left_ace Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 ρε παιδια το πληκτρολογιο του δε με βολευει καθολου ολο ακυρα γραμματα πατιουνται.καμια ιδεα για κανα καλο αντικαταστατη; swiftkey...όσο είναι δωρεάν τρέχα Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 ρε παιδια το πληκτρολογιο του δε με βολευει καθολου ολο ακυρα γραμματα πατιουνται.καμια ιδεα για κανα καλο αντικαταστατη; Άρα δεν σε βολεύει το keyboard της Google γενικά.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Στο motorola razr i που ειχα εγραφα καλα. τωρα στο μοτο χ καμια σχεση.ολη την ωρα παταω ακυρα γραμματα δε ξερω γιατι. παιδια μια ερωτηση.ο φορτιστης του δεχεται δυο καλωδια. μπορω να φορτζω ταυτοχρονα το μοτο χ και το ipad air που εχω? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Στο motorola razr i που ειχα εγραφα καλα. τωρα στο μοτο χ καμια σχεση.ολη την ωρα παταω ακυρα γραμματα δε ξερω γιατι. παιδια μια ερωτηση.ο φορτιστης του δεχεται δυο καλωδια. μπορω να φορτζω ταυτοχρονα το μοτο χ και το ipad air που εχω? Γιατι δε κατεβαζεις απο το playstore το swiftkey που σου ειπα πιο πανω; Ειναι πολυ ωραιο πληκτρολογιο με πολυ καλη αποκριση. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Στο motorola razr i που ειχα εγραφα καλα. τωρα στο μοτο χ καμια σχεση.ολη την ωρα παταω ακυρα γραμματα δε ξερω γιατι. παιδια μια ερωτηση.ο φορτιστης του δεχεται δυο καλωδια. μπορω να φορτζω ταυτοχρονα το μοτο χ και το ipad air που εχω? To razr i ΔΕΝ είχε το stock google keyboard, σε αντίθεση με το moto x που το έχει. Αν όμως δεν σε βολεύει μπορείς να δοκιμάσεις το swiftkey που λέει και ο Λευτέρης. 'Οσο για τον φορτιστή, ναι μπορείς κανονικά. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Το κινητο μας θα παρει την 4.4.4; Τσαμπα την περιμενω; Το αδερφακι μας(G) την πηρε παντως. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Το κινητο μας θα παρει την 4.4.4; Τσαμπα την περιμενω; Το αδερφακι μας(G) την πηρε παντως. Έχει ήδη ξεκινήσει το rollout για το X.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Έχει ήδη ξεκινήσει το rollout για το X.. Χαίρομαι. Παράκληση,... Μη φύγεις από το νήμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Χαίρομαι. Παράκληση,... Μη φύγεις από το νήμα. Χαχαχαχα, δεν φεύγω (πριν από λίγες ημέρες είχα στα χέρια μου το x+1..:p:lol:) Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Χαχαχαχα, δεν φεύγω (πριν από λίγες ημέρες είχα στα χέρια μου το x+1..:p:lol:) Καταλαβαίνω ότι δε μπορείς να πεις πολλά. Τουλάχιστον πες... Τελικά θα είναι πάνω από 5 ίντσες; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Χαχαχαχα, δεν φεύγω (πριν από λίγες ημέρες είχα στα χέρια μου το x+1..:p:lol:) Καμία πληροφορια; Πχ ειναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις απο moto x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καταλαβαίνω ότι δε μπορείς να πεις πολλά. Τουλάχιστον πες... Τελικά θα είναι πάνω από 5 ίντσες; Yeap:lol:, όσο περνάνε οι μέρες θα αρχίσω να λέω διάφορα.. Τέλη Αυγούστου θα παρουσιαστεί! Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Yeap:lol:, όσο περνάνε οι μέρες θα αρχίσω να λέω διάφορα.. Τέλη Αυγούστου θα παρουσιαστεί! Να σου πω την αλήθεια δε μ αρέσει που το ακουω διότι δεν είμαι των μεγάλων ιντσών αλλά κρατάω μια πισινή. Αν είναι η ίδια υλοποίηση με το Χ τότε ίσως το σκεφτώ. Πιο λεπτό με καλύτερη κάμερα και αμολεντ... Μακάρι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Να σου πω την αλήθεια δε μ αρέσει που το ακουω διότι δεν είμαι των μεγάλων ιντσών αλλά κρατάω μια πισινή. Αν είναι η ίδια υλοποίηση με το Χ τότε ίσως το σκεφτώ. Πιο λεπτό με καλύτερη κάμερα και αμολεντ... Μακάρι. Δες το G3, χώρεσαν 5.5 σε σασί 5.. Έτσι θα είναι και το x+1, όπως και το x, ελάχιστα bezel.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Δες το G3, χώρεσαν 5.5 σε σασί 5.. Έτσι θα είναι και το x+1, όπως και το x, ελάχιστα bezel.. Πες μου ότι θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως να χαρώ! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Πες μου ότι θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως να χαρώ! Θα υπάρχει motomaker και σε χώρες πλην USA.. Ελλάδα όμως όχι motomaker, τώρα αν κάποιος (πχ Wind), φέρει το τηλέφωνο δεν το γνωρίζω.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Θα υπάρχει motomaker και σε χώρες πλην USA.. Ελλάδα όμως όχι motomaker, τώρα αν κάποιος (πχ Wind), φέρει το τηλέφωνο δεν το γνωρίζω.. σωθηκαμε...εδω εφερε ολοκληρο nexus 5 χωρις λευκο και κοκκινο... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 σωθηκαμε...εδω εφερε ολοκληρο nexus 5 χωρις λευκο και κοκκινο... Για το παραπάνω δεν ευθύνεται η Wind, η LG Hellas έφερε μόνο το μαύρο. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Εμένα πάντως με ικανοποιεί η απάντηση ότι θα έχει maker και σε άλλες χώρες. Άρα θα υπάρχουν unlocked συσκευές σε μεγάλα καταστήματα του εξωτερικού για να το προμηθευτούμε. Well done. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Για το παραπάνω δεν ευθύνεται η Wind, η LG Hellas έφερε μόνο το μαύρο. Από την πλευρά της η Wind δεν οφείλει να ασκήσει πίεση για να έρθουν και τα υπόλοιπα χρώματα? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Το γαλλικό Amazon το έχει σε προσφορά για άλλες 14 ώρες περίπου: http://www.amazon.fr/dp/B00HU1XDUG/ref=gb1h_tit_c-1_0847_714615a9?smid=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1DCZMD8CR1PHE6KZBB53&pf_rd_i=51375011&pf_rd_p=467220847 Μαύρο 279€ Άσπρο 289€ Εμένα πάντως το όλο θέμα με τις εντολές δε με έχει πείσει αρκετά :p Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Το γαλλικό Amazon το έχει σε προσφορά για άλλες 14 ώρες περίπου: http://www.amazon.fr/dp/B00HU1XDUG/ref=gb1h_tit_c-1_0847_714615a9?smid=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1DCZMD8CR1PHE6KZBB53&pf_rd_i=51375011&pf_rd_p=467220847 Μαύρο 279€ Άσπρο 289€ Εμένα πάντως το όλο θέμα με τις εντολές δε με έχει πείσει αρκετά :p Οσο πλησιαζει το νεο μοντελο τοσο καλυτερη θα ειναι η τιμη του Χ. Τις εντολες, εννοεις το Ok google now...read notigications για παραδειγμα; Που δε σ εχει πεισει; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Τις εντολες, εννοεις το Ok google now...read notigications για παραδειγμα; Που δε σ εχει πεισει; Ναι. Είναι ένα feature που, συγκεκριμένα για εμένα, δε μου φαίνεται τόσο χρήσιμο ώστε να είναι ο καθοριστικός παράγοντας αγοράς της συσκευής. Το feature που θα με κάνει να αγνοήσω παλαιότητα και τιμή σε σχέση με άλλες πρόσφατες ναυαρχίδες. Αλλά that's me. Για κάποιον που το θέλει αυτό, πιστεύω πως αυτή είναι μια οκ τιμή. Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ναι. Είναι ένα feature που, συγκεκριμένα για εμένα, δε μου φαίνεται τόσο χρήσιμο ώστε να είναι ο καθοριστικός παράγοντας αγοράς της συσκευής. Το feature που θα με κάνει να αγνοήσω παλαιότητα και τιμή σε σχέση με άλλες πρόσφατες ναυαρχίδες. Αλλά that's me. Για κάποιον που το θέλει αυτό, πιστεύω πως αυτή είναι μια οκ τιμή. Η αληθεια ειναι οτι κι γω το υποτιμουσα αλλα τελικα ειναι πολυ χρησιμο. Μεγαλη ευκολια. Δεν είναι το μόνο ατού του ομως. Έχει κι άλλα που το κάνει να ξεχωρίζει ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ναι. Είναι ένα feature που, συγκεκριμένα για εμένα, δε μου φαίνεται τόσο χρήσιμο ώστε να είναι ο καθοριστικός παράγοντας αγοράς της συσκευής. Το feature που θα με κάνει να αγνοήσω παλαιότητα και τιμή σε σχέση με άλλες πρόσφατες ναυαρχίδες. Αλλά that's me. Για κάποιον που το θέλει αυτό, πιστεύω πως αυτή είναι μια οκ τιμή. Ξεχνάς το hands free.. Οδηγείς, το x το καταλαβαίνει από το gps, και όταν έχεις κλήση/sms σε ενημερώνει και σου διαβάζει το sms.. Άλλο παραδειγμα, ήμουν διακοπές, ξάπλα στο ξενοδοχείο και έπρεπε να στείλω ένα sms.. Το x όμως ήταν στο τραπέζι.. Ε, τα έκανα όλα από το κρεββάτι, μέσω voice.. όλα όμως.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts