akism23 Δημοσιεύτηκε January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2014 Καλημέρα .. Πρόσφατα αγόρασα μια τηλεοραση samsung led 32" προσπαθώ να την συνδέσω μέσω hdmi στο laptop μου (acer aspire e-1 531) και δεν μου βγάζει σήμα ..ενώ το ps4 το δείχνει κανονικά, και ενα άλλο λάπτοπ.. Τι μπορει να συμβαίνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Επελεξες να στειλει σημα σε εξωτερικη οθονη? Συνηθως γινεται με συνδιασμο πληκτρων, fn και καποιο απ τα f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism23 Δημ. January 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ναι φιλε μου το δοκίμασα με fn+F5 αλλα τίποτα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Αν έχεις windows 7 πατάς το windows button και το P και επιλέγεις όποια επιλογή θέλεις. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Αν έχεις windows 7 πατάς το windows button και το P και επιλέγεις όποια επιλογή θέλεις. εχω το ιδιο θεμα!Αλλα πρωτα επαιζε κανονικα!Τωρα ομως δεν δουλευει στην ιδια τιβι αυτες τις μερες θα δοκιμασω και αλλα καλωδιο...αλλα μου κανει εντυπωση που το ιδιο θεμα ειχα και σε αλλη τιβι και δοκιμασα με κομ γιατι η τιβι δεν εχει ειχε hdmi παιζει να εχω θεμα με το λαπτοπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 εχω το ιδιο θεμα!Αλλα πρωτα επαιζε κανονικα!Τωρα ομως δεν δουλευει στην ιδια τιβι αυτες τις μερες θα δοκιμασω και αλλα καλωδιο...αλλα μου κανει εντυπωση που το ιδιο θεμα ειχα και σε αλλη τιβι και δοκιμασα με κομ γιατι η τιβι δεν εχει ειχε hdmi παιζει να εχω θεμα με το λαπτοπ? Στις ρυθμησεις οθονης ειδες ?? διαλεξε το hdmi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Στις ρυθμισεις οθονης ειδες ?? διαλεξε το hdmi. ειμαι με λαπτοπ κ γουιντος 10!μιας εκτος σπιτιου(δεν δοκιμασα παλι στην τιβι) δοκιμασα στο οθονη του σταθερου με θυρα κομ και εκει μαυρη μαυριλα!δεν μπορω να καταλαβω να εχω θεμα με την καρτα γραφικων?το λαπτοπ ειναι ενος ετους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Θεμα Drivers και των Windows 10? Γιατι καλο θα ηταν να βαλεις τους τελευταιους διαθεσιμους απο το site του κατασκευαστη του laptop σου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Θεμα Drivers και των Windows 10? Γιατι καλο θα ηταν να βαλεις τους τελευταιους διαθεσιμους απο το site του κατασκευαστη του laptop σου. εχω τα δεκαρια εδώ και καιρο και δεν ειχα πρόβλημα!Βεβαια δεν ξερω μηπως εγινε τπτ με τις ενημερώσεις που κανει!Παντως όταν εβαλα τα δεκαρια δουλευε μια χαρα!απο το σαιτ της τοσιμπα τα ειδα μπερδεμένα..ετσι κατεβασα ένα πρόγραμμα της ιντελ οπου μου ελεγε ότι εχω τους τελευταίους ντριβερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Αν έχεις windows 7 πατάς το windows button και το P και επιλέγεις όποια επιλογή θέλεις. Και στα αλλα Windows το ιδιο ειναι. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Και στα αλλα Windows το ιδιο ειναι. μόνο που εκείνο το μύνημα το έγραψα στις : 29 Ιαν. 2014, 16:23 ... Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 μόνο που εκείνο το μύνημα το έγραψα στις : 29 Ιαν. 2014, 16:23 ... χαχαχα το εχω κανει παιδια τπτ!ουτε η κομ βγαζει εικονα ουτε το hdmi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts