nemos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 από wikipedia: 2 πυρήνες η CPU 4 πυρήνες η GPU 1 πυρήνας για το always-on μικρόφωνο (natural language processor) 1 πυρήνας για τους λοιπούς αισθητήρες (contextual awareness processor) Εξ ου και το σύνολο των 8 πυρήνων Δεν μπορώ να καταλάβω πώς χρησιμοποιεί 8 πυρήνες όταν όλοι μαζί είναι 6. :confused: Εκτός αν έχει έξτρα τσιπάκια για τον ήχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω πώς χρησιμοποιεί 8 πυρήνες όταν όλοι μαζί είναι 6. :confused: Εκτός αν έχει έξτρα τσιπάκια για τον ήχο! what? Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς είναι η αλήθεια. Αφού στους έγραψα ρε συ και τους 8 πιο πάνω πως σου βγαίνουν 6; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) what? Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς είναι η αλήθεια. Αφού στους έγραψα ρε συ και τους 8 πιο πάνω πως σου βγαίνουν 6; Εχει Qualcomm MSM8960Pro διπύρινο Krait που έχει μαζί τετραπύρινη GPU.Τα άλλα δύο δεν έχουν σχέση με τον Qualcomm και είναι ανεξαρτητα τσιπάκια.Ετσι εξηγείται!Λάθος το κατάλαβα.Νόμιζα ότι εννοούσες 8 πυρήνες στον S4pro :confused: Edited February 3, 2014 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Σωστός.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Εχει Qualcomm MSM8960Pro διπύρινο Krait που έχει μαζί τετραπύρινη GPU.Τα άλλα δύο δεν έχουν σχέση με τον Qualcomm και είναι ανεξαρτητα τσιπάκια.Ετσι εξηγείται!Λάθος το κατάλαβα.Νόμιζα ότι εννοούσες 8 πυρήνες στον S4pro :confused: Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν είναι ανεξάρτητα τσιπάκια, ενσωματωμένα σε ένα κεντρικό είναι. Είναι ξεχωριστά τμήματα του ίδιου τσιπ. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν είναι ανεξάρτητα τσιπάκια, ενσωματωμένα σε ένα κεντρικό είναι. Είναι ξεχωριστά τμήματα του ίδιου τσιπ. Αν ήταν πυρήνες του ίδιου τσιπ θα το ανέφεραν τα specs στο επίσημο site της Qualcomm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν είναι ανεξάρτητα τσιπάκια, ενσωματωμένα σε ένα κεντρικό είναι. Είναι ξεχωριστά τμήματα του ίδιου τσιπ. Ξεχωριστά είναι: http://www.droid-life.com/2013/07/31/what-is-motorolas-x8-mobile-computing-system/ Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Αν ήταν πυρήνες του ίδιου τσιπ θα το ανέφεραν τα specs στο επίσημο site της Qualcomm. Ξεχωριστά είναι: http://www.droid-life.com/2013/07/31/what-is-motorolas-x8-mobile-computing-system/ Μάλλον δίκιο έχετε, είχα μείνει στην παρουσίασή του που το δείχνουν σαν ένα! Απο tear down που είδα έχει διάφορα τσιπάκια. Δεν έχω τώρα χρόνο να τα ψάξω παραπάνω. (γραφείο γαρ) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 pre order στο amazon uk sim free η 16αρα έκδοση στις 329 λίρες μαζί με τα μεταφορικά για Ελλάδα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 pre order στο amazon uk sim free η 16αρα έκδοση στις 329 λίρες μαζί με τα μεταφορικά για Ελλάδα Και στο clove 319.40 λίρες, ship to GR included. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Και στο clove 319.40 λίρες, ship to GR included. μάλιστα....είναι αξιόπιστο το ΄΄μαγαζί ΄΄ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 μάλιστα....είναι αξιόπιστο το ΄΄μαγαζί ΄΄ ? Δεν φαντάζεσαι πόσο (αλήθεια το λέω). Κατά καιρούς έχω αγοράσει ουκ ολίγες φορές. