kyrillos13 Δημ. June 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Έκανα την εγκατάσταση και λειτουργεί τέλεια! Μπράβο! Αφού πράσουμε τη rom, είμαστε root? Ναι κανονικά!! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) Ναι κανονικά!! Και κάτι άλλο. Αν κλείσω το κινητό, μετά, μόλις το ανοίξω, μου διαγράφει κάποιες εφαρμογές απ'την οθόνη (cyanogenmod 11). Τί να κάνω; Επίσης, πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το gps? Edited June 7, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgenokostas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλησπέρα κ απο εμένα..Φοβερός οδηγός, το έκανα και το κινητό πετάει πραγματικά.. απλά υπαρχει ενα προβλημα, δεν μου δουλεύει τίποτα απο τα gapps..δοκίμασα όλες τις εκδόσεις που έχεις..έβαλα cwm 11.. τι κάνουμε σ αυτές τις περιπτώσεις?? Ευχαριστώ πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλησπέρα κ απο εμένα..Φοβερός οδηγός, το έκανα και το κινητό πετάει πραγματικά.. απλά υπαρχει ενα προβλημα, δεν μου δουλεύει τίποτα απο τα gapps..δοκίμασα όλες τις εκδόσεις που έχεις..έβαλα cwm 11.. τι κάνουμε σ αυτές τις περιπτώσεις?? Ευχαριστώ πάντως.. Το εικονίδια υπάρχουν; Εγώ είχα ξεχάσει να τα εγκαταστήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgenokostas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Το εικονίδια υπάρχουν; Εγώ είχα ξεχάσει να τα εγκαταστήσω. Ναι υπάρχουν. αλλά μόλις πας να μπεις σου βγάζει οτι σταμάτησαν να λειτουργουν διάφορες υπηρεσίες..όπως πχ com.google.process.gapps η com.google.proces.gapps.. τι να κανω άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ναι υπάρχουν. αλλά μόλις πας να μπεις σου βγάζει οτι σταμάτησαν να λειτουργουν διάφορες υπηρεσίες..όπως πχ com.google.process.gapps η com.google.proces.gapps.. τι να κανω άραγε? Έχεις προσπαθήσει να κάνεις επαναφορά; Ή να ξανακάνεις την διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgenokostas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Έχεις προσπαθήσει να κάνεις επαναφορά; Ή να ξανακάνεις την διαδικασία; τώρα θα δοκιμάσω να κάνω ενα wipe data πάλι και θα περιμένω τον Κύριλλο να δω τι θα μου πει κ αυτός..αλλά η βλακεία είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γιατί συνεχώς σου βγάζει τα μηνύματα και πρέπει να πατάς οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgenokostas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 τώρα θα δοκιμάσω να κάνω ενα wipe data πάλι και θα περιμένω τον Κύριλλο να δω τι θα μου πει κ αυτός..αλλά η βλακεία είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γιατί συνεχώς σου βγάζει τα μηνύματα και πρέπει να πατάς οκ.. οκ το έφτιαξα τελικά..έβαλα την 10.2 με τ'αντίστοιχα gapps και ολα οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgoth Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Κυριλλε την προηγουμενη σελιδα ειπες οτι η 13/5 ειναι η τελευταια σταθερη εκδοση. Παραμενει η πιο σταθερη η καποια απο τις πιο νεες ειναι καλυτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgoth Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) Λοιπον περασα την τελευταια εκδοση τελικα, μερικες αποριες. Πρωτον αργει πολυ στο reboot, μια φορα κολλησε κιολας, μενει στο logo της Samsung (πριν βγει το logo του CM δηλαδη) ισως και πανω απο λεπτο. Ανησυχιτικο? Δευτερον μου εβγαλε ερρορ οταν εβαλα τα gapps μεσω CMW (κατι abort installation) αλλα οταν bootαρα το τηλεφωνο δουλευουν κανονικα (μιλαμε για play store, gmail κτλ ε?). μπηκαν σωστα η να το ψαξω? Εκανα swap την SD και μπορω να μεταφερω κανονικα apps απο την μνημη του τηλεφωνου στην καρτα αλλα δεν βρισκω πουθενα το option για να τα βαζει αυτοματα εκει, καμια βοηθεια ωστε να μην κανω την διαδικασια καθε φορα που βαζω ενα app? Τελος στο about phone για RAM μου βγαζει 485mb, μπορω να το φτιαξω καπως? Edited July 16, 2014 by morgoth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgoth Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Καμια βοηθεια? Ειδικα για το τριτο προβλημα, μου εχει σπασει τα νευρα να ειναι συνεχεια γεματη η μνημη ειτε γιατι καποια apps δεν μπορω να τα μετακινησω ειτε γιατι πανε και μπαινουν εκει επειδη δεν εχω βρει το σεττινγκ που λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Καμια βοηθεια? Ειδικα για το τριτο προβλημα, μου εχει σπασει τα νευρα να ειναι συνεχεια γεματη η μνημη ειτε γιατι καποια apps δεν μπορω να τα μετακινησω ειτε γιατι πανε και μπαινουν εκει επειδη δεν εχω βρει το σεττινγκ που λεω. Καλημέρα, Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει επιλογή να πηγαίνουν τα app κατευθείαν στην sd, επείσης δεν μεταφέρονται όλα στην sd. Νομιζω ότι μπορεις με το link2sd να αλλάξεις το download loacation του play αλλά δεν το έχω χρησιμοποίησει ποτέ, ψάχτω λίγο Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgoth Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Εβαλα το Link2sd αφου εκανα partition κανονικα την SD αλλα μου λεει mount script cannot be created. Γενικα νομιζω εχει γινει λιγο χαμος, καθε φορα που ανοιγω το κινητο κανει update τα gapps, μαλλον δεν εγινε σωστα η δουλεια απο την αρχη. Μαλλον θα προσπαθησω να το ξαναβαλω απο την αρχη με αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2555021 και αυτα τα gapps http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 , ελπιζω να ειναι τα σωστα αυτην την φορα. Απλα κανω wipe data και τρεχω τα ιδια αρχεια απο την SD σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manlig Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 ποια είναι η τελευταία σταθερή εκδοσή του CM11 Παράθεση www.kmelkat.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Radiofighter Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Προσπαθώ να εγκαταστήσω Cyanogenmod και όταν πάω να εγκαταστήσω τα GAPPS μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν έχει επαρκή χώρο. Όσο και να έψαξα δεν βρήκα λύση εκτός από την εγκατάσταση των GAPPS με το ελάχιστο μέγεθος αλλά νομίζω ότι το τηλέφωνο έχει αρκετό χώρο. Προφανώς το ίδιο το Cyanogenmod εγκαταστάθηκε απροβλημάτιστα. Καμία ιδέα κάποιος για το τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Τα micro gapps χωράνε καθώς και τα pico. Τα υπολοιπα όχι. Νομιζω οτι με τις τελευταίες δεν χωράνε καν τα micro ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Radiofighter Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό που έγραψες διαπιστώνω αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί όταν γράφτηκε ο οδηγός χωράγανε και τα αμέσως μεγαλύτερα. Μεγάλωσαν τόσο οι τελευταίες εκδόσεις; Και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί συμβαίνει αυτό. Αφού μετά την εγκατάσταση το κινητό έχει αρκετό χώρο. Τις επιμέρους εφαρμογές των GAPPS αν τις βάλεις μετά από το playstore χωράνε. Πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ναι μεγάλωσαν οι ROM ☺. Οταν φλασαρεις τις gapps απο το recovery εγκαθίστανται σε άλλο partition απο αυτό που καθονται όταν τα βάλεις απο το store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Radiofighter Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ναι μεγάλωσαν οι ROM ☺. Οταν φλασαρεις τις gapps απο το recovery εγκαθίστανται σε άλλο partition απο αυτό που καθονται όταν τα βάλεις απο το store. Κατάλαβα. Πόσο σημαντικό είναι αυτό; Έχει κάποια υπέρ το να μπουν οι περισσότερες εφαρμογές των GAPPS από recovery αντί να τις βάλεις μετά από το store; Και αν γνωρίζεις πως και δεν έχουν κόψει τα partitions διαφορετικά ώστε να χωρέσουνε τα GAPPS από recovery; Γίνεται αυτό; Κάτι είχα διαβάσει αλλά νομίζω ότι διάβαζα ότι ήταν επικίνδυνο. Ισχύει; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απορίες που μου λύνεις(και εσύ και όποιος άλλος απάντησε/θα απαντήσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greeceeeee Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) έχει κανείς θέμα στην ανάλυση των video στην αναπαραγωγή και στο youtube? μου τα δείχνει και κάνουν pixel... Edited January 27, 2015 by Greeceeeee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Με τον ίδιο τρόπο εγκατέστησα και τη CM12 (Lollipop 5.0.2). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RetZi Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Πως σου φάνηκε η Lollipop?? Ειναι stable ή ακομα εχει πολλα bugs??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Πως σου φάνηκε η Lollipop?? Ειναι stable ή ακομα εχει πολλα bugs??? Δεν είναι τόσο σταθερή όσο η KitKat και έχει αρκετά μικροκολληματάκια. Δεν την χρησιμοποιώ ως πρώτη συσκευή οπότε την έβαλα για να δοκιμάσω τη νέα έκδοση. Αν χρησιμοποιείς τη συσκευή ως βασική σου προτείνω να μην την εγκαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greeceeeee Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 καλησπέρα έχω βάλει την cm11,το gps δεν βρίσκει δορυφόρους....έχω συμπληρώσει κάποια στοιχεία στο αρχείο gps.conf μετά απο ψάξιμο στο ίντερνετ αλλα τίποτα....ξέρει κανένας τι άλλο μπορεί να θέλει και αν χρειάζεται τίποτε άλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisfire Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη, Χρόνια πολλά με Υγεία. Ερώτηση.... Έχω ( Galaxy Ace 2 I8160 ) απο Αγγλια (από ξαδερφο). και φυσικά μου ζητάει κωδικο δυκτίου, για να δουλέψει η sim μου. ένας συνάδελφος μου είπε να βάλω μια άλλη - custom - rom, μήπως και μετά την εγκατάσταση ... δεν ζητάει πλέον κωδικό ενεργοποιησης δυκτίου, και δουλεψει η sim μου. Από εκδοση I8160XXLL2 [Ημερομηνία έκδοσης: Δεκέμβριος 2012] την οποια είχε (αυτή ειχε νομίζω), με oddin 3.7 κτλ έβαλα αρχικά: την I8160XXNB1_I8160COSNB1_COS ..... της cosmote (...ο κόσμος μας .. εσύ...) αλλά ....ζητάει πάλι κωδικό δυκτίου (ματαίωση κτλ, κτλ) μετά έβαλα την KYRILLOSv9_JB_XXMG2 αλλά πάλι ζητάει κωδικό δυκτίου...(ματαίωση κτλ, κτλ) τώρα κατεβάζω την cm-11-20141109-UNOFFICIAL-codina.zip (217.52 MB) (παρεπιπτόντως ο crome - και ο mozila - μου λενε ότι ... "Αυτό το αρχείο είναι κακόβουλο και έχει αποκλειστεί από το Chrome." εγώ το κατεβάζω .... όμως - ανακτηση κακοβουλου αρχείου...) ------- Μήπως ... τσαμπα παιδεύομαι και δεν παρακάμπτεται ο κωδικός ? στο ebay βρήκα κάτι κλειδια επί πληρωμή (περίπου 35 ευρώ ανα εταιρία) άμα είναι να δώσουμε 35χ3=115 ευρά για τις 3 εν Ελλάδι εταιρίες ... δεν λέει... Πειτε μου τι να κάνω για να μην παιδεύομαι χωρίς λόγο.. Ευχαριστώ!!! :D Edited April 14, 2015 by babisfire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts