Jump to content

Δεν έχω σήμα απο το laptop στην tv μέσω hdmi

akism23
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα .. Πρόσφατα αγόρασα μια τηλεοραση samsung led 32" προσπαθώ να την συνδέσω μέσω hdmi στο laptop μου (acer aspire e-1 531) και δεν μου βγάζει σήμα ..ενώ το ps4 το δείχνει κανονικά, και ενα άλλο λάπτοπ.. Τι μπορει να συμβαίνει ;

Επελεξες να στειλει σημα σε εξωτερικη οθονη?

Συνηθως γινεται με συνδιασμο πληκτρων, fn και καποιο απ τα f

Αν έχεις windows 7 πατάς το windows button και το P και επιλέγεις όποια επιλογή θέλεις.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

• 2 years later...
Αν έχεις windows 7 πατάς το windows button και το P και επιλέγεις όποια επιλογή θέλεις.

εχω το ιδιο θεμα!Αλλα πρωτα επαιζε κανονικα!Τωρα ομως δεν δουλευει στην ιδια τιβι αυτες τις μερες θα δοκιμασω και αλλα καλωδιο...αλλα μου κανει εντυπωση που το ιδιο θεμα ειχα και σε αλλη τιβι και δοκιμασα με κομ γιατι η τιβι δεν εχει ειχε hdmi παιζει να εχω θεμα με το λαπτοπ?

εχω το ιδιο θεμα!Αλλα πρωτα επαιζε κανονικα!Τωρα ομως δεν δουλευει στην ιδια τιβι αυτες τις μερες θα δοκιμασω και αλλα καλωδιο...αλλα μου κανει εντυπωση που το ιδιο θεμα ειχα και σε αλλη τιβι και δοκιμασα με κομ γιατι η τιβι δεν εχει ειχε hdmi παιζει να εχω θεμα με το λαπτοπ?

Στις ρυθμησεις οθονης ειδες ?? διαλεξε το hdmi.

Στις ρυθμισεις οθονης ειδες ?? διαλεξε το hdmi.

ειμαι με λαπτοπ κ γουιντος 10!μιας εκτος σπιτιου(δεν δοκιμασα παλι στην τιβι) δοκιμασα στο οθονη του σταθερου με θυρα κομ και εκει μαυρη μαυριλα!δεν μπορω να καταλαβω να εχω θεμα με την καρτα γραφικων?το λαπτοπ ειναι ενος ετους

Θεμα Drivers και των Windows 10? Γιατι καλο θα ηταν να βαλεις τους τελευταιους διαθεσιμους απο το site του κατασκευαστη του laptop σου.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Θεμα Drivers και των Windows 10? Γιατι καλο θα ηταν να βαλεις τους τελευταιους διαθεσιμους απο το site του κατασκευαστη του laptop σου.

εχω τα δεκαρια εδώ και καιρο και δεν ειχα πρόβλημα!Βεβαια δεν ξερω μηπως εγινε τπτ με τις ενημερώσεις που κανει!Παντως όταν εβαλα τα δεκαρια δουλευε μια χαρα!απο το σαιτ της τοσιμπα τα ειδα μπερδεμένα..ετσι κατεβασα ένα πρόγραμμα της ιντελ οπου μου ελεγε ότι εχω τους τελευταίους ντριβερ

Και στα αλλα Windows το ιδιο ειναι.

Και στα αλλα Windows το ιδιο ειναι.

μόνο που εκείνο το μύνημα το έγραψα στις : 29 Ιαν. 2014, 16:23 ...

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

μόνο που εκείνο το μύνημα το έγραψα στις : 29 Ιαν. 2014, 16:23 ...

χαχαχα το εχω κανει παιδια τπτ!ουτε η κομ βγαζει εικονα ουτε το hdmi