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δεν φαντάζεσαι πόσο (αλήθεια το λέω). Κατά καιρούς έχω αγοράσει ουκ ολίγες φορές. ωραία...από ότι έχω καταλάβει δεν είναι η Developer Edition αυτή που έχει, σωστά ? Και η επόμενη απορία μου......αξίζει άραγε τον κόπο η μετάβαση από το n4 που έχω τώρα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 ωραία...από ότι έχω καταλάβει δεν είναι η Developer Edition αυτή που έχει, σωστά ? Και η επόμενη απορία μου......αξίζει άραγε τον κόπο η μετάβαση από το n4 που έχω τώρα ? Ναι, η developer edition ΔΕΝ έχει βγει και ούτε θα βγει εκτός USA. Οπότε, ebay (όπως και εγώ).. Όσο για την 2η σου απορία, όπως έχω ξαναγράψει, το Ν4 το είχα για περίπου 1 χρόνο και ήταη η 1η συσκευή την οποία την πούλησα.. με μισή καρδιά..:lol: Το x μου θυμίζει λίγο το Ν4 σε ορισμένους τομείς.. Πρακτικά, το θεωρώ το Ν4 όπως θα έπρεπε αυτό να ήταν όταν βγήκε.. Το x κάθεται πιο καλά στο χέρι, γκριπάρει πιο εύκολα, έχει όλα αυτά τα "καλούδια" που έχει προσθέσει η moto, η μπαταρία του κρατάει "αιώνες" και γενικά το θεωρώ την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη συσκευή που πέρασε ποτέ από τα χέρια μου από την εποχή που είχα το Pre 3. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Και στο expancys στα 389 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Και στο expancys στα 389 405 με τα μεταφορικά !!!! ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, η developer edition ΔΕΝ έχει βγει και ούτε θα βγει εκτός USA. Οπότε, ebay (όπως και εγώ).. Όσο για την 2η σου απορία, όπως έχω ξαναγράψει, το Ν4 το είχα για περίπου 1 χρόνο και ήταη η 1η συσκευή την οποία την πούλησα.. με μισή καρδιά..:lol: Το x μου θυμίζει λίγο το Ν4 σε ορισμένους τομείς.. Πρακτικά, το θεωρώ το Ν4 όπως θα έπρεπε αυτό να ήταν όταν βγήκε.. Το x κάθεται πιο καλά στο χέρι, γκριπάρει πιο εύκολα, έχει όλα αυτά τα "καλούδια" που έχει προσθέσει η moto, η μπαταρία του κρατάει "αιώνες" και γενικά το θεωρώ την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη συσκευή που πέρασε ποτέ από τα χέρια μου από την εποχή που είχα το Pre 3. Ψήνομαι...... η Non dev edition τι λες? Αξίζει τον κόπο ? Τα 16 gb δεν είναι για μένα αποτρεπτικός λόγος Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ναι, η developer edition ΔΕΝ έχει βγει και ούτε θα βγει εκτός USA. Οπότε, ebay (όπως και εγώ).. Όσο για την 2η σου απορία, όπως έχω ξαναγράψει, το Ν4 το είχα για περίπου 1 χρόνο και ήταη η 1η συσκευή την οποία την πούλησα.. με μισή καρδιά..:lol: Το x μου θυμίζει λίγο το Ν4 σε ορισμένους τομείς.. Πρακτικά, το θεωρώ το Ν4 όπως θα έπρεπε αυτό να ήταν όταν βγήκε.. Το x κάθεται πιο καλά στο χέρι, γκριπάρει πιο εύκολα, έχει όλα αυτά τα "καλούδια" που έχει προσθέσει η moto, η μπαταρία του κρατάει "αιώνες" και γενικά το θεωρώ την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη συσκευή που πέρασε ποτέ από τα χέρια μου από την εποχή που είχα το Pre 3. Σε ταχυτητα και lag free εμπειρια πως ειναι σε σχεση με το 4;Δεν με ενδιαφερει να ειναι καλυτερο απλα να ειναι στα ιδια επιπεδα!Ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ψήνομαι...... η Non dev edition τι λες? Αξίζει τον κόπο ? Τα 16 gb δεν είναι για μένα αποτρεπτικός λόγος Κοίτα, το κυριότερο ατού του dev. ed. (πέρα από το ψαρωτικό λογότυπο στο πίσω μέρος του καπακιού:lol:) είναι το ότι μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις σε επίπεδο s/w χωρίς να χάσεις εγγύηση. Από αυτήν την άποψη λοιπόν, είναι μονόδρομος. Αν δεν πρόκειται να ασχοληθείς τρομέρα τότε είναι σαν οποιοδήποτε x. ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ταχυτητα και lag free εμπειρια πως ειναι σε σχεση με το 4;Δεν με ενδιαφερει να ειναι καλυτερο απλα να ειναι στα ιδια επιπεδα!Ειναι; Το ίδιο, αν όχι καλύτερο (στο Ν4 για παράδειγμα ποτέ δεν είχα δει μετά από 12 ώρες συνεχούς λειτουργίας και ουκ ολίγων ανοιγοκλειμάτων πολλών apps, την δεσμευμένη RAM να είναι μόλις 700mb..).. To x θα το χαρακτήριζα ένα Nexus enhanced by motorola. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Να ρωτησω και εγω κατι αλλο..Η καμερα του ειναι καλη;Απο τι υλικο ειναι φτιαγμενο;Φανταζομαι η ποιοτητα κατασκευης πρεπει να ειναι σε υψηλα επιπεδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Να ρωτησω και εγω κατι αλλο..Η καμερα του ειναι καλη;Απο τι υλικο ειναι φτιαγμενο;Φανταζομαι η ποιοτητα κατασκευης πρεπει να ειναι σε υψηλα επιπεδα.. Η κάμερα του είναι βασική. Να στο θέσω αλλιώς, δεν θα πάρεις αυτό το τηλέφωνο για την κάμερά του.. Όσο για την ποιότητα, ναι είναι εξαιρετική. Το πίσω είναι εξαιρετική "γόμα" και από την συσκευή δεν ακούγεται το παραμικρό "τσικ". Όλα τα λεφτά είναι το λογότυπο της moto το οποίο είναι σε μία "λακουβίτσα" στο σημείο ακριβώς που πάει ο δείκτης :lol::p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Ευχαριστω για την απαντηση..Ποτε περιπου θα ερθει Ελλαδα; Το βρηκα εδω στα 350Ε σε λευκο,ενω σε μαυρο κοστιζει 390Ε..Περιεργο μου φανηκε..Αν το επαιρνα παντως,θα προτιμουσα το λευκο.. http://www.amazon.de/gp/product/B00HU202NQ/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=ce-de Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Η κάμερα του είναι βασική. Να στο θέσω αλλιώς, δεν θα πάρεις αυτό το τηλέφωνο για την κάμερά του Λιγο υπερβολικος:) Βασικη λες του G. Θεωρω οτι οσο ξεχωριστο τηλεφωνο ειναι το Χ, τοσο ξεχωριστη ειναι και η καμερα του. Συμφωνω ομως οτι τη συγκεκριμενη συσκευη δε θα την παρει καποιος για τη καμερα ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Κυριως το αγοραζεις για το ποσο smooth ειναι..Σωστα; Απο μπαταρια διαβαζω οτι ειναι σε πολυ καλα επιπεδα..Ισχυει; Βασικα αυτο που μου αρεσε σε αυτο το κινητο ειναι οι διαστασεις του..Πολυ μαζεμενο κινητο για 4.7 ιντσες.. Αν ηταν και 1080p η οθονη θα ηταν ακομα καλυτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Κυριως το αγοραζεις για το ποσο smooth ειναι..Σωστα; Απο μπαταρια διαβαζω οτι ειναι σε πολυ καλα επιπεδα..Ισχυει; Βασικα αυτο που μου αρεσε σε αυτο το κινητο ειναι οι διαστασεις του..Πολυ μαζεμενο κινητο για 4.7 ιντσες.. Αν ηταν και 1080p η οθονη θα ηταν ακομα καλυτερο.. Άμα ήταν 1080p δε θα είχε τη καλή αυτονομία που λες όμως ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Άμα ήταν 1080p δε θα είχε τη καλή αυτονομία που λες όμως ;) Του G2 εχει αντιστοιχη αυτονομια.Βεβαια ειναι και πιο μεγαλο σε διαστασεις(ειναι πιο λεπτο ομως). Αν πεσει η τιμη του στα 250Ε-300Ε,τοτε ψηνομαι να το αγορασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts