύτηκε January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα λαπτοπ και του έχω φορέσει εδώ και πολύ καιρό τα Win8. Μετά από μερικούς μήνες μου συμβαίνει το εξής κουλό. Όταν το λάπτοπ είναι κλειστό και το ενεργοποιώ, δεν ακούγονται οι ήχοι. Ενώ η μπάρα κάτω δεξιά δίπλα στην ώρα αν πατήσω ανεβοκατεβαίνει, δείγμα ότι ο ήχος παίζει κανονικά απλά δεν ακούγεται από τα ηχεία. Μετά από restart στρώνει! Από κει και πέρα όσα restart και να του κάνω ο ήχος παραμένει μέχρι που θα το κλείσω και θα το ανοίξω. Πάλι κατά το πρώτο άνοιγμα χάνεται ο ήχος και επανέρχεται με restart. Τι να φταίει; Και τι μπορώ να κάνω; Εεεευχαριστώ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα λαπτοπ και του έχω φορέσει εδώ και πολύ καιρό τα Win8. Μετά από μερικούς μήνες μου συμβαίνει το εξής κουλό. Όταν το λάπτοπ είναι κλειστό και το ενεργοποιώ, δεν ακούγονται οι ήχοι. Ενώ η μπάρα κάτω δεξιά δίπλα στην ώρα αν πατήσω ανεβοκατεβαίνει, δείγμα ότι ο ήχος παίζει κανονικά απλά δεν ακούγεται από τα ηχεία. Μετά από restart στρώνει! Από κει και πέρα όσα restart και να του κάνω ο ήχος παραμένει μέχρι που θα το κλείσω και θα το ανοίξω. Πάλι κατά το πρώτο άνοιγμα χάνεται ο ήχος και επανέρχεται με restart. Τι να φταίει; Και τι μπορώ να κάνω; Εεεευχαριστώ! :) Πέρασε για αρχή τους πιο πρόσφατους drivers της κάρτας ήχου σου. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Πέρασε για αρχή τους πιο πρόσφατους drivers της κάρτας ήχου σου. Έκανα search για τους πιο πρόσφατους αλλά λέει ότι έχω τους τελευταίους. Conexant High Definition Audio. Αυτή φαντάζομαι είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Έκανα search για τους πιο πρόσφατους αλλά λέει ότι έχω τους τελευταίους. Conexant High Definition Audio. Αυτή φαντάζομαι είναι. Aπό το ψευτοεργαλείο των windows? Με τίποτα μην το εμπιστεύεσαι.Μπες στην κατασκευάστρια εταιρία του υπολογιστή σου και κατέβασε τους από εκεί. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Aπό το ψευτοεργαλείο των windows? Με τίποτα μην το εμπιστεύεσαι.Μπες στην κατασκευάστρια εταιρία του υπολογιστή σου και κατέβασε τους από εκεί. Πώς θα βρω το ακριβές μοντέλο της κάρτας ήχου για να ξέρω ποιο να κατεβάσω γιατί το χω και 7-8 χρόνια και νομίζω του είχα αλλάξει κάρτα ήχου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Πώς θα βρω το ακριβές μοντέλο της κάρτας ήχου για να ξέρω ποιο να κατεβάσω γιατί το χω και 7-8 χρόνια και νομίζω του είχα αλλάξει κάρτα ήχου. Θα το βρεις στη Διαχείριση συσκευών. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Θα το βρεις στη Διαχείριση συσκευών. Σε ολα τα site πλέον δίνεις το μοντέλο και σου βγάζει drivers. Δοκίμασέ το από εκεί και όχι από τα windows Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Σε ολα τα site πλέον δίνεις το μοντέλο και σου βγάζει drivers. Δοκίμασέ το από εκεί και όχι από τα windows Nαι αλλά ο φίλος δεν ήξερε το ακριβές μοντέλο και του είπα ότι θα το βρει εκεί.:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Παίδες, η κάρτα μου είναι η conexant cx20551 και συγκεκριμένα στο Everest Ultimate Edition μου βγάζει αυτό Conexant Cx20551 @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [A-1] PCI. Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω drivers για τη συγκεκριμένη κάρτα. Έχω Windows 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Παίδες, η κάρτα μου είναι η conexant cx20551 και συγκεκριμένα στο Everest Ultimate Edition μου βγάζει αυτό Conexant Cx20551 @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [A-1] PCI. Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω drivers για τη συγκεκριμένη κάρτα. Έχω Windows 8 Το μοντέλο του Λαπτοπ? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλησπερα! Κι εγω ειχα βαλει Win8 περισυ και τα εβγαλα γιατι ειχα συνεχως το προβλημα που περιγραφεις (συν οτι τι pc εγινε πολυ αργο, αλλα αυτο ειναι ασχετο). Ειχα βαλει να κατεβαζει αυτοματα updates και μετα απο καθε update ξανα το ιδιο προβλημα με τον ηχο. Οποτε, οταν κατεβασεις τους drivers, κρατα καπου ευκαιρο το link, γιατι θα σου ξαναχρειαστει αρκετες φορες. Καλη τυχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) Μπορεί να δουλεύει και ο latest driver για windows 7 ή και για vista στα 8αρια. Ελεγξε αν ξεκινάει η υπηρεσία ήχου των windows αυτόματα μαζί με τους ήχους του λειτουργικού. Επίσης κοζάρεις στο site του κατασκευαστή του Laptop μήπως και έχει τίποτα drivers Edited February 4, 2014 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Συγγνώμη που δεν απάντησα άμεσα αλλά βρισκόμουν εκτός σπιτιού. Το μοντέλο είναι ένα αρχαίο HP Pavilion. Μάλλον η μόνη λύση είναι να φορμάρω σε Win7. Δεν είχα πριν κάποιο πρόβλημα με αυτά όσο τα χρησιμοποίησα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